|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
A dlaczego jedne chomiczki skaczą w górę a inne nie? JAkieś felerne są czy co
![]()
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() ![]() to zalezy jak udezysz je poducha a pozniej jak leci trzymasz przycisk myszy to wtedy leci dalej.
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-22 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4384 |
Zakorzenienie
|
własnie zrobilam sobie test owu i kreska testowa jest ciemniejsza nic kontrolna - czy to znaczy ze owu bedzie za dwa dni ??? zaraz wkleje fotke tylko nie wiem czemu na żywo jest duzo ciemniejsza
![]()
#4385 |
Rozeznanie
|
Hejka! Trzecia próba nieudana. Nie przejmuje się wogóle Ale chyba musze przestać mysleć o tym. Jak cos się u mnie zmieni to Wam na pewno napiszę ,a na razie to robie sobie przerwę. Ciekawe czy uda mi się nie wpadać tu. Życzę Wam powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Wtajemniczenie
|
Ja Ci niestety Agatko nie pomogę bo nigdy nie miałam do czynienia z testami owu
![]() frida ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-22 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Adatko Madziorka ma rację - działajcie
![]() A Kindzia zmienia avatarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Wtajemniczenie
|
Czy jest jakiś wątek, gdzie są dziewczyny które poroniły? Chodzi mi głownie o to kiedy można ponownie starac się o dziecko po poronieniu.
Adatko - ten wynik, to dobry znak. Życzę miłego wieczora. Rano też możecie sobie sprawić przyjemność. Teraz na pewno się uda! |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() jolineczko na ginekologii sa tematy o poronieniu ,chiałam ci tylko napisac ze moja kolezanka tez poroniła a za 2 miesiace znowu zaszła w ciąze i ma teraz córeczkę 1,5 r.
#4392 |
Wtajemniczenie
|
Tak właśnie mnie męczy i zmieniam awatarki
![]() A tutaj wklejam Wam coś na pocieszenie ![]()
#4393 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jak tylko będzie to możliwe znowu będę się starała!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zakorzenienie
|
własnie wrócilismy od androloga, przepisał TŻ mase leków , wszystkie bedą robione w aptece na zamówienie także jutro dopiero je odbieram oprócz tego kazał jeść TŻ-towi , 4 tabletki dzinnie foliku, 1 tabletkę androvitu, 2-3 tabletki l-carnityny (też nie zaszkodzą a tylko pomogą), powiedział też że sama kuracja witaminami bez leków żeby zadziałała to potrzeba ją łykać około 3 lat, Nikito, koniecznie przed wizytą u androloga niech twój TŻ zrobi badania hormonów bo dzieki temu że mój TŻ miał zrobione mielismy od ręki przepisane leki
![]() lekarz badał mu też jądra i odbyt, po tym ostatnim badaniu TZ jeszcze nie moze dojść do siebie psychicznie ![]() aaa i mieliśmy jeszcze szczepionki na żółtaczkę które musimy powtórzyć za miesiąć i za pół roku. Cytat:
jolineczko użyj wyszukiwarki a jak nie znjadziesz u nas na forum "poczekalnia" takiego tematu to załóż nowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Wtajemniczenie
|
O jeny to Twój TŻ musi mieć straszny niedobór witamin skoro tyle tego dostał
![]() ![]()
#4396 |
Wtajemniczenie
|
Tak sobie siedzę i myślę. Przypomniała mi się pewna sytuacja. Miałam kiedyś taką znajomą - dziewczyna była ode mnie młodsza, bardzo fajna, ale strasznie dziwna... Miała chyba jakieś zdolności... Nie wiem jak to nazwać. Ale potrafiła człowieka rozgryźć patrząc mu w oczy. Wnikała niejako w psychikę a nawet duszę...
Ja osobiście nie wierzę w takie rzeczy i wtedy się śmiałam z tego, ale ona powiedziała wiele prawdziwych rzeczy o moich znajomych. Powiedziała mi, że bedę cztery razy w ciązy, ale urodzę 3 dzieci... Może coś w tym jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() a teraz porób wszystkie badanka, chyba ze już wiesz co było przyczyną, żeby was to juz nigdy nie spotkało ![]() Cytat:
![]() dużo tych leków i witaminek. Cieszę się że już wiecie na czym stoicie, myślę że zrobiliście duuuuzy krok w kierunku dzidzi ![]() trzymam kciuki za kurację ![]() Madziorko a w jakim celu ta szczepionka przeciw żóltaczce?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kindziu, ogólne wyniki ma bardzo dobre tylko plemniki słabe i to standard żeby je wzmocnic każdy dostaje taką kuracje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio czytalam moj horoskop w ktorym pisalo ze juz wkrotce bede bardzo szczesliwa - wiecie o czym odrazu pomyslałam ![]() madziu biedny ten twoj mężus-ale jak trzeba to trzeba - ![]() napewno po lekach wszystko bedzie dobrze i zaczniecie staranka napewno sie uda ![]() Musi byc dobrze
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
podobno od niedawna jest taki wymóg. Dokładnie to jest szczepionka przeciw wirusowemu zapaleniu wątroby typu B, napewno nas nie naciągał na kasę bo powiedział żeby najlepiej zrobić ją u siebie w rejonie za darmo, ale my lenie zrobilismy na miejscu
![]() dobra dziewczynki uciekam bo jedziemy z tŻ do teściowej . Będe wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziorka dzieki za wskazówki, moj mąz zapisał sie SAM na ponowne badanie nasienia do Lim w Mariocie na ta srode wiec moze za jednym zamachem uda sie go namówic na badania hormonalne i jak by wszystko sie zgrało to moze w piatek poszedł by do lekarza. Madziorko mozesz mi przypomniec jakie badania mąż powinien na dzien dobry zrobic chodzi o hormonki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Zakorzenienie
|
co wróżenia to wierzę w to ponieważ sama jestem wiedźmą
![]() Cytat:
LH, FSH, PRL, Estradiol 6 II, testosteron. Ten lekarz Wolski to przesympatyczny facet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane.Wizyta ok duzo rzeczy sie dowiedzialam.Gin pow mi ze moga byc male problemy z ciaza bo mam jakies tam pecherzyki ale nie koniecznie.Za miesiac mam przyjsc i jak chce moge zrobic Tż badanie nasienia.Powiedziala mi tez ze mam dac sobie spokoj z testami owu.Poza tym jestem za mloda aby regulowac jajeczkowanie o ile takowego brak.Chyba dobrze zrozumialam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki,jestem jeszcze w pracy ,co chwilkę ktoś przychodzi,wię nie mam czasu.Mam tylko jedno małe pytanki.Czy orientujecie się jak to jest z testami owu,czy one mogą wykryc ciążę/i jak mają wyglądać te kreski w ciąży?czy obie muszą być tak samo intensywne jak przy owulacji?Pytam ,bo chyba zeświruję w tym cyklu!mam już jakieś urojenia chyba!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Różnica jest taka, że druga kreska w ciążowym może być bardzo słaba, a w owulacyjnym musi być równie mocna jak kontrolna. Powodzenia Marta! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |||||
Raczkowanie
|
Ale natrzaskalyscie postow
![]() ![]() Ja sie staram od 12 miesiecy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj tez sie leczy u urologa,bo tu nie ma andrologow ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak mi przykro ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A u mnie no coz Bylam w poniedzialek u gin,powiedziala,ze widzi,ze owu byla,ale ze wyniki meza sa za sabe trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. A mnie juz tej cierpliwosci brakuje,czasami mam ochote z tym skonczyc,ale za sekunde wiem,ze to nie mozliwe,bo ja CHCE MIEC DZIDZIUSIA ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
Madziorko a ile ty płaciłas w Novum za te wszystkie badania hormonków swojego TŻ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest wszystko na dobrej drodze mam piękny pęcherzyk ktory w ciagu 2 dni powinien pęknąć -mam do tego wspomagacza -luteine -
P.doktor życzyła mi z całego serca zeby okres nie przyszedł tylko pozytywny test. Powiedziala zebym nie bawila sie w testy owu bo to głupota i tylko kasa na marne wydawana.Teraz czekam na efekty. dzis mamy dac sobie luz a od jutra zaczac staranka ![]() tylko mnie uprzedziła zebym zabardzo nad tym wszystkim nie myslała bo moze mi sie właczyc blokada. ![]()
#4410 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez adatka Czas edycji: 2007-02-22 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.