|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
W nowej Kropce TV (gazeta z programem tv z Biedronki) jest wywiad z Mistrzynią Makijażu
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
Ja też wolę Agę, wydaje mi się o wiele sympatyczniejsza, poza tym, znacznie ładniej się wysławia.
|
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Xd7nG...ature=youtu.be
bardzo ciekawy filmik,ja nie mam cierpliwosci do takich programow,alee jemu to idzie dosc dobrze
|
|
#696 |
|
Rozeznanie
|
Szusz i niezbędnik ubraniowy ze sponsorem w tle
http://www.youtube.com/watch?v=4MOADc4c2GI Oneliowa o Biochemii Urody http://www.youtube.com/watch?v=OEko7c9Gyns |
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam ten filmik RLM i FoodDrugsandCosmetics. Ladny ten makijaz, taki idealny na dzien.
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Qloui;36749324]Szusz i niezbędnik ubraniowy ze sponsorem w tle
http://www.youtube.com/watch?v=4MOADc4c2GI mogła dwa osobne filmiki zrobic. |
|
|
|
#699 |
|
psy-chopatka
|
Ostatnio sobie pomyślałam że brakuje na youtube kanałów o pielęgnacji włosów i proszę, oto jest: http://www.youtube.com/user/MsMelevis
|
#700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#701 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
.Może znacie jakieś inne kanały o włosach? Mogą być anglojęzyczne.
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
To ja mam jeszcze taki film, który powinni sobie wziąć do serca wszyscy, a nasze youtubowiczki w szczególności.
https://www.youtube.com/watch?v=F7pY...layer_embedded Pomijam już to jak świadomie obnażają się w filmikach, mówiąc o chłopakach, rodzinach, pokazując pracę, studia, mieszkanie... Dużo dziewczyn udostępnia dostęp do informacji o sobie w sposób nieświadomy. Niby zakładają fanpage, żeby nie ujawniać swojej tożsamości, po czym oznaczają samą siebie na zdjęciu (lub oznaczają swoje YT koleżanki/kolegów nie po nicku, a właśnie z nazwiska), same są fanem swojej strony, są komentowane przez swoją siostrę/koleżankę i wchodząc na jej profil, można bez trudu znaleźć prywatne konto właścicielki w znajomych, itd itd. A jeszcze dodatkowo mają upublicznione większość informacji w profilu. Ja nie zamierzam nikogo szpiegować, szukać kont, ale w internecie można spotkać różnych ludzi, a takie informacje w różny sposób mogą być wykorzystane. I niech się dziewczyny nie dziwią potem, że ktoś rzuca im w komentarzach jakieś prywatne informacje, dane osobowe, rodzaj szkoły, roztrząsa prywatne sprawy czy nazywa dresiarami, skoro same pokazują w internecie WSZYSTKO, siebie, swoją rodzinę, szkołę, chłopaka w dresie, czy żonę Monię z niezablokowaną możliwością oglądania zdjęć. |
|
|
|
#703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chipowanie ludzi się nie przyjęło ale inne mogące służyć do tego narzędzia są w powszechnym użyciu i większość nie jest świadoma że nosi takie bajery przy sobie No ale co zrobić szary człowieczek raczej nie musi się tym przejmować bo po co komu wiedza gdzie on kupuje bułki.
Edytowane przez CruelOrchid Czas edycji: 2012-09-26 o 14:30 |
|
|
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetny film
|
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
zmalowana oczarowała mnie tym makijażem http://www.youtube.com/watch?v=nJkSzdgjhGQ
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
nobodysperfect - Ale masz ładne oczy
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), ani nie umieszczam info z imienia i nazwiska o swoim życiu, więc nikt raczej nie namierzy gdzie jestem i co jem No ale jak niektórzy w wieku pod 30 dodają zdjęcia z wódką po każdej imprezie to niech się potem nie dziwią
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie lubicie jej głosu ale wg mnie bardzo ładnie wygląda w tym makijażu
![]() http://www.youtube.com/watch?v=XscJI...&feature=g-u-u
|
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36768960]Bądź co bądź, jednak każdy sam sobie dyktuje na ile jest anonimowy w sieci. Nie mam fb (znaczy mam fikcyjny, żeby widzieć jak ktoś coś zapoda
), ani nie umieszczam info z imienia i nazwiska o swoim życiu, więc nikt raczej nie namierzy gdzie jestem i co jem No ale jak niektórzy w wieku pod 30 dodają zdjęcia z wódką po każdej imprezie to niech się potem nie dziwią [/QUOTE]Żeby tylko 30-latkowie tak robili, gorzej, jak robią to nastolatki |
|
|
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i zgadzam się, ładnie wygląda.
Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2012-09-26 o 18:11 |
|
|
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
i[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36768960]Bądź co bądź, jednak każdy sam sobie dyktuje na ile jest anonimowy w sieci. Nie mam fb (znaczy mam fikcyjny, żeby widzieć jak ktoś coś zapoda
), ani nie umieszczam info z imienia i nazwiska o swoim życiu, więc nikt raczej nie namierzy gdzie jestem i co jem No ale jak niektórzy w wieku pod 30 dodają zdjęcia z wódką po każdej imprezie to niech się potem nie dziwią [/QUOTE]No i widzisz wcale nie Ale nie mówię że od razu wszyscy są śledzeni mówię o możliwości zbierania informacji na temat ludzi...Weźmy np telefon który każdy ma przy sobie. Smartfon z androidem- pierwsze co jest nam ladowane to aplikacje do polaczenia sie z fb, google, youtube, gmailem itd.. Telefony maja gps wspolpracujacy z google maps ktore pokazuje z duża dokładnością gdzie się znajdujesz np. A co jeśli taki telefon przesyla te dane w drugą strone Niektóre smartfony wymajagą zlinkowania z kontem gmail( google) wiec od razu jest połączenie z naszą przeglądarką, historią, mailami, youtubem. Na większosci portalach mozna też logowa się przez konto Fb ( co znacznie uproszcza proces rejestracji)...Jakiś czas temu w sklepiku androida była dostepna aplikacja ( chyba to "coś" miało szukac miłosci) która pokazywała na mapce ludzi do okoła ciebie( na podstawie danych gps) którzy mieli zlinkowane telefony z fb. Od razu mozna sobie było przejżec ich fotki itd... aplikacja zostala w koncu zablokowana ale sam fakt jej istnienia swiadczy o tym że coś już poszło za daleko . Wiekszśc popularnych portali jest ze soba polaczona logujesz wiec nic nie stoi na przeszkodzie do małęgo zbierania danych o każdym
|
|
|
|
#715 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo wszędzie ten fb i portale, gdzie się przedstawiamy (z których nie korzystam):P Mam androida, ale nikt mi nie udowodni, że to mój telefon, no i gps nigdy nie włanczam Jak się chce można być w miarę anonimowym (oczywiście mówię tu o przeciętnym użytkowaniku), po prostu jak się niektórzy na tym nie znają, albo im na tym nie zależy to ich sprawa ![]() Dziewczyny, mam pytanie, bo właściwie nie wiem gdzie go zadać. Pewnie niektóre z was czytają pingera (swoją drogą strasznie nie podoba mi się jego nowy dizajn ) pisała tam kiedyś dziewczyna o nazwie bloga: "Snow", o swoim życiu, kojarzy ją ktoś może? byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi powiedział co się stało, że przestała pisać? Słyszałam, że założyła nowego bloga? Strasznie lubiłam jej wpisy, potafiły podnieść mnie na duchu, nawet jak miałam meeega doła
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2012-09-26 o 19:10 |
|
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
Radzka w ..... szlafroku ?
http://www.youtube.com/watch?v=WDSBa97CskY Nowy filmik u Chlorofilek http://www.youtube.com/watch?v=yTIxwjkRhPo |
|
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zaraz obejrzę filmik chlorofilka, pamiętam że lubiłam ją oglądać. |
|
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
kanał, na którym od roku sie nic nie pojawiało i nic nie wskazywało, że ma się to zmienić ma potencjał?? dziwne rzeczy
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

ospała, bardzo ciężko mi się jej słucha.

.