![]() |
#841 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Hej Wam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czyli z Twoim menem to już definitywny koniec? :/ Nie walczy o Ciebie? U mnie sprawy maja sie tak: Prawka nie zdałam ![]() Z facetem coś dziwnego chyba sie stało, ja jakoś mniej dzwonie, on sam sie odzywa, wczoraj dzwonił do mnie dwa razy i dzisiaj też. Wydaje mi sie że im ja mniej tęsknie, tym on bardziej. Ja generalnie ciągle sie miotam, bo ciężko mi jest wyobrazić sobie z nim życie ciągle żyjąc na walizkach w trzech krajach. Ale kurde kocham go:/, Normalnie w takich chwilach śpiewam sobie Lenę 'Sometimes love is not enough and the road gets tough I don't know why'... i że nasza miłość to chyba tylko born to die ![]() W ogóle wiecie co? Ja taaaak narzekałam jak byłam singielką (blebleble nikt mnie nie chce,buuu) ale teraz sobie myśle: Jak łatwo było mi wtedy podejmować decyzje, niczym, nikim się nie przejmowałam, szłam gdzie chciałam, robiłam co chciałam, a teraz ciągle myślę za dwie osoby. Co to będzie?/ Iść tam czy nie iść, obrazi sie?/ Właściwie co on tam robi? Jezuuuu i ciągle tak. Coraz mniej czuje się sobą ![]() ![]() ![]() ![]()
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-10-23 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę się doczekać Świąt! Cieszę się, że spędzimy je razem - życzenia przez sms to jednak nie to samo, a tak było przez ostatnie dwa lata ![]() ![]() Pia Gizela gratulacje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
Ładnie brzmi - młodszy inżynier procesu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, nie śledzę wątku od dawna, gdzie mieszka Twój TŻ, jakiej jest narodowości? ![]() ![]() U mnie po wielu ciężkich rozmowach doszliśmy do porozumienia. Bo ani on ani ja jesteśmy pewni tego co czujemy i też tego, że znaleźliśmy właściwe osoby. Wracamy do stanu "stare dobre czasy". ![]() Pewnie, życie będąc singlem jest łatwiejsze, wtedy martwisz się tylko o siebie. Ale jednak czegoś brakuje, tej właśnie drugiej osoby. Porównując moje 21 letnie singielstwo i bycie w związku, mimo wielu wielu problemów jak różnice kulturowe, religijne, językowe, odległość, nie żałuję. ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Bardzo ładnie brzmi, gratulacje! ![]()
![]() |
![]() |
#846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja porównując moje singielstwo do teraźniejszości moge powiedzieć: Byłam naiwna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj to prawda. Nic dodać, nic ująć. ![]()
![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
Jak tam u Was pozostałe rozłąkowe? My z biedroneczką sobie popisałyśmy i jak sie okazało troche wspólnego w swojej niedoli mamy
![]() Słucham sobie M83 - Wait. Jezu jakie to smutne. ![]() Mój miał teraz urodziny, szkoda że na odległość. Przypomniało mi się jak ja ja raz miałam urodziny akurat w moim 2 tygodniowym urlopie w Polsce w zimie. Gdy wróciłam do niego z PL, byłam późnym wieczorem w domu,już w kalendarzu dawno po urodzinach wiec w sumie niczego sie nie spodziewałam. Śnieg tak ładnie pruszył, on wyszedł odebrał mnie z auta, zasłonił oczy i szłam z nim tak do góry po schodach, wszyscy się na nas gapili , bo mieliśmy wtedy kilkunastu współlokatorów w duuużym domu ![]() ![]() ![]() Zawsze wieczorem bierze mnie na wspominki eeeeeeh ![]()
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-10-24 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Raczkowanie
|
Mnie tez pociesza ten watek i zaczynam się przyzwyczajać coraz bardziej do tego że go nie ma
![]() ![]() ach ja spędzę swoje urodziny bez TŻ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ehh oglądałam właśnie cudowny zwiastun, nawet się na nim poryczałam, piękny film może być 'Atlas chmur' . Chyba zaczne wierzyć w karmę, reinkarnacje i wieczna miłość. Dobra idę spać, bo mam dzisiaj taki nastrój że na reklamie płatków śniadaniowych pewnie też uroniłabym łzę. Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dzisiaj miałam jakiś zamulający wieczór, trochę pogadałam z moim i też się trochę rozkleiłam.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
Powoli powoli byle do przodu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#853 |
Rozeznanie
|
Heeej! Mój Tż wraca w niedzielę!!!!!! <3
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
sissy that walk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
a ja czekam na Tżta, przyjeżdza dziś na krótkie dwa tygodnie
![]()
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Och, to cudownie!
![]() ![]()
![]() |
#859 |
Rozeznanie
|
Życzę cudownych dwóch tygodni
![]() Ja ciągle myślę, myślę, myślę i nic mi z tego myślenia nie wychodzi. Póki co cieszę się, że już niedługo jadę do domu, jeszcze nigdy się tak nie stęskniłam za moją rodziną! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się. ![]()
![]() |
![]() |
#861 |
Rozeznanie
|
biedronko, tylko że ja nie myślę o tym co on robi, czy mnie przypadkiem nie zdradza itp. Raczej o tym czy to wszystko ma sens
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie gdybym wiedziała, że to będzie takie trudne, to wszystko potoczyłoby się inaczej. Chociaż z drugiej strony, gdybym miała pomyśleć, że nigdy bym go nie poznała i nie przeżyła tego co przeżyłam, odważyłabym się na to jeszcze raz..
![]() |
![]() |
#863 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#865 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Rozeznanie
|
A ja się już cieszyłam na niedzielę, ale przyjazd się opóźni gdzieś o 2 dni
![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
Hej, Dziewczyny! Chciałabym się dołączyć. Czuję się taka przybita. Otóż, kilka dni temu dowiedziałam się, że mój TŻ w marcu wyjeżdża na trzymiesięcznego Erasmusa. Niby sporo czasu do tego, ale już teraz ściska mnie coś od środka. Jesteśmy razem ponad 4 lata, kochamy się bezgranicznie, TŻ nigdy mnie nie zdradził. Wszyscy mówią `to tylko 3 miesiące`, ale ja się boję. Przepłakałam cały weekend, a TŻ był obok, zapewniał o miłości, wierności, o tym, że to tylko w celach zarobkowych i dla praktyk, które miałby z głowy. Ciągle mi powtarza, że wyjazd ten jest w innym celu niż ja myślę. Boję się imprez, gorących hiszpanek, namawiania na wyjścia, picia, zdrady, tego, że przestanie kochać, że pozna lepszą, wróci inny...już nie mam się komu wygadać. Wszyscy mówią, że zachowuję się, jakby wyjeżdżał na rok, a to `tylko` trzy miesiące. TŻ nie jest typem imprezowicza, ale boję się, że tam wszystko się zmieni, że te piękne obietnice prysną...On ciągle powtarza, że jak wróci, to zabiera mnie na wakacje gdzieś daleko. Obiecuje, że przeprowadzi się od października do mojego miasta, no mówię Wam, same cudowne rzeczy, że aż chce się wierzyć. Jestem zołzą, w tym momencie nie ufam, osaczam i mówię, że to na pewno zniszczy Nasz związek. Z drugiej strony na co dzień dzieli Nas ponad 200 km. Widujemy się co weekend, wykorzystujemy każdy wolny dzień, by spędzić go razem. Całe wakacje mieszkaliśmy wspólnie i tak się przyzwyczaiłam, że potem nie mogłam normalnie żyć. Każdego dnia odliczam dni weekendu, a 3 miesiące? W związku na odległość? Najchętniej bym powiedziała `spakuj gumki i leć`. Jego słowa są takie puste dla mnie...strasznie mi z tym...obiecuje częsty kontakt itd, ale jeśli mówi to, co ja chcę usłyszeć? Ale z drugiej strony mógł zerwać, a sam zapytał czy zaczekam. Tyle pięknych słów padło, a ja myślę i tak o najgorszym...Pomocy
![]()
RESET ![]() Edytowane przez Cerveza_ Czas edycji: 2012-10-29 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Raczkowanie
|
Hmm mi się wydaję że musisz dać mu mały kredyt zaufania. jeśli kocha to jego zapewnienia będą prawdziwe a 3 miesiące szybko miną na początku będzie najgorzej a jak już minie 1.5 miesiąca to będziesz odliczać dni do jego powrotu
![]() ![]() Ja mam nadal z moim Tż trudne dni...bardzo trudne. ach ale jeszcze tylko 76 dni do jego powrotu ![]()
![]() |
#870 |
Wtajemniczenie
|
A Wasi Mężczyźni zmienili się podczas kontaktu online, że tak powiem
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Ogólnie Erasmusa w Hiszpanii wyobrażam sobie jako jedną wielką imprezę, gdzie nie ma miejsca na `nie mam ochoty, zostaję u siebie w pokoju i pogadam ze swoją kobietą, która CZEKA na mnie w PL`.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.