Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-25, 14:58   #691
zoila
Klientka w krawacie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

W nowej Kropce TV (gazeta z programem tv z Biedronki) jest wywiad z Mistrzynią Makijażu

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:10   #692
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Przeuroczo
Stary 2012-09-25, 15:25   #693
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
tag fajny, taki kobiecy. lubie takie rzeczy.
tylko Marty to ja nie lubie, jak dla mnie jest zbyt taka, hmmm ospała, bardzo ciężko mi się jej słucha.
wolę Agę. szkoda1, że już nie nagrywa.
Wydaje mi się, że na ich wspólnym kanale Marta była mniej zmanierowana, jakaś taka fajniejsza... Co nie zmienia faktu, że ona chyba po prostu jest dystyngowana od zawsze. Aga jest faktycznie super, taka naturalna i śliczna. Marta mi przypomina moją koleżankę, no istne podobieństwo
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 16:49   #694
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
tag fajny, taki kobiecy. lubie takie rzeczy.
tylko Marty to ja nie lubie, jak dla mnie jest zbyt taka, hmmm ospała, bardzo ciężko mi się jej słucha.
wolę Agę. szkoda1, że już nie nagrywa.
Ja też wolę Agę, wydaje mi się o wiele sympatyczniejsza, poza tym, znacznie ładniej się wysławia.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 17:43   #695
Maschenka
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=Xd7nG...ature=youtu.be
bardzo ciekawy filmik,ja nie mam cierpliwosci do takich programow,alee jemu to idzie dosc dobrze
Stary 2012-09-25, 18:29   #696
Qloui
Rozeznanie

Szusz i niezbędnik ubraniowy ze sponsorem w tle
http://www.youtube.com/watch?v=4MOADc4c2GI

Oneliowa o Biochemii Urody
http://www.youtube.com/watch?v=OEko7c9Gyns
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 00:05   #697
agniesikk
Zakorzenienie

Obejrzalam ten filmik RLM i FoodDrugsandCosmetics. Ladny ten makijaz, taki idealny na dzien.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 00:29   #698
mantas
Zakorzenienie

[QUOTE=Qloui;36749324]Szusz i niezbędnik ubraniowy ze sponsorem w tle
http://www.youtube.com/watch?v=4MOADc4c2GI

mogła dwa osobne filmiki zrobic.
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 12:57   #699
whip
psy-chopatka

Ostatnio sobie pomyślałam że brakuje na youtube kanałów o pielęgnacji włosów i proszę, oto jest: http://www.youtube.com/user/MsMelevis
Stary 2012-09-26, 13:49   #700
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Ostatnio sobie pomyślałam że brakuje na youtube kanałów o pielęgnacji włosów i proszę, oto jest: http://www.youtube.com/user/MsMelevis
Była już o niej mowa. podobno zdarza jej się palnąć niezłą głupotę i wprowadzać w błąd.
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 13:59   #701
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
Była już o niej mowa. podobno zdarza jej się palnąć niezłą głupotę i wprowadzać w błąd.
A to przepraszam, ostatnio za wami nie nadążam .
Może znacie jakieś inne kanały o włosach? Mogą być anglojęzyczne.
Stary 2012-09-26, 14:00   #702
agatekm
Raczkowanie

To ja mam jeszcze taki film, który powinni sobie wziąć do serca wszyscy, a nasze youtubowiczki w szczególności.

