|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
![]() ![]() Ten horror to"Paranormal Activity"?Baw sie dobrze z koleżankami ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-02 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ] Cytat:
![]() no i fajnie, że się udało wszystko załatwić po Waszemu ![]() Cytat:
![]() ale poluję na żakiet w croppie aż tylko go przecenią ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nigdy w życiu już tego nie obejrzę ![]() ![]() Ja na szybko, bo TŻ w domku ![]() także tego miłej nocy wszystkim ![]()
![]() |
#2583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po wizycie. Urosły piękne 2 pęcherzyki, które pękną dziś, jutro lub w niedzielę. Lekarz powiedział, że wyniki moje i tż są w normie, więc nic tylko się przytulać także działamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zadomowienie
|
dzień dobrek, wpadłam na chwile bo do pracy się już szykuje a tż już pojechał do swojej
na goobingu nie byliśmy bo pracowaliśmy, nadrobimy w tygodniu... co do starań to działamy cały czas mimo że dopiero 9 dzień cyklu ![]() ale żeby nie wyjść z wprawy przytulamy się cały czas ![]() gratuluję dziewczyny dat ślubu !!! super sprawa, ja najfajniej wspominam przygotowania do naszego ślubu załatwiania wszystkiego, oczekiwanie na TEN dzień - ah poza tym witam nową koleżankę ![]() ![]() Anulka, odpoczywaj i nie myśl źle, pozytywne myślenie przez cały tydzień, trzymam kciuki żeby było dobrze co do decyzji z wyborem rezygnacji z pracy a zajęciem się swoim , ja bym sie nie zdecydowała, ale tylko dlatego że straszna pękawa jestem ![]() ale Ci którzy ryzykują najczęściej zdobywają więcej ![]() ![]() pierwsze "pawie" za płoty - oby już było coraz mniej za zafasolkowane , trzymam kciuki cały czas i za starające też trzymam kciuki (a co!) żeby się w końcu udało jeżeli coś przoczyłam to przepraszam piszę szybko i zaspana jestem jeszcze, a tu trzeba wstawać |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bardzo dziękuję za słowa otuchy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam sie z kawką.@ się dziś rozkręciła,niby wiedziałam że przyjdzie ale mi smutno ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
Podczytywałam właśnie wątek mam listopadowo- grudniowych. U nich akcje porodowe w toku
![]() ![]() ![]() Popijam kawkę zbożową. Przerzuciłam się na nią zupełnie. Wydaje mi się jakbym piła zwykłą kawę. Jak to łatwo oszukać ten nasz mózg. Zaraz zapodam sobie moje leki dla kruszyny i zabieram się pomalutku do pracy. Trzeba mi tu troszkę posprzątać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kawa zbożwa!! też spróbuje moze uda mi się napić bo z jedzeniem krucho;/ ja po jutrze wybieram się do gina. Nie wem czy będzie badał, czy tylko oglądnie wyniki i zapisze co i jak. ![]() ![]()
![]() |
#2589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe, jak leżałam na patologi kilka dni temu, to wciąż takie akcje obserwowałam. Nagle coś się dzieje, idzie dziewczyna na trakt porodowy, a tu nic, wraca po kilku godzinach. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anulka, a Ty się nie przejmuj, że powiedzieli Ci tylko o pęcherzyku ciążowym. Mi też tak powiedział lekarz na przyjęciu do szpitala. Zrobił usg przez brzuch i stwierdził, że pęcherzyk jest dobrze napięty i w zasadzie tyle. Niby coś tam jest, ale on nie może stwierdzić czy to zarodek, bo nie widzi dokładnie. ![]() ![]() Ktoś wie co to oznacza? ![]() No ale na drugi dzień zrobili mi usg dopochwowe, które mnie uspokoiło, a z wypisu ze szpitala wynika, że potwierdza się wcześniejsze stwierdzenie zarodka itd. oraz FHR (+) 140 ud/min. Chyba to serduszko? ![]() Teraz wiem, że gdyby się coś działo (oby nie), to jadę do szpitala. Tam przynajmniej wykonają mi wszystkie badania. Najlepsze jest to, że przyjęto mnie na oddział bez zrobienia usg, bez badania. Od razu na salę i wszystkie badania robili mi dopiero po zakwaterowaniu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogóle masz jakieś objawy?? jeny 2 tyg przenoszona??:O:O wow.... ja idę w poniedziałek do gina.
![]() |
#2591 |
Zadomowienie
|
No tak, zamiast odpalić wujka google, to Was pytam.
![]() ![]() GSD - średnica pęcherzyka ciążowego CRL - odległość ciemieniowo-siedzeniowa (od szczytu główki do pupy) Tak więc pęcherzyk był wielkości 17mm, a dzidziol 4,6mm. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- nuna, kochana, czasem mam mdłości pt., że jestem głodna, a na myśl o jakimkolwiek jedzeniu jest mi niedobrze! Później mi się wyć chce, bo w żołądku ssie, a ja na nic nie mogę patrzeć. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bolą całe piersi. Z boku, sutki, całe. Kładąc się spać miejsca sobie znaleźć nie mogę, bo w każdej pozycji lekko przyciskam jedną bądź drugą. Układanie się do snu to ostatnio dla mnie koszmar. A ochotę mam na nabiał. Mleczko, jogurciki. Za to na owoce ani troszkę. Muszę się dziś zmusić do zażycia porcji owoców: jabłko, banan + mandarynki. To plan na dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2595 | |||
Zakorzenienie
|
Hejo. Witam się kawkowo, podbrzusze mnie dalej boli i dalej nie wiem co jest
Cytat:
Anulka, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, tylko najgorsze takie czekanie. Dasz radę ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2596 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się ![]() Jeszcze bez śniadanka i herbatki ale zaraz to nadrobie ![]() A tak wogóle to z dniem dzisiejszym kończymy 9tc i z tego co widzę w suwaczku maluch przyjął już "ludzką"postać ![]() ![]() ![]()
START 64,7 kg ![]() CEL 52 kg ![]() OBECNIE 60,6 kg ![]() min sierpnień 520/1000 Minuty lipiec 610/1000 ![]() Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 ![]() Minuty MAJ: 1005 min/1000 ![]() Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-11-03 o 08:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja też kawkowo witam ![]() i uciekam sprzątać. Mam dzisiaj tyle prania że mi chyba spinaczy i sznurków braknie ![]() miłego ![]()
#2598 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Anulka trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku ![]() Color proszę o zmianę na 2 cs. niestety dziś przydreptała do mnie @, cóż jak to mówicie uda się w następnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | ||
Zakorzenienie
|
Ja sie bałam tylko na 1 cześci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fatalnie sie czuje przez ta @,brzuch boli i jakoś mi nie dobrze ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Zadomowienie
|
Hej kobity,
nie było mnie bom się pochorowała... tzn młody mnie zaraził zapaleniem oskrzeli i zdycham ![]() U mnie 16 dc, dziś zeżarłam ostatnią tabl progynovy z estro i od jutra się faszeruję progesteronem. Biały śluz mam już od kilku dni (pisałam już chyba o tym...?) a teraz to dopiero włączą mi się wszystkie objawy pseudo ciążowe - jak zwykle przy łykaniu progesteronu ![]() Santom ewentualnego zabiegu nie musisz się obawiać, nic nie boli (nawet ehm... cipka), usypiają Cię i wstajesz już po wszystkim. Potem masz tylko krwawienie takie jak przy mocniejszej @. Mam jednak nadz, że Cię to ominie ![]() Lunka Dedra gratuluję ustalenia dat - pięknie będzie! pszczoula super, że z wynikami Ok. Do dzieła (bliźniaki ![]() Color 9 tydzień WOW! ![]() ![]() ![]() nie wiem co miałam jeszcze.....
#2601 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle Luna właśnie zorientowałam się, że datę macie na 12.01 (nie wiem jak ja to wczoraj przeczytałam, ale myślałam, że 1.12 ![]() ![]() A ja witam się z trzecią kawką dnia dzisiejszego, ledwo żyję przez mój kaszel i muszę się wspomagać ![]() ![]() Co do rezygnacji z pracy rozmawiałam z Tż - na razie zostaje tak jak jest. Zbliża się zima więc ludzie o remontach myśleć nie będą, więc i projektów nie będą zamawiać, także pracować będę. Ech, życie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Starań nie zawieszam. Będzie co będzie. Nie chcę zakładać z góry, że coś może być nie tak. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żygmunt! hhahahahahahahaha dobre ![]() Cześć i czołem! Chyba dziś lub jutro owulacja nastanie. Wszystkie znaki na niebie na to wskazują. Rano temperatura spadła z wczorajszego 36,61 do dzisiejszego 36,38. Szyjka się otworzyła. Śluzem się tylko martwię, bo nie mam jajcowego jeszcze, zresztą u mnie rzadko kiedy bywa piękny glut. No nic, pukanko codziennie jest, może coś się wykluje. Pożyjemy zobaczymy. Termin NIEspodziewanej @ przewiduję na 18.11. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 | ||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ten film to Silent Hill 2 i TŻ tyle na niego czekał ale okazało się lipą i przespali pół filmu ![]() Cytat:
![]() ![]() dlatego ciesze sie ze je biore bo przynajmniej nie będzie za pozno.. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
Pszczoua Dedra no to do dzieła
![]() ![]() A ja dzisiaj wita się pierwszą kawką ![]() ![]() ![]()
#2606 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Zakorzenienie
|
Silent Hill 2 to porażka
![]() ![]()
#2608 | ||
Zadomowienie
|
A to wszystko rozumiem
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
My wczoraj oglądaliśmy Amazing Spiderman ![]() ![]() Edytowane przez dedra Czas edycji: 2012-11-03 o 10:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo jutro zaczynamy 10tc ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.