Blogowanie to moje drugie zycie.. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-05, 00:28   #271
plastikowabiedronko
Zadomowienie

Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..

To może i ja dołączę? Co mi szkodzi Będę was podczytywać, a co!

język norweski
język rosyjski
język czeski
język angielski
język francuski

plastikowabiedronko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 00:38   #272
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
ooooo tak, pamiętam te przeboje z Edukacją Cwel dlatego cieszę się że na UE nie trzeba się zapisywać na nic poza promotorami i specjalnościami, co już, na szczęście, mam za sobą chociaż trochę brakuje mi tego samodzielnego ustawiania planu, ale ważne że dwa dni w tygodniu wolne są
Edukacja to jedno, system Dyplom to drugie... Wypisalam sie od jednego promotora ale system nie pozwala mnie zapisac do drugiego. Poza tym tylko projekt przejsciowy moglam sobie wybrac w czwartek czy piatek a tak to zawsze jedna opcja raczej wiec nie ogarniam po co te zapisy.

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Mnie Chodakowska strasznie nudzi To wszystko jest takie monotonne i po kilku razach nie mam ochoty z nią ćwiczyć.
Ja dlatego nie chodze nigdy na aerobik tylko zawsze indywidualnie cwicze bo jak mi ktos mowi mozesz to zrobic, wytrzymaj, napnij to ja mam ochote sie podniesc, przywalic, 'ja cie zaraz napne jak jeszcze raz mi powiesz ze moge jak nie moge!!' haslo 'Napinamy posladki!!!!' wzbudza we mnie agresje. Czy jestem w tym sama?
(iii ras i dwaa i ras i dwa cwiczymyyyyy)

Aha i najladniejsza byla Bella i Aurora. Ta od zaby i Roszpunka mi sie nie podobaly, w ogole wiecie ze jest czesc 2 roszpunki?

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-01-05 o 00:39
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 00:44   #273
Wampierz
Zakorzenienie

Hej, też bloguję

Używam bloggera, ma swoje zalety.
Stary 2013-01-05, 01:03   #274
plastikowabiedronko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wampierz Pokaż wiadomość
Hej, też bloguję

Używam bloggera, ma swoje zalety.
Ja uwielbiam bloggera, choć nie ukrywam, że jak będę zadowolona z własnych postów to najchętniej bym się przeniosła na wordpressa Btw bardzo ciekawa tematyka bloga! Nie wiedziałam, że jest na ten temat tyle do napisania, w wolnej chwili na pewno tam wrócę!

język norweski
język rosyjski
język czeski
język angielski
język francuski

plastikowabiedronko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 06:42   #275
choocoolate1
Raczkowanie

Ja nie lubię funkcji czytaj dalej. Wchodzę na tego bloga ale od razu jestem zniechecona. moze to wynika z tego ze zawsze otwieram dużo blogów na raz i nie chce mi się otwierać kolejnego okienka. Chociaż te czytaj dalej i tak nie jest najgorsze w porównaniu do weryfikacji obrazkowej przy komentarzach. No to mnie dobija na maxa. Często jak daje komentarz to się spieszę a tu 100 razy muszę wklepywać jakieś cyferki bo są w ogóle nie widoczne...

Blog kosmetoholiczki czyli mnie
choocoolate1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 07:15   #276
Inka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Inka ale masz fajne dlugie włosiska
Dziękuje, dziękuje!

Widzę, że trzeba być na bieżąco, chwila nie uwagi i 5 stron do nadrabiania. Już przejrzałam pobieżnie, ale przewijając te fragmenty dotyczące diety i odchudzania, nie chcę wpędzać się w wyrzuty sumienia jako że nie robię kompletnie nic w kierunku ćwiczeń fizycznych, mimo licznych postanowień poprawy.
Stary 2013-01-05, 10:33   #277
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
O tak'dodaję do obserwowanych' a mimo to nadal jest ta sama liczba mnie rozwala ale mi to wsip rybka nie zależy mi na takich osobnikach a tylko mnie śmiesza
Szampanem sie podziele trzydziesci euro za niego dalam, oby tylko nie byly to jakies siki
haha, mialam taka agentke, co napisala, ze ona mnie zaprasza do swoich obserwowanych
patrze, u mnie sie nic nie zmienilo i bylo wtf???
Cytat:
Napisane przez Inka_ Pokaż wiadomość
Dziękuje, dziękuje!

Widzę, że trzeba być na bieżąco, chwila nie uwagi i 5 stron do nadrabiania. Już przejrzałam pobieżnie, ale przewijając te fragmenty dotyczące diety i odchudzania, nie chcę wpędzać się w wyrzuty sumienia jako że nie robię kompletnie nic w kierunku ćwiczeń fizycznych, mimo licznych postanowień poprawy.
hahaha, nie ma za co

i tez wlasnie zauwazylam, wieczrem jeszcze nadrobilam, a dzisiaj znowu 2 strony

zaaktualizowaly mi sie te statystyki na analytics. calkiem przejrzyscie sie wydaje. najbardziej podoba mi sie, ze wiem jakiego ktos ma dostawe internetu
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:00   #278
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Edukacja to jedno, system Dyplom to drugie... Wypisalam sie od jednego promotora ale system nie pozwala mnie zapisac do drugiego. Poza tym tylko projekt przejsciowy moglam sobie wybrac w czwartek czy piatek a tak to zawsze jedna opcja raczej wiec nie ogarniam po co te zapisy.

Ja dlatego nie chodze nigdy na aerobik tylko zawsze indywidualnie cwicze bo jak mi ktos mowi mozesz to zrobic, wytrzymaj, napnij to ja mam ochote sie podniesc, przywalic, 'ja cie zaraz napne jak jeszcze raz mi powiesz ze moge jak nie moge!!' haslo 'Napinamy posladki!!!!' wzbudza we mnie agresje. Czy jestem w tym sama?

Aha i najladniejsza byla Bella i Aurora. Ta od zaby i Roszpunka mi sie nie podobaly, w ogole wiecie ze jest czesc 2 roszpunki?
system Dyplom? to jest coś takiego na PWr w ogóle? wiem, że to pewnie głupie pytanie, ale na zarządzaniu mieliśmy tylko licencjat i nawet nie było pracy do napisania tylko odbębnienie warsztatów, zrobienie z jednego z nich prezentacji i przedstawienie tego komisji, no i potem oczywiście trzy pytania.
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:06   #279
anlejka
Zakorzenienie

Inka to Twoja siostra? Uwielbiam dzieci z przerwami między zębami Niech się schowają wszystkie loczki i inne. Dzieci, które gubią zęby są najcudowniejsze
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:09   #280
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:

hahahaha idealne podsumowanie dlatego cieszę się, że na zumbie babka nic nie gada, ewentualnie jest 'woooooo!' 'jeeej' czasami a tak to tylko się uśmiecha
Cytat:
haha, mialam taka agentke, co napisala, ze ona mnie zaprasza do swoich obserwowanych
patrze, u mnie sie nic nie zmienilo i bylo wtf???
no właśnie ja troche nie rozumiem tego, po co niektorym az tyle obserwowanych na siłe.. chyba lepiej mieć 50, którzy stale podczytują i piszą komentarze dotyczące treści, niż 250 a stale 'supcio fotki zapraszam do mnie'.. chociaz, wiekszosc tych dziewczyn, ktore na siłe walczą o obserwatorów i statystyki pewnie napala sie na zarabianie na blogu, i tyle
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:17   #281
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
hahahaha idealne podsumowanie dlatego cieszę się, że na zumbie babka nic nie gada, ewentualnie jest 'woooooo!' 'jeeej' czasami a tak to tylko się uśmiecha

no właśnie ja troche nie rozumiem tego, po co niektorym az tyle obserwowanych na siłe.. chyba lepiej mieć 50, którzy stale podczytują i piszą komentarze dotyczące treści, niż 250 a stale 'supcio fotki zapraszam do mnie'.. chociaz, wiekszosc tych dziewczyn, ktore na siłe walczą o obserwatorów i statystyki pewnie napala sie na zarabianie na blogu, i tyle
calkiem mozliwe. nie raz widzialam dziewczyny, ktore maja bloga z 3 postami, a obserwowanych ponad 50
Stary 2013-01-05, 11:30   #282
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
system Dyplom? to jest coś takiego na PWr w ogóle? wiem, że to pewnie głupie pytanie, ale na zarządzaniu mieliśmy tylko licencjat i nawet nie było pracy do napisania tylko odbębnienie warsztatów, zrobienie z jednego z nich prezentacji i przedstawienie tego komisji, no i potem oczywiście trzy pytania.
Tak, dyplom sluzy do zapisywania do promotorow. Dziekan dajac mi zgode na zmiane tematu wyrazil wspolczucie i zyczyl mi powodzenia z odkrecaniem tego w systemie.

Chcialabym miec 50 obserwatorow xD ale tak jak pisalam wczesniej, ludzie chca tylko brac, nie uwazaja ze wypada dac cos w zamian. Niektorym sie wydaje, ze my istniejemy po to by ich wielbic to pisza 'wpadnij do mnie' 'dodaj mnie'. Ja zwykle i de zobaczyc co za zwierz, moze cos ciekawego ma ale na cokolwiek z ich strny nie licze.
Stary 2013-01-05, 11:33   #283
mariamarysienka
Zakorzenienie

O tak Kiedyś widziałam na modnych polkach, jak dziewczyny sobie nabijały statystyki, dzięki czemu mogły zgarniać więcej kasy z reklam. Trochę żenujące jak dla mnie. Ja wiem, że każdy chce zarobić, ale taki blog jest dla mnie kompletnie niewiarygodny.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:34   #284
201604250941
Konto usunięte

No pewnie, sponsor przyslal to oczekuje pozytywnej recenzji. Raczej nikt nie powie zlego slowa na prezent bo drugiego nie dostanie.
Stary 2013-01-05, 11:48   #285
thePhantom
Zakorzenienie

sponsorowane notki to też niezła sprawa, pamiętam jak była niezła akcja, jak któraś z czołowych blogerek dostała kase za reklame domestosu w notce pamietam, ze niedoslownie, ale cos tam o wodzie, no ale nazwa padla kilkakrotnie albo ostatnie serie z bielizną i nagle dobór stanika staje sie najważniejszą rzeczą w naszym życiu ( fakt, jest to ważne, ale nie każdego stać na stanik za 150 zl ) i taki a taki sklep oferuje najlepszy wybór 'sama wybrałam kolor ten i model ten' ( tylko, że za darmo to ja też by wybrała )
dół - luty 2015

Stary 2013-01-05, 11:54   #286
mariamarysienka
Zakorzenienie

Nie wiem czy myślimy o tej samej blogerce Ale jedna z czołowych modowych blogerek reklamuje dosłownie wszystko, w co trzeciej notce jest reklama a to szamponu, a to biżuterii, aparatu, szminki, no czegokolwiek

I love you
I will
I do
Stary 2013-01-05, 11:54   #287
201604250941
Konto usunięte

bla bla bla dobrany stanik
byla seria artykulow jak w victoria's secret szkola sprzedawczynie jak zle dobierac stanik zeby klientka kupila cokolwiek z ich gamy misek standardowych czyli za malych na wiekszosc, tu wiekszy obwod, upchac to w misce
a jak sie pojdzie do brafitterki to ma staniki po 300 zl i tez jakies dziwne rozmiary, na sile zawsze ten obwod zmniejszy jednak (ze oddychac sie nie da) i walnie miske G albo H, tez mi to podejrzanie wyglada

ledwo znajduje w sklepach swoje 70F-75E ale znajduje i widze, ze jest dobre, nie potrzebuje jeszcze kogos zeby mi wcisnal 65 G bo skoncze jak Elizabeth z Piratow tylko bez Jacka obok
Stary 2013-01-05, 12:06   #288
mariamarysienka
Zakorzenienie

Świetny tekst

Ja mam rozmiar stanika 75 F lub 75 DD, zależy od producenta. I powiem szczerze, że odczuwam znaczną różnicę w wyglądzie cyców oraz w wygodzie noszenia A zaopatruję się albo na allegro albo w La Vantilu, gdzie można upolować staniki za 40-50 zł,a po tyle chodzą w h&m gdzie kiedyś się zaopatrywałam.

I love you
I will
I do
Stary 2013-01-05, 12:09   #289
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy myślimy o tej samej blogerce Ale jedna z czołowych modowych blogerek reklamuje dosłownie wszystko, w co trzeciej notce jest reklama a to szamponu, a to biżuterii, aparatu, szminki, no czegokolwiek
haha możliwe, że ta sama
Cytat:
bla bla bla dobrany stanik
byla seria artykulow jak w victoria's secret szkola sprzedawczynie jak zle dobierac stanik zeby klientka kupila cokolwiek z ich gamy misek standardowych czyli za malych na wiekszosc, tu wiekszy obwod, upchac to w misce
a jak sie pojdzie do brafitterki to ma staniki po 300 zl i tez jakies dziwne rozmiary, na sile zawsze ten obwod zmniejszy jednak (ze oddychac sie nie da) i walnie miske G albo H, tez mi to podejrzanie wyglada

ledwo znajduje w sklepach swoje 70F-75E ale znajduje i widze, ze jest dobre, nie potrzebuje jeszcze kogos zeby mi wcisnal 65 G bo skoncze jak Elizabeth z Piratow tylko bez Jacka obok
jeżu, F czy E, ja nie mam takiego problemu bo jestem raczej z tych niższych standardów, 70B albo 75B zależy od sklepu
dół - luty 2015

Stary 2013-01-05, 12:10   #290
aagusiaa88
Zakorzenienie

co to za blogerka? zdradzcie
Stary 2013-01-05, 12:19   #291
mariamarysienka
Zakorzenienie

thePhantom ja też kiedyś nosiłam 75B i myślałam że to dobry rozmiar A prawdopodobnie jest zły, bo rozmiar miski liczy się odejmując od obwodu biustu obwód pod biustem i w zależności od tego, ile wyjdzie, dostaje się odpowiednią miskę. Taka dobrze dobrana miska idealnie obejmuje całego cyca, nic nie wystaje ani się nie wylewa i daleko jest od krawędzi stanika do sutka, tu od środkowej strony.

I love you
I will
I do
Stary 2013-01-05, 12:20   #292
thePhantom
Zakorzenienie

nie jestem pewna, ale blogerką od domestosa była bodajże Charlize Mystery
dół - luty 2015

Stary 2013-01-05, 12:21   #293
aagusiaa88
Zakorzenienie

co do rozmiaru, to ja niby powinnam nosic 65E, ale jakos nigdy nie dotarlam po taki stanik musze sie przejsc do factory do lavantilu, bo tam wlasnie kiedys widzialam takie.
Stary 2013-01-05, 12:21   #294
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:
thePhantom ja też kiedyś nosiłam 75B i myślałam że to dobry rozmiar A prawdopodobnie jest zły, bo rozmiar miski liczy się odejmując od obwodu biustu obwód pod biustem i w zależności od tego, ile wyjdzie, dostaje się odpowiednią miskę. Taka dobrze dobrana miska idealnie obejmuje całego cyca, nic nie wystaje ani się nie wylewa i daleko jest od krawędzi stanika do sutka, tu od środkowej strony.
na Triumph czy Esotiq mnie niestety nie stać, a w sieciówkach ten rozmiar na mnie pasuje
dół - luty 2015

Stary 2013-01-05, 12:23   #295
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:

Świetny tekst

Ja mam rozmiar stanika 75 F lub 75 DD, zależy od producenta. I powiem szczerze, że odczuwam znaczną różnicę w wyglądzie cyców oraz w wygodzie noszenia A zaopatruję się albo na allegro albo w La Vantilu, gdzie można upolować staniki za 40-50 zł,a po tyle chodzą w h&m gdzie kiedyś się zaopatrywałam.
ja też powinnam mieć taki rozmiar z tych mniej standardowych tylko właśnie cena mnie zniechęca, a tego sklepu który podałaś niestety w mojej okolicy nie ma
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:26   #296
thePhantom
Zakorzenienie

La Vantil? nie znam tego sklepu, chyba go u mnie nie ma a na allegro wolę nie ryzykować ze stanikiem, ja jednak muszę przymierzyć
dół - luty 2015

Stary 2013-01-05, 12:33   #297
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

Świetny tekst

HM, ni eiwem po co w ogole chodze tam na dzial bielizniany, innych misek nic 70A 75b i 80C tam nie uznaja, ale raz patrze, o duza miska, sobie w domu przeszyje obwod, biore do reki a to jest wypelnione na plasko wata....

Cytat:
haha możliwe, że ta sama

jeżu, F czy E, ja nie mam takiego problemu bo jestem raczej z tych niższych standardów, 70B albo 75B zależy od sklepu
Niby chodzi o to w zyciu zeby miec ksztalty jak klepsydra ale wez znajdz ciuchy potem, no nie da rady. To wlasnie mimo wszystko najgorszy rodzaj figury zeby sie ubrac. Czasem wlasnie chcialabym miec miske B to bym tonela w stanikach z New Yorkera czy HMu, z cekinami, falbankami, diamencikami, i to po 20 zl. A tak zostaja mi brzydkie, zachowawcze, zawsze w tym samym kolorze koo 100 zl

Cytat:
Raczej 75B zawsze jst zly XD byl o tym nawet watek, bo wlasnie ten rozmiar sklepy wszystkim wciskaja a malo kto go ma. Teoretycznie fiszbina miski powinna siekonczyc w polowie pachy, jeszcze takiego nie widzialam, wtedy by sie nie robily buleczki z boku ale to praktycznie niemozliwe takie cos znalezc.
Do tego miske sie tak moze i liczy ale obwod sie liczy inaczej, od obwodu musisz odjac zaleznie od opini brafitterki 5 do nawet 15 cm. Takze na to nie patrz w ogole, patrz jak lezy. Ma byc ciasno ale masz moc oddychac i nie powinien sie mega wpijac i odcinac doplywu krwi, pod ubraniem to tez dobrze nie wyglada.
Cytat:
co do rozmiaru, to ja niby powinnam nosic 65E, ale jakos nigdy nie dotarlam po taki stanik musze sie przejsc do factory do lavantilu, bo tam wlasnie kiedys widzialam takie.
Nie sadze, zebys znalazla, kup sobie 70E i zwez w domu.

Cytat:
na Triumph czy Esotiq mnie niestety nie stać, a w sieciówkach ten rozmiar na mnie pasuje
A tam tez wcale nie maja rozmiarow duzych z malym obwodem.
Stary 2013-01-05, 12:33   #298
aagusiaa88
Zakorzenienie

powiem wam, ze nie ma chyba tego posta z domestosem wrzucilam w wyszukiwarke i lipa
Stary 2013-01-05, 12:40   #299
201604250941
Konto usunięte

Hehehe nie mam pretensji chyba bo lubie sama domestosa XD ale ostatnio w tesco byla promocja i jakis domestos marki tesco byl po 1 zl to wzielam jakie bylo moje zdziwienie jak sie okazalo ze jest mega dobry XDDDD

wlasnie, chyba pojde szorowac lazienke domestosem, ja to lubie miec ak wychlorowane
Stary 2013-01-05, 12:41   #300
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
powiem wam, ze nie ma chyba tego posta z domestosem wrzucilam w wyszukiwarke i lipa
Też szukam i nie widzę

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości