Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-22, 10:44   #4381
kindzia1984
Wtajemniczenie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

A dlaczego jedne chomiczki skaczą w górę a inne nie? JAkieś felerne są czy co

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 11:24   #4382
adatka
Zakorzenienie

Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
o to dobrze ci idzie, moj najwiekszy wynik to 87, ale najpierw usmierciłam 5 zwierzątek zanim zaczailam o co chodzi teraz bede miała zajęcie w nudny dzien w pracy
dobrze mi idzie juz zdobylam 363 punkty w tym 172 za jednym skokiem hihihi bardzo wciagajaca ta gra

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
A dlaczego jedne chomiczki skaczą w górę a inne nie? JAkieś felerne są czy co
to zalezy jak udezysz je poducha a pozniej jak leci trzymasz przycisk myszy to wtedy leci dalej.

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-22 o 13:45
adatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 11:57   #4383
adatka
Zakorzenienie

" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~/Warszawa
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl.
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz
Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa
KasikB ~~ @-13.02
m@gd@lena ~~ @-6.02 testowanie po 3.03
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin
Nikita Wawa ~~ @-19.01 /Warszawa
*misia* ~~ /Łódź
Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Naja 84 ~~ @-15.01 testowanie /Zabrze
Celka2000 ~~
Joan C ~~
marta 8117 ~~ @- 2.02 testowanie 28.02
mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03
milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów
Stary 2007-02-22, 12:52   #4384
adatka
Zakorzenienie

własnie zrobilam sobie test owu i kreska testowa jest ciemniejsza nic kontrolna - czy to znaczy ze owu bedzie za dwa dni ??? zaraz wkleje fotke tylko nie wiem czemu na żywo jest duzo ciemniejsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1206.JPG (24,1 KB, 21 załadowań)
Stary 2007-02-22, 13:24   #4385
frida26
Rozeznanie

Hejka! Trzecia próba nieudana. Nie przejmuje się wogóle Ale chyba musze przestać mysleć o tym. Jak cos się u mnie zmieni to Wam na pewno napiszę ,a na razie to robie sobie przerwę. Ciekawe czy uda mi się nie wpadać tu. Życzę Wam powodzenia i więcej szczęścia. Ja pasuję.
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 13:34   #4386
kindzia1984
Wtajemniczenie

Ja Ci niestety Agatko nie pomogę bo nigdy nie miałam do czynienia z testami owu

frida

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-22 o 14:01
Stary 2007-02-22, 13:49   #4387
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
własnie zrobilam sobie test owu i kreska testowa jest ciemniejsza nic kontrolna - czy to znaczy ze owu bedzie za dwa dni ??? zaraz wkleje fotke tylko nie wiem czemu na żywo jest duzo ciemniejsza
adatko, to oznacza że za około 12 godzin bedziesz miała owu , także spokojnie zacznijcie już działać bo okres płodny juz masz
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-22, 13:58   #4388
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
adatko, to oznacza że za około 12 godzin bedziesz miała owu , także spokojnie zacznijcie już działać bo okres płodny juz masz
dzieki madziu -
-ciekawe co powie ginka moze tym razem sie uda -tak bardzo bym chciała
Stary 2007-02-22, 14:05   #4389
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Adatko Madziorka ma rację - działajcie

A Kindzia zmienia avatarki
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 14:05   #4390
jolineczka
Wtajemniczenie

Czy jest jakiś wątek, gdzie są dziewczyny które poroniły? Chodzi mi głownie o to kiedy można ponownie starac się o dziecko po poronieniu.

Adatko - ten wynik, to dobry znak. Życzę miłego wieczora. Rano też możecie sobie sprawić przyjemność. Teraz na pewno się uda!
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 14:10   #4391
adatka
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny fajnie by było jak by sie teraz udalo.

jolineczko na ginekologii sa tematy o poronieniu ,chiałam ci tylko napisac ze moja kolezanka tez poroniła a za 2 miesiace znowu zaszła w ciąze i ma teraz córeczkę 1,5 r.
Stary 2007-02-22, 14:13   #4392
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
A Kindzia zmienia avatarki
Tak właśnie mnie męczy i zmieniam awatarki

A tutaj wklejam Wam coś na pocieszenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg +++.jpg (99,3 KB, 20 załadowań)

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-22, 14:14   #4393
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny fajnie by było jak by sie teraz udalo.

jolineczko na ginekologii sa tematy o poronieniu ,chiałam ci tylko napisac ze moja kolezanka tez poroniła a za 2 miesiace znowu zaszła w ciąze i ma teraz córeczkę 1,5 r.
Ja też jak tylko będzie to możliwe znowu będę się starała!
Stary 2007-02-22, 14:20   #4394
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

własnie wrócilismy od androloga, przepisał TŻ mase leków , wszystkie bedą robione w aptece na zamówienie także jutro dopiero je odbieram oprócz tego kazał jeść TŻ-towi , 4 tabletki dzinnie foliku, 1 tabletkę androvitu, 2-3 tabletki l-carnityny (też nie zaszkodzą a tylko pomogą), powiedział też że sama kuracja witaminami bez leków żeby zadziałała to potrzeba ją łykać około 3 lat, Nikito, koniecznie przed wizytą u androloga niech twój TŻ zrobi badania hormonów bo dzieki temu że mój TŻ miał zrobione mielismy od ręki przepisane leki , lekarz powiedział że jest 50% szans że sie uda poprawić badania TŻ, które mamy zrobić 10 kwietnia + hormony i potem tego samego dnia odrazu idziemy na wizytę i będziemy wiedzić czy kuracja zadziałała.

lekarz badał mu też jądra i odbyt, po tym ostatnim badaniu TZ jeszcze nie moze dojść do siebie psychicznie

aaa i mieliśmy jeszcze szczepionki na żółtaczkę które musimy powtórzyć za miesiąć i za pół roku.

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Czy jest jakiś wątek, gdzie są dziewczyny które poroniły? Chodzi mi głownie o to kiedy można ponownie starac się o dziecko po poronieniu.

Adatko - ten wynik, to dobry znak. Życzę miłego wieczora. Rano też możecie sobie sprawić przyjemność. Teraz na pewno się uda!

jolineczko użyj wyszukiwarki a jak nie znjadziesz u nas na forum "poczekalnia" takiego tematu to załóż nowy
Stary 2007-02-22, 14:21   #4395
kindzia1984
Wtajemniczenie

O jeny to Twój TŻ musi mieć straszny niedobór witamin skoro tyle tego dostał Życzę sukcesów w powrocie do formy. Mam nadzieję, że w kwietniu już nie bedziecie musieli udawać się do lekarza, chyba, że do gina na potwierdzenie ciąży czego Wam z całego serducha życzę

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-22, 14:21   #4396
jolineczka
Wtajemniczenie

Tak sobie siedzę i myślę. Przypomniała mi się pewna sytuacja. Miałam kiedyś taką znajomą - dziewczyna była ode mnie młodsza, bardzo fajna, ale strasznie dziwna... Miała chyba jakieś zdolności... Nie wiem jak to nazwać. Ale potrafiła człowieka rozgryźć patrząc mu w oczy. Wnikała niejako w psychikę a nawet duszę...
Ja osobiście nie wierzę w takie rzeczy i wtedy się śmiałam z tego, ale ona powiedziała wiele prawdziwych rzeczy o moich znajomych. Powiedziała mi, że bedę cztery razy w ciązy, ale urodzę 3 dzieci... Może coś w tym jest...
Stary 2007-02-22, 14:22   #4397
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Ja też jak tylko będzie to możliwe znowu będę się starała!
super trzymam kciuki

a teraz porób wszystkie badanka, chyba ze już wiesz co było przyczyną, żeby was to juz nigdy nie spotkało

Cytat:
własnie wrócilismy od androloga, przepisał TŻ mase leków , wszystkie bedą robione w aptece na zamówienie także jutro dopiero je odbieram oprócz tego kazał jeść TŻ-towi , 4 tabletki dzinnie foliku, 1 tabletkę androvitu, 2-3 tabletki l-carnityny (też nie zaszkodzą a tylko pomogą), powiedział też że sama kuracja witaminami bez leków żeby zadziałała to potrzeba ją łykać około 3 lat, Nikito, koniecznie przed wizytą u androloga niech twój TŻ zrobi badania hormonów bo dzieki temu że mój TŻ miał zrobione mielismy od ręki przepisane leki , lekarz powiedział że jest 50% szans że sie uda poprawić badania TŻ, które mamy zrobić 10 kwietnia + hormony i potem tego samego dnia odrazu idziemy na wizytę i będziemy wiedzić czy kuracja zadziałała.

lekarz badał mu też jądra i odbyt, po tym ostatnim badaniu TZ jeszcze nie moze dojść do siebie
brrr wcale się nie dziwię

dużo tych leków i witaminek. Cieszę się że już wiecie na czym stoicie, myślę że zrobiliście duuuuzy krok w kierunku dzidzi
trzymam kciuki za kurację

Madziorko a w jakim celu ta szczepionka przeciw żóltaczce??
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 14:24   #4398
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
O jeny to Twój TŻ musi mieć straszny niedobór witamin skoro tyle tego dostał Życzę sukcesów w powrocie do formy. Mam nadzieję, że w kwietniu już nie bedziecie musieli udawać się do lekarza, chyba, że do gina na potwierdzenie ciąży czego Wam z całego serducha życzę

Kindziu, ogólne wyniki ma bardzo dobre tylko plemniki słabe i to standard żeby je wzmocnic każdy dostaje taką kuracje
Stary 2007-02-22, 14:30   #4399
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie siedzę i myślę. Przypomniała mi się pewna sytuacja. Miałam kiedyś taką znajomą - dziewczyna była ode mnie młodsza, bardzo fajna, ale strasznie dziwna... Miała chyba jakieś zdolności... Nie wiem jak to nazwać. Ale potrafiła człowieka rozgryźć patrząc mu w oczy. Wnikała niejako w psychikę a nawet duszę...
Ja osobiście nie wierzę w takie rzeczy i wtedy się śmiałam z tego, ale ona powiedziała wiele prawdziwych rzeczy o moich znajomych. Powiedziała mi, że bedę cztery razy w ciązy, ale urodzę 3 dzieci... Może coś w tym jest...
jolineczko ja tam wierze w takie cuda - np: moj brat był u wróżki i przepowiedziała mu wszystko -dosłownie wszystko sie sprawdziło co było nie do uwierzenia i nadal ciary mnie przechodza jak brat wspomina jej słowa

ostatnio czytalam moj horoskop w ktorym pisalo ze juz wkrotce bede bardzo szczesliwa - wiecie o czym odrazu pomyslałam

madziu biedny ten twoj mężus-ale jak trzeba to trzeba -
napewno po lekach wszystko bedzie dobrze i zaczniecie staranka napewno sie uda
Musi byc dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-22, 14:31   #4400
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:

Madziorko a w jakim celu ta szczepionka przeciw żóltaczce??
podobno od niedawna jest taki wymóg. Dokładnie to jest szczepionka przeciw wirusowemu zapaleniu wątroby typu B, napewno nas nie naciągał na kasę bo powiedział żeby najlepiej zrobić ją u siebie w rejonie za darmo, ale my lenie zrobilismy na miejscu

dobra dziewczynki uciekam bo jedziemy z tŻ do teściowej . Będe wieczorkiem
Stary 2007-02-22, 14:40   #4401
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

lekarz badał mu też jądra i odbyt, po tym ostatnim badaniu TZ jeszcze nie moze dojść do siebie psychicznie

aaa i mieliśmy jeszcze szczepionki na żółtaczkę które musimy powtórzyć za miesiąć i za pół roku.

jolineczko użyj wyszukiwarki a jak nie znjadziesz u nas na forum "poczekalnia" takiego tematu to załóż nowy

Madziorka dzieki za wskazówki, moj mąz zapisał sie SAM na ponowne badanie nasienia do Lim w Mariocie na ta srode wiec moze za jednym zamachem uda sie go namówic na badania hormonalne i jak by wszystko sie zgrało to moze w piatek poszedł by do lekarza. Madziorko mozesz mi przypomniec jakie badania mąż powinien na dzien dobry zrobic chodzi o hormonki?
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 14:43   #4402
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

co wróżenia to wierzę w to ponieważ sama jestem wiedźmą

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Madziorka dzieki za wskazówki, moj mąz zapisał sie SAM na ponowne badanie nasienia do Lim w Mariocie na ta srode wiec moze za jednym zamachem uda sie go namówic na badania hormonalne i jak by wszystko sie zgrało to moze w piatek poszedł by do lekarza. Madziorko mozesz mi przypomniec jakie badania mąż powinien na dzien dobry zrobic chodzi o hormonki?

LH, FSH, PRL, Estradiol 6 II, testosteron. Ten lekarz Wolski to przesympatyczny facet.
Stary 2007-02-22, 14:44   #4403
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
LH, FSH, PRL, Estradiol 6 II, testosteron. Ten lekarz Wolski to przesympatyczny facet.
Dzieki Madziorku. a co to jest ten estradiol 6 II?
Stary 2007-02-22, 17:13   #4404
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Hej kochane.Wizyta ok duzo rzeczy sie dowiedzialam.Gin pow mi ze moga byc male problemy z ciaza bo mam jakies tam pecherzyki ale nie koniecznie.Za miesiac mam przyjsc i jak chce moge zrobic Tż badanie nasienia.Powiedziala mi tez ze mam dac sobie spokoj z testami owu.Poza tym jestem za mloda aby regulowac jajeczkowanie o ile takowego brak.Chyba dobrze zrozumialam Przede mna samotna noc Tż wyjechal wraca jutro ... wyjechal do Krakowa

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 17:35   #4405
marta8117
Raczkowanie

Hej dziewczynki,jestem jeszcze w pracy ,co chwilkę ktoś przychodzi,wię nie mam czasu.Mam tylko jedno małe pytanki.Czy orientujecie się jak to jest z testami owu,czy one mogą wykryc ciążę/i jak mają wyglądać te kreski w ciąży?czy obie muszą być tak samo intensywne jak przy owulacji?Pytam ,bo chyba zeświruję w tym cyklu!mam już jakieś urojenia chyba!
marta8117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 18:22   #4406
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta8117 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki,jestem jeszcze w pracy ,co chwilkę ktoś przychodzi,wię nie mam czasu.Mam tylko jedno małe pytanki.Czy orientujecie się jak to jest z testami owu,czy one mogą wykryc ciążę/i jak mają wyglądać te kreski w ciąży?czy obie muszą być tak samo intensywne jak przy owulacji?Pytam ,bo chyba zeświruję w tym cyklu!mam już jakieś urojenia chyba!
Jak sobie robiłam testy owulacyjne po tym jak test ciążowy wykazał ciąże. Na owulacyjnym wyszły dwie bardzo różowe kreski.
Różnica jest taka, że druga kreska w ciążowym może być bardzo słaba, a w owulacyjnym musi być równie mocna jak kontrolna.
Powodzenia Marta!
Stary 2007-02-22, 18:38   #4407
schmetterling
Raczkowanie

Ale natrzaskalyscie postow , nie bylo mnie poltora dnia,musialam to wszystko nadrobic,aby byc calkowicie na biezaco. Taka mania

Cytat:
Napisane przez marta8117 Pokaż wiadomość
Dziewczyny długo się już staracie?
Ja sie staram od 12 miesiecy

Cytat:
Napisane przez klara30 Pokaż wiadomość
witam wszystkie Wizażanki starające się o Maleństwo i trzymam kciuki za pomyślne wyniki testów

Starałam się przeczytać wszystkie posty, ale niestety piszecie tak dużo, że nie byłam w stanie...obiecuję, że będę się starała lepiej poznać Wasze problemy, chociaż domyślam się, z tytułu forum, że są one takie same jak moje
Z moim mężczyzną staramy się o fasolkę od lipca 2006, tzn. ósmy m-c za nami...wszyscy mówią, żeby nie myśleć o tym, że się chce, bo można się zablokować, ale jak tu nie mysleć!!??
W tym roku w sierpniu skończę 31 lat, i do szczęścia brakuje mi jedynie Maleństwa
Zdecydowałam się napisać na forum, bo nie chcę męczyć wszystkich wkoło moim rozczarowaniem...a Wy czujecie to co ja...mam nadzieję, że będzie mi łatwiej w grupie...

pozdrawiam
Witaj ,jasne ,ze bedzie ci razniej, jestem rok od ciebie starsza i przechodze podobne dylematy

Cytat:

Nikito, a czemu do urologa a nie androloga
Moj tez sie leczy u urologa,bo tu nie ma andrologow W ogole ginekolog nie zasugerowal innego lekarz jak tylko urologa

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
no absolutnie. ja bym dnia bez Was nie wytrzymała.
starania w tym sensie zawieszam, że poza seksem bez zabezpieczenia nie robę nic w kierunku zajścia w ciążę. muszę odsapnąć...ale będę próbowała do skutku
.
Ja przez caly czas staran probowalam podchodzic tak na luza,nie mierze tem,nie kupuje testow Owu, jedynie co to to USG. Ja bym jeszcze bardziej miala obsesyjne mysli jakbym musiala to wszystko robic,jezeli jeszcze bardziej mozna miec

Cytat:
Wygrało to drugie 50% na przetrwanie mojego dziecka. Poroniłam.
Tak mi przykro ,nie wiem co powiedziec, a moze to byla wlasnie ta wadliwa genetycznie ciaza i tak musialo byc. Podono nic nie dzieje sie bez przyczyny

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie staraczki, troszkę podczytuję wasz wątek i trzymam za was kciuki
Chciałam wam napisać odnośnie tych testów 6-dniowych. Mnie ten test oszukał. Robiłam go nie 6 a 10 dni od dnia spodziewanego zapłodnienia, przy bardzo regularnych cyklach. Wyszedł negatywny... a byłam już w ciąży. Teraz jestem w 8 miesiącu. Tak więc jednak bezpieczniej i pewniej jednak robić test jak nie pojawia się @, bo można się nabrać, jak ja.
Pozdrawiam was i życzę fasolek w polu kapuścianym
Napewno masz racje,ale w takie sytuacji nie mialabym nic przeciwko,jakby sie test pomylil na moja korzysc
Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość
Odzywam się, bo obiecałam, a dotrzymuję slowa. Jednak dzis nie mam ani siły, ani ochoty pisać o szczególach...
Jest źle...i tyle. Ja mam wyniki w normie, piękny pęcherzyk dominujący, wszystko u mnie przygotowane na owu...a wyniki TZ do kitu...Jutro dzwonie do androloga...jeśli on nic nie poradzi, to Novum. Mam dość!
Amilamija , Och jak dobrze cie rozumiem
Cytat:
Chodzi mi głownie o to kiedy można ponownie starac się o dziecko po poronieniu.
Moja kolezance lekarz zalecil wznowienie staran po 3 miesiacach po porornieniu. Teraz ma juz 1,5 roczna sliczna dziewczynke.

A u mnie no coz Bylam w poniedzialek u gin,powiedziala,ze widzi,ze owu byla,ale ze wyniki meza sa za sabe trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. A mnie juz tej cierpliwosci brakuje,czasami mam ochote z tym skonczyc,ale za sekunde wiem,ze to nie mozliwe,bo ja CHCE MIEC DZIDZIUSIA
Stary 2007-02-22, 18:41   #4408
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Madziorko a ile ty płaciłas w Novum za te wszystkie badania hormonków swojego TŻ?
Stary 2007-02-22, 18:41   #4409
adatka
Zakorzenienie

U mnie jest wszystko na dobrej drodze mam piękny pęcherzyk ktory w ciagu 2 dni powinien pęknąć -mam do tego wspomagacza -luteine -
P.doktor życzyła mi z całego serca zeby okres nie przyszedł tylko pozytywny test.
Powiedziala zebym nie bawila sie w testy owu bo to głupota i tylko kasa na marne wydawana.Teraz czekam na efekty.
dzis mamy dac sobie luz a od jutra zaczac staranka tak sie ciesze ze jest wszystko dobrze nawed mam zdjecie mojego jajeczka ma 19 mm-
tylko mnie uprzedziła zebym zabardzo nad tym wszystkim nie myslała bo moze mi sie właczyc blokada.

Stary 2007-02-22, 18:43   #4410
adatka
Zakorzenienie

" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~/Warszawa
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl.
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz
Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa
KasikB ~~ @-13.02
m@gd@len@ ~~ @-6.02 testowanie po 3.03Chojnów
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin
Nikita Wawa ~~ @-19.01 /Warszawa
*misia* ~~ /Łódź
Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Naja 84 ~~ @-15.01 testowanie /Zabrze
Celka2000 ~~
Joan C ~~
marta 8117 ~~ @- 2.02 testowanie 28.02
mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03
milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów

Edytowane przez adatka
Czas edycji: 2007-02-22 o 20:13
adatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości