|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: AKCJA: Styczeń bez słodyczy!
Ooo.. witam! Nie zauważyłam Cię
dziwne.. Gdy jest ochota* na odchudzanie to trzeba łapać się wszystkiego, aby sobie je umożliwić, a z racji tego, iż kocham słodycze - jestem skazana na przebywanie w tym wątku Edytowane przez agiantkaa Czas edycji: 2013-01-02 o 19:38 |
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Haha piona, tak jak ja
powodzenia
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Och dziękuję i nawzajem! Ogólnie dziewczęta trzymajcie się mocno! Damy radę, no nie? Wszamałam kolację, wypiłam zakazaną herbatkę i teraz lecę.. na mój pierwszy Killer z Ewką. Tak, wiem.. nie dam rady
POWODZENIA PS. Swój dzień uważam za zaliczony ! |
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O ile na słodkie mnie tak nie ciągnie (no może czasem) to jakoś za ćwiczenia ciężko mi się zabrać ale może mi się coś uda ![]() Dziewczyny można powiedzieć że 2 dzień za Nami
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba coś pyknąć* na szybko.. 100 brzuszków, 30 przysiadów, krótki marsz, jakieś wymyślanki na łydki i uda, nożyce x30 - potem kąpiel, peeling całego ciała i smarowanko wyszczuplającymi kremami. Wszystkiemu winna @ ! PS. Gratuluję 2- ego dnia
Edytowane przez agiantkaa Czas edycji: 2013-01-02 o 20:43 |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Ja idę zaliczyć odcinek serialu na stepperze a potem Ab ripper
I dzień też udany!
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też gratuluję drugiego dnia, bo wierzę, że już nic dziś nie wciągniemy
![]() A jeśli którejś się nie udało, to trzymam kciuki na jutro, każdy dzień to nowe możliwości, udoskonalać samą siebie można codziennie, wciąż próbować, co dzień na nowo. Każde potknięcie to tylko nauczka na przyszłość. A moim motywatorem jest myśl: CZEGO CHCĘ BARDZIEJ? ...do słodkiego o dziwo mnie nie ciągnie póki co.. ale wcześniej, gdy ciągnęło, myślałam sobie - czego chcę bardziej, zjeść tego batona, czy zmieścić się wkrótce w ukochane spodnie? Smak snickersa znam na pamięć, więc po co go jeść? ![]() Właśnie skończyłam skalpel Chodakowskiej, a potem jeszcze 8min abs i to samo na nogi wszystko do znalezienia na youtube, gdyby jeszcze któraś z Was nie odkryła.Peace! ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Keep on rockin'! 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-01-02 o 22:31 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Jestem z Was dumna
Edytowane przez agiantkaa Czas edycji: 2013-01-02 o 23:19 |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie mam jakiejś wielkiej ochoty na słodkie ale przyjechały dziś koleżanki, ukroiłam dla nich oczywiście sylwestrowe ciasteczko i jak patrzyłam jak one jedzą o mało co nie zapomniałam o swoim postanowieniu;/
Ale dałam rade
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zawsze jak biegałam to 2-3minuty biegu i około 4 minuty szybszego marszu az mineło 20 minut, ale pozniej czułam sie naprawde wyczerpana
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
kolejny dzionek bez curkowego cukru zaliczony
![]() pozdrowienia dla wszystkich antysłodziaków
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny i ja chcę do Was dołączyć, co prawda dziś już 3 stycznia...
Świetny pomysł z założeniem tego wątku
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj już dałam radę,chociaż w plecaku mojego chłopaka spoczywały dwa Prince Polo.
A wczorajsze trzy kostki spaliłam ,ćwicząc z Mel B Mam nadzieję,że bez słodyczy,z pomocą wody ,ćwiczeń i masażów wygram z cellulitem
|
|
|
|
|
#74 | |||
|
Raczkowanie
|
Witajcie !
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak naprawdę po zjedzeniu czegoś słodkiego dopiero żałuję.. Przed tym wyłączam myślenie ![]() Kobietki - ja kupiłam wczoraj CHROM PLUS. 20 tabletek, jeden listek - 5,40. Dobrze wpływa na mnie, żadnych chęci na słodycze. Jednak Figura 1 się popsuła.. niestety. |
|||
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odpuść sobie Ja też nie ćwiczę,kiedy mam okres,to nie ma wtedy sensu . Też zawsze kiedy mam @ to popadam w lekką deprechę.Mam nadzieję,że szybko Ci przejdzie. Na pocieszenie Ci powiem,że jesteś ważną osobą w tym wątku ,bo nas świetnie motywujesz ![]() Muszę się z Tobą zgodzić,faceci to świnie,ale naprawdę istnieją jeszcze ideały ,no a na pewno jest jeden ideał ![]() Obiecał,że nie będzie jadł ze mną słodyczy. No i mamy akcje '100 dni bez napojów słodzonych'. Tylko woda,herbata i naturalne soki ![]() A weszłam na forum,żeby napisać,że mama kupiła ferrero roche czy jak to się tam zwie ,a ja od dziecka chciałam tego spróbować jak widziałam reklamę w tv,a tak jakoś wyszło,że zawsze zapominała. A tu mama je kupiła,ale w złym czasie ![]() Ale trzymam się dzielnie ! ![]() Powodzenia dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam się dalej!
Zadnego słodycza nie tknełam :p myślałam też żeby zacząć ćwiczyć z Ewą, ale jak zwykle ciągle brak czasu cała ja. Ale po sesji obiecuje sobie, że ostro zabieram się za siebie
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj zastosowałam metodę, a było tak, miałam ochotę na słodycze, ciasteczka na wyciągnięcie ręki (tżtowe... niestety mi to nie ułatwia, a pozbyć się słodyczy z domu nie da
) i wymyśliłam, że ok ale jak coś zrobię i się czymś zajęłam i później już mi się nie chciało polecam... |
|
|
|
|
#78 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wiesz.. że ideały też się trafiają - rzadko, ale i tak bywa. Fajną macie akcję i życzę szczęścia w Waszej miłości. Fajne poświęcenie ze strony faceta! Cytat:
Powodzenia w postanowieniach. Cytat:
Co do stosowania zasady małych kroczków.. - nie polecam. Zawsze kończyło się to w moim przypadku napadem na lodówkę i zjedzeniem wszystkiego co tylko możliwe. Pchałam w siebie jak odkurzacz od kawałka się zaczynało... Na głodówkowe napady pomiędzy posiłkami polecam actimel - ma 74 kcal w 100g i wersja truskawkowa jest pyszna. Zażegnałam głód na ok 3 godziny, polecam Trzymajcie się kobietki ! ![]() :przytu l:
|
|||
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Kolejny dzień bez słodyczy za mną
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
brawo kochana! Jestem z Ciebie dumna Mnie złapała cholerna motywacja od nowa.. poważna rozmowa z Panem* i wszystko wyjaśnione.. Znów jestem skarbkiem i słoneczkiem, taaak.. nasza bajkowa miłość. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- 2 dni temu= talia: 92 cm - dziś 90 cm, pępek: 111 cm - dziś 107 cm.. DZIWNE ![]() Może jogurty, białka, różne herbatki i zero ćwiczeń po skutkowały?
Edytowane przez agiantkaa Czas edycji: 2013-01-03 o 23:05 |
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
ja jak mam ochotę to na skakance skaczę i przechodzi!!!
albo marcheweczki podjadam. Bomba zdrowia, ale ciężko trafić na słodkie i dobre teraz.
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem zadowolona, że przyznałaś się do błędu i chcesz go naprawić - tak trzymaj słońce ! ![]() Cytat:
![]() Dodatkowo - mój trzeci dzień. Tżtowa czekolada na szafce i cukierki, a mnie nie rusza. Może chrom coś daję? oby.. Zaliczyłam już obiadek i myślę jak przytachłać rowerek.. mhm - wiem! Poproszę ''go'', wczoraj zapomniałam Trzymajcie się dziewuszki !Nie rozumiem facetów..
|
||
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziś milka z orzechami skusiła, 2 małe kosteczki i powiedziałam sobie basta. Ale zjeść jednak te 2 zjadłam
to moja pierwsza akcja na odmawianie sobie słodyczy i widać że nie idzie :P
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się tym.. zdarzają się te wzloty i upadki. Czasami gorsze chwile, samopoczucie czy problemy doprowadzają do myśli; ''słodkie ratuję''. Tak jak już kiedyś pisałam: To było moje motto przez rok jak mój TŻ mnie zostawił samą i wyjechał za granicę". Teraz ważę ile ważę. Mam za swoje. Bardzo żałuję. Zajadałam każdy stres lodami, czekoladami, batonami, chipsami, frytkami itd. Wszystko na raz
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Trzeci dzień za mną
Kusiło mnie dzisiaj,ale się nie dałam ;DGorące kakao do książki się nie liczy?;> |
|
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kolejny dzień Praktycznie i realnie patrząc w jakimś stopniu to słodycz.. jeśli było z cukrem lub rozpuszczalne to lekkie lanie, a jeśli nie to raczej nie szkodzi w dużym stopniu Ja dziś rano wypiłam z koleżanką dużą - 500 ml, czarną, mocną kawę - ona 5 kostek cukru - ja zero
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Dopiero dziś dostrzegłam Wasz wątek ale już od 1 stycznia nie jem słodyczy i byłby mi łatwiej motywować się w silnej grupie Do tej pory 10 dni bez słodkiego wroga było największym sukcesem ale próbuje samej sobie udowodnić iż moja silna wola istnieje i wytrwać cały styczeń bez czekolady i innych takich tam ![]() 4 dzień uważam za zakończony sukcesem ![]() pozdrawiam
|
|
#89 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po raz kolejny możesz być z siebie dumna Ja też się przełamałam i od roku już nie słodzę niczego,a zawsze słodziłam po trzy Co do kakao to niestety było rozpuszczalne. Da się zrobić zwykłe kakao z tym ciemnym kakao? Jak to brzmi ![]() Cytat:
Nawet musisz dołączyć do nas,bo im większa grupa ,tym ciężej jest zjeść coś słodkiego,bo dostaniesz od nas lanie ![]() Gratuluję słodyczowych sukcesów ![]() Cytat:
Też przedwczoraj poległam i też przez milkę. Ale te dwa dni się trzymam i Tobie też na pewno się uda
|
|||
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
! Zapraszam, miejsca kupę. Większość się niestety wykruszyła, ale ja tutaj zostanę. Udowodnię sobie i wszystkim w okół, że można. Odzyskam wartość siebie i stracę prawie wszystkie kompleksy Jak to mówią; są krzesła i taborety Trzymam się ładnie na diecie już 3 dzień i dam radę Widzę, że też musisz mieć dobrą motywację - nieźle. Nie poległaś 4 dzień Podziwiam. Nie każdy ma taki mocny charakterek. Pozdrawiam!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

powodzenia
POWODZENIA
ale może mi się coś uda 
Taka byłam po tym przygnębiona,że poszłabym zwrócić ,gdyby nie szkoła. Zanim do domu wróciłam to to już się strawiło 

) i wymyśliłam, że ok ale jak coś zrobię i się czymś zajęłam i później już mi się nie chciało
!

Trzymam się ładnie na diecie już 3 dzień i dam radę