Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 13:20   #931
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja ciasta na ślub zamawiałam właśnie od takiej kobiety która mieszka w małym miasteczku, i byłam bardzo zadowolona. pamiętam jak około 30 km wieźliśmy jej składniki na te ciasta, i potem jeszcze odbieraliśmy paczuszki i ciasta. ale było pyszne! zresztą jak już raz uda ci się dorwać jakieś zlecenie, to później pocztą pantoflową się rozniesie.

życzę owocnej rozmowy żebyście sobie wszytsko wyjaśniły
myśmy też zamawiali u takiej babeczki... Ale ma taki ruch, że masakra:O
Stary 2012-11-22, 13:21   #932
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
tak, jutro kolejna przemiana
i koncze 10 tydz
będziemy tańczyć i śpiewać
Stary 2012-11-22, 13:21   #933
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
no cóż, jednak uda się wpłacając tego 3ciego jak dostanę wypłatę.. jaka ulga..
super

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
Wszystkich lekarzy i specjalistów, usg, rtg, doppler, wszystkei z krwi, cytologie, testy alergiczne no wsyztsko oprócz dentysty. Nigdy nie musiałam nic płacić a leczę się tam kilka lat. Do specjalistów umawiasz się przez system online albo tel bez skierowania, na większość badań musi Ci elkarz dać skierowanie ale nie ma z tym żadnego problemu, dają od ręki. Limitów nie ma.
dziękuję za informację tak się zastanawiam bo mój mąż ma możliwość wzięcia w pracy takiego pakietu, tylko wtedy musiałabym zmienić moją panią ginekolog, której ufam bezgranicznie. ale badania zawsze się przydadzą. muszę w takim razie męża wymęczyć żeby dokładnie się dowiedział co i jak
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:22   #934
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Cześć
Właśnie przyszla mi paczka z C&A i te ciuchy ciążowe to są mega duże. Zamowiłam spodnie czarne bawełniane, wziełam M a to wygląda jak jakaś XL conajmniej
Ale mogę za free odesłać przez 14 dni i tak też zrobię a szkoda, bo szybko potrzebuję czarnych portek.
Piżamy dla młodego spoko

ja mam sukienke i sweter, nie mogę sie doczekac przymairki
Stary 2012-11-22, 13:23   #935
sharpnowaja
Zakorzenienie

axella fajnie że się uda spłacić
Stary 2012-11-22, 13:23   #936
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
będziemy tańczyć i śpiewać
mam nadzieje, że wbrzuszku wszystko w porzadku
Stary 2012-11-22, 13:23   #937
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
a na jaki asortyment jest promocja?
na całą kolorówkę - tusze, podkłady, cienie, lakiery, i innego typu mazidła ja kupiłam w sumie podkład, tusz i lakier do paznokci

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 13:23   #938
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Mysia - dzięki za info o promocji w rossmanie. Dziś skorzystałam i zamiast 80 zł zapłaciłam 50 dodatkowo dostałam jeszcze jakieś próbki więc już w ogóle zadowolona jestem Jak będziesz słyszała o jakiś nowych promocjach to dawaj znać
polecam się wszystko wiem z wątku na wizażu o promocjach:P ja jadę na zakupy po pracy
Stary 2012-11-22, 13:25   #939
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
też bym chętnie poszła spać
ale zadowalam się kawusią
nie piję kawy od sierpnia... wcześniej byłam maniaczką, piłam parzoną mocną albo czarną z ekspresu, a nie jakieś rozpuszczalne siczki :p w ciąży miałam na początku taki odrzut, że nawet niedobrze mi było na samą myśl. Teraz się odzwyczaiłam i w sumie dobrze
Stary 2012-11-22, 13:27   #940
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje, że wbrzuszku wszystko w porzadku
no też mam taką nadzieję. Dowiemy się już niedługo. Jutro już piątek, weekend szybko zleci a później to już na dniach wizyty

pawie oczko a po ile są lakiery?

Mysia ja na tym wątku nigdy nic nie widzę więc informuj nas

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
w ciąży miałam na początku taki odrzut, że nawet niedobrze mi było na samą myśl.
no to ja mam odwrotnie przed ciążą nie piłam a teraz mam STRASZNĄ ochotę i to codziennie, no ale pozwalam sobie na jedną tygodniowo
Stary 2012-11-22, 13:27   #941
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
ja juz nie pamietam kiedy jadlam golabki..
rano wyjelam piersi ale nie wiem co z nimi zrobic. Jak pojade na miasto to pewnie zjem cos w centrum.

Pawie oczko - duzo ludziow w rosmanie?
U mnie miarowo... jakoś dużo babek nie było przy tych "szafach". Może z 5 chyba nie jest to jakoś bardzo rozreklamowane. Ale akcja trwa chyba cały tydzień.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 13:27   #942
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
o to czekam czekam bo ja czytam na necie i często są sprzeczne informacje.
No ale to można być na chorobowym i firmę zakładać?
myślałam że nie bo przecież nie można w jednej firmie pracować a w jednej być na chorobowym a z działalnością to prawie to samo wychodzi

pawie oczko pytań o wielkość brzuszka, o ruchy itd wiesz chcąc nie chcąć uspokoiłaś mnie bo zaczynałam panikować (jak zwykle przed wizytą ) zdjęcie robię w sobotę - bo miało być co dwa tyg

nie,na chorobowym nie :P
ja poki co pracuje, mysle ze od lutego/marca tylko firma mi zostanie a z "pracy" sie zwolnie
5tego udzielę pełnej,wyczerpującej odpowiedzi

co do brzucha, stwierdziłam,że niedługo swoja pipkę będę oglądać tylko w lustrze

stresuję jutrem
i jeszcze czekam na wyniki z dziś jakoś w ciągu godziny powinny być...
oby było ok..

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:29   #943
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
nuna, pawie oczko, vil jutro nam się chyba dzieciaczki pozmieniają no nie?

jeszcze tydzień i gin
jeszcze dwa tyg i mikołaj
jeszcze 3 tyg i połowa ciąży
jeszcze 4 tyg i jadę do domku na święta
same pozytywne info!
jakie te nasze dzieci chuderlaczki! dopiero teraz zauważyłam. Idę czymś poprawić moje krokiety i barszczyk po tym widoku
Stary 2012-11-22, 13:29   #944
Mysia mysz
Zakorzenienie

Ej głupie pytanie mam;/ macie tak, że chce się Wam siku, idziecie do łazienki a tam ledwo co? ja mam tak często,a le to nie jest chyba zapalenie pęcherza bo by mnie piekło i w ogóle - przynajmniej tak było do tej pory. Zastanawiałam sie czy to macica pęcherz uciska i mi sie wydaje, że jest pełny a tam ledwo co
Stary 2012-11-22, 13:29   #945
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
myśmy też zamawiali u takiej babeczki... Ale ma taki ruch, że masakra:O
to się zgadza, ale nic w tym dziwnego bo jak ktoś robi pyszne ciasta za rozsądną cenę, to ludzie będą taką osobę polecać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 13:29   #946
Atena564
Zadomowienie

Hej
Ale się zmęczyłam dziś byłam na ciuchach (wkońcu się zdecydowałam) i zachaczyłam o nowo otwarty sklep pepco, i kupiłam maleństwu kilka rzeczy
W pepco kupiłam 3 pary body za 17 zł, bo promocja jest i po 5-6 zł są za sztukę, a na ciuchach kupiłam 2 pary welurowych śpichów, tylko minus,że niemają zatrzasków w kroku , ale są takie śliczne i w idealnym stanie i po 3 zł, że musiałam kupić i jeszcze welurową bluzkę też kupiłam, też w idealnym stanie za 3 zł
A sobie upolowałam sukienkę dziniową za 14 zł, idealna do leginsów.

Pojadłam bigosiku mojego taty i pomału pasowałoby bym wzieła się za prasowanie ale tak mi się niechce.....
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:30   #947
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
o to czekam czekam bo ja czytam na necie i często są sprzeczne informacje.
No ale to można być na chorobowym i firmę zakładać?
myślałam że nie bo przecież nie można w jednej firmie pracować a w jednej być na chorobowym a z działalnością to prawie to samo wychodzi

pawie oczko pytań o wielkość brzuszka, o ruchy itd wiesz chcąc nie chcąć uspokoiłaś mnie bo zaczynałam panikować (jak zwykle przed wizytą ) zdjęcie robię w sobotę - bo miało być co dwa tyg
proszę mi tu nie panikować tylko bo będzie
Nasze wizyty będą kończyły się "idealnie"
Stary 2012-11-22, 13:33   #948
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
no też mam taką nadzieję. Dowiemy się już niedługo. Jutro już piątek, weekend szybko zleci a później to już na dniach wizyty

Mysia ja na tym wątku nigdy nic nie widzę więc informuj nas

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

no to ja mam odwrotnie przed ciążą nie piłam a teraz mam STRASZNĄ ochotę i to codziennie, no ale pozwalam sobie na jedną tygodniowo
gin pozwolił bratowej pić codziennie słabą, że to nic maleństwu nie szkodzi

co do wizyty niby jeszcze chwila a się ciągnie.
Stary 2012-11-22, 13:33   #949
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Ej głupie pytanie mam;/ macie tak, że chce się Wam siku, idziecie do łazienki a tam ledwo co? ja mam tak często,a le to nie jest chyba zapalenie pęcherza bo by mnie piekło i w ogóle - przynajmniej tak było do tej pory. Zastanawiałam sie czy to macica pęcherz uciska i mi sie wydaje, że jest pełny a tam ledwo co
ja tak mam, ale nie za każdym razem. nic nie boli, nic nie piecze, nie ma jakiś śmierdzących upławów, więc zakładam że to w wyniku ucisku pęcherza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 13:34   #950
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:

co do brzucha, stwierdziłam,że niedługo swoja pipkę będę oglądać tylko w lustrze

stresuję jutrem
oby było ok..

Bedzie dobrze! najgorszy okres za nami!
Jestem ciekawa co Ci sie kryje w brzucholku

co do siusiania to mi sie wydaje ze maluch jak nam na pecherz uciska to lecimy do wc moja teoria

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40

Edytowane przez Meliitele
Czas edycji: 2012-11-22 o 13:35
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:34   #951
axella
Zakorzenienie

GG do axella

wyniki..
mam teraz pytanko..
mam więęcej białych krwinek w moczu niż ostatnio, większe ph, więcej "pasm śluzu" ..
wtf?
do tej pory z miesiąca na miesiąc miałam idealne wyniki,a teraz takie coś..

SZCZAWIANY WAPNIA?!
oby lekarz mnie oświecił..

ZUZIAK 7.05.2013

Edytowane przez axella
Czas edycji: 2012-11-22 o 13:40
Stary 2012-11-22, 13:37   #952
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
po pierwsze nie ma głupich pytań na tym forum, a po drugie - mamy tak. Ja tak samo mam odczucie, że chce mi się siku, idę a tam kilka kropli. Nawet na ostatniej wizycie mówiłam o tym gin. że przed wyjściem z domu 2 razy siku, 5 min. jazdy autem, wpadam do niego i 3ci raz idę siku czasem mnie to już męczy no ale co zrobić. Mój powiedział, że to normalne.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:

od 6 zł do chyba 30. Od tej ceny trzeba sobie odliczyć rabat -40%
Stary 2012-11-22, 13:37   #953
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
wyniki..
mam teraz pytanko..
mam więęcej białych krwinek w moczu niż ostatnio, większe ph, więcej "pasm śluzu" ..
wtf?
Ty nie wymyslaj za duzo ja sie nie bawie juz sama w interpretacje wynikow bo bym oszalala. Jutro masz z ranca wizyte to sie dowiesz wszystkiego !

7/40
Stary 2012-11-22, 13:39   #954
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Brawo!!!!
Wiesz ja od samego początku mieszkania razem z mężem włączałam go do wykonywania obowiązków i jakoś wspólnie to szło..On kąpał dziecko,a później dzieci, ja ścieliłam łóżka,on ich wycierał i ubierał a ja szykowałam kolacje..ja myje naczynia,on zamiata mieszkanie,wynosi śmieci i tak dalej.Poprostu od początku mu mówiłam: Kochanie ja idę umyć naczynia a ty pozamiataj..Na początku też było "zaraz" ,ale po jakimś czasie już coraz krócej mija od :zaraz do wykonania No ale my już 8,5 roku razem i przeszło 7 po ślubie
I wiesz... nawet kaszke dla młodych umiał ugotować i pampersy zmieniał eheh..
Moja teściowa mnie zawsze wkurzała bo jak widziała jak mąż przebiera pieluche a ja siedzę na fotelu to ją szlag trafiał..No ale ona bardzo starej daty i u niej było tak,że ona sama robiła wszystko z dziećmi a teściu nic...Jak mąż gotował kaszę to też wielkie oczy: No bo jak to tak ona w pokoju siedzi a ty kasze gotujesz?
No to jej mąż powiedział: Po pierwsze nie ona,tylko Justyna jakbyś zapomniała mamo,a po drugie nie siedzi tylko ubiera małego,a po trzecie my się zmieniamy:raz Justyna gotuje kasze,raz ja...
I koniec kropka

postawa męża wręcz zaje..sta
Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
ależ się uśmiałam z tego GORYLA! : D

dziękuję za tyle odpowiedzi, nie spodziewałam się aż tylu : )
troche się uspokoiłam, ale nadal mam pewne obawy pomimo tego, że nigdy nie było w mojej ani mojego TŻeta chorób genetycznych, boje się, że coś na tym badaniu będzie nie tak : (

i mam powiedzieć coś o sobie to tak na imię mi Marta, mam 20 lat i dopiero co zaczęłam studia a tu taka niespodzianka : )
o ciąży dowiedziałam się w dzień rozpoczęcia studiów czyli 1 października, byłam dość zaskoczona : ) ale nie zamierzam rezygnować ze szkoły z powodu ciąży : ) termin mam na początek czerwca więc postaram się załatwić sobie indywidualny tok nauczania i przyspieszyć sesję, żeby po porodzie zająć się tylko i wyłącznie Dzidzią no i liczę na to, że to będzie dziewczynka : ) zawsze chciałam mieć córeczkę ale najważniejsze żeby fasolka była zdrowa : )
ps. fasolkę zrobiliśmy sobie w moje urodziny a termin mam wyznaczony na urodziny mojego TŻ : )
ale fajnie
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
a wiecie, że ja nigdy nie imprezowałam tak, żeby wymiotować potem?i nigdy mi się film nie urwał. i wiem, że to idiotyczne, ale mam poczucie zmarnowanych młodzieńczych lat
chociaż imprez było spoooro, zwłaszcza za studenckich czasów
ja zabalowałam raz tak, ze połowy nocy nie pamiętam
byłam zwłokiem, TZ mnie wtedy trochę ratował, prawie zjarałam sobie nogę w kominku i trzeźwiałam 2 następne dni
Od tamtej pory nie piję
Cytat:
musisz napisać maila i poprosic o próbki
dzięki
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
hehehe
właśnie widziałam, ale w przyszłym tygodniu jedziemy do moich rodziców, a 1grudia Tż jedzie do Wawy na galę- bliżej by było

ajjj... no właśnie.. kiedyś były inne czasy. Z moimi dziadkami tak samo, a z moim tatą to już całkiem masakra on nawet sam sobie herbaty nie zrobi nie mówiąc już o jakichkolwiek innych czynnościach domowych Jak jest obiad ugotowany, to sam sobie nie weźmie i nie odgrzeje... czasem mnie krew zalewa-dlatego nie mogę za długo z nim przebywać.
A jak tam jesteśmy i Tż prasuje sobie koszulę przed wyjściem i tata to widzi to się z niego śmieje
U moich rodziców jest to samo, ze tata nic nie robi
Ale to wsyztsko wina mojej mamy.. sama go tak nauczyła to teraz ma
Cytat:
no mówię TŻtowi "ale bym zjadła lodów" a ten się zaczął ubierać no nie spodziewałam się tego po nim no ale powiedziałam mu żeby nigdzie nie szedł bo za 2 min mi przejdzie ochota, i się nie myliłam
ja tak ostatnio TZowi powiedziałam, na co on mi "ja też"
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
forum/member.php?u=120141"]humpback[/URL][/B] i potterka proszę, podzielcie się
kotecek
Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
[/COLOR]nie wolno bić ciężarnej, no chyba że to forma egzotycznego masażu jakimś drewnianym wałeczkiem przeciwdziałającym rozstępom zresztą zawsze możesz wyłączyć prąd - bateria trzyma mi tylko jakieś 2h
użyję bambusowego patyczka
Cytat:
aaxella nie wiem jak jest tak dokładnie z chwilówkami (czytałam tylko kilka umów klientów żeby im pomóc), ja pracowałam w normalnym banku. Ogólnie to jedno wielkie naciąganie. Jak masz szansę to bierz w normalnym banku a w ostateczności w chwilówce. I nie mów od razu że chcesz na parę dni- wtedy nikt Ci kredytu nie da, każdy chce zarobić
ale przy okazji możesz się zapytać co by było gdyby...

no i właśnie dlatego najlepiej brać na raty- dostaje praktycznie każdy i wtedy tworzysz historię.

to czekam na wieści jak z tą działalnością gospodarczą. Bo chce założyć po urodzeniu dziecka (bo i tak nie dostanę macierzyńskiego). I kiedy zakładasz firmę? bo nie wiem czy bardziej mi się opłaci samej zrezygnować z pracy, mieć firmę te kilka miesięcy i na macierzyński, czy lepiej poczekać aż mnie zwolnią i dopiero po porodzie zakładać i działać.

No "przyjaciółki" bywają czasami dziwne. Na moją siostrę obraziła się jedna dlatego ze na ślubie jako świadek nie siedziała koło mojej siostry (tak jak to jest u nich) tylko z gośćmi a młodzi siedzieli z rodzicami (tak jest u mnie). No i nie odzywa się do tej pory. A to było dobrych parę lat temu. Tak więc są ludzi i parapety.

Meli tak jak już napisałam, ja bym dała jeszcze jedną szansę.
A nie lepiej zwolnić się z obecnej pracy, założyć działalność, pójść wtedy na L4 i dostać potem macierzyński?

Dobrnęłam do końca
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:42   #955
Atena564
Zadomowienie

Moje pierwsze zakupy na ciuchach dla maleństwa Welurkowe wszystko po 3 zł / sztuka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03261.jpg (109,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03262.jpg (109,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03263.jpg (95,2 KB, 12 załadowań)
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:43   #956
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Ty nie wymyslaj za duzo ja sie nie bawie juz sama w interpretacje wynikow bo bym oszalala. Jutro masz z ranca wizyte to sie dowiesz wszystkiego !
nie wymyślam,nie stresuję ni nic tylko dziwneże zawsze bylo "książkowo" a teraz wszystko inaczej :P

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-22, 13:44   #957
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Moje pierwsze zakupy na ciuchach dla maleństwa Welurkowe wszystko po 3 zł / sztuka
Ale super!!

Kurde tez musze poszukac jakiegos lumpka z ciuszkami dla malucha..

7/40
Stary 2012-11-22, 13:45   #958
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
nie,na chorobowym nie :P
ja poki co pracuje, mysle ze od lutego/marca tylko firma mi zostanie a z "pracy" sie zwolnie
5tego udzielę pełnej,wyczerpującej odpowiedzi

stresuję jutrem
oby było ok..

Cytat:
wyniki..
mam teraz pytanko..
wtf?

SZCZAWIANY WAPNIA?!
oby lekarz mnie oświecił..
nie mam pojęcia Jutro pewnie okaze się, ze wsyztsko ok
Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:45   #959
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
nie wymyślam,nie stresuję ni nic tylko dziwneże zawsze bylo "książkowo" a teraz wszystko inaczej :P
bedzie gitara zobaczysz.. jak to mowi moj tato

7/40
Stary 2012-11-22, 13:47   #960
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potterka
byłam zwłokiem, TZ mnie wtedy trochę ratował, prawie zjarałam sobie nogę w kominku i trzeźwiałam 2 następne dni
no to nieźle zabalowałaś.. u nas to ja mam mocniejszą głowę, więc mąż miewa kaca a ja nie. taki podział obowiązków

Cytat:
Napisane przez potterka
użyję bambusowego patyczka
niech będzie jakikolwiek, najważniejsze żeby nie było rozstępów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości