|
|
#151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Cytat:
) i teraz czuje sie jakos pelna....chyba dzis bedzie post ![]() Cytat:
Aniu aparat jest jak najbardziej super, tylko pomysl na obiektywem, jak dziewczyny pisza. Ja mam 18-105 i teraz chce mi sie dokupic inne, ale na poczatek i jak najbardziej uniwersalny jest wlasnie ten |
||
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
dzięki za wskazówki aparatowe chcę własnie coś uniwersalnego dla moich potrzeb, nie zamierzam biegać z zestawem kilku obiektywów bo do profesjonalizmu to mi daleko, wszak nawet nie liznęłam jeszcze lustrzanek
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
my po lekach w miarę ustabilizowani nocka spokojna tylko dzisiaj strasznie mnie głowa boli |
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogladaj bez przesuwania, zobaczysz co bedzie dalej. Z poczatku moze sie wydawac mroczny ten serial, ale to jest celowe, wszak wampiry to drapiezniki, tylko ze jak wlacza sobie czlowieczenstwo, to juz przypominaja chlopakow z sasiedztwa. I nie boj sie, tam krew nie sika i kikuty nie lataja
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku
chyba wezmę Nikon D3100+ NIKKOR 18-105 VR (przeglądam zestawy i ceny) ps. one mają polskie menu czy zależy od danego aparatu? ps.czy musze przestudiować jakąś księgę o fotografii, żeby zaczaić tajniki, czy aparat i jego menu mi podpowiedzą co i jak ![]() tudzież metodą prób i błędów sama dojdę do jakiegoś podstawowego poziomu fotografowania na razie na bank automat bedzie eksploatowany ![]() dziwna sprawa, miałam robić szafę a tu napaliłam się na aparat w kolejce mam jeszcze lapka bo stary muli już na maksa tylko że w lotto tż nadal nie wygrał |
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aparat mielismy zmieniac na swieta, ale w zwiazku z tym, ze przeprowadzka nas czeka to sobie daruje ![]() obiecalam sobie dzis poprasowac troche woiec lece zejde na kawe to tu zajrze to bedzie taka NAGRODA
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wybór
sama też bym teraz wzięła body z LV. niestety małż ślepy i ostrość często nie złapana jemu by się to przydało.ale też na razie się wstrzymuję bo pewnie kilka stów by trzeba było dołożyć po sprzedaniu mojego body. menu jest polskie. poszukaj w necie czy nie masz salonu NIkona u siebie. ja kupiłam wtedy właśnie bezpośrednio w Nikonie i cena była niższa niż w necie w sklepach ![]() edit. Aniu na początek wystarczy instrukcja a jak będzisz chciała więcej to jest jedna fajna książka, którą mi Cestia kiedyś poleciła. potem wrzucę. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-07 o 09:57 |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mnie też by się przydał jakiś fajny aparat, ale na razie się wstrzymuję od zakupu. Muszę sobie zrobić łazienkę Jak dziś u nas wieje, że aż strach wychodzić. Mogło by chociaż słoneczko zaświecić,a tak to zimno, ciemno i ponuro. Mija mogę podrzucić ci moje pranie do prasowania ![]() Ja się też zabieram za prasowanie od poniedziałku, a zabrać sie nie mogę. |
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uporalam sie z czescia, zostaly Tzta koszuliska, ktore zawsze prasuje na raty, bo mnie nerw bierze Takusna daj znac jak bylo u lekarza |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Daj znać jak będziesz po wszystkim, trzymaj się Takauśna
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam dzis nalesniki z konfiturami sliwkowymi od tesciowej
![]() zaraz pekne
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam wczoraj napisac, ze jak Takusna znalazlam w koncu swoj ulubiony zloty lancuszek! byl tak jak myslalam w bocznej kieszonce torebki, tylko nie wiedzialam w ktorej. wczoraj robilam z nimi porzadki i znalazl sie
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
dogadałam urlop. Aniu bookuję 21.06-14.07. z zakładką na dojazdy
teraz pewnie będziemy nocować po drodze w obie strony ![]() słuchaj a może np. 12-13 dni gdzieś dalej nad adriatykiem a potem doba z noclegiem w promieniu maks kilkudziesięciu km od Wenecji ? Mama musi zobaczyć a ja poszwendam się z przyjemnością po raz drugi |
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak robię, wszystko poprasuję od szlagu, z wyjątkiem męskich koszul ( a mam aż 3 facetów, nie licząc Karolka, bo on ma mało koszul,a i jego szybko się prasuje ) Takuśna i co ??? jesteś już po. |
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do Wenecji poraz 4 czy 5 tez chetnie zajade
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
No to mam hashimoto (przez samo h czy ch
). Troche zawyzone tsh, choc w normie, ale lepiej jakby bylo nizsze. Prawdopodobnie po ciazy zaczelam chorowac bo to podobno standard. Euthyrox 25 na 3mies. potem z wynikami tylko tsh do kontroli. Fajny lekarz, duzo wyjasnil. Ciesze sie ze mam te leki, oby cos poprawily.Jowisz jesli tak wczesnie planujecie to moze by faktycznie rozejrzec sie za lotami
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w życiu potem trudniej się poruszać po okolicach a wiecie,że my nie z tych co leżą ![]() z noclegiem w Czechach lub za gdzieś dalej zajedziemy. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-07 o 17:31 |
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze mozna wynajac na miejscu autko. Choc faktycznie mogloby drogo wyjsc jesli na cale wczasy byscie chcieli. My wynajmowalismy na 2-3 dni i wedy objazdowke robilismy. Reszta plackiem na plazy
no ale kto co lubi
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Mam Finale zabieram się za czytanie za chwilkę
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie przerazaja takie odleglosci. Ale ja mam chrobe lokomocyjna, Wiki tez, do tego wiadomo jej marudzenie bo sie nudzi ale jak ktos nie ma takich problemow to podrozowanie samochodem ma swoje plusy. Jakie polecacie kredki swiecowe? Wiki ma jedne swietne ale nie wiem jakiej firmy, a polamane juz wiec musze nowe kupic
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekam aż Ania trochę podrośnie A Wy wynajmujecie kwaterę w jednym miejscu i robicie potem objazdówkę?? I na własną rękę czy przez biuro podróży?? ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna no to witaj w klubie Hashimotek
daj znać jak się będziesz czuła po lekach. Ja też widziałam tę zajawkę tvn i zgadzam się z Wami, brat bardzo podobny do Kristi
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choroba lokomycjna nam obca a marudzenie jestem w stanie znieść kredki mamy takie. nie świecowe ale wykręcane: http://czempin.net/karla/allegro/szk.../kredki/51.JPG Cytat:
wynajmujemy jedną kwaterę ale sporo jeździmy po okolicy |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się zgłoszę po poradę jak to załatwić ja lubię nawet nad polskim morzem jechac w jedno miejsce ale robić sobie objazdówki
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty widzisz róznice?
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
mój właśnie odstawia histerię, bo wygoniłam go do łóżka
![]() nerwy mam na ostatniej panewce, ale ignoruję gówniarza
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

wyjątkowo coś dziś czuję pusty żołądek na wieczór.
) i teraz czuje sie jakos pelna....chyba dzis bedzie post 

no ale te wszelkie sceny batalistyczne w filmach to jest dla mnie koszmar
szkoda 

ostatnio miałam dwie liczby, ale tak ogólnie to ja nawet głupiej trójki nie trafiam. Nie gram więcej! Za każdym razem sobie to obiecuję. Nie mam szczęścia niestety
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)