![]() |
#241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fanki spódnic i sukienek - łączmy się!
Cytat:
W ogóle przymierzyłam z 50 sukienek i połowę bym kupiła, gdyby nie ograniczony budżet. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się do fanek, zwłaszcza sukienek. Na razie mój zbiór nie jest imponujący, ale się poszerza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Ja bym pewnie poszukała jakiejś złotej torebki a buty - miałabym dylemat. Czy chcesz potem je nosić? Ja zazwyczaj kupuję buty, żeby potem zrobić z nich użytek - chodzić w nich na co dzień. Pewnie bym dobrała czarne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A torebkę planuję kupić jakąś na maksa kolorową. Mam dylemat, po 5 (!) latach rozpadły mi się oficerki i jestem bez płaskich butów na zimę. I nie wiem które kupić: 1. http://moda.allegro.pl/757-zameczki-...715514984.html 2. http://moda.allegro.pl/shoppingwsiec...724287707.html Te drugie o wiele bardziej mi się podobają, pasują mi do plecaka (coś w tym stylu: http://images.asos.com/inv/media/7/0...y/image1xl.jpg) który zimą noszę częściej niż torby. Ale nie wiem czy będą mi takie buty do spódniczek pasować, w sumie zimą noszę je rzadziej 2-3 razy w tygodniu, ale i tak się boję, że mi łydkę pogrubią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Ja kupiłabym te wyższe, po prostu dlatego, że byłoby mi w nich cieplej, zawsze to od mroźnego wiatru ochronią aż po kolana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
W tamtą zimę wyposażyłam się w kilka par ciepłych podkolanówek i je nakładałam. Nie było zimno, a w szkole normalnie je zdejmowałam, żeby za ciepło znowu nie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam spódnice i spódniczki, mimo, że moje nogi nie należą do tych najdrobniejszych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Konto usunięte
|
i jak tam? wątek śpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Nosicie spódnice/sukienki w zimę? Ja jakoś nie mogę się przełamać, wydaje mi się że nie pasują do wysokich kozaków na obcasie, a za płaskimi nie przepadam :O Jakie rajstopy są według was najcieplejsze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do kozaków lubię kiecki które są do połowy uda, tak żeby częśc nogi była odkryta, bo połaczenie kozaki+dłuższa sukienka średnio mi się podoba... no i oczywiście lepiej prezentują się zgrabne eleganckie kozaki, a takie wcale nie są łatwe do dostania Noszę grube rajstopy, często dwie pary lub tak jak pisała wizażanka wyżej: rajstopy, a na nie legginsy. Kozaki mam ocieplane więc w łydki mi ciepło, a płaszcze zimowę mam w większości do kolan więc w uda też mi nie wieje ![]() Myślę, że w dżinsach jest niewiele cieplej niż w grubych rajstopach i trochę mnie drażni gdy słysze teksty " nie jest ci zimno?, ja bym zamarzła" ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Konto usunięte
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;38163800]Mnie jest w dżinsach zimno, jakby mnie ktoś zimną wodą polewał po nogach
![]() ![]() Mnie też jest zimno w jeansach. Nawet jak założę cienkie rajtki to przy krótkiej kurtce strasznie marzną mi uda. Jednak i tak chodzę w spodniach. Po niekąd jestem zmuszona bo nie mogę nic na siebie dostać. Niby jest sporo spódnic czy sukienek na ten okres ale większość to eleganckie, a ja kocham styl boho. Poza tym noszę rozmiar 44 więc nie wszędzie dostanę. Trochę nad tym ubolewam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Konto usunięte
|
Ja nie zrezygnowałam zupełnie ze spodni (do takich butów ciężko mi dopasować sukienkę
![]() Moim problemem z sukienkami jesienno-zimowymi jest natomiast to, że 90% z nich to sukienki bez rękawów ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2012-12-16 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;38165195]
Moim problemem z sukienkami jesienno-zimowymi jest natomiast to, że 90% z nich to sukienki bez rękawów ![]() to prawda, zawsze mnie dziwi że te sukienki z cieplejszych materiałów nie mają rękawów... może są robione z myślą noszenia pod żakietem(?), a ja akurat nie przepadam za zestawami "biurowymi", wolę styl bardziej dziewczęcy i retro. rajstopy z polarem to świetna opcja, ja mam takie legginsy i jest mi w nich cieplej niz w 2 parach rajstop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Cieszę się, że nie jestem w tej swojej sukienkowej mani sama! Od jakiegoś czasu zakładam tylko sukienki i spódnice, nie mam w swojej szafie żadnej pary spodni, co niezmiernie irytuje moje koleżanki, od których przy każdej nadarzającej się okazji słyszę: "Czy ci nie zimno?", "Chyba oszalałaś, nie masz w szafie ŻADNYCH spodni?!", "Po co się tak stroisz?" itp itd. A mnie po prostu podoba się mój styl ubierania się, czuję się w moich ciuchach ładnie i atrakcyjnie, uważam, że nie ubieram się wulgarnie, lubię lekkie retro. A w sukienkach wcale nie jest mi zimno, jest przecież taki wynalazek jak grube rajstopy - starszy nawet od spodni;p
Lubię taki kobiecy styl i już! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i "czy nie jest mi zimno" też ubóstwiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
Skoro wątek został trochę odświeżony to i ja się odezwę
![]() ![]() Wątek widziałam i czytałam już wcześniej, jednak jakoś tak nie złożyło się, by napisać ![]()
![]() |
#259 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie, może nie wszystko od razu, ale powoli kupuję sobie nowe, odpowiadające mi krojem i kolorem rzeczy. Chcę mieć taką szafę, z której niezależnie od tego, co wyciągnę, w każdym ubraniu będę czuć się komfortowo i kobieco, a przy tym wszystko będzie ze sobą współgrać ![]() Co do strojenia, w zeszłym tygodniu wychodząc na uczelnie ubrałam się właśnie w nową, świetną spódnicę (czarno-bordową) i zwykłą, basicową bluzkę z rękawkiem 3/4 (beżową) na co usłyszałam od nowej współlokatorki: "A Ty jakiś egzamin masz, że tak dziś elegancko?" ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ohmonique Czas edycji: 2012-12-25 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Jak miło, że wątek trochę odżył
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
O tak, rajstopy to coś, czym grzeszę nieustannie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Nieśmiało się włączę
![]() Zazdroszczę różnorodnych rajstop, ja noszę tylko czarne, ewentualnie inne jednolite, ciemne, wydaje mi się, że każde inne mocno pogrubiają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Też tak mam ![]() ![]() Ale generalnie nie lubię rajstop, nie lubię mieć czegokolwiek na stopach, skarpety i rajstopy to przykry obowiązek. Już nie mogę się doczekać lata, odkrytych butów i letnich sukienek (już przygotowuję się na wiosnę i lato, przeglądając jakieś internetowe outlety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i ja też zazwyczaj czarne, jednolite rajstopy noszę, zmienia się tylko ich hm grubość (?) ![]() Dr Cuddy ładna ta sukienka, dziewczęca ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;38287795]Też tak mam
![]() ![]() Ale generalnie nie lubię rajstop, nie lubię mieć czegokolwiek na stopach, skarpety i rajstopy to przykry obowiązek. Już nie mogę się doczekać lata, odkrytych butów i letnich sukienek (już przygotowuję się na wiosnę i lato, przeglądając jakieś internetowe outlety ![]() ![]() ładna ta sukienka! ja ostatnio nabyłam żółtą sukienkę z zary na zimę, do tego dobrałam szary pasek - ostatnio to mój ulubiony zestaw. unikam jednak zakładania tej sukienki na uczelnię kiedy mam ćwiczenia z matematyki, bo zdecydowanie za bardzo rzucam się w oczy;p _________________ designers-of-life.blogspot.com Edytowane przez marlena009 Czas edycji: 2012-12-26 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam sobie dzisiaj z Mango dwie sukienki tę oraz taką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Dołączam do miłośniczek sukienek i spódnic
![]() ![]() Chcę się pochwalić moim nowym nabytkiem z Top Secret, jestem nią oczarowana. Jest bardzo dobrze wykonana, idealnie leży na sylwetce i czyni ją niesamowicie sexi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.