|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
dzien dobry bardzo
![]() w szoku byłam jak mi nocka minęła, spałam jak zabita ![]() żadnych nowych bobasków? ![]() ![]() śniadankuje sobie, zakatarzona masakrycznie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Czesc mamule
![]() Niedawno wróciłam z pobrania krwi. Rozumiem że w sklepach po świętach są kolejki ale żeby ludzie pchali sie jak muchy do g... na na oddanie krwi?! Paranoja ![]() Lady-fajnie że sie odezwałas. Ciekawe jak tam HOPE ![]()
#2673 |
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() ja dzis wreszcie przespalam cala noc oj jak dobrze ![]() zrobilam tez zdjecie brzucha jutro 36 tydzien zaczynam - zaraz wstawie ![]() ![]() dziewczyny brzuszki w klubie sliczne ![]() Black chudzinka z Ciebie ![]() Lady dobrze ze sie odezwalas, odpoczywaj ![]()
#2674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczny brzuszek, taki malutki.
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
Witajcie....a ja śpię jak na początku ciąży, kładę się ok. 22 i śpie 11-12 godzin...chyba wysysa ze mnie cały sen, albo też kwestia przeziębienia. No ale mogłabym spać i spać
![]() aha....34 tydzień zaczynamy!!! więc zdjęcie brzuszka ![]()
Edytowane przez ewadylewska Czas edycji: 2012-12-28 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Jak nocka? Mi nawet dobrze ![]() ![]() ![]() neti1 - bardzo fajnie, że masz już gdzie układać ciuszki bejbikowe :P My jeszcze przed pomalowaniem pokoiku i kupieniem mebelków Lady - dobrze, że się odezwałaś ![]() ![]() ![]() Lubcia - mam nadzieję, że chociaż w drugiej połowie stycznia jak już przyjdzie mi wcześniej urodzić ![]() Maluchna30 - ja też zastanawiam się nad nianią elektryczną, najlepsze opinie z tego co czytałam ma AngelCare, ale strasznie drogie. Możecie polecić coś z tych tańszych? Nie ma wieści od Hope01? Mi zgaga dawno nie dokuczała, ale jeśli już dokucza to mega pomaga mi takie mleczko co dostałam od doktorka ![]() ![]() Wczoraj porobiłam też przez neta zakupy dla dzidzi bo wystraszył mnie lekarz, że już się bejbi pcha na świat. Zakupy oczywiście z mojej stacji na łóżku i wydawało mi się że duperelki kupuje, że wiecie wkłady, majtki poporodowe jakieś higieniczne rzeczy dla Maluszka, no Karuzelę Kubusia Puchatka (nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]()
#2677 |
Rozeznanie
|
Hey mamuski,ja w dalszym ciagu spalam 2 godziny w nocy,plakac mi sie juz chcialo. Ciaza,choroba-powinnam spac jak zabita,jestem niby zmeczona ale zasnac nie moge;( wszyscy strasza,ze po urodzeniu juz sobie nie pospie-phiii przynajmniej bede mogla pozycje wygpdna znalezc i nie bede sie czula jak slonica. Przepraszam jesli robie bledy,to ten telefon... To sobie ponarzekalam z rana:p chyba sie denerwuje przed wizyta. Maz w pracy,powiedzial ze auyobusem mnoe nie pusci di gina,wiec zalatwil mi transport z moim "ukochanym" tesciem. Milego dnia kobietki,nie stekam juz wiecej odezwe sie po wizycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane. Troszkę się nie odzywałam, ale zabiegana jakaś ostatnio jestem.
Gratuluję dzieciaczków. Życzę zdrówka i szybkiego powrotu do formy. Śliczne są te wasze bobasy. Już nie mogę się swojej doczekać. Dziś od rana byłam w laboratorium porobić badania, nawet szybko poszło, nie było kolejki choć raz ![]() A po 15 mam USG i dowiem się jak tam sytuacja z małą wygląda czy odwróciła się czy nie. Dziwnie ją ostatnio czuję sama nie wiem już gdzie ona ma tą głowę. no nic po 15 się dowiem. Mam nadzieję że się obróciła bo troszkę boję się cesarki. Tym czasem zmywam się bo jestem u rodziców i nie mam zbyt czasu. Odezwę się wieczorem. Ciekawe jak tam Hope ![]()
#2679 |
Zadomowienie
|
3MAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE DZISIEJSZE WIZYTY I OCZEKUJE SAMYCH POZYTYWNYCH WIESCI.
Odkurzylam, ide dalej sprzatac... ![]()
#2680 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Hope chyba nie urodziła bo widzę że nas czyta ![]()
![]() |
#2681 | |||
Zakorzenienie
|
Nie mam olbrzymich wymagan - nie potrzebuje jakiegos super nowoczesnego aparatu.
Aparat min. 5mpx, odtwarzanie divixow (ale to chyba juz kazdy tel ma), najlepiej rozsuwana qwerty, android i wlasciwie tyle... Cytat:
![]() Co do pogrubionego - co to jest? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-12-28 o 09:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
![]() Nocka przespana czarownice ![]() Dajcie nam jeszcze 4 dni ![]() ![]() Lady,dobrze, że się odezwałaś ![]() Neti, też bym chciała tyle miejsca w szufladzie mieć dla Małego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
witam i ja się z rana
![]() Dziewczyny jest jakaś rada na bóle spojenia łonowego ![]() A ja ani chodzić nie mogę, ani stać, a o wstaniu z łóżka już nie wspomnę. do tego dziś w nocy jakiś ból w lewą pachwinę mi wszedł, jak ostry ból jajnika, tak, że z 10 minut leżałam i się zwijałam z bólu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Konto usunięte
|
Onaella, to samo mam :/ rady - żadnej.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38316400]Onaella, to samo mam :/ rady - żadnej.[/QUOTE]
oj Szajka to mnie pocieszyłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Na razie tylko się witam i gratuluję serdecznie Basi i E_vel ![]() ![]() Dziś wyszłam ze szpitala i znów muszę wejść w rytm normalnego dnia, bo w szpitalu ciągle spałam, tak mnie muli po tabletkach które biorę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
witam Was z rana i po świętach dziewczyny
![]() nie wiem jak u Was ale u mnie prawie 1 kg więcej niż przed wyjazdem :/ czyli ok. tygodnia widzę, że mamy nowe bobaski ![]() Basia i Evel serdeczne gratulacje ![]() ![]() nawijka ja mam HTC wildfire S i jestem bardzo zadowolona, wcześniej miałam Nokie 500 ale to była totalna pomyłka. Debrah wiem, że trochę poniewczasie ale pytałaś o dietę cukrzycową. Absolutnie jej nie przestrzegałam (jedynie czego przestrzegałam to jedzenie mało i często) a moje cukry przez święta lepsze niż przed świętami. A jadłam bardzo słodko bo na nic mnie nie ciągnie tak jak na słodkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zadomowienie
|
Chalupa posprzatana. jakiegos powera dostalam. Jeszcze troche sily mam, komu oddac jedna???
O 14.00 jade odebrac wyniki. Wiecie co jak oddawalam mocz do badania, to nawet mama sie dziwila, ze on taki jasny. Wygladalo jakbym do kubeczka wody nalala. Miala tak ktoras z was??? I jeszcze jedno pytanko: bierzecie dalej jakies witaminki??? Ja skonczylam juz dawno drugie opakowaniw Feriferal i, poniewaz lekarz nic nie mowil, nie kupilam juz trzeciego i nie biore nic od dawna. Moze powinnam??? Suzi31 odpoczywaj kochana... Zapomnialam wam napisac a propos szarych komorek w ciazy. Moje tez sie chyba zjadly w ciazy. Wczoraj umylam glowe i zamiast odzywki nalozylam na wlosy pianke do golenia. ![]()
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm ![]() HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm ![]() Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-12-28 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj u lekarza młodej buty odwrotnie założyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie też sterta prasowania, ale kompletnie nie mam weny... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Konto usunięte
|
Ja na jednym boku nie mogę za długo, bo mnie kości biodra bolą
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no właśnie.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38317219]Ja na jednym boku nie mogę za długo, bo mnie kości biodra bolą ![]() Mam to samo, zwłaszcza jak się rano budzę. Na 15 wizyta. ale co mi powie, skoro wczoraj na ktg żadnych skurczy. Więc tylko raczej tak kontrolnie. No i boję się ile ta moja kluska przybrała przez 3 tygodnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||||||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38311004] O, to ja tu nie mogę narzekać, po Wigilii z teściem i nielegalnym szwagrem napili się orzechówki, ale jeden szwagier nie pił więc jakby co..., no a już w dni świąteczne nie pił ani łyczka czegokolwiek. Zresztą pod względem picia to mąż raczej odwrotny alkoholik.[/QUOTE] To tak jak mój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38317219]Ja na jednym boku nie mogę za długo, bo mnie kości biodra bolą ![]() Mnie też, wię się obracam, raz na jednym, raz na drugim boczku ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Maluchna- nie no jestes boska
![]() Pękam ze śmiechu z tej twojej pianki ![]() U mnie choroba juz byla znośna a dzis znowu czuje sie jakby mnie walec przejechał. Z oczu lzy ciekną jakby ten katar byl alergiczny. Mąż pojedzie do pracy na druga zmianę to klade sie do wyrka,wyleżeć to diabelstwo. Moj synek tez dzis nie daje o sobie zapomnieć. Wariuje jakby w brzuchu jakas niezła impreza byla. Wyciąga sie,kopie,wypina,wierci- i tak od rana.
#2700 |
Zakorzenienie
|
Basiu - witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.