|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł do kolejnej czesci ![]() |
|||
1. Maluchy nam powoli mówić zaczynają: bam, hau hau i daj ogólka wokoło się rozlegają. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
2.Biegamy, piszczymy, na szafki wchodzimy, nie możemy się doczekać sanek i zimy. |
15 | 35,71% |
3.Jestem już duży, biegam i mówię, lecz dalej mamę najbardziej lubię. |
0 | 0% |
4.Tańczą, w żłobku siedzą, mówią tata, mama, rośnie nam tak szybko gromadka kochana. |
1 | 2,38% |
5. Wyłażące zęby i rozbite nosy, takie są roczniaków z małym hakiem losy. |
15 | 35,71% |
6. Dwa lata temu byłem komórką, a dziś śmiało biegam po całym podwórku |
0 | 0% |
7.Czapa, szalik ciepłe butki, strój na zimę mam cieplutki |
3 | 7,14% |
8. Słówek znam już coraz wiecej, w parku coraz szybciej pędze. |
4 | 9,52% |
9. Roczek z górka liczę sobie wciąż zawracam mamie w głowie |
4 | 9,52% |
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Zdrówka!
Słodziak ![]() ![]() Cytat:
![]() Mała dama ![]() Ja ![]() ![]() Szymon nie chce zjeść śniadania. Ani kaszka, ani jogurt.. Odpuszczam mu do obiadu.
![]() |
#1322 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamolki
![]() pisze z pracy ciii dziękuję za odpowiedzi odnośnie wagi naszczescie kilka tygodni temu schudłam troche wiec tragedii nie ma Bartessa biegam 2-3 razy w tygodniu robie 3-6km szykuje się na bieg uliczny w telikowie za 10 dni ![]() eve jak tam noga dziś? patik ![]()
Edytowane przez telik Czas edycji: 2012-09-12 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Raczkowanie
|
Pytanie z innej beczki
była któraś na tym w kinie oglądałyscie film Nietykalni??? podobno bardzo dobny ale szukam opinii ![]() rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Rozeznanie
|
jacieee, patik dzięki
![]() Nie udało mi się złapać siuśków ![]() Chyba będę musiała ją z rana obudzić. A jak mi zrobi siku w trakcie podmywania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziecku nie musisz rano łapać, możesz o każdej porze dnia. Ja daję jeszcze flachę picia.
![]() |
#1328 |
Wtajemniczenie
|
to ten http://www.filmweb.pl/film/Nietykalni-2011-583390#
Ale tam pisze, ze on jest z 2011 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
adrji mamy podobne łóżeczko, o takie:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70208370/ też można zdemontować jedna ściankę i wstawić taka belkę zabezpieczającą, ale to chyba jeszcze dla Sarenki za wcześnie. Oglądałam, świetny! |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | ||||
Zakorzenienie
|
HEJKA
![]() Aleeeee noc ![]() Cytat:
![]() Ja też jestem teraz bardzo wyczulona na wszelką chemię w domu. Żeby stała absolutnie poza zasięgiem. To chyba najgroźniejsze rzeczy, które można spotkac w domu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z cenami masz rację, w Symu zawsze 30% wyższe niż w necie. Ale nie tylko w Smyku. Właśnie kupuję sobie słuchawki bezprzewodowe i w Saturnie/MediaMarkcie kosztują ponad 400, a w necie 220. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1331 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- 'Nietykalni' - super film! polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie jakiś czas temu wyszłam z psiapsiółami na babski wieczór do kina i wybrałyśmy właśnie ten film, tez nie mogłyśmy się zdecydować bo w kinie wcześniej byłam jakieś 1,5roku temu.. no i film baardzo nam się podobał, Na pewno warto ![]()
![]() |
#1333 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
własnie moja siostra wypycha nas do kina ale mówi ze zostanie z Jasiem tylko pod warunkiem jak pojdziemy na ten film ![]() myha tak bo on jest z zeszłego roku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() my to kiedyś z mężem mym w czasach jeszcze przedślubnych chodziliśmy ciągle do kina, w zasadzie było to nasze głowne randkowo spotykająco się narzeczenskie zajęcie ![]() jeszcze w liceum jak się znaliśmy na wagary chodziliśmy ![]() a teraz podobnie nie byliśmy tyle czasu... przydałoby się troche odświeżyć związek ![]() i ze sroda i jeden bilet za darmo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Nogi mi nie usztywnili bo spuchnieta (ale nie wiem czy jednak nie powinni). Boli wogole nie da sie stanac na stopie, skacze na jednej nodze, bo o kulach nie daje rady. Musialam z Rana skakac na jednej nodze do sypialni z Marysia na rekach bo plakala bardzo. Teraz juz wrocil TZ. Skierowanie mam na kontrole na piatek nie moge dodzwonic sie na rejestracje, wypelnilam on-line mam nadzieje ze sie uda, bo maja raz jeszcze przeswietlac. Za to dzwonilam do przychodni o Marysie i pani mi powiedziala, zebym ja szybko przywiozla bo miejsc juz nie ma, ale ja wcisnie bo nei podoba jej sie opis tej "wysypki z pecherzykami" Dziekuje za zainteresowanie Teliczku mysle, ze 3 kg to spokojnie moglas przybrac po odstawieniu Jasia od UU, spokojnie unormuje sie wszytsko i zaczniesz zrzucac. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Tz juz dzwonil, potwierdzone ze to choroba bostonska. Wysypka z pecherzami odpowiada tej chorobie. dalej podawac jej syrop i mozna kapiel w nadmanganianie potasu ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
A bo dziewczynki dopiero dopatrzylam, ze ja nie napisalam, wam ze bylam wczoraj z noga w poradni chirurgicznej dyzurujacej i zrobili przeswietlenie, niby nie jest zlamana, ale twierdza, ze brak jednego zdjecia, aby byli pewni, ze nie jest peknieta, nie chcieli juz robic kolejnego RTG bo kolejka jak nie wiem. W piatek do kontroli, a tam sie nie moge dodzwonic ![]()
![]() |
#1335 |
Wtajemniczenie
|
nietykalni polecam bardzo
bella pamietam ze i wy macie dzis 3 rocznice slubu wiec życzenia najlepsze dla was ![]()
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
Kurde wy tu o kinie, pamietam ze ze swoim bylym chodzilismy co tydzien do kina, z mezem tez czesto, a ostatnio jakos nie bylo czasu. Jakbym byla na chodzie, to juz bym poszla.
Mowicie ze fajny film? musze poszukac na zalukaj moze jest i bym obejrzala - z braku laku i kit dobry ![]() bella na fb pogratulowalam 3 rocznicy slubu ![]()
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Wtajemniczenie
|
BELLA kolejnych lat pełnych miłości
![]() P.S. Wysłaąłm ci zaproszenie na FB ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i oby z nogą wszystko szybko powróciło do formy ![]() czyli to w Telikowie i u Belli dzisiaj można liczyc na owocny rocznicowy wieczór ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Telik Bella ja też dziś mam 3 rocznicę ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Raczkowanie
|
a wogóle dobra mam dziś dzien zapytan
![]() mam nadzieje ze jeszcze mi ktoś odpowie ![]() Jasiek uwielbiam jezdziki odpychacze wózki ciągle probuje jezdzik po podwórku takim 3kolowym dla starszakow i resztą sprzętów, ma jezdzik ale jakoś taki zle wyprofilowany wysoki ze ciągle nie za bardzo dosięga jeszcze się odpychać nózkami ![]() ![]() przejżalam troche all i natrafilam przypomnialo mi się te ktore kiedyś polecalyscie quick smart scuttlebug... Youyou pamiętam ze wy go macie??? czy Lilcia juz na nim jezdzi 'ogarnia' go? ktoś jeszcze chcial kupić Lili ty się zastanawialaś czy mi się wydaje napiszcie ![]() no bo jeszcze są takie tego typu http://allegro.pl/little-tikes-bujak...596676542.html dużo jest ich rodzaji z tymi też bujakami a może coś takiego lepiej??? jakoś nie umiem dziś podejmowac decyzji ![]() albo bez Was już nie umiem ![]() ![]() Sloneczko to i szybko dla Ciebie zyczenia love love love! Edytowane przez adrji Czas edycji: 2012-09-12 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Wtajemniczenie
|
Sloneczko, Telik, Bella najlepsze zyczenia, jeszcze wielu takich rocznic!
Dla chorujacych i potrzebujacych zdrowia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Sloneczko i Telik wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu.
![]() My mamy jezdzik pchacz. Marysia dostaje juz nozkami do podlogi z niego, odpycha sie do tylu ![]() http://allegro.pl/jezdzik-jezdziki-p...560137618.html
![]() |
#1344 |
Wtajemniczenie
|
Bella, Telik, Słoneczko wszystkiego najlepszego!
#1345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no wlasnie nie wiem czy wybrac coś takiego typu motor rower te bujaczki czy ten quick smart to taka jakby już namiastka biegowego??? bo w sumie troche podobny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
My mamy takiego http://allegro.pl/fisher-price-jezdz...610433470.html ale nie wart swojej cenu (kupiłam na giełdzie samochodowej za 20 zł) i Agata normalnie dosiega do podłogi, z tym ze do tyłu na razie.
Rocznicówki najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Bella i mężu Belli - sto lat w miłości!
![]() Słoneczko i Panie Słoneczko - sto lat miłości! ![]() Teliczku kochany i mężu-Teliczka-szczęściarzu-wielki - sto lat miłości!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam ze spaceru, objadłam się ciasta i pękam szwach ![]() ![]()
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-09-12 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odchudazajacej sie piszesz o ciescie ![]() ![]() Słoneczko więc i dla was najlepsze życzenia ![]()
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Babka piaskowo-czekoladowa
![]() ![]() Planujecie coś na wieczór?
#1350 |
Wtajemniczenie
|
Mniammniam
![]() Zrobimy sobie romantyczna kolacje ![]() Zrobię steki z poledwicy wolowej Myśle Jeszce nad jakimś lekkim deserem Za to w weekend wybieramy sie w góry( białka tatrzanska) ![]() Będziemy z Jasiem szaleć w basenie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.