![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
Mandi Ty dobra duszyczko, dziękuję za komplement
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm, tak sobie myślę, że to może nawet i lepiej, że tu nie ma Nexta. Przecież już bym do reszty z torbami poszła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ___ No. Dzieciątko wreszcie (45 minut temu) padło. Zrobiłam 1/3 wywiadu i głowę mi zaraz rozniesie z bólu. Chyba już sobie odpuszczę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja siedzę sobie teraz z TZtem, mała dawno śpi i właśnie włączyłam przez przypadek płytę o tytule "Bobas na majówce" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Dobra, czas wylać wodę z wanienki, od 20 stoi i nie chce mi się za to zabrać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
u nas jest prewaznie 22 max. choc i tak lepiej mi sie spi jak jest okolo 20 i zauwazylam ze malej sie tez lepiej wtedy spi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mowie niech ma jeden a porzadny ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- zimowa kolekcja jest po prostu boska!!! kupilabym tam wszystko.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zadomowienie
|
ach, jak pięknie
![]() ![]() ![]() No to teraz mogę już iść zmyć urodę i spać ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
W ogóle to jestem chyba w najgorszej sytuacji w kwestii Nexta - Ty (i pozostałe dziewczyny z Wysp ![]() A ja?... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
Hej, my na nogach od 7. Obudziło nas srańsko
![]() W ogóle wczoraj wpadłam na pomysł, że może to nie pampki a chusteczki uczuliły Fabiego. No i miałam rację, szkoda że tak późno na to wpadłam... Ale 2 opakowania zużyliśmy i nic się nie działo... Od wczoraj dupkę myje mu wodą z mydłem, smaruję sudokremem i w większości zbledło i się wysuszyło. Wniosek? Nigdy więcej mokrych chusteczek |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiatm porannie ![]() ![]() poradzcie cos maly nie chce pic z butli, naawet mam!nie wiem co mu jest Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2012-10-07 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
Sol dobrze ze odkrylas przyczynę
![]() Mały obudził rodziców, pogadal trochę i zapadł w drzemke ![]() Mnie cała noc głowa bolała ![]() ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2012-10-07 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() dziś może mi się uda zrobić małemu zdjęcia w czapce żabce ![]() Cytat:
Ja jak się naczytałam co one zawierają to od razu miała ochotę wyrzucić tą 1 paczkę przygotowaną do szpitala. A moja teściowa była baaardzo zdziwiona że nie chce ich używać, taka troszkę oburzona ![]() ![]()
Emilowe całusy ![]() Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2012-10-07 o 08:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ostatnio nie mam weny na sprzątanie,zawsze zajmował się tym tż a ja tylko gotowałam i robiłam pranie. a teraz chodzi o kulach więc nie ma jak sprzątać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak tam wywiad? Cytat:
![]() gdzie się wybieracie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() U nas piękna pogoda ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zadomowienie
|
Przypomniało mi sie jak Wam pisałam o tym ze dom wykanczamy, jak w ciazy jeszcze byłam
![]() I dlatego ja narazie nie myśle o chrzcinach, nie mam kasy zeby zrobic w restauracji, chce zrobic u siebie w domu nowym, zamówie tylko jedzenie, planuje ze bedzie ok 10 osób z nami takze wyjdzie taniej w domku....tylko pytanie kiedy będziemy mogli tam wejść..... Miłej niedzieli Kochane!
[url=http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/74dix1hpx25aivmn.png[/url Edytowane przez eninka84 Czas edycji: 2012-10-07 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry laseczki
![]() Pogoda dzisiaj pod psem, a mój małż kombinuje gdzie by tu pojechać. Nawet proponował wyprawę do sklepu ![]() ![]() Amelka śpi więc ja wstawiłam mięcho na obiad i będę porządkować rzeczy małej - to co jest na nią za małe albo niezbyt piękne chce oddać znajomej mojej ciotki (ciotką ma znajomą, która kiedyś była dość kasiasta, potem za bardzo polubiła alkohol. Teraz żyje w biedzie, a do tego urodziła jej się córka - kobieta jest po 40, ciąża nieplanowana. Bardzo mi szkoda takich dzieciaczków, tym bardziej, że one nie pchają się na świat.) ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Piszecie o chusteczkach, że odparzają. My używamy tylko chusteczek bo mojej małej nic się nie dzieje - twarda z niej babka. Co rusz obiecuję sobie, że przerzucę się na gaziki z wodą, bo chusteczki to sama chemia, ale do tej pory jakoś nie udało mi się tego zrealizować ![]() Cytat:
![]() Musisz osobiście pofatygować się do parafii i wtedy wszystkiego się dowiesz. Trzymam kciuki za dogodne załatwienie terminu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo żałuję, że jestem taka noga w robieniu zdjęć. Robić robię, ale ich wykonanie pozostawia wiele do życzenia. No, ale Amelka i tak jest na nich piękna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na co dzień waciki i woda (koniecznie z małą kropelką płynu do kąpieli) i jest pięknie Cytat:
jak tu zrozumieć te dzieci..? Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Rozeznanie
|
witajcie znowu mozna powiedziec ze sie wyspalam polozyłam się spać razem z młodym o 21 potem pobudka o 23 o 3 o 6 i o 9. Od 6 mąż z małym wojował w salonie a ja spałam
![]() Chyba mam znowu kryzys laktacyjny!! Mały od wczoraj je z dwóch piersi w porażającym tempie max 15 min i dalej głodny tka mi się wydaje a cycki puste niby można karmić na 4 piersi ale chyba nie przy takim tempie jedzenia bo przecież się nie zdąży mleko naprodukować. A tak w ogóle to zauważyłam że Wojtuś ma siwe kółko wokół warg i wydaje mi się że to od smoczka i co teraz zabrać mu nie mogę bo by cały dzień był ryk. |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Też mam taką nadzieję, dziecko urodziło się całkowicie zdrowe więc może nie pije.
Cytat:
![]() Moja małe cudo już się obudziło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Zadomowienie
|
niby mogę, ale to nie to samo. Pomacać bym chciała
![]() 20 minut wczoraj zrobiłam, teraz mam zamiar włączyć i - jeśli Zosia da - zrobić jeszcze z 10. A resztę po południu - jedziemy na obiad do teściowej, zabiorę laptopa, po obiedzie teściówka zajmie się małą a ja wywiadem (tak, mój mąż dziś też pracuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() o matko, teraz to już umarłam z zazdrości! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
hej hej my lasnie wstalysmy !
teraz siedze pije kawke a moja mala w lezaczku puszczca takie pierdy ze az mi sie smiac chce ![]() piszecie o chusteczkach my uzywamy caly czas i nic nie jest malej zreszta z niej to twarda sztuka mam nadzieje ze zabkowanie tez bedziemy przechodzic lagodnie wiem wiem mam wymagania ![]() Sol mialam Ci pisac super lozeczko !! ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Depoison Twoja zazrdosc popchnela mnie do glebszego przyjzenia sie zimowej kolekcji i chyba jeszcze kupie malej jakas kiece n wszystkich swietych co by sie dziewczyna miala w czym zaprezentowac! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() na początek chwalę się, że Lilunia kończy dziś 2. miesiąc!!!nie wiem kiedy to minęło.... Sol-super łóżeczko ![]() też muszę wyznać, że nabyłam już różne dziwne zachowania-bujanie pustym wózkiem-normalka, Małż nawet buja wózkiem w Lidlu ![]() my wczoraj byliśmy na długaśnym spacerku-odwiedzaliśmy sklepy dziecięce ![]() a dziś masakra-pogoda pod psem...leje....więc nie wiem czy wyjdziemy ![]() ![]()
#4195 |
Zakorzenienie
|
Kochane coś dla wszystkich które się przejmują, że nie posprzątały albo nie ugotowały:
Mąż wraca do domu i pyta żonę: - Kochanie co na obiad? - Nic - No, ale wczoraj też nic nie było... - Tak, bo ugotowałam na dwa dni ![]() Bierzcie przykład z perfekcyjnej pani domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My jak codzień, nie śpimy już od 7mej ![]() Miłego dnia kobietki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po drugie pomyśl o tych 6 schodach, które muszę pokonać z wózkiem, aby tam wejść (no dobra naciągam, bo wiadomo, że pójdę tam bez dziecka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (a na Wszystkich Świętych to słyszałam, że się trzeba w futrze pokazać! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I wszystkiego najcudowniejszego dla Liluni z okazji drugiej miesięcznicy przyjścia na świat! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Choć mi tam bliższy jest taki dialog: "- Kochanie, co dziś na obiad? - A co ugotowałeś?" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my się zbieramy powoli na obiad do teściów. trochę mi go ciocia i babcia pobawią ![]()
![]() |
#4200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle nad tym zestawem, jednak sukienek ona ma duzo a to bardziej wynosi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.