|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..
Cytat:
Link Within, przejrzyj poprzednie strony, bo wczoraj była o tym mowa o wlasnie, pora sprawdzic czy dzis bedzie dzialac
|
|
#362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
BTW rysunki w nagłówku są mega.
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
eh, no nic, znów dziś nie działa
|
#364 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Dzięki
|
|
|
|
|
#365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam podobnie - są takie rzeczy, które warto upraszczać, ale są takie których się nie da i z brzytwy Ockhama robi się masakra piłą mechaniczną . Np. że niby nie powinno być w liście więcej niż ileś tam pozycji na liście albo słów w zdaniu - no ok, w wielu wypadkach tak się da, ale im bardziej specjalistyczna sprawa, im więcej informacji tym mniej to jest możliwe. Jak tak dalej pójdzie to skończymy z ludźmi, którzy nie potrafią używać książek naukowych, bo spis treści ma więcej niż siedem pozycji a rozdziały są dłuższe ni jedna strona. ![]() Jest już sporo blogów o brafittingu, chyba stanikomania to guru w Polsce. Ale warto w blogach o urodzie i modzie wstawiać notki o brafittingu, coby szerzyć kaganek oświaty. Blogi z krytycznymi recenzjami są chyba bardziej cenione przez czytelników, maja większe zaufanie. Mydła i powidła nie podpadają pod lifestyle albo urodę ogólnie? Też się da zarabiać. Na moim się chyba nie da, bo branża wąska ![]() A co do mojego, to planuję dokończyć opis wszystkich typów i jechać z konkretnymi poradami. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Prosta droga do bana w Google AdSense ![]() Ogólnie nie zaleca się oszukiwania Google, chyba że ktoś ma żyłkę do hazardu. ![]() Inne systemy chyba też maja swoje sposoby, bo nikt nie jest taki głupi, żeby płacić i dać się tak łatwo wykorzystywać...
|
|
#366 |
|
Copyraptor
|
W jaki sposób one sobie poprawiały statystyki?
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Z webusability jest trochę jak z chodzeniem po cienkim lodzie
Niektóre założenia ma jednak całkiem niezłe.Właśnie, jak można zwiększać klikalność, chyba nie klikały same w te reklamy?
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no padlam teraz
|
|
|
|
|
#369 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jednak po pół godzinnej zabawie nie dziala :/ Tak poza tym to się dołączam i zapraszam na mojego bloga w opisie ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej mieć dużo wejść po prostu, a dużo wejść od osób zainteresowanych tematem + reklama = naturalnie wysoka liczba kliknięć w reklamy. Pewnie reklamowanie w bloga w miejscach skąd przyciągniemy ludzi zainteresowanych tematem na tyle, żeby i na reklamę zwróciły uwagę podniesie klikalność. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Prosze bardzo, to można robić cały czas, jak wyrażacie zgodę na pokazanie zdjęć to piszcie, jak nie napiszecie że można to nie wstawię, tylko wam odpiszę.
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście z pozwoleniem na publikację, a co tylko pytanie - wolisz zdjęcia w naturalnym kolorze włosów czy mogą byc ufarbowane? bo mogę wysłać i takie, i takie, z tym że różnica między nimi będzie kilka lat
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, linki są pod każdym postem. Ale jestem zaspana. Zasnęłam po 13, po 18 się obudziłam. |
|
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
Też bym strasznie chciała taka analizę! Bo niestety nigdy nie wiem kim jestem, nie pasuję do żadnego popularnego typu pór roku i nie wiem w końcu... a skoro Ty się znasz to bardzo bardzo chętnie bym skorzystała
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spodobał mi się Twój blog. |
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mogę tak po cichu powiedzieć, że ja to już kiedyś kiedyś, sto lat temu zakochałam się w Cholerkowych kolczykach zębach
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo niestety jak pisała w jakiejś notce koleżanka, często są to uśrednione wzorce i jak ktoś nie zna reguł to trudno się przypasowac, mam to samo... |
|
|
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej jedne i drugie.
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez probowalam sie dopasowac na podstawie opisow i nigdy mi sie nie udalo.
jak cos to tez podesle swoje zdjecie i bym prosila o analize, ale to za jakis czas
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
O matko
Możesz jej powiedzieć, że ma tam w świecie wierną fankę, póki jej stałe zęby nie wyrosną
|
|
|
|
#381 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z makijazystami jest zwykle tak, ze one nie maja nic do gadania, makijazystka jest siostra szefa stacji i wyjdziesz w tym co ci zrobi albo wcale. Cytat:
|
||
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, można się do Was przyłączyć?
Bloga prowadzę od listopada (link macie w podpisie, zapraszam ) tematyka niby kosmetyczna, ale piszę tam o wszystkim właściwie. Przygoda z blogowaniem zaczęła się u mnie tak, że leżałam chora, znudzona na śmierć w domu, więc postanowiłam dołączyć do blogosfery. W czasach gimnazjum prowadziłam kilka blogów z moimi pseudoprzemyśleniami, ale ich żywot nie był zbyt długi :P Przejrzałam kilka pierwszych stron wątku, dodałam Wasze blogi do obserwowanych, a kilka nawet obserwowałam już wcześniej :P
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuję dawać wskazówki jakie kolory kosmetyków. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Dobrze, tak na marginesie - na blogu jest pod "kontakt" jakby ktoś był ciekaw.
|
|
#385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) pierwszoklasistka zapozuje specjalnie dla swojej wielbicielki, dzisiaj, minutkę temu już dodałam wcześniej zaplanowany post, za późno o tym pomyślałam
|
|
#386 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nadrobiłam was, chociaż był to wyczyn. My z Tż dziś cały dzień spędziliśmy na zakupach... Jakiś odwyk mi się należeć powinien... |
||||||||
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Środek nocy a ja walczę z szablonem - wciągnęłam się
|
#388 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#389 |
|
Copyraptor
|
Tam od razu środek nocy...
|
|
|
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Link Within, przejrzyj poprzednie strony, bo wczoraj była o tym mowa
o wlasnie, pora sprawdzic czy dzis bedzie dzialac
ja nie "zdobywam" czytelników w żaden sposób - mam tylko blogi w podpisie na wizażu i tyle.
mnie blogowanie uzależnia...ale raczej nie mam słomianego zapału, jak już coś zakładam, to porządnie
Kiedyś widziałam na modnych polkach, jak dziewczyny sobie nabijały statystyki, dzięki czemu mogły zgarniać więcej kasy z reklam. Trochę żenujące jak dla mnie. Ja wiem, że każdy chce zarobić, ale taki blog jest dla mnie kompletnie niewiarygodny.

no padlam teraz