https://www.youtube.com/watch?v=F7pY...layer_embedded

Pomijam już to jak świadomie obnażają się w filmikach, mówiąc o chłopakach, rodzinach, pokazując pracę, studia, mieszkanie... Dużo dziewczyn udostępnia dostęp do informacji o sobie w sposób nieświadomy. Niby zakładają fanpage, żeby nie ujawniać swojej tożsamości, po czym oznaczają samą siebie na zdjęciu (lub oznaczają swoje YT koleżanki/kolegów nie po nicku, a właśnie z nazwiska), same są fanem swojej strony, są komentowane przez swoją siostrę/koleżankę i wchodząc na jej profil, można bez trudu znaleźć prywatne konto właścicielki w znajomych, itd itd. A jeszcze dodatkowo mają upublicznione większość informacji w profilu. Ja nie zamierzam nikogo szpiegować, szukać kont, ale w internecie można spotkać różnych ludzi, a takie informacje w różny sposób mogą być wykorzystane. I niech się dziewczyny nie dziwią potem, że ktoś rzuca im w komentarzach jakieś prywatne informacje, dane osobowe, rodzaj szkoły, roztrząsa prywatne sprawy czy nazywa dresiarami, skoro same pokazują w internecie WSZYSTKO, siebie, swoją rodzinę, szkołę, chłopaka w dresie, czy żonę Monię z niezablokowaną możliwością oglądania zdjęć.
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:16   #703
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja mam jeszcze taki film, który powinni sobie wziąć do serca wszyscy, a nasze youtubowiczki w szczególności.

Trzeba myśleć i tyle. Co nie zmienia faktu że i tak i tak większość ludzi może być teraz szpiegowana bez własnej wiedzy, dane o ich zachowaniach, planie dnia, ulubionych miejscach mogą być gromadzone na potrzeby "kogoś wyżej" i przy takim rozwoju technologi już nie moża być niczego pewnym Chipowanie ludzi się nie przyjęło ale inne mogące służyć do tego narzędzia są w powszechnym użyciu i większość nie jest świadoma że nosi takie bajery przy sobie No ale co zrobić szary człowieczek raczej nie musi się tym przejmować bo po co komu wiedza gdzie on kupuje bułki.

Edytowane przez CruelOrchid
Czas edycji: 2012-09-26 o 14:30
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:19   #704
malachite
Rozeznanie

Cytat:

Pomijam już to jak świadomie obnażają się w filmikach, mówiąc o chłopakach, rodzinach, pokazując pracę, studia, mieszkanie... Dużo dziewczyn udostępnia dostęp do informacji o sobie w sposób nieświadomy. Niby zakładają fanpage, żeby nie ujawniać swojej tożsamości, po czym oznaczają samą siebie na zdjęciu (lub oznaczają swoje YT koleżanki/kolegów nie po nicku, a właśnie z nazwiska), same są fanem swojej strony, są komentowane przez swoją siostrę/koleżankę i wchodząc na jej profil, można bez trudu znaleźć prywatne konto właścicielki w znajomych, itd itd. A jeszcze dodatkowo mają upublicznione większość informacji w profilu. Ja nie zamierzam nikogo szpiegować, szukać kont, ale w internecie można spotkać różnych ludzi, a takie informacje w różny sposób mogą być wykorzystane. I niech się dziewczyny nie dziwią potem, że ktoś rzuca im w komentarzach jakieś prywatne informacje, dane osobowe, rodzaj szkoły, roztrząsa prywatne sprawy czy nazywa dresiarami, skoro same pokazują w internecie WSZYSTKO, siebie, swoją rodzinę, szkołę, chłopaka w dresie, czy żonę Monię z niezablokowaną możliwością oglądania zdjęć.

Świetny film
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 15:31   #705
nobodysperfect
Wtajemniczenie

zmalowana oczarowała mnie tym makijażem http://www.youtube.com/watch?v=nJkSzdgjhGQ
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 15:38   #706
Lavi92
Zakorzenienie

nobodysperfect - Ale masz ładne oczy
Stary 2012-09-26, 15:43   #707
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
O jejku dziękuję
Stary 2012-09-26, 15:46   #708
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie , śliczne oczęta
Stary 2012-09-26, 17:03   #709
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
właśnie , śliczne oczęta
Również dziekuję
Stary 2012-09-26, 17:48   #710
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
Trzeba myśleć i tyle. Co nie zmienia faktu że i tak i tak większość ludzi może być teraz szpiegowana bez własnej wiedzy, dane o ich zachowaniach, planie dnia, ulubionych miejscach mogą być gromadzone na potrzeby "kogoś wyżej" i przy takim rozwoju technologi już nie moża być niczego pewnym Chipowanie ludzi się nie przyjęło ale inne mogące służyć do tego narzędzia są w powszechnym użyciu i większość nie jest świadoma że nosi takie bajery przy sobie No ale co zrobić szary człowieczek raczej nie musi się tym przejmować bo po co komu wiedza gdzie on kupuje bułki.
Bądź co bądź, jednak każdy sam sobie dyktuje na ile jest anonimowy w sieci. Nie mam fb (znaczy mam fikcyjny, żeby widzieć jak ktoś coś zapoda), ani nie umieszczam info z imienia i nazwiska o swoim życiu, więc nikt raczej nie namierzy gdzie jestem i co jem No ale jak niektórzy w wieku pod 30 dodają zdjęcia z wódką po każdej imprezie to niech się potem nie dziwią
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 17:50   #711
Lavi92
Zakorzenienie

Wiem, że nie lubicie jej głosu ale wg mnie bardzo ładnie wygląda w tym makijażu
http://www.youtube.com/watch?v=XscJI...&feature=g-u-u
Stary 2012-09-26, 17:53   #712
Rossonera
Rozeznanie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36768960]Bądź co bądź, jednak każdy sam sobie dyktuje na ile jest anonimowy w sieci. Nie mam fb (znaczy mam fikcyjny, żeby widzieć jak ktoś coś zapoda), ani nie umieszczam info z imienia i nazwiska o swoim życiu, więc nikt raczej nie namierzy gdzie jestem i co jem No ale jak niektórzy w wieku pod 30 dodają zdjęcia z wódką po każdej imprezie to niech się potem nie dziwią[/QUOTE]
Żeby tylko 30-latkowie tak robili, gorzej, jak robią to nastolatki
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 18:03   #713
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, że nie lubicie jej głosu ale wg mnie bardzo ładnie wygląda w tym makijażu
http://www.youtube.com/watch?v=XscJI...&feature=g-u-u
ja do jej głosu nic nie mam
i zgadzam się, ładnie wygląda.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.

Edytowane przez ladymln
Czas edycji: 2012-09-26 o 18:11
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 18:37   #714
CruelOrchid
Wtajemniczenie

i[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36768960]Bądź co bądź, jednak każdy sam sobie dyktuje na ile jest anonimowy w sieci. Nie mam fb (znaczy mam fikcyjny, żeby widzieć jak ktoś coś zapoda), ani nie umieszczam info z imienia i nazwiska o swoim życiu, więc nikt raczej nie namierzy gdzie jestem i co jem No ale jak niektórzy w wieku pod 30 dodają zdjęcia z wódką po każdej imprezie to niech się potem nie dziwią[/QUOTE]

No i widzisz wcale nie Ale nie mówię że od razu wszyscy są śledzeni mówię o możliwości zbierania informacji na temat ludzi...
Weźmy np telefon który każdy ma przy sobie. Smartfon z androidem- pierwsze co jest nam ladowane to aplikacje do polaczenia sie z fb, google, youtube, gmailem itd.. Telefony maja gps wspolpracujacy z google maps ktore pokazuje z duża dokładnością gdzie się znajdujesz np. A co jeśli taki telefon przesyla te dane w drugą strone Niektóre smartfony wymajagą zlinkowania z kontem gmail( google) wiec od razu jest połączenie z naszą przeglądarką, historią, mailami, youtubem. Na większosci portalach mozna też logowa się przez konto Fb ( co znacznie uproszcza proces rejestracji)...Jakiś czas temu w sklepiku androida była dostepna aplikacja ( chyba to "coś" miało szukac miłosci) która pokazywała na mapce ludzi do okoła ciebie( na podstawie danych gps) którzy mieli zlinkowane telefony z fb. Od razu mozna sobie było przejżec ich fotki itd... aplikacja zostala w koncu zablokowana ale sam fakt jej istnienia swiadczy o tym że coś już poszło za daleko. Wiekszśc popularnych portali jest ze soba polaczona logujesz wiec nic nie stoi na przeszkodzie do małęgo zbierania danych o każdym
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 18:53   #715
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
i

No i widzisz wcale nie Ale nie mówię że od razu wszyscy są śledzeni mówię o możliwości zbierania informacji na temat ludzi...
Weźmy np telefon który każdy ma przy sobie. Smartfon z androidem- pierwsze co jest nam ladowane to aplikacje do polaczenia sie z fb, google, youtube, gmailem itd.. Telefony maja gps wspolpracujacy z google maps ktore pokazuje z duża dokładnością gdzie się znajdujesz np. A co jeśli taki telefon przesyla te dane w drugą strone Niektóre smartfony wymajagą zlinkowania z kontem gmail( google) wiec od razu jest połączenie z naszą przeglądarką, historią, mailami, youtubem. Na większosci portalach mozna też logowa się przez konto Fb ( co znacznie uproszcza proces rejestracji)...Jakiś czas temu w sklepiku androida była dostepna aplikacja ( chyba to "coś" miało szukac miłosci) która pokazywała na mapce ludzi do okoła ciebie( na podstawie danych gps) którzy mieli zlinkowane telefony z fb. Od razu mozna sobie było przejżec ich fotki itd... aplikacja zostala w koncu zablokowana ale sam fakt jej istnienia swiadczy o tym że coś już poszło za daleko. Wiekszśc popularnych portali jest ze soba polaczona logujesz wiec nic nie stoi na przeszkodzie do małęgo zbierania danych o każdym
A widzisz jednak nie Bo wszędzie ten fb i portale, gdzie się przedstawiamy (z których nie korzystam):P Mam androida, ale nikt mi nie udowodni, że to mój telefon, no i gps nigdy nie włanczam Jak się chce można być w miarę anonimowym (oczywiście mówię tu o przeciętnym użytkowaniku), po prostu jak się niektórzy na tym nie znają, albo im na tym nie zależy to ich sprawa

Dziewczyny, mam pytanie, bo właściwie nie wiem gdzie go zadać. Pewnie niektóre z was czytają pingera (swoją drogą strasznie nie podoba mi się jego nowy dizajn) pisała tam kiedyś dziewczyna o nazwie bloga: "Snow", o swoim życiu, kojarzy ją ktoś może? byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi powiedział co się stało, że przestała pisać? Słyszałam, że założyła nowego bloga? Strasznie lubiłam jej wpisy, potafiły podnieść mnie na duchu, nawet jak miałam meeega doła

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2012-09-26 o 19:10
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 19:37   #716
Qloui
Rozeznanie

Radzka w ..... szlafroku ?
http://www.youtube.com/watch?v=WDSBa97CskY

Nowy filmik u Chlorofilek
http://www.youtube.com/watch?v=yTIxwjkRhPo
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:01   #717
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
a powiedzcie jakim cudem ona znalazła się na warsztatach w Londynie skoro miala taką długą przerwę w nagrywaniu i powróciła do nagrywania dopiero po warsztatach?? przecież jest tyle innych osób, które nagrywają stale.
Stary 2012-09-26, 20:08   #718
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
a powiedzcie jakim cudem ona znalazła się na warsztatach w Londynie skoro miala taką długą przerwę w nagrywaniu i powróciła do nagrywania dopiero po warsztatach?? przecież jest tyle innych osób, które nagrywają stale.
Też się nad tym zastanawiałam, Szusz pisała , że Google brało pod uwagę "potencjał kanału".

Ale zaraz obejrzę filmik chlorofilka, pamiętam że lubiłam ją oglądać.
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:10   #719
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Też się nad tym zastanawiałam, Szusz pisała , że Google brało pod uwagę "potencjał kanału".

Ale zaraz obejrzę filmik chlorofilka, pamiętam że lubiłam ją oglądać.
kanał, na którym od roku sie nic nie pojawiało i nic nie wskazywało, że ma się to zmienić ma potencjał?? dziwne rzeczy
Stary 2012-09-26, 20:12   #720
owieczkamala
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
kanał, na którym od roku sie nic nie pojawiało i nic nie wskazywało, że ma się to zmienić ma potencjał?? dziwne rzeczy
prawdopodobnie jednak było to na zasadzie polecenia odpowiednich osób.
owieczkamala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości