|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
no trudno kupię innym razem Cytat:
ja nie widzę jaka płeć ale nie jestem ekspertem od USG Cytat:
o ile będę miała córkę Cytat:
Ja miałam to badanie podczas normalnej wizyty, nie musiałam dodatkowo płacić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo po to kupuję wózek 3w1 aby spacerówkę mieć na porządnych, pompowanych kołach, z amortyzacją. Ale wiem, że wiele mam kupuje później takie bo są po prostu lekkie.Cytat:
![]() Ja się czaję na Tako raczej Cytat:
nadrabiam dalej |
|||||||||
|
|
|
#1982 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
Dlatego właśnie sama sprzątam łazienkę Cytat:
Cytat:
ale to mówisz, że spacerówki z wielofunkcyjnego mało używałaś? Cytat:
a teraz te spacerówki są tak zabudowane, że nie będzie źle ---- Nadrobiłam Was Zjem coś i idę spać Wczoraj wróciliśmy po północy, o 1:00 poszłam spać i jestem nieprzytomna
|
||||
|
|
|
#1983 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klaskiCytat:
Cytat:
Cytat:
Ufff nadrobam troszkę my juz po Koscele, zjedlismy pomidorowa :ślina: i zaraz siadamy do drugiego Dania |
||||
|
|
|
#1984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic mi się nie chce, wieczorem chyba pójdziemy do moich rodziców - przynajmniej mamusia zrobi mi pyszną kawkę z takim spienionym mleczkiem i miodem i pewnie pogramy w jakąś grę
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle
dziś w szkole chciało mi się pić to poszłam do automatu no i nie było wody a na colę nie miała ochoty to wzięłam sobie kawę z podwójnym mlekiem (wiem, że taka kawa tam to gówno i że ona sądzi, że lepsze jest jedno piwo od czasu do czasu niż kawa. No comment ogólnie jest fanatyczką zdrowego odżywiania itd. ale tutaj mnie zaszokowała po prostu. Powiedziałam jej tylko, że ja jednak wolę kawę od alkoholu
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba z tego co ogladalam to kazdy model z tych 3 w 1 . A co do gondoli to mysle ze gora do 6 miesiaca sioe przyda a pozniej we wkladzie zimowym do spacerowki
|
|
#1987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też ![]() Póki co ciążę znoszę dobrze, a myślałam, że będzie gorzej ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taki sam ! a kończę 10 ! myślałam, że tylko mój się tak rozdziela:P to jest nas więcej :P ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- kupujemy takie pisaki lukrowe do tego mieliśmy rok temu śnieżynki z cukru a teraz jeszcze dokupiłam gwiazdki do tego posypki i normlany lukier
|
|
|
#1989 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno uda Ci się szybko zrzucić ![]() Moja koleżanka przytyła 30kg i do tej pory ma problem, żeby zrzucić resztę ...![]() Szybko zleci
|
|||||
|
|
|
#1990 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Na jaki film ? Miłego seansu ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawia mnie to czy to się kiedyś wyrówna, czy będę takim dziwolągiem ![]() Ale leniwy dzień, TŻ w pracy, siedzę z Tatą i bratem i oglądamy skoki. Nic mi się nie chce...I mianuję się śmierdzącym leniem
|
|
#1992 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
+ na drugie: ryż, pierś z indyka i sałatka z pekinki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- W końcu nie mam zaległości po weekendzie ![]()
|
||||||
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was, upiekłam ze 2 kg pierników i mi kręgosłup do tyłka wchodzi
![]() Zaraz się przebieram i jedziemy do teściowej na obiad, a potem może do krakowskiej w koncu:P Ja kupuje xlandera kolor Europa taki ciemnoszary do tego fotelik maxi cosi albo recaro ale tylko do jazdy autem ew. krótkie zakupy tak to gondolka
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jednak obiad gotuje TŻ "sam" ale co chwile latam do kuchni bo nie wiem co gdzie i jak
no ale nie będę narzekać, ma dobre chęci
|
|
|
|
#1995 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też nie znałam
ale maxi cosi to dość znana firma fotelików samochodowych, więc chociażby stąd można ich kojarzyć Cytat:
Cytat:
![]() ja mam zamiar tą murę używaną kupić. poniżej 300 euro już w pakiecie full wypas z małymi śladami zużycia, którymi nie mam zamiaru się przejmować, bo po jednym dniu na nowym też będą ![]() Cytat:
|
|
#1996 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w sklepach tez problem z wymieszczeniem się. A ja coneco mam właśnie parasolkę, ale średnia jest, taka trochę już rozjeździła mi się... ale składa się super i w aucie mało miejsca zajmujeCytat:
![]() ale naprawdę do tego stopnia, że razem we dwie ten wózek musiałyśmy wnosić na parter kiedyś do mojej mamy, bo ona sama nie była w stanie go wnieść... Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu jestem! Witam
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- DOstałam dziś jeansowe ogrodniczki dla malucha i sweterek w paski
|
#1998 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja sobie nie wyobrażam wziąć nawet łyka alko wiele osób twierdzi, ze piło i to nie szkodzi.. a niech akurat ten jeden jedyny zaszkodzi i co wtedy ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Co do wózków to nie uktywam, że Mura mi się podoba.. ale raczej zostaniemy na poziomie tako no chyba, ze wygramy w totka |
||||
|
|
|
#1999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2001 |
|
Wtajemniczenie
|
Co myślicie o takim wózku? http://allegro.pl/fun-baby-zestaw-wo...807966665.html
Hmm dziwne trochę, bo 730zł za wózek + te dodatkowe nosidła... Jakoś tanio. W ogóle kupujecie przez internet, czy w sklepie?
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo tak wizualnie mi się podoba, wygląda solidnie, bo niektóre jak patrzyłam to jakieś liche,a ten raczej dobrze.
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Przeklejam ze starego wątku bo nie zauważyłam, że koniec był
![]() Witam, widzę, że jestem "zaginiona" Nie mam czasu za bardzo zaglądać. Synek jest absorbujący, do tego stary wątek mamusiowy i już na kolejny nie starcza czasu i sił. Pierwsze 3 miesiące byłam prawie wyłączona z życia. Czułam się fatalnie. Przez tydzień czułam się świetnie. Niestety coś mi się brzuch napina od 3 dni jak chodzę, po dźwiganiu synka. Jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że nie skończy się szpitalem. A z dobrych wiadomości to wstępnie będziemy mieć drugiego synka. Mam nadzieję jakoś dotrwać do końca...Mam nadzieję, że u Was bez "atrakcji"
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
no witamy zaginioną
fajnie że jesteś staraj się czasami napisać co tam u was no i dużo zdrówka życzę |
|
|
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to że nie mam albo dziecku żałuję, ale wolę wydać z głową, a za resztę spłacać kredyt, coby maluszek zdrową psychicznie mamusię miał (nienawidzę kredytów Cytat:
ja jak znajdę fajną ofertę przez net, to nie omieszkam kupić
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
moje pierniki z nowego przepisu wyrosły na kilka centymetrów, mam pierniko-mutanty widzę,że dyskusja o wózkach ?ja nie mam zielonego pojęcia jaki ![]() nie mam na ten temat ani grama wiedzy
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że miała na myśli piwo alkoholowe i to ze kawa rozpuszczalna jako taka z kawą niewiele ma wspólnego..idę strzyc męża
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja spalam troche, jakas taka przymulona siedze. Maly mi sie kreci Nie mam planow na wieczor. Nie wiem co ze soba zrobic ![]() Poszlabym do kina.. ale samej to lipa.. Jest jakas chetna?
Edytowane przez Meliitele Czas edycji: 2012-11-25 o 17:19 |
|
|
|
|
#2010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądają całkiem,całkiem... A że cena? A kto powiedział,że wózek musi kosztować 2 tysie conajmniej?![]() Cytat:
![]() Odezwij się czasami i napisz co u Ciebie słychać ![]() No a ja wkońcu mam spokój i ciszę.. Znajomi przed chwilą od nas pojechali... Hałas i zamieszanie po całości było przez 2 godziny eheh Mężowie dyskusja sobie, ja z koleżanką sobie i już za głośno a do tego moje 2 łobuzy i jej 2 łobuzy ganiające po całym mieszkaniu,strzelające do siebie zabawkowymi pistoletami,wściekające i rozdarte
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

i tak patrzy i mówi COŚ TU STERCZY
ja nie widzę jaka płeć ale nie jestem ekspertem od USG 
juz bym Was nie dala rade nadrobic. Ale dzialajcie dziewczynki, bo jest.o czym gadac.
Bo po to kupuję wózek 3w1 aby spacerówkę mieć na porządnych, pompowanych kołach, z amortyzacją. Ale wiem, że wiele mam kupuje później takie bo są po prostu lekkie.

zrobiłam mu wykład o higienie, bakteriach, i oczywiście się obraził, i zaś kłótnia, jak moja rodzina ma przyjechać ...

klaski

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
spodobał nam się strasznie ręcznik z kapturkiem z żabką, ale drooogo. tak samo ciuszki - pakiet 3 body za 45 zł, w innych sklepach można za 29 dostać. ale parę rzeczy nabyliśmy