|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jaaaaaa ![]() U nas kupka co 2-3 dni no ale to z powodu dokarmiania mm. Dzisiaj strzelił mega kupką i trza było okąpać wcześniej ![]() Dzidzius mi zasnął to troche spokoju ![]() Wy tak o tych skokach piszecie a ja tam ich nie widze. Musze chyba sobie to poczytać jeszcze raz. Kurde ale skleroze mam,.jak już nie zacytuje to nie pamiętam co miałam napisać. Kurcze czasu brakuje na ogarniecie forum i klubu. Co najgorsze że klubu nie ogarne na fonie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() angel, cudownie że jest dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Angel, super że się to tak dobrze skończyło
![]() Dziewczyny, czy karmiąc mogę brać czopki hemorol na hemoroidy?? W ulotce stoi, że brak badań w tej sprawie i zachować ostrożność.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2012-11-26 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z cyckami to dobre ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my po szczepieniu. Małej tak posmakowała szczepionka na rota ze byl krzyk jak sie skonczyła ![]() no i ta pediatra rowniez stwierdzila ze to alergia od naszych ubran. musimy prac nasze ciuchy w jej plynie i smarowac 3-4 razy dziennie bepanthenem( powiedziala ze lepiej zadziala niz tezn cutibaza). tak wiec pralka chodzi pełna para!! |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Angela wspaniale wieści
![]() My po lekarzy zuza gardło niezytowe a Jasiu jak narazie sie trzyma pediatra stwierdził ze te rzerzenia w klatce piersiowej to 80% od kataru a 20% oskrzela ma tylko inhalacje zalecane i oklepywanie. I przy okazji mnie zapisał leki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Uff, jakaś odmóżdżona dziś jestem...
Dziś Henio mi się tak rozpłakał w samochodzie, że musiałam się zatrzymać tam gdzie byłam i wysiąść go uspokoić. Wiecie jaki to był płacz...? Taki jakby się już dusił ![]() Męża nie ma, wraca dopiero w nocy... Także samotna kąpiel i usypianie mamy. Już mi zasnął ładnie o 20, ale oczywiście po 10 minutach go wybudził bek/bąk. Też tak macie? Musiałam go przewiesić przez kolana u wypierdzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to piorę wszystko oprócz swetrów w Loveli. Zwykłe lenistwo - nie chce mi się targać tylu butli z płynami ze sklepu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Wtajemniczenie
|
kurcze nie wiedzialam ze tyle jest rodzajow tego bepanthenu
![]() http://www.bangla.babyonline.pl/opin...then-plus-krem ale widze ze jest jeszcze taki http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...-krem-30g.html nie wiem teraz czy dobrze kupilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Wtajemniczenie
|
no własnie jest tych bapenthenów troche
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
[/QUOTE] Dziewczyny czy po kąpieli zakładacie dzieciaczkom czapeczki? [/QUOTE] Zakładam na jakąś godzinę, aż włosy wyschną. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam
![]() Mm robię na źródłanej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
[/QUOTE] Dziewczyny czy po kąpieli zakładacie dzieciaczkom czapeczki? [/QUOTE] Zakładam na jakąś godzinę, aż włosy wyschną. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zadomowienie
|
Woda mineralna prosto z butli, nie przegotowana bo po co gotować- jak ma być mineralna to szkoda te dobre zwiąki niszczyć we wrzątku.
Czapki po kąpieli nie zakładałam nigdy.
#4849 |
Zakorzenienie
|
Też nie zakładam czapki po kąpieli. To by dopiero był wrzask
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() ja mm normalnie przygotowuję na wodzie z kranu przegotowanej, bo mamy gruntową, a jak jestem u moich rodziców to na mineralnej, bo tu woda miejska chlorowana i były rewolucje brzuszkowe nawet po przegotowanej... ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- ja też czapeczki nie zakładam, krzywda jak musi mieć na wyjście, a co dopiero w domu po kąpaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |||||||
Zakorzenienie
|
Śliczności
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz podeślę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny błagam rzuciec jakims sprzedajacym ktory ma dobre pieluszki tetrowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
My też jak dajemy mm, to na kranówie przegotowanej
![]() A czapeczkę zakładam na 30 minut po kąpieli, żeby włoski wyschły. No i w łazience mamy tropiki, bo ja nie lubię w zimnej się kąpać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Doooooość!!!! No kuźwa co wyczyszcze se ten fon to zaś go sparskam śmiechem
![]() ![]() ![]() ![]() Co do czapki po kąpieli to nie zakładam nigdy. A schnąć nie ma co bo mój dzidź ma 3 włoski na krzyż ![]() A woda do mm to przegotowana kranówa ![]() Spać mi sie chce a młody spi od 19tej i nie wiem co robić bo zas zacznie mu sie chcieć jesc w nocy kiedy ja słodko staram sie spać. Boziu jak ja nienawidze jak tż ma nocki w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |||||||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wczoraj położyłam się spać o 23.30 i nie mogłam zasnąć,po tych chrzcinach miałam zadużo wrażeń-serio!ciągle jakieś sytuacje przed oczami mi stawały.W końcu o 1.00 poczułam głód i zeszłam na dół zrobić sobie kanapkę,poczym wróciłam na góre,zjadłam i poczekałam do 1.30 jak wstał Kubuś na jedzonko. Nawet już myślałam o jakiś tabletkach na sen ![]() Dziś mój synuś po raz pierwszy zaliczył mega kupe na plecach ![]() A i Jurek chory...pani z przedszkola zadzwoniła,że ma temp.i mąż go odebrał. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A czy te plamki są szorstkie w dotyku?bo to może atopowe zapalenie skóry??? Cytat:
Cytat:
Cytat:
O kurcze ![]() Miałam Cię wcześniej zapytać odnośnie hula hop...wygląda na takie masywne,łatwo Ci nim kręcić i od tych wypustek nie robią Ci się siniaki? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-11-26 o 23:00 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A powiedz,on tak rzęzi,czy raczej coś w stylu chrumkania?bo szwagierki synek nie ma kataru a tak chrumka jak świnka i podobno to jest alergia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Głosuję na 1,3,13 z naciskiem na 13.Niektóre warto spisać,będą na kolejne części jak znalazł ![]() Dobranoc.
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-11-26 o 23:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
No a moje maleństwo spało od 19tej do 1 i usnął przy cycu
![]() No to lece spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
![]() Huh od niedzieli rana nie miałam neta ale wczoraj wieczorem naprawiono . W sumie to nie żadne naprawiono ... sąsiad piętro niżej podłączył się pod nasza kablowke... kiedyś juz tez tak dziad zrobił . Gościu od kablowki do niego poszedł to oczywiście udal że go nie ma w domu a po dosłownie sekundzie się rozlaczyl i nagle wszystko już działało . Mało tego późnym wieczorem pewno myślał że śpimy i nic nie używamy i też się podpial . Tz się wkurzyl zszedł do niego ten oczywiście nie otworzył drzwi ale się rozlaczyl. Palant jakis ! Teraz już nie nadrobie ale myślę że uda mi się w ciągu dnia ![]() Muszę się pochwalić a mianowicie moje dziecię z niedzieli na poniedziałek obudziło się tylko raz w nocy o 3 i potem dopiero o 7.30 a spać szedł o 20 ![]() ![]() Dziś jak narazie obudził się tylko o 1.Mogłoby już tak zostać ![]() Wczoraj mały skończył 10 tyg ![]() A ja mimo że nie karnie nadal bez okresu . Jak myślicie po ilu tyg warto pójść z tym do gina ??? Zrobiłam tztowi śniadanie i idę spać dalej ![]()
#4859 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze troszkę sobie poczytalam
![]() My czapeczke po kapieli zakładaliśmy przez pierwsze dwa tygodnie . Co do sflaczalych piersi to u mnie też takie są ![]()
#4860 |
Wtajemniczenie
|
Kalpana, Tamlin - dzieki
![]() Karmi sprobuje w dzien bo po nocy mleko mam bo mala spi jak nienormalna ![]() A cycki nie dosc ze male to tak samo sflaczaly ![]() Angel super wiesci! Wszystkie wasze dzieciaki piekne bez wyjatku! ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Zośka zasnęła więc mogę pisać jak człowiek na kompie ![]() Dearlie pisałaś, że ludzie są dla Ciebie uprzejmi - ja raczej mam odwrotne wrażenie. Jeśli w ciąży mogę powiedzieć że dostawałam taryfę ulgową np. w kolejce czy w tramwaju to teraz jestem zawalidrogą z wózkiem ![]() Nie wyobrażam sobie być osobą niepełnosprawną w tym kraju. Nawet jazda po chodnikach to jest ekstremalne przeżycie - dziury, wystające płyty i ci poje**ni kierowcy którzy parkują jak im się podoba nie zostawiając miejsca do przejechania. Ja wiem że nie ma miejsc i krk to koszmar dla kierowcy, ale do jasnej cholery trzeba myśleć. Wejście do państwowych instytucji bez wjazdu dla niepełnosprawnych, niedziałające windy, po prostu rzeźnia. Ile sklepów do których wchodziłam po schodkach teraz muszę omijać nie wspomnę... a w innych nikt mi nie pomaga i jak staram się opanować wózek i drzwi jednocześnie to ludzie się potrafią jeszcze przecisnąć pomiędzy wózkiem, drzwiami i mną :/ A tak jak się już rozpisałam to męczy mnie brak pracy i kontaktów z ludźmi, serio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.