Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-25, 16:25   #2011
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Witaj, mam nadzieje ze z nami zostaniesz

Ja spalam troche, jakas taka przymulona siedze. Maly mi sie kreci czuje teraz.
Nie mam planow na wieczor. Nie wiem co ze soba zrobic
Poszlabym do kina.. ale samej to lipa.. Jest jakas chetna?
Och kiedy ja tych ruchów doczekam
A ja tam chodzę sama do kina i nie widzę w tym nic dziwnego, zawsze siadam sobie z boku, żeby mi nikt nie stukał, nie chrupał, nie kopał i mogę odpłynąć z filmem. Idź do kina.

Wy robicie pierniki, a ja kruche ciastka :P

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:31   #2012
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Na razie zastanawiamy się czy rodzić w szpitalu w R-ku czy szukać innego szpitala Muszę kiedyś przysiąść i poczytać opinie o innych szpitalach (np. Żory, Rydułtowy, Gliwice)

Dzięki za info o witaminkach
Koleżanka rodziła na Łubinowej w Kato, za wizytę płaciła 100zł i w ramach wizyt w tej klinice, miała poród za free, bo refunduje to nfz. Ale jeszcze nic nie wiem, mały urodził się 7 listopada, więc jeszcze u niej nie byłam. W każdym razie ja na razie zostaję w Rybniku.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:34   #2013
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Och kiedy ja tych ruchów doczekam
A ja tam chodzę sama do kina i nie widzę w tym nic dziwnego, zawsze siadam sobie z boku, żeby mi nikt nie stukał, nie chrupał, nie kopał i mogę odpłynąć z filmem. Idź do kina.

Wy robicie pierniki, a ja kruche ciastka :P
Jeszcze troche motylku
ogarnac musialabym sie bo wygladam jak czarownica. A mi sie taaaak nie chce. Chyba marudze

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:43   #2014
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
idę strzyc męża
a mnie właśnie mąż ostrzygł nigdy nie mam czasu na fryzjera, a podcinam na prosto, więc zakupiłam porządne nożyczki i mąż się wyżywa!
Cytat:
ogarnac musialabym sie bo wygladam jak czarownica. A mi sie taaaak nie chce. Chyba marudze
aj tam, w kinie ciemno, na dworze ciemno - kto tez ma cię widzieć?
ja się wybiorę, jak mi mdłości przejdą. kupię sobie popcorn i colę i zaszaleję z kruszynką
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:43   #2015
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
JA!!!!!!!!!!

Kurde dziewczyny w szoku jestem. Bo szukam sobie ręczniczków dla dzidzi i wybieram żeby przy okazji "coś" jeszcze zamówić u tej osoby i ma na aukcji chodziki! przecież to miało być wycofane z polski 3 lata temu!
czytałam artykuł medyczny na ten temat. Nie pamiętam dokładnie co tam było napisane ale na 100% chodziki są szkodliwe dla dzieci-zostało to udowodnione naukowo. Dziecko nie umie upadać, ma złą koordynację ruchów itp itd a to się wszystko przekłada na dalszy rozwój dziecka.
Stary 2012-11-25, 16:46   #2016
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Co myślicie o takim wózku? http://allegro.pl/fun-baby-zestaw-wo...807966665.html

Hmm dziwne trochę, bo 730zł za wózek + te dodatkowe nosidła... Jakoś tanio.
W ogóle kupujecie przez internet, czy w sklepie?
znajomi kupili podobny za 350zł mnie osobiście się nie podoba

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny w szoku jestem. Bo szukam sobie ręczniczków dla dzidzi i wybieram żeby przy okazji "coś" jeszcze zamówić u tej osoby i ma na aukcji chodziki! przecież to miało być wycofane z polski 3 lata temu!
czytałam artykuł medyczny na ten temat. Nie pamiętam dokładnie co tam było napisane ale na 100% chodziki są szkodliwe dla dzieci-zostało to udowodnione naukowo. Dziecko nie umie upadać, ma złą koordynację ruchów itp itd a to się wszystko przekłada na dalszy rozwój dziecka.
To że są szkodliwe to wiem ale nie słyszałam o tym aby miały być wycofywane

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:49   #2017
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
JA!!!!!!!!!!

chodziki be?!?!
jezuzie jak ja jestem do tyłu!

a ja lubilam chodzik, jasne,że nie non stop ale np robiac cos by bejbi sie zajelo,siedzialo i bym nie musiala ganiac to myślałąm,że będzie dobre...

cholera :/

poza tym moja siorka baaardzo dużo w chodziku zaiwaniała i jest zaje***ta w sporcie,miliony medali itd itp.. więc nie wiem.. znam masę dzieci z chodzików(kiedyś wszystkie w nich przecież były) i żadne z nich nie jest poszkodowane ????

ZUZIAK 7.05.2013

Edytowane przez axella
Czas edycji: 2012-11-25 o 16:52
axella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-25, 16:55   #2018
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
JA!!!!!!!!!!

O szkodliwości słyszałam o wycofaniu nie.
To już nie chodzi o koordynację chyba a o rozstaw nóżek, bioder i tego, że dziecko uczy się chodzić niestety na palcach...

cloche No własnie ja ostatnio sobie tak zaszalałam, popcorn karmelowy i pepsi Polecam

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:04   #2019
cloche
Zakorzenienie

mój brachu młody miał chodzik od kogoś, ale się nie naużywał, bo w wieku 8 miesięcy już śmigał sam. też mi się coś wydaje, że było coś nie tak z rozstawem nóg i w ogóle niewłaściwym obciążeniem kręgosłupa podczas nienaturalnego chodzenia.

ja popcorn lubię słony, ale na bawarii głównie słodki serwują... ciekawe, czy w kinie pod pracą będą mieli coś na mojego smaka jak nie, to sobie czipsy kupię i tyle! oczywiście takie bez ulepszaczy, sam kartofelek i sól, ewentualnie balsamico
Stary 2012-11-25, 17:07   #2020
katherine271
Raczkowanie

co do wózków ja mam dwa faworyty ale chyba większą miłość posiadłam do bexy, tego pierwszego, ma wszystko czego chcę od wózka plus wygląd, kolory, cena nie jest zła. A kolor chcę czarno brązowy albo brązowo beżowy.
http://www.sklep-smile.pl/bexa-bx4-1.html

http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...779664669.html

oba wózki są lekkie, seka widziałam na żywo i faktycznie w sklepie prowadził sie cudnie, co do bexy polecały mi dwie osoby, na żywo nie widziałam i obawiam się że mogę nie mieć gdzie zobaczyć ale i tak to na razie mój numer jeden i myślę że któryś z tych dwóch będzie mój. To jedyny większy zakup, którego musze dokonać bo resztę mam.
Dla córy miałam wózek starego typu, duży na dużych kołach, nieporęczny, nie powiem jeżdziło się dobrze zwłaszcza że ja dziennie po 15 km robiłam w ciepłych miesiącach i wytrzymał ale był w wielu sytuacjach nieporęczny i teraz chcę fajniejsza furkę ale w rozsądnej cenie
katherine271 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:13   #2021
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
To że są szkodliwe to wiem ale nie słyszałam o tym aby miały być wycofywane
ja to czytałam sprawozdanie jak pracowałam u lekarzy i oni mi wtedy mówili że będą wycofane

siedziałam pół dnia wybierałam ręczniki dla dziecka, a teraz mam dzwoni i mówi że przecież ona ma dla mnie ręczniki

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

smaka robicie na popcorn

katherine wózki ładne- chociaż nie widzę między nimi różnicy, nawet tako wygląda dla mnie tak jak te
Stary 2012-11-25, 17:28   #2022
xal
Zakorzenienie

Czarny wózek też mi się podoba, ale niestety jestem jedynym ulubieńcem tego koloru w najbliższej rodzinie.

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
w ogóle częstochowa to zagłębie wózków
Chyba trzeba będzie się przejechać.
Mam niby blisko, ale jakoś nie widzę sklepu co by miał i bebetto i tako na stanie.
Cytat:
dziewczyny jeszcze co do wózków to zwracajcie uwagę na gondolę (najlpeiej poczytać na forum innych mam np majowo- czerwcowych 2012) bo wydaje mi się że w ziemie nasze dzieciaczki będziemy jeszcze wozić w gondoli więc musi być sporo żeby się zmieścił w tych kombinezonach zimowych
Bebetto solaris ma gondolkę 79cm, standardowe są chyba 75 cm.

Na obiad zjedliśmy pizzę a co, lenia mam po imprezie.
Raz na tydzień to chyba można.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:30   #2023
katherine271
Raczkowanie

Cytat:
ja to czytałam sprawozdanie jak pracowałam u lekarzy i oni mi wtedy mówili że będą wycofane

siedziałam pół dnia wybierałam ręczniki dla dziecka, a teraz mam dzwoni i mówi że przecież ona ma dla mnie ręczniki

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

smaka robicie na popcorn

katherine wózki ładne- chociaż nie widzę między nimi różnicy, nawet tako wygląda dla mnie tak jak te
tako też jest fajny, był jako mój 3 na liście ale ma mniejszą chyba gondolę, bexa z tych dwóch ma ciut większą a dla mnie to też ważne bo moja córa miała 60 cm, 4,5 kg prawie, drugie też może być duże więc miejsca trochę musi być.
I w bexie jest siatka w spacerówce a dla mnie to też ważne bo córa leżała sobie na brzuszku, główke zadzierała i oglądała świat przez tą siatkę w trakcie spacerów, uwielbiała to, może i dugie będzie ciekawe świata a poza tym kwestia wentylacji.
Stary 2012-11-25, 17:38   #2024
cloche
Zakorzenienie

ja to sobie wózki muszę pomacać najpierw. już nie oglądam, bo mnie oczy zaczynają boleć

też bym sobie popcorn zjadła, ale wiem, że przez to będzie mi się strasznie chciało pić i potem zatem lepiej się powstrzymam, bo dzisiaj same pyszności jadłam i żal by było to tak spuścić w toalecie... na obiad miałam ziemniaczki z mizerią i rybką, a teraz zjadłam zupę-krem z dyni
Stary 2012-11-25, 17:44   #2025
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
bo córa leżała sobie na brzuszku, główke zadzierała i oglądała świat przez tą siatkę w trakcie spacerów, uwielbiała to, może i dugie będzie ciekawe świata a poza tym kwestia wentylacji.
tako też ma taką siateczkę
Stary 2012-11-25, 17:47   #2026
katherine271
Raczkowanie

Cytat:
tako też ma taką siateczkę
tylko za małą dla mnie gondolę niestety. a co do siatki jest też na nią osłona? Bo właśnie się dopatrzyłam że w tej bexie jak się rozłoży spacerówkę do pozycji leżącej to siatka jest odsłonięta i ze zdjęć nie wynika by miała osłonę. A takiej opcji to sobie nie wyobrażam, bo jak by bylo zimno,rozkładam i dziecku wieje w głowę, bez sensu. Może się mylę tylko zdjęcia nie odzwierciedlają wszystkiego, dowiem się jeszcze.
Stary 2012-11-25, 17:47   #2027
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Co myślicie o takim wózku? http://allegro.pl/fun-baby-zestaw-wo...807966665.html

Hmm dziwne trochę, bo 730zł za wózek + te dodatkowe nosidła... Jakoś tanio.
W ogóle kupujecie przez internet, czy w sklepie?
śliczny ale też bym się zastanawiała, co z nim jest nie tak, skoro tak tanio
ja kupię tam gdzie taniej będzie, ale na pewno chcę najpierw obejrzeć wybrany model na żywo w jakimś sklepie.

qrcze zastanawiam się teraz przez Was, czy kupować wielofunkcyjny czy osobno gondolkę i lżejszą spacerówkę mąż jest za drugą opcją ... hmmm trzeba to przemyśleć.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Przeklejam ze starego wątku bo nie zauważyłam, że koniec był
Witam, widzę, że jestem "zaginiona" Nie mam czasu za bardzo zaglądać. Synek jest absorbujący, do tego stary wątek mamusiowy i już na kolejny nie starcza czasu i sił. Pierwsze 3 miesiące byłam prawie wyłączona z życia. Czułam się fatalnie. Przez tydzień czułam się świetnie. Niestety coś mi się brzuch napina od 3 dni jak chodzę, po dźwiganiu synka. Jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że nie skończy się szpitalem. A z dobrych wiadomości to wstępnie będziemy mieć drugiego synka. Mam nadzieję jakoś dotrwać do końca...Mam nadzieję, że u Was bez "atrakcji"
hej dobrze, że wszystko w porządku na pewno będzie wszystko ok, też tak czasem mam

Cytat:
nasze dziecko lubi babciny sernik pacnęło mnie po jedzeniu

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Koleżanka rodziła na Łubinowej w Kato, za wizytę płaciła 100zł i w ramach wizyt w tej klinice, miała poród za free, bo refunduje to nfz. Ale jeszcze nic nie wiem, mały urodził się 7 listopada, więc jeszcze u niej nie byłam. W każdym razie ja na razie zostaję w Rybniku.
ja się zastanawiałam nad tą kliniką, słyszałam dużo dobrego, ale też coraz więcej opinii negatywnych jest, że jak się zapłaci jest ok, a tak to zlewają pacjentów ... nie wiem ile w tym prawdy, ja na razie jestem zdecydowana na szpital na Markiefki.

goście pojechali, babcię drugą odwiedziliśmy, marudzenia posłuchaliśmy, wujek przyszedł w odwiedziny, jutro wpadnie tata z żoną, i jakoś takoś rodzinnie się zrobiło.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:54   #2028
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
tylko za małą dla mnie gondolę niestety. a co do siatki jest też na nią osłona?
ma

vil no to i fajnie tak rodzinnie ja właśnie czekam na to do świąt

a z wózkami to ja wolę wielofunkcyjny, jakoś nie wyobrażam sobie jeździć parasolką po śniegu a jak macie kupować lepszą spacerówkę to już się bardziej cenowo opłaca 3 w 1, no chyba że na sanki przejdziecie
Stary 2012-11-25, 17:59   #2029
xal
Zakorzenienie

Mnie bardzo kusi to, że na spacer mozna gondolę a na wyjazd czy zakupy autkiem można foteliko-nosidełko (nie wiem jak to się nazywa)

xal jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-25, 18:02   #2030
vil84
Wtajemniczenie

albo na dupolota

mnie się też podoba, że rodzinnie, mężowi mniej ucieszony że się zbierają już, a tu jeszcze wujek przyszedł

brzuszek mnie coś pobolewa chyba coś mi lekko zaszkodziło, ale najgorsze że nie ma się pewności czy to brzuszek czy dzidziuś ...

Stary 2012-11-25, 18:05   #2031
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Mnie bardzo kusi to, że na spacer mozna gondolę a na wyjazd czy zakupy autkiem można foteliko-nosidełko (nie wiem jak to się nazywa)
no chyba każdy wielofunkcyjny wózek to ma. Tylko z tego co kojarzę (nawet któraś dziewczyna o tym pisała niedawno) że można tak wozić dziecko max 2-3 godz.

vil może dzidzia się kreci bo jej wrażenia zapewniasz
Stary 2012-11-25, 18:07   #2032
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
vil może dzidzia się kreci bo jej wrażenia zapewniasz
ojj no trampolinkę ze śmiechu to miało niezłą

Stary 2012-11-25, 18:11   #2033
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ja kupię tam gdzie taniej będzie, ale na pewno chcę najpierw obejrzeć wybrany model na żywo w jakimś sklepie.
No na prawdę, to jest chore że jak tanio to jakieś podejrzane
Stary 2012-11-25, 18:23   #2034
katherine271
Raczkowanie

przez to oglądanie wózków natrafiłam na taki

http://allegro.pl/wozek-3w1-verdi-ma...816554661.html

ma w zasadzie też wszystko, koła skrętne pompowane, siatki, montowanie przodem, tyłem, amortyzację i inne plus fajne kolory i świetną cenę, zaciekawił mnie
Stary 2012-11-25, 18:33   #2035
lonely_lady
Zakorzenienie

Przed chwilką wróciliśmy do domku. Weekend jak zwykle zabiegany. Byliśmy na występie tanecznym chrześnicy Tż. Teraz już mam chwilkę na wizaż

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 18:37   #2036
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
też fajny i podobny do reszty (może oni tylko nadruk zmieniają ), tylko rączka mi się nie podoba bo ma właśnie tą ala skórę
Stary 2012-11-25, 18:59   #2037
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
koleżanka jak to zobaczyła to była przerażona, że jak ja mogę w ciąży pić kawę, że absolutnie nie można i że ona sądzi, że lepsze jest jedno piwo od czasu do czasu niż kawa. No comment ogólnie jest fanatyczką zdrowego odżywiania itd. ale tutaj mnie zaszokowała po prostu. Powiedziałam jej tylko, że ja jednak wolę kawę od alkoholu
ale ma poglądy
oby jej minęły do czeasu kiedy w ciąży będzie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
N

W końcu nie mam zaległości po weekendzie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Przeklejam ze starego wątku bo nie zauważyłam, że koniec był
Witam, widzę, że jestem "zaginiona" Nie mam czasu za bardzo zaglądać. Synek jest absorbujący, do tego stary wątek mamusiowy i już na kolejny nie starcza czasu i sił. Pierwsze 3 miesiące byłam prawie wyłączona z życia. Czułam się fatalnie. Przez tydzień czułam się świetnie. Niestety coś mi się brzuch napina od 3 dni jak chodzę, po dźwiganiu synka. Jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że nie skończy się szpitalem. A z dobrych wiadomości to wstępnie będziemy mieć drugiego synka. Mam nadzieję jakoś dotrwać do końca...Mam nadzieję, że u Was bez "atrakcji"
Witamy, milo że się odezwałaś Powodzenia jutro na wizycie, oby wszystko było ok. No i gratuluję Synka
ale mamy wysyp siusiaków szooooook

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
widzę,że dyskusja o wózkach ?
ja nie mam zielonego pojęcia jaki
nie mam na ten temat ani grama wiedzy
mam podobnie

Cytat:
Nie mam planow na wieczor. Nie wiem co ze soba zrobic
ale Ci fajnie już nie mogę się doczekać kiedy poczuję naszego brzdąca a do kina ja też chcę- na atlas chmur

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
poza tym moja siorka baaardzo dużo w chodziku zaiwaniała i jest zaje***ta w sporcie,miliony medali itd itp.. więc nie wiem.. znam masę dzieci z chodzików(kiedyś wszystkie w nich przecież były) i żadne z nich nie jest poszkodowane ????
ooo proszę a w jakiej dyscyplinie siostra działa ?

Cytat:

http://allegro.pl/wozek-3w1-verdi-ma...816554661.html

ma w zasadzie też wszystko, koła skrętne pompowane, siatki, montowanie przodem, tyłem, amortyzację i inne plus fajne kolory i świetną cenę, zaciekawił mnie
podoba mi się, ten beżowo-biały ładniutki

Stary 2012-11-25, 19:01   #2038
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a mnie właśnie mąż ostrzygł nigdy nie mam czasu na fryzjera, a podcinam na prosto, więc zakupiłam porządne nożyczki i mąż się wyżywa!

aj tam, w kinie ciemno, na dworze ciemno - kto tez ma cię widzieć?
ja się wybiorę, jak mi mdłości przejdą. kupię sobie popcorn i colę i zaszaleję z kruszynką
Bałabym się oddać pod nożyczki męża;D

Cytat:
JA!!!!!!!!!!

No niby szkodliwe i się zgodzę, ale ile ludzi wychowanych zostało na chodzikach i kalekami nie są,chodzą,biegają, są sportowcami...
U mnie chodziki nie były potrzebne ale nie dlatego ,że szkodzą,ale poprostu moi chłopcy to byli kaskaderzy i wiecznie lądowali z chodzikiem na glebie
Bezpieczniej było ich dać do raczkowania ,a potem sami stawali przy meblach i chodzili..

Cytat:

qrcze zastanawiam się teraz przez Was, czy kupować wielofunkcyjny czy osobno gondolkę i lżejszą spacerówkę mąż jest za drugą opcją ... hmmm trzeba to przemyśleć.

hej dobrze, że wszystko w porządku na pewno będzie wszystko ok, też tak czasem mam

ja się zastanawiałam nad tą kliniką, słyszałam dużo dobrego, ale też coraz więcej opinii negatywnych jest, że jak się zapłaci jest ok, a tak to zlewają pacjentów ... nie wiem ile w tym prawdy, ja na razie jestem zdecydowana na szpital na Markiefki.

goście pojechali, babcię drugą odwiedziliśmy, marudzenia posłuchaliśmy, wujek przyszedł w odwiedziny, jutro wpadnie tata z żoną, i jakoś takoś rodzinnie się zrobiło.
Ale miałaś rodzinną niedzielę

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 19:09   #2039
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:

moze wiecej slodkiego powinnas wcinac i wtedy bedzie maluch brykal ?

Dziewczyny tez tak jecie jak szalone? ja jestem przerazona.. Jadlam ponad godzine temu i w miare sie zapchalam a juz mnie ssie i znowu glodna jestem. Maly tak duzo potrzebuje jedzenia ? jak tak dalej pojdzie to ja bede szersza niz wyzsza

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 19:14   #2040
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny tez tak jecie jak szalone? ja jestem przerazona.. Jadlam ponad godzine temu i w miare sie zapchalam a juz mnie ssie i znowu glodna jestem. Maly tak duzo potrzebuje jedzenia ? jak tak dalej pojdzie to ja bede szersza niz wyzsza
ja też jem dużo, ale chyba zacznę się ograniczać... chyba jednak za dużo mi się przybrało...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości