Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-17, 18:54   #181
Qloui
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
jaka fajna dziewczyna! i jaki fajny kanał
dodaję do subskrypcji. dzięki

poza tym na końcu filmiku laska pokazuje jak się w nich chodzi.
Wiem że pokazuje jak chodzi ale mnie ciekawi jak się w nich chodzi jak się je ma na nogach .

Cytat:
Napisane przez Lavande Pokaż wiadomość
Właśnie zajrzałam do sklepu Szusz i... padłam na ryjek Dosłownie.

Napis na jednej z bluzek:

"Brands don't maked No1
Style is the one that make us uniques

Jeżeli ktoś nie zna angielskiego to powiem tylko, że 'Kali jeść Kali pić' to przy tym wyższa lingwistyka Nie wiem, czy naprawdę Szusz nie znając angielskiego zabrała się do wymyślania napisu, czy to jakaś prowokazja... Bo aż nie mogę uwierzyć.

Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 18:56   #182
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
ogląda jeszcze ktoś TheOleskaaa??
A no czasem odpale,jak denko jest albo z nudow jak nie ma nic ciekawszego

A mnie raaadzka zaczyna razic,chyba moj zachwyt i zauroczenie tym kanalem maleje,coraz bardziej, jeszcze ta IKEA

A tak wogole bierzecie udzial w konkursach i rozdaniach?Bo ja juz od dawna zrezygnowalam z tej opcji

Edytowane przez Maschenka
Czas edycji: 2012-09-17 o 19:01
Maschenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 19:01   #183
onemorepanda
Raczkowanie

Mam podobne wrażenia. Za wiele rzeczy drażniło mnie w TheOlesce żeby ją oglądać.
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 19:22   #184
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

właśnie ja dokładnie mam takie same odczucia. i widzę, że nie tylko ja

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes!

BabyLightMyFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 19:31   #185
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
A tak wogole bierzecie udzial w konkursach i rozdaniach?Bo ja juz od dawna zrezygnowalam z tej opcji
Brałam ostatnio udział u KatOsu, no i nic, jak zwykle Teraz czekam na wyniki konkursu u Ciasteczko, tego z BB Garniera, ale coś ani widu, ani słychu po nich...
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 19:42   #186
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
A no czasem odpale,jak denko jest albo z nudow jak nie ma nic ciekawszego

robiłam porządek w subach niedawno i wywaliłam radzkę, znudziła mi się ta pseudostylistka.

Ja biorę udział w rozdaniach, jak trzeba tylko napisać 'biorę udział w rozdaniu' Jak trzeba napisać w komentarzu 'co daje ci szczęście' i inne pierdy, to nie
aha i jak trzeba polubić 10 stronek to też odpuszczam

Edytowane przez Eva2
Czas edycji: 2012-09-17 o 19:52
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 19:50   #187
Lavi92
Zakorzenienie

Ja ja też porządki zrobiłam i wywaliłam kilka dziewczyn
Stary 2012-09-17, 19:53   #188
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
robiłam porządek w subach niedawno i wywaliłam radzkę, znudziła mi się ta pseudostylistka.

Ja biorę udział w rozdaniach, jak trzeba tylko napisać 'biorę udział w rozdaniu' Jak trzeba napisać w komentarzu 'co daje ci szczęście' i inne pierdy, to nie
Tez tak szlam na latwizne,niestety z marnym skutkiem

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Ja ja też porządki zrobiłam i wywaliłam kilka dziewczyn
Kogo wywalilas przyznaj sie
Stary 2012-09-17, 20:06   #189
agatekm
Raczkowanie

A ja kiedyś wygrałam perfumy u ... yyy nadiafull i cyferki?

Ale musiałam napisać komentarz na konkretny temat i wybierany był najlepszy.
Pamiętam, że myślałam, że już tej paczki nie dostanę, bo po ogłoszeniu wyników minął tydzień, dwa, trzy.. i nic. Później jednak dostałam wiadomość z przeprosinami za opóźnienia, a kiedy doszła do mnie paczka, to były nie tylko perfumy, ale PEŁNO małych testerków, próbeczek, kilka pełnowymiarowych kosmetyków. Ogromną frajdę mi tym zrobiła.
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:14   #190
mantas
Zakorzenienie

ja ze starym tematem trochę :

http://www.youtube.com/watch?v=sDPW1CWqrSo&feature=plcp

u niessi fajne rozdanie, tzn fajne prezenty.
ale temat do dupy: czym cię zainspirowałam ?

hmm... niczym ? kupiłam dzięki niej tangle teezer i to chyba tyle tych inspiracji.
nie chce mi się kłamać i ściemniać, że zainspirowała mnie jej radość życia, czy jej wrażliwość itd, bo tak nie jest.

nie chciałam tego pisać, bo wiem, że może to się rozniesie dalej, a że nieesia takaaaaaa przerważliwiona jest i w ciąży, to strach

ale musiałam.
'
1. temat ogólnie nieciekawy, jeśli ktoś nie lubi słodzenia i wciskania kitu.
2. trzeba nagrać filmik.
3. uważam, że to jest niesprawiedliwe, że osoby, które dodadzą komentarz mogą wygrać szampon baptiste, a te , które dodadzą filmik mają szansę na lepsze nagrody. ona ma naprawdę ogromną ilość subskrybentów i powinny być szanse równe dla wszystkich. nawet dla tych, którzy nie chcą kręcić filmiku

tak, wiem. jej kanał- jej decyzje. ale tak sobie tutaj pluję

dodaję- lubię agnieszkę, mam ją w subskrypcjach, ale udziału w rozdaniu nie wezmę

a chciałam jeszcze dodać, że to rozdanie to miało się odbyć już chyba dawnoooo temu, ale nagrody są naprawdę POWALAJĄCE

tutaj widać, że agnieszka się naprawdę postarała- aż mnie zatkało

tyle

najbardziej rozwalił mnie komentarz: zainspirowałaś mnie do starania się o bobasa.

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2012-09-17 o 20:16
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:15   #191
onemorepanda
Raczkowanie

Oo, to miłe Ostatnio słyszy się raczej o zaginionych nagrodach, niestety. Ja brałam udział w paru rozdaniach, ale zwykle zanim skończyłam pisać komentarz to dochodziło z 20 nowych, więc nigdy nie miałam nadziei na wygraną. I nie wygrałam. Chlip.
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:21   #192
agatekm
Raczkowanie

Cytat:

hmm... niczym ? kupiłam dzięki niej tangle teezer i to chyba tyle tych inspiracji.
nie chce mi się kłamać i ściemniać, że zainspirowała mnie jej radość życia, czy jej wrażliwość itd, bo tak nie jest.

nie chciałam tego pisać, bo wiem, że może to się rozniesie dalej, a że nieesia takaaaaaa przerważliwiona jest i w ciąży, to strach

ale musiałam.
'
2. trzeba nagrać filmik.
3. uważam, że to jest niesprawiedliwe, że osoby, które dodadzą komentarz mogą wygrać szampon baptiste, a te , które dodadzą filmik mają szansę na lepsze nagrody. ona ma naprawdę ogromną ilość subskrybentów i powinny być szanse równe dla wszystkich. nawet dla tych, którzy nie chcą kręcić filmiku

dodaję- lubię agnieszkę, mam ją w subskrypcjach, ale udziału w rozdaniu nie wezmę

a chciałam jeszcze dodać, że to rozdanie to miało się odbyć już chyba dawnoooo temu, ale nagrody są naprawdę POWALAJĄCE

tyle
A tam z dupy... Temat jest taki, że można pokazać tak naprawdę wszystko. Nie chodziło chyba tylko o slodzenie, jaka Niesia jest cudowna, piekna i mądra. Można przecież zrobić fryzurę, makijaż, stylizację, potrawę, wszystko. I moim zdaniem to uczciwe, że nagrody dla tych, którzy nakręcą film są fajniejsze. Przecież w stworzenie czegoś własnego: wymyslenie, nakręcenie, zmontowanie, trzeba włożyć niewspółmiernie więcej pracy niż w komentarz. Niesia dobrze to przemyślała i super, że nie jest to tylko np konkus makijażowy, a dodatkowe wylosowanie szamponów, lakierow i masełek dla osób zostawiających komentarze uważam za miły gest. Nie chcę jakoś słodzić, ale ogólnie uważam za miłe, kiedy youtubowiczki część pieniędzy z reklam i partnerstwa przeznaczają na nagrody dla widzów.
Stary 2012-09-17, 20:29   #193
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
A tam z dupy...

dzięki za podsumowanie w 4 słowach

nie wiemy czy agnieszka kupiła to za własną kasę, za kasę z yt, czy to dostała. uważam, że to nieistotne. ale nagrody są b.fajne

http://www.youtube.com/watch?v=WRRSR...&feature=g-u-u

u szusz, haul z primarka

bardzo ładnie tu wygląda i przesłodkie rękawiczki

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2012-09-17 o 20:31
Stary 2012-09-17, 20:31   #194
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
Jakie byki, możesz podać przykłady? Wypowiada się jakby znała się na rzeczy...
No właśnie. Jakby się znała. Niby podkreśla, że nie jest specem, ale widzki prędzej uwierzą jej niż anonimowej dziewczynie z forum. Kasia z MakijazyKasiD tez o składach coś miała z tego co pamiętam, ale każde zdanie było przemyślane, wszystko sprawdzone, przygotowała się po prostu.

A tamta coś tam usłyszała, pobieżnie poczytała i leci kręcić filmiki. Nie ma pojęcia o co chodzi z tym wycofywaniem parabenów, ale się wypowiada. Wierzy strasznie w składy, ale powiedzcie jak jakiś roślinny wyciąg ma suuuper działać w szamponie, który jest sekundy na włosach?

Detergenty: strasznie odradza SLS/SLES, demonizuje, a co w zamian poleca? Alterrę i jakiś inny szampon z jego bratem czyli ALES Z tego co kojarzę z postów na forum, wieeelu osobom powoduje tragiczne wypadanie włosów, skład to wszystko.

A betaina kokamidopropylenowa nie jest taka delikatna i bezpieczna jak mówiła. Płyn do higieny koszmarnej, który polecała i zarzekała się, że coś o takim składzie absolutnie nie podrażni ani nie wysuszy, zrobił mi tragedię z włosów i ze skórą. Wolę już zwykłe mydło o tragicznym składzie

Osoby, które dłużej siedzą w składach, interesują się kosmetykami, zazwyczaj są mniej radykalne w poglądach, bardzo często te napakowane niby fajnymi składnikami nie robią za wiele. Wiele kosmetyków o "koszmarnych" składach ma spore grono fanek. Dzięki takim nagonką na poszczególne składniki co chwilę ktoś zakłada wątek "odstawiłam te złe składniki typu sls, parabeny, silikony, ale moje włosy wyglądają tragicznie, co mam zrobić?"

To pamiętam, ale wiem, że było tych dziwnych poglądów więcej, trzeba by było na bieżąco komentować

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-09-17 o 20:41
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:42   #195
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
No właśnie. Jakby się znała. Niby podkreśla, że nie jest specem, ale widzki prędzej uwierzą jej niż anonimowej dziewczynie z forum. Kasia z MakijazyKasiD tez o składach coś miała z tego co pamiętam, ale każde zdanie było przemyślane, wszystko sprawdzone, przygotowała się po prostu.

A tamta coś tam usłyszała, pobieżnie poczytała i leci kręcić filmiki. Nie ma pojęcia o co chodzi z tym wycofywaniem parabenów, ale się wypowiada. Wierzy strasznie w składy, ale powiedzcie jak jakiś roślinny wyciąg ma suuuper działać w szamponie, który jest sekundy na włosach?

Detergenty: strasznie odradza SLS/SLES, demonizuje, a co w zamian poleca? Alterrę i jakiś inny szampon z jego bratem czyli ALES Z tego co kojarzę z postów na forum, wieeelu osobom powoduje tragiczne wypadanie włosów, skład to wszystko.

A betaina kokamidopropylenowa nie jest taka delikatna i bezpieczna jak mówiła. Płyn do higieny koszmarnej, który polecała i zarzekała się, że coś o takim składzie absolutnie nie podrażni ani nie wysuszy, zrobił mi tragedię z włosów i ze skórą. Wolę już zwykłe mydło o tragicznym składzie

Osoby, które dłużej siedzą w składach, interesują się kosmetykami, zazwyczaj są mniej radykalne w poglądach, bardzo często te napakowane niby fajnymi składnikami nie robią za wiele. Wiele o "koszmarnych" składach mają wiele fanek. Dzięki takim nagonką na poszczególne składniki co chwilę ktoś zakłada wątek "odstawiłam te złe składniki typu sls, parabeny, silikony, ale moje włosy wyglądają tragicznie, co mam zrobić?"

To pamiętam, ale wiem, że było tych dziwnych poglądów więcej, trzeba by było na bieżąco komentować
1. Ostatnio doszłam do tego samego wniosku . Szampon ma myć i już. Cudów nie zdziała, podobnie jak żel pod prysznic.
2. U mnie jeden z szamponów Alterry (ten do wrażliwej skóry głowy) spowodował to, że włosy leciały mi na potęgę, garściami wyciągałam je z wanny.
3. Tyle lat używałyśmy kosmetyków z tymi strasznymi składnikami i jakoś żyjemy. Każdy powinien dopasować pielęgnację do siebie. Jeżeli wiem, że moje włosy lubią solidną dawkę silikonków, to dlaczego mam ich im odmawiać?

Nie jestem kosmetologiem ani chemikiem, nie znam się, ale do tych wszystkich składowych rewelacji staram się podchodzić z dystansem.

FDC mówi z dużą pasją i to mi się w niej podoba. Jak poprze swój entuzjazm większą wiedzą, to myślę, że może trafi do szerszego grona odbiorców nie-laików . Nie skreślałabym jej teraz.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-17, 20:45   #196
Kayako
BAN stały

Cytat:

ale musiałam.
'
2. trzeba nagrać filmik.

tyle

najbardziej rozwalił mnie komentarz: zainspirowałaś mnie do starania się o bobasa.

Mężu/chłop/konkubent/kochanek/przypadkowy partner się ucieszy

Jeśli miałabym być szczera i iść w tym temacie, to bym odpowiedziała, że zainspirowałaś mnie do znalezienia męża w Anglii, bo akurat Mężu ma takiego... no, ma to coś, co mi się podoba bardzo bardzo Nie umiem tego nazwać

Cytat:
A tam z dupy... Temat jest taki, że można pokazać tak naprawdę wszystko. Nie chodziło chyba tylko o slodzenie, jaka Niesia jest cudowna, piekna i mądra. Można przecież zrobić fryzurę, makijaż, stylizację, potrawę, wszystko. I moim zdaniem to uczciwe, że nagrody dla tych, którzy nakręcą film są fajniejsze. Przecież w stworzenie czegoś własnego: wymyslenie, nakręcenie, zmontowanie, trzeba włożyć niewspółmiernie więcej pracy niż w komentarz. Niesia dobrze to przemyślała i super, że nie jest to tylko np konkus makijażowy, a dodatkowe wylosowanie szamponów, lakierow i masełek dla osób zostawiających komentarze uważam za miły gest. Nie chcę jakoś słodzić, ale ogólnie uważam za miłe, kiedy youtubowiczki część pieniędzy z reklam i partnerstwa przeznaczają na nagrody dla widzów.
Zgodzę się z Tobą Zresztą szlag by mnie większy trafił, gdyby było "jak zostawisz komentarz, wygrasz szampon - jak polajkujesz wszystko co się rusza na moim fb - wygrasz nowego merca" Boże, jak mnie wkurza to sranie fejsem...
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:46   #197
201606242122
Konto usunięte

Cytat:

hahaha
jeju!
ale nagrody naprawdę świetne! same perełki youtubowe takie ;D
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:46   #198
Kayako
BAN stały

Ja uważam, że w tym, co zjemy i czym oddychamy jest więcej chemii niż w szamponach, żelach itp.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 20:47   #199
agatekm
Raczkowanie

Cytat:

dzięki za podsumowanie w 4 słowach

Wybacz.
Stary 2012-09-17, 20:48   #200
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
1. Ostatnio doszłam do tego samego wniosku . Szampon ma myć i już. Cudów nie zdziała, podobnie jak żel pod prysznic.
2. U mnie jeden z szamponów Alterry (ten do wrażliwej skóry głowy) spowodował to, że włosy leciały mi na potęgę, garściami wyciągałam je z wanny.
3. Tyle lat używałyśmy kosmetyków z tymi strasznymi składnikami i jakoś żyjemy. Każdy powinien dopasować pielęgnację do siebie. Jeżeli wiem, że moje włosy lubią solidną dawkę silikonków, to dlaczego mam ich im odmawiać?

Nie jestem kosmetologiem ani chemikiem, nie znam się, ale do tych wszystkich składowych rewelacji staram się podchodzić z dystansem.

FDC mówi z dużą pasją i to mi się w niej podoba. Jak poprze swój entuzjazm większą wiedzą, to myślę, że może trafi do szerszego grona odbiorców nie-laików . Nie skreślałabym jej teraz.
Ja się nie podniecam naturalnymi składnikami w składach, na mnie lepiej działa "ostra chemia" albo naturalne składniki w stężeniu 100%

Na samym fryzjerskim siedzą dziewczyny bez papierka, które swoją wiedzą zawstydziłyby niejednego wykładowcę Tłumaczą zagraniczne artykuły, śledzą nowinki no i są nie są podatne na reklamę. Od nich warto się uczyć

A co do FDC, byłaby świetnym przedstawicielem handlowym, dziennikarką, prezenterką. Podobnie jak Radzka. No, ale wybrały inną drogę, szkoda
Stary 2012-09-17, 20:49   #201
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Ja się nie podniecam naturalnymi składnikami w składach, na mnie lepiej działa "ostra chemia" albo naturalne składniki w stężeniu 100%

Na samym fryzjerskim siedzą dziewczyny bez papierka, które swoją wiedzą zawstydziłyby niejednego wykładowcę Tłumaczą zagraniczne artykuły, śledzą nowinki no i są nie są podatne na reklamę. Od nich warto się uczyć

A co do FDC, byłaby świetnym przedstawicielem handlowym, dziennikarką, prezenterką. Podobnie jak Radzka. No, ale wybrały inną drogę, szkoda
W takim razie muszę tam wpaść. Może się czegoś nauczę w końcu

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:06   #202
alkaxy
biegam dla Zabawy

A na biochemi też dziewczyny wiedzą dużo więcej od FDC, polecam zwłaszcza posty Lorri. Na temat parafiny nie zgodziłaby się raczej z FDC.
Ja obejrzałam jej kilka filmów(tych najnowszych nie widziałam) i rzuciło mi się w oczy, żew filmie w którym opisuje jaka to jest parafina zła poleca emolium, które tą parafinę ma. Pozatym składy wybiórczo analizuje, jak jej pasuje. Czasem weźmie coś z końca składu i zachwyca się, że to takie super, a przy innym kosmetyku powie, że te z końca nie działają więc nie ma co analizować. Kiedyś mówiła chyba o micelu, że samo dobro, a wymieniła małą część składników, reszta była bez szaleństw. Mało w tym wszystkim konsekwencji. Myliło jej też się nawliżanie z natłuszczaniem i trochę jeszcze tego było.
Czuje się hejterem przez to co piszę, a tak naprawdę dziewczyna wydaje mi się pozytywna. Tylko wiedzy jej brak, a mówi tak jakby wszystko na 100% wiedziała, niepotrzebnie. I zabiera się za filmy chyba bez przygotowania, głębszej analizy tematu niż zdanie jednej osoby.

Edytowane przez alkaxy
Czas edycji: 2012-09-17 o 21:09
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:06   #203
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:

ale musiałam.
'
2. trzeba nagrać filmik.

tyle

Na początku też pomyślałam 'temat z dupy', ale tak na prawdę Nieesia (oprócz tego że zawsze lubilam ją oglądać dla relaksu) jest jednym z tych czynników 'o, mam to i to w kuchni, idę gotować'. Drugą z naszych gotujących jutuberek jest Katosu - lubię ich proste i wypróbowane przepisy - proste, ale pomysłowe, żadne ą, ę.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:07   #204
Qloui
Rozeznanie

Dzięki właśnie subskrybentom zarabia dość dobrze na YT , dobrze że się wreszcie zrewanżowała ,chodź uważam że na tyle osób to nagroda troszkę mała z tego względu że szanse na wygraną są małe .

Fajny makijaż i fajna swojska naturalna dziewczyna ,podoba mi się jej kanał
http://www.youtube.com/watch?v=7Gi1IUuz_UQ

Zakupy u Szusz
http://www.youtube.com/watch?v=WRRSRKIVQ1A

TheOlimpia18 o konturowaniu twarzy i trudne słowo " instruktażowych "
http://www.youtube.com/watch?v=Lcz2060MNqk

Tag Moje Sekrety
http://www.youtube.com/watch?v=pvNdKhn5SBY

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-09-17 o 21:14
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:18   #205
Takajakaya
Wtajemniczenie

Gdzie widziałyście fotki ze ślubu RLM?

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:18   #206
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość

Fajny makijaż i fajna swojska naturalna dziewczyna ,podoba mi się jej kanał
http://www.youtube.com/watch?v=7Gi1IUuz_UQ
Za nic nie umiałabym zrobić sobie brwi przy użyciu tych szablonów. :O
Inną sprawą jest, że raczej bym nie chciała.
Stary 2012-09-17, 21:28   #207
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Za nic nie umiałabym zrobić sobie brwi przy użyciu tych szablonów. :O
Inną sprawą jest, że raczej bym nie chciała.
ja używam szablonów z essence.
do nadania moim brwiom kształtu łuku i ładnego zakończenia
te okrągłe "początki" brwi w tych szablonach moim zdaniem wyglądaja nienaturalnie

ja mam niestety długie, szerokie i gęste brwi i muszę się trochę namachać, żeby wychodziło jak chcę ale wygląda to naturalnie

także dla mnie szablony do brwi są idealne
Stary 2012-09-17, 21:34   #208
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
W takim razie muszę tam wpaść. Może się czegoś nauczę w końcu
Polecam blogi trzech wizażanek http://kascysko.blogspot.com/ http://anwena.blogspot.com/ http://czarownicujaco.blogspot.com/

Nikogo nie uważam za guru i polecam to samo innym. Warto czytać, dowiadywać się i wyciągać własne wnioski

Muszę się poprawić, pomeradło mi się, Alterra ma SCS, a nie ALES (to miał szampon, który pokazywała jako drugi). To, że te składniki są pozyskiwane z naturalnych składników nie sprawia, że są o niebo bezpieczniejsze niż poczciwy SLES. To daje jednak pretekst do wyciągania więcej kasy za butelkę szamponu
Stary 2012-09-17, 21:38   #209
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarna248 Pokaż wiadomość
Ona studiuje kosmetologię i widać, że naprawdę ten temat jest jej pasją i można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć z jej filmików popieram, oby takich więcej
Mozr i jest jej pasją, ale niestety często opowiada po prostu głupoty.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-17, 21:42   #210
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Mozr i jest jej pasją, ale niestety często opowiada po prostu głupoty.
Jakiś przykład? Konkretnie?

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości