|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Cytat:
! A tak swoją drogą to ale jaja z tymi chłopakami !!!
|
|
#2552 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
matko, dziewczyny taki wstrząs był
całym blokiem kołysało, woda z akwarium mi się wylała rzeczy pospadały boję się o męża on właśnie w pracy, na dole
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-10-10 o 22:04 |
|
|
|
#2555 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a zdjęcie boskie.. ![]() i dlatego my od razu prosto z mostu powiedzieliśmy jej, że to nasze dziecko i wiemy jak je mamy wychowywać, gdzie zabierać i co z nim robić.. eh te staroświeckie poglądy.. ![]() Cytat:
to straszne.. bardzo mi przykro.. ok.. uciekam spać.. bo już późno.. ![]() dobrej nocy.. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
na pewno wszystko dobrze.. nie martw się..
|
|
#2556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Moderna;37010507
w Niemczech dzieci od 24 tygodnia uznawane sa jako zdolne do zycia i ich zycie jest wtedy utrzymywane przez lekarzy ciekawa jestem czy w Polsce jest podobnie. w Norwegii od 27 tygodnia, wiec co kraj to obyczaj. wiem bo chce juz zaczynac zalatwiac sprawy urzedowe i mnie z kwitniek odeslali - mowiac. ' po 27 zapraszamy, bo dop w tym tygodniu lekarze maja 100% ze uda im sie dziecko uratowac, a tak to loteria'' ![]() siostra mojej kolezanki co ze mna pracuje urodzila w 26 i jak na razie chlopczyk trzyma sie dzielnie, ale czas pokarze ![]() ok slodziutkich snow wam zycze, ja obejrzalam horrora i lece w objecia morfeusza, jutro wolne wiec nawet budzika nie nastawiam
Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-10-10 o 22:12 |
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buja się cały blok
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...no nic ...idę pooowoli spać,jutro pobudka o 6
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety muszę czekać na informacje o stanie w kopalni, bo nie wiadomo co się stało, praktycznie każdy mieszkaniec pisze o tym wstrząsie teraz, bo był naprawdę bardzo mocny ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- przed chwilą był kolejny wstrząs ;/
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne, bo ja poniekąd branża górnicza, ale koło górnika to ja nawet nie leżałam.
|
|
#2562 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam 5 miesięcy na uwierzenie ![]() Cytat:
następny chłopak gratulacje. wyjątkowo męski ten nasz wątek, ale za to dziewczyny jakie powodzenie będą miały ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
współczuję
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2012-10-11 o 06:15 |
|||||
|
|
|
#2564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a moze macie jakies polecone kremy na sutki? ![]() bo u mnie to nawet nie antenki, a pokretla od radia Cytat:
|
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję siusuaka ![]() klaski :I jak tam Strippi? Wszystko w porządku? A ja dzisiaj strasznie się czuję, wczoraj wieczorem tak mnie głowa rozbolała, że przez całą noc spać nie mogłam. Ledwo żyję ![]() A do tego brzuch mnie bolał i nie dobrze mi było z tego wszystkiego nawet witamin nie zjadłam bo stwierdziłam, że nie dam rady przełknąć. Mam nadzieję, że jak raz na długi czas nie wezmę to nic się nie dzieje? |
||
|
|
|
#2566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
oj mam nadzieje ze małżonek cały i zdrów ![]() u mnie dziś pada znów siedze w domu przez to choróbsko narazie +3 stopnie ciekawe kto mi pojdzie po zakupy ech.... mam nadzieje ze wy w lepszych humorach
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-10-11 o 08:07 |
||
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
kalosze i peleryny naszykowane więc strój wyjściowy do szkoły mamy..zresztą muszę zrobic zakupy zachciało mi się makreli wędzonej a ona tak cuchnie...
Strippi mam nadzieje że u Was w porządku, wiem jaki przeżywasz strach mój tata był ratownikiem górniczym i jako dziecko nie umiałam spac po nocach jak były akcje na kopalniach...ściskam... Obserwuje gratuluje synka...super wiadomość teraz brzuszkiem do góry...ktoś tam ogląda Housa ja już się nie mogłam doczekać i obejrzałam ostatnią serię w sieci....a teraz tęsknie za moim ulubionym serialem.. ![]() miłego dnia lęcę a raczej płynę w strugach deszczu... ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- co do Tacko miałam wózek 6 lat temu wtedy ciężki 20kg wygodna gondola syn się urodził w lutym...ale szybko sprzedałam i zamieniałam po pół roku na coneco...teraz są chyba bardziej nowoczesne tak mi się wydaje po wizycie na ich stronie ale i tak szukam coneco
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesylam od nas troche sloneczka ![]() a ja dzisiaj dobrowolnie wstalam 0 7:15 ![]() moze czas na te lepsze dni ciazy? ![]() no i chyba wybiore sie dzisiaj na miasto, potrzebuje jakies spodniczki - zwykla, czarna, bawelniana, i zeby nie byla za dluga .. no i nie mam pojecia, gdzie szukac.. w h&m sa, ale u nas same duze rozmiary. a czy w C&A jest tez moda ciazowa?
|
|
#2569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2570 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
to zaczynam po 1 stronie odpisywac i czytac u mnie zostało 10h ale się boję ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Moderna;37006430 dziewczyny, jakie nosicie staniki, z usztywnianymi miseczkami czy miekkie? [/QUOTE]ja nosze te same co nosiłam do tej pory ![]() Cytat:
|
|
#2571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam że limit bab na wątku wyczerpany ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a płakałaś na pogrzbie Housa? ja ryczałam jak bóbr ale na szczęście przeżył teraz ściagam na nowo wszystkie odcinki bo bylam głupia i na bieżaco kasowalam Cytat:
no nadrobilam i witam sie dzis jade o 10 eh. piszcie duzo zeby bylo co czytac i któraś miała dziś relacje z wczorajszej wizyty zdać ? noi dobra przyznaje sie strippi możesz mi na liście zmienić wiek na 24 lat ;pp
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-10-11 o 08:50 |
||||
|
|
|
#2572 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
, ja z trudem wyturlałam się o tej 6..... brrrryyy... zimno ,ciemno..... a teraz szaro..... Cytat:
Cytat:
,no ale 2 razy czasami 3 w tygodniu musimy wstać.... ja siedzę w domu przez chorobę ninki.... i tylko zawożę i przywożę kubę ze szkoły -mąż wtedy małej pilnuje. a co do zakupów to mam to samo ........ tylko nikt nie chce się znależć aby je zrobić...... ... czasem zamawiam przez neta. ... ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- no, strippi ,co z mężem?
|
|
#2573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mąż wrócił cały i zdrowy uf uf Do wstrząsów doszło na jego kopalni, w porę wycofali górników. Były 3 wstrząsy Pierwszy wstrząs nastąpił o godz. 21.55 i miał siłę 3,2 w skali Richtera. Równo pół godziny później pojawił się kolejny i wyniósł 2,9 w tej samej skali. Trzeci, o godz. 22.29, był słabszy, o sile 2,5. Pierwszy trwał ok 30 sekund i wyglądało to na trzęsienie ziemi, czuło się jak się coś wali w dół i nagle buja. Nikt nie ucierpiał na szczęście. Dragusia - wszystkiego najlepszego kochana
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Dragusia - najlepsze życzenia
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze , ale w sumie Ty też masz przerąbane tak wszystko czuć.....
|
#2580 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dragusia - 100 lat kochana!
![]() Cytat:
a co do wózków to jak dla mnie na pierwszym miejscu TUTEK a TAKO na drugim ![]() Cytat:
znajoma mojej koleżanki urodziła na dniach i miała być dziewczynka a jednak urodziła chłopca Cytat:
znowu siusiak ależ czuje się wyjątkowo na tym wątku jako jedna z trzech posiadaczek dziewczynki hehe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

i jak sobie to dużo razy powtórzymy może uwierzymy :P
ale jaja !!
!

.
No ja też mam takie antenki cały czas - niezaleznie od tego czy mam stanik czy nie
I przyznam się bez bicia, że po domu stanika już od dobrych paru lat nie noszę
klaski :

05.07.2008
,no ale 2 razy czasami 3 w tygodniu musimy wstać.... 
znowu siusiak