|
|
#2191 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLV
|
|
|
|
#2192 | |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37493562]A waćpan to żeś znowu klucze do klopa zgubił?
[/quote]Bo nie klucza szukam, ino sznura i gałęzi ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2194 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. też nie do końca to rozumiem, w końcu dla przeciętnego człeka z tzw. zachodu filmy japońskie, szczególnie w pierwszym zetknięciu, są dziwne i raczej śmiszne.. teatralne miny i inne takie.. to chyba kwestia myslenia: dam osiem gwiazdek bo to taki wybitny klasyk, a ja chyba nie jestem godzien skoro wymęczył mnie i uśpił Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spóźnione wszystkiego najlepszego! a fogle to zazdroszczę gumowatości, ja po pierwszych zajęciach zdałam sobie sprawę, że jestem sztywna jak kawał drewna po dwóch miesiącach dalej jestem sztywna, choć przyznaję że trochę rozluźniły mi się ramiona i chyba udaje mi się wypchnąć mostek w przód ze 3 cm więcej niż na początku... a ćwiczę też trochę w domu łooo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2195 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Wewnątrz tematów autorami alfabetycznie...2. Też chwilowo przy kawie próbuję nadrabiać zaległości snu, ale coraz gorzej idzie... Na dodatek, skurcze człowiekiem o ścianę zaczynają rzucać po nocach... 3. Joga. U mnie to jest tak, mięśnie i ścięgna są sztywne, za to mam bardzo dużą ruchomość stawów (przez co w dzieciństwie cierpiałam, bo ciągle coś wypadało z przeznaczonego na to miejsca), więc jakoś to idzie... Niezdarnie, ale idzie. Niemniej czułam się wczoraj taka rozruszana po zajęciach... Jak zdążę, pójdę i dziś... Zakwas już wystąpił... A teraz chyba pójdę spać...
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)to już parę lat temu jak byłam jeszcze na studiach i RwT nie były jeszcze aż takim chłamem jak teraz ale już dobrze się zapowiadały moja koleżanka która ma talent do tego żeby poznawać dziwnych ludzi w dziwnych sytuacjach na imprezie poznała jakąś tam asystentkę producenta RwT i okazało się ze szuka ona chętnych do odcinka o siostrach, wiec K od razu pomyślała o mnie i mojej Siss no i podała jej mój nr telefonu. Jak zadzwonili to byłam na uczelni i byłam w dość głębokim szoku. Pani była bardzo miła i baaaaardzo mnie namawiała. Za występ dostawało się 300 zł plus zwrot kosztów dojazdu na nagranie (co dla mnie jako studentki było niezłą kasą wtedy) Kazała się zastanowić przez weekend ale oczywiście odmówiłam (mimo ze kasa trochę kusiła, oraz niektóre osoby mnie namawiały - że to niby ciekawe doświadczenie by było, no ale stwierdziłam że się nie będę błaźnić za 3 stówki )Później jeszcze dzwoniono kilka razy żeby dopytać czy się jednak nie namyśliłyśmy nie rób tego Znad kawy |
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2198 |
|
Piers do przodu
|
co zrobić, żeby mi się chciało tak, jak się nie chce??
|
#2199 |
|
BAN stały
|
dziś ja będę fashion victimem, w bordowej ażurowej bluzce i bordowym kominie
|
|
|
|
#2200 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
znad zimnej kawy oj mi też się nic nie chce... jeszcze mnie dziś czeka towarzyszenie didce na imprezce urodzinowej
|
#2201 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. oj, skurcze brzmią nieciekawie.... u mnie wyjątkowo aktywny tydzień, chwili spokoju nie mam i snu brakuje, z tym, że w większości na własne życzenie, wpadłam w jakiś trans aktywności i nie wiem jak się z niego wyrwać, i też boję się że jak się wyrwę na chwilę to już do tej aktywności nie wrócę, a całkiem mi się taka aktywność podoba...3. ja mam nieruchome wszystko co tylko w człowieku siedzi, ale tak to jest jak poza obowiązkowymi lekcjami wf nigdy się specjalnie nie ruszałam, na studiach na wf chodziłam na siłownię i jogę a od tamtej pory nic, ewentualnie długie spacery... więc mnie moja sztywność nic a nic nie dziwi... Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2202 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kubka po herbacie
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37493594]A chcesz w☠☠☠☠☠☠☠? [/quote]Ale taki ze skutkiem dedniętym poproszę Cytat:
Ino pamiętaj - odpowiednia grubość, a co za tym idzie, wytrzymałość ![]() Cytat:
![]() Mam więc niezły burdel w ksionszkach ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2203 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
żenua
|
|
#2204 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nieużywane, ha?
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2205 |
|
To ja :)
|
Ja większość książek papierowych wyprzedałam, bo już miałam ich za dużo... Ale i tak jeszcze trochę trzymam np. pod fotelem, w torbach... Bo na półkach się nie chcą pomieścić... Powoli przechodzę na elektroniczne wersje -z tym, z czym się da. No i kilku autorów jednak chyba nigdy nie odpuszczę i będą w wersjach papierowych chodzić.
Teraz niedługo ma być od nowa wydawany Faraon np. Bardzo ekskluzywne wydanie ma być, z przypisami Prof. Niwińskiego -bo Prus nieźle namącił, jeśli idzie o realia egipskie. Już na to poluję...
|
#2206 |
|
|
Po jakim czasie od wysłania maila mogę sie czuć oficjalnie olana?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2207 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2208 |
|
|
No to jeszcze poczekam z ostateczną załamką
|
|
|
#2209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anyway nie mogiem być wiecznym sceptykiem - aż spróbuję - powiem chuopu on wiecznie niewyspany - u chuopów też działą ? ![]() dokłądnie - zresetuj się naładuj akumulatory Cytat:
no nieźle RwT są wśród nas ![]() Cytat:
ale ja nie lubię sportu i wuefu - ja lubię tylko kilka - pływanie tenis i spacery ( z czego czynnie uprawiam wyłącznie spacery) 2.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-08 o 13:26 |
|||
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez o tym samym pomyślałam
![]() ![]() Cytat:
![]() To też A czemu akurat po 3 dniach i czy wlicza się w te dni weekendy i święta? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć znad.. niczego
nowa dżapońska czepaczka do musku
|
|
#2212 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A może za prasowanie byś się lepiej wzięła? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2213 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zadzwoń tam? Tak czy siak ściskam kciuki za pracę ![]() Albo za wygraną w totka |
|
|
|
|
#2215 | |
|
|
Cytat:
Jakoś mi się nie widzi ani jedno, ani drugie
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś zawsze łatwiej mi przychodziła wiara w drugiego człowieka niż w siebie, zatem trzymam kciuki i wierzę, że Ci się uda Siebie już spisałam na straty i po prostu żyję chwilą... ![]() Tylko wygrana w totka może coś zmienić w tym moim beznadziejnym życiu bez perspektyw, wtedy miałabym po co robić plany... Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-08 o 14:42 |
|
|
|
|
#2217 | |
|
|
Cytat:
To jednak epidemia jakaś jest...
|
|
|
|
#2218 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ano nie
![]() Cytat:
szkoda tylko że na czytanie nie mam ostatnio wcale czasu Cytat:
a w takich momentach jak piszesz, takie jogowe ćwiczenie jest, unosisz wyprostowane ręce wysoko w górę na wdechu, palce rozczapierzone, po czym dynamicznie opuszczasz w dół zgięte w łokciach, uderzając się od boków w żebra i wymuszając głośny wydech, powtórzyć parę razy, energetyzuje i pobudzaco do chuopów, dlaczego ma na nich nie działać? też przecież mają mózgi z tym, że to trudne, przynajmniej dla mnie, wcale mi wizualizowanie nie idzie... Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie idzie tak wizualizowanie że kompletnie nie wiem co mam zrobić - nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić jakoś ruchy muszę widzieć i powtarzać za to wyobrażam sobie zawsze scenerię fabuły książkowej czyli nie jest ze mna chyba aż tak źle |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

po dwóch miesiącach dalej jestem sztywna, choć przyznaję że trochę rozluźniły mi się ramiona i chyba udaje mi się wypchnąć mostek w przód ze 3 cm więcej niż na początku... a ćwiczę też trochę w domu 
moja koleżanka która ma talent do tego żeby poznawać dziwnych ludzi w dziwnych sytuacjach na imprezie poznała jakąś tam asystentkę producenta RwT i okazało się ze szuka ona chętnych do odcinka o siostrach, wiec K od razu pomyślała o mnie i mojej Siss no i podała jej mój nr telefonu. Jak zadzwonili to byłam na uczelni i byłam w dość głębokim szoku. Pani była bardzo miła i baaaaardzo mnie namawiała. Za występ dostawało się 300 zł plus zwrot kosztów dojazdu na nagranie (co dla mnie jako studentki było niezłą kasą wtedy) Kazała się zastanowić przez weekend ale oczywiście odmówiłam (mimo ze kasa trochę kusiła, oraz niektóre osoby mnie namawiały - że to niby ciekawe doświadczenie by było, no ale stwierdziłam że się nie będę błaźnić za 3 stówki

żenua

mnie idzie tak wizualizowanie że kompletnie nie wiem co mam zrobić - nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić jakoś ruchy muszę widzieć i powtarzać