![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Aniu aparat jest jak najbardziej super, tylko pomysl na obiektywem, jak dziewczyny pisza. Ja mam 18-105 i teraz chce mi sie dokupic inne, ale na poczatek i jak najbardziej uniwersalny jest wlasnie ten ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
hejka
dzięki za wskazówki aparatowe chcę własnie coś uniwersalnego dla moich potrzeb, nie zamierzam biegać z zestawem kilku obiektywów bo do profesjonalizmu to mi daleko, wszak nawet nie liznęłam jeszcze lustrzanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Hej
my po lekach w miarę ustabilizowani nocka spokojna tylko dzisiaj strasznie mnie głowa boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogladaj bez przesuwania, zobaczysz co bedzie dalej. Z poczatku moze sie wydawac mroczny ten serial, ale to jest celowe, wszak wampiry to drapiezniki, tylko ze jak wlacza sobie czlowieczenstwo, to juz przypominaja chlopakow z sasiedztwa. I nie boj sie, tam krew nie sika i kikuty nie lataja ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku
chyba wezmę Nikon D3100+ NIKKOR 18-105 VR (przeglądam zestawy i ceny) ps. one mają polskie menu czy zależy od danego aparatu? ps.czy musze przestudiować jakąś księgę o fotografii, żeby zaczaić tajniki, czy aparat i jego menu mi podpowiedzą co i jak ![]() tudzież metodą prób i błędów sama dojdę do jakiegoś podstawowego poziomu fotografowania na razie na bank automat bedzie eksploatowany ![]() dziwna sprawa, miałam robić szafę a tu napaliłam się na aparat w kolejce mam jeszcze lapka bo stary muli już na maksa tylko że w lotto tż nadal nie wygrał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aparat mielismy zmieniac na swieta, ale w zwiazku z tym, ze przeprowadzka nas czeka to sobie daruje ![]() obiecalam sobie dzis poprasowac troche woiec lece zejde na kawe to tu zajrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
dobry wybór
![]() sama też bym teraz wzięła body z LV. niestety małż ślepy i ostrość często nie złapana ![]() ale też na razie się wstrzymuję bo pewnie kilka stów by trzeba było dołożyć po sprzedaniu mojego body. menu jest polskie. poszukaj w necie czy nie masz salonu NIkona u siebie. ja kupiłam wtedy właśnie bezpośrednio w Nikonie i cena była niższa niż w necie w sklepach ![]() edit. Aniu na początek wystarczy instrukcja ![]() a jak będzisz chciała więcej to jest jedna fajna książka, którą mi Cestia kiedyś poleciła. potem wrzucę. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-07 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Hej
mnie też by się przydał jakiś fajny aparat, ale na razie się wstrzymuję od zakupu. Muszę sobie zrobić łazienkę Jak dziś u nas wieje, że aż strach wychodzić. Mogło by chociaż słoneczko zaświecić,a tak to zimno, ciemno i ponuro. Mija mogę podrzucić ci moje pranie do prasowania ![]() Ja się też zabieram za prasowanie od poniedziałku, a zabrać sie nie mogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uporalam sie z czescia, zostaly Tzta koszuliska, ktore zawsze prasuje na raty, bo mnie nerw bierze ![]() Takusna daj znac jak bylo u lekarza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Daj znać jak będziesz po wszystkim, trzymaj się Takauśna
![]()
#163 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam dzis nalesniki z konfiturami sliwkowymi od tesciowej
![]() zaraz pekne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
![]() zapomnialam wczoraj napisac, ze jak Takusna znalazlam w koncu swoj ulubiony zloty lancuszek! ![]() ![]() byl tak jak myslalam w bocznej kieszonce torebki, tylko nie wiedzialam w ktorej. wczoraj robilam z nimi porzadki i znalazl sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
dogadałam urlop. Aniu bookuję 21.06-14.07. z zakładką na dojazdy
![]() ![]() słuchaj a może np. 12-13 dni gdzieś dalej nad adriatykiem a potem doba z noclegiem w promieniu maks kilkudziesięciu km od Wenecji ? Mama musi zobaczyć a ja poszwendam się z przyjemnością po raz drugi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak robię, wszystko poprasuję od szlagu, z wyjątkiem męskich koszul ( a mam aż 3 facetów, nie licząc Karolka, bo on ma mało koszul,a i jego szybko się prasuje ) Takuśna i co ??? jesteś już po. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do Wenecji poraz 4 czy 5 tez chetnie zajade ![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
No to mam hashimoto (przez samo h czy ch
![]() Jowisz jesli tak wczesnie planujecie to moze by faktycznie rozejrzec sie za lotami
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() z noclegiem w Czechach lub za gdzieś dalej zajedziemy. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-07 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Zawsze mozna wynajac na miejscu autko. Choc faktycznie mogloby drogo wyjsc jesli na cale wczasy byscie chcieli. My wynajmowalismy na 2-3 dni i wedy objazdowke robilismy. Reszta plackiem na plazy
![]()
#172 |
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Mam Finale ![]() ![]()
#173 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakie polecacie kredki swiecowe? Wiki ma jedne swietne ale nie wiem jakiej firmy, a polamane juz wiec musze nowe kupic
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Wy wynajmujecie kwaterę w jednym miejscu i robicie potem objazdówkę?? I na własną rękę czy przez biuro podróży?? ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Takuśna no to witaj w klubie Hashimotek
![]() Ja też widziałam tę zajawkę tvn i zgadzam się z Wami, brat bardzo podobny do Kristi ![]()
#177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choroba lokomycjna nam obca a marudzenie jestem w stanie znieść ![]() kredki mamy takie. nie świecowe ale wykręcane: http://czempin.net/karla/allegro/szk.../kredki/51.JPG Cytat:
wynajmujemy jedną kwaterę ale sporo jeździmy po okolicy ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
mój właśnie odstawia histerię, bo wygoniłam go do łóżka
![]() nerwy mam na ostatniej panewce, ale ignoruję gówniarza ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.