|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: AKCJA: Styczeń bez słodyczy!
Hej dziewuchy, melduję się grzecznie
jestem z siebie bardzo dumna, bo czwarty dzień na czysto. Skubnęłam dziś odrobinę chałki i to tyle ze słodyczy (?) obiecałam sobie odstawić też słodkie bułki, dlatego chałkę uważam za lekkie odstępstwo.Trzymam kciuki za Was i za samą siebie
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Żeby nie było 4 dzień za mną i nawet nie ciągnie . Tylko jutro mam imprezę z pracy i pewnie będzie tort ale nie dam się i będę twarda, jak to wytrzymam to będzie super Wczoraj nic nie pisałam bo jak się przebierałam i zobaczyłam siebie w lustrze to złapałam doła No nic od niedzieli spróbuję poćwiczyć ten skalpel Ewy Chodakowskiej. Życzę Nam wszystkim wytrwałości
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpisz na YT i znajdziesz mnóstwo filmików są też na paru chomikach. Ja ćwiczę już jakiś czas, niedługo w sumie z 2tyg. plus do tego rower 40min trening interwałowy, rower dłużej już z 1,5 miesiąca, no i mam efekty - 55kg do 53kg i jędrniejsze uda a nie tłuszczykowa chlapa w sumie godzinka ćwiczeń dziennie (rower+fitappy), kobietka z filmików sympatyczna dobrze pokazuje i doradza są różne poziomy ja robiłam początkujące na razie.
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj czasu nie znajdę ale jutro zacznę robić te fitappy i zamiast roweru coś pokombinuję ![]() Dziewczyny trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki żeby mnie nie kusiło na ten tort
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fitappy to swietny kanał Zawsze korzystam z jej rozgrzewki. Polecam też blogilates i mel b dziewczyny zaczynam dzien z czystym bezsłodyczowym sumieniem i mega zakwasami w posladkach zrobiłam wczoraj posladki z mel b i 8 minut na posladki z panem w leginsach
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Kochane jakaż ja z Was dumna jestem !
4 dzień dziś mnie wita, a motywacja wzrosla przed chwilką, bo TŻ dosrał mi: Ty to chyba lubisz słodkie, co? Postawiłaś całą bombonierę na Sylwestra i sama ją wpier*oliłaś.. aż się we mnie zagotowało, bo już nie pamięta tego, że był pijany, a drugiego dnia zjadłam jedną i większą połowę zaniosłam rodzicom. Raptem 4 czekoladki od mojej ukochanej babci.. Za chwilkę zjem mój pierwszy posiłek - dopiero wstałam. Potem dużo się na chodzę, bo o 14.30 spotkanie z przyjaciółkami na mieście.. także. Oby nie było żadnych pokus! wicherku - bardzo ładnie! Jak są takie efekty to ja też zaczynam.. agusia Na 1000% będzie bezowy ja teraz jak myślę o słodyczach, o ohydnych kremach w tortach itd to robi mi się nie dobrze furry no to elegancko Hah.. Pan w ledzinsach króluje |
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ja póki co dobrze sobie radzę
Jedyne co mam sobie do zarzucenia, to piłam wczoraj mojito w klubie i tam był ponoć brązowy cukier na dnie:P ale bez sprite'a na szczęście, ale ciastek czekolady nic a nic
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#99 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po każdej kąpiel polecam wziąć obojętnie jaki balsam i sobie powcierać w uda i gdzie tam chcesz, wcierać i masować aż wszystko wejdzie w ciałko ![]() A linka do fitappy z którego najwięcej korzystałam ostatnio wklejam: http://www.youtube.com/watch?v=xtBpc7-J060 Robiłam też z niej wczoraj Pilates i to: http://www.youtube.com/watch?v=9ni1TO_asTE Ale lepiej czuję mięśnie po tym 1 linku, ja początkująca i to się może łatwe wydać, ale lepiej zacząć od niższej półki i podnosić poprzeczkę, stopniowo mięśnie przygotowywać na wysiłek ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
bo fitappy szaleje z tym brzuchem i nie dawałam rady wczoraj z tym :P jeszcze słaba jestem kondycyjnie.---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Ja jednak nie daję rady z 0 słodyczy i ograniczam drastycznie, 1 kostkę czekolady dziennie do ssania i mam dość, przyzwyczaja się żołądek do tego, a taka ilość chyba nie zaszkodzi, lepiej tyle niż opierdzielić całą tabliczkę, dziś zjadłam (a raczej wyssałam i wymemłałam) 1 czekoladkę z bombonierki a jak mąż potem wsysał resztę to nie miałam nawet smaka ![]() Oj efekty są ale trzeba regularnie i się nie oszczędzać, wiadomo że na siłowni jak ludzie patrzą to się ćwiczy porządnie i tak samo trzeba to wszystko wykonywać w domu jak nikt nie widzi - do bólu
|
|||
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
miałam wczoraj mega chęć na coś czekoladowego, no ale nie wolno mi przecież!!! tak więc mam kakaowe masło do ciała, cała się nasmarowałam i przeszło mi
![]() ![]() sama stałam się pralinką http://loss-weight-now1.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę 1 kostkę sobie wymuskać i potem cały dzień nic i jestem zadowolona i tak sukces bo normalnie to pół tabliczki na raz :P
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie dzień kolejny bez słodkiego, a na prawdę w pokoju mam pełno słodkości. Cieszę się, niestety dzisiaj skusiłam się na chipsy a miałam nadzieje, że hurtowo pozbędę się "śmietniskowego" jedzenia z diety. Nawet już tak trudno nie jest, po prostu NIE i koniec dyskusji...
|
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Telewizja to czyste zło! Nie mogę patrzeć na reklamy moich ukochanych ciastek ![]() Miałam dzisiaj ochotę na czekoladę,to zapchałam się granatem i wszystko mi przeszło
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do systematyczności w ćw. łatwo się przyzwyczaić
|
|
|
|
|
|
#105 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za przyjęcie i baciki (na przyszłośc jak znalazł bo im dalej to w moim przypadku ciężej )Cytat:
dzięki za zaproszenie Bardzo mi się podoba taka styczniowa akcja bo warto innym ale i sobie udowodnić , że się potrafi! Dziś 5 dzień bez słodyczy zaliczony ale coraz więcej myśli krąży wokół krówek z wawela. Cóż tak to jest, że im bardziej się czegoś unika to kusi podwójnie Życzę wytrwałości wszystkim
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Taka drobna sugestia, nie piszcie, na co konkretnie macie ochotę, ok? Nic dobrego to nie przyniesie
zresztą na początku została sformułowana zasada - nie opisujemy słodyczy...Ja dziś w zasadzie na czysto, wciągnęłam kisiel, ale do 'konkretnego' słodkiego mnie nie ciągnie. Powodzenia
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że dziś bardzo dobrze ! Praktycznie żadnych wpadek
Ja właśnie wróciłam. Na chodziłam się strasznie.. ! U przyjaciółek byłam raczona deserem - dobrym* i oczywiście obiadkiem - schabowe, pieczarki, ziemniaki, surówka i serek. Nie tknęłam NIC ! * Przypominam zasadę, która znajduję się na str. 1 i sama dotrzymuję. Nie będę rozpisywać się o smaczności owego cuda ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do jakiej wagi chcesz schudnąć? I ile masz cm w tych miejscach? Ja się chyba zmierzę jutro bo nawet nie wiem
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym 57 kg - marzenia ogólnie wydaje mi się, że 62 nie byłoby źle Mimo wszystko jak na razie - waga popsuta. Nie ciągnie mnie do kupna nowych baterii. Zależy mi na utracie cm, ale na pewno wskoczę na nią już niedługo (czyt. może w przyszłym tyg.. ) Cm podane w sygnaturce. A Ty?
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli wiele do chudnięcia nie ma, ujędrniam się i wysmuklam, spalam fałdkę na brzuszku. No i podnoszę aktywność i kondycję robię a nie takie flaki
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie mam 173 cm wzrostu, a Ty? No to ładnie u Ciebie. I gratuluję spadku. Już nie dużo zostało. Podziwiam za cierpliwość do ćwiczeń. Ja nie robię żadnych, cholera Dziś robiłam peeling. Zmieniłam trochę ten kawowo - solny. Dodałam płatki owsiane, siemienie lniane, pieprz cayen i cytrynę. Wszystko wmasowałam i zmyłam. Ciało nieziemsko wygładzone! Po kąpieli też zrobię się pralinką. Krem do ciała czekoladowo-truflowy |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 160 cm wzrostu więc u mnie te 55 kg to było dużo wizualnie :/ Ja robię codziennie, ok. 20 min z filmiku fitappy i MelB zaczęłam na brzuch dziś ale padałam ;P słaby mam brzuch, nogi już wzmocniały czuję no i 40 min rower, godzina ćwiczeń dziennie, mało kiedy opuszczam, tylko jak czułam zakwasy to 2 dni przerwy, by się nie męczyć. Zachęcam, spróbuj ruch to zdrowie w każdym calu, radośniejsza się zrobiłam, no i ćwiczenia wspomagają odchudzanie, luźna skóra się ujędrnia i wchłania czy jakoś tak A teraz już nie trzeba cierpliwości, sama z radością idę ćwiczyć tym bardziej, że zobaczyłam pierwsze efekty!
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kanał fitappy jest bardzo fajny. Już kiedyś ją ujrzałam. Ciekawe ćwiczenia, nie takie niemożliwe, fajnie pokazuje i tłumaczy. Elegancko skuszę się troszku jak poluzuję czas. Na pewno dodatkowa motywacja to efekty. Daję kopa !
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do fitappy ma i trudniejsze próbowałam wczoraj na brzuch i nie dałam rady MelB ma łatwiejsze aczkolwiek też czuję brzuch po tym |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie dużo racji ale co zrobić jak się obsesyjnie o jednym słodkim potworze myśli
dziś 3 rodzaje na stole były i zero kuszenia a ten jeden z głowy nęci i tylko wstyd przed złamaniem wyzwania ratuje ...ale na jak długo obiecuje więcej nie wspominać imienia złego
|
|
#116 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
obrzydź sobie jakoś tego potwora.. no nie wiem.. Dasz radę, a jeśli nie to dostaniesz takie lanie, że hej! Na tyłek nie usiądziesz dłuuugo.. nie chcę zostać tu sama - kobietko. Nas też kusi - na pewno, ale dajemy radę. Jesteś jedną z NAS aaa.. zapomniałabym .. -
Edytowane przez agiantkaa Czas edycji: 2013-01-06 o 10:52 |
||
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Kolejny dzien za nami ! U mnie sukces, bo nie otaczają mnie najmniejsze pokusy :p Gorzej będzie, jak za tydzień pojadę odwiedzić tż.. ale to jeszcze duuużo czasu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
...
Edytowane przez wicherek1989 Czas edycji: 2013-01-06 o 14:51 |
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
agiantka nie rozumiem tego co napisałaś ! Pierwsza cześc wypowiedzi zapowiada sielankę, zakochaną Ciebie i szczęśliwą u boku kogoś fajnego.. A druga?? PRzeciwieństwo ! Niezdecydowana:p
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To wyobraź sobie, że my wszystkie jedziemy z Tobą do tż i za każdą głupią myśl baciki Mój idiotoczub mnie namawia, a potem dosrywa... rodzice tak samo. Trzeba się wyprowadzić, zdecydowanie. Kolejnym mym dzisiejszym sukcesem było odmówienie po 21.00 grzybków z jajkami i cebulką. Yeah |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

jestem z siebie bardzo dumna, bo czwarty dzień na czysto. Skubnęłam dziś odrobinę chałki i to tyle ze słodyczy (?) obiecałam sobie odstawić też słodkie bułki, dlatego chałkę uważam za lekkie odstępstwo.

. Tylko jutro mam imprezę z pracy i pewnie będzie tort
ale nie dam się i będę twarda, jak to wytrzymam to będzie super 
i zamiast roweru coś pokombinuję
4 dzień dziś mnie wita, a motywacja wzrosla przed chwilką, bo TŻ dosrał mi: Ty to chyba lubisz słodkie, co? Postawiłaś całą bombonierę na Sylwestra i sama ją wpier*oliłaś.. aż się we mnie zagotowało, bo już nie pamięta tego, że był pijany, a drugiego dnia zjadłam jedną i większą połowę zaniosłam rodzicom. Raptem 4 czekoladki od mojej ukochanej babci..

ale coraz więcej myśli krąży wokół krówek z wawela. Cóż tak to jest, że im bardziej się czegoś unika to kusi podwójnie
ogólnie wydaje mi się, że 62 nie byłoby źle