|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Ania u nas 3 czesc , zeszla jak swieze buleczki
, pustki w sklepach |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia- super ten filmik
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Edzia świetne ile śniegu u was ,ale mój to by szalał tam
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
no nie , dobrze ze mnie nie widziałas , robotnicy przyszli odsniezyc schody to banana mieli cały czas a ja sie turlałam z górki a jabłuszko sie turlało w swoja strone
... ciezko zapanowac nad tym ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() dawaj go do mnie z amelia pozjezdzaja , u nas pustki na slizgawkach nie wiem gdzie te mamy z tymi dziecmi sie ukrywaja ![]() Dziewczyny mam prosbe czy któras z was pracuje w banku ? albo zna kogos na wizazu co by sie znal na kartach kredytowych ?
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snieg u nas byl jak maly mial 8 miechow i ich na sankach wozilam, rok temu w pl bylam , liczylam na snieg, sanki im kupilam i o dupa , zero sniegu bylo Ja mam ale nie na wizazu , zaraz sie ktos znajdzie . ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Libra a czytalas Anna Karenina ? ma super recenzje, jest w bestsellerach i dodalam do koszka, zwlaszcza ze mam faze na film Ksiezna , znowu ogladalam do spania . Bardzo mi sie film podoba , losy jej zycia.Jest jeszcze Katarzyna Wielka. Gra o władzę tez ma super recenzje , ale zamowilam pare poradikow i do nauki tureckiego . Chyba nastepnym razem wezme . Po angielsku lykne - w najciemniejszym kacie - zona potwora - zapiski sprzedawcy kobiet - zona idealna - moj dzihad - chlopiec ktorego nikt nie kochal - krzyk o ratunek - ksiezniczka mafi - ladacznica a potem mi sie mozg przegrzeje i pierdykne
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-01-09 o 01:20 |
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grocholę też lubię, ale oostatni raz czytałam Krysztalowego Anioła, potem przeszłam na Kalicińską, a teraz myślę coby tu sobie kupić
|
|
#1509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że nie nagraliście ![]() Mamy z dziećmi ukrywają się w domach a później wyjdą raz na parę dni i dziwią się że dziecko choruje ![]() Cytat:
![]() nie czytałam Anny Kareniny ,teraz film wszedł do kin,tak się zastanawiam czy pojechać Księżna oglądałam Cytat:
kalicińska też fajna
|
|||
|
|
|
#1510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Moje dziecko grzecznie śpi a ja wstałam jak potłuczona. Chyba zamiast niej doktor mnie będzie musiał przebadać ![]() Cytat:
Cytat:
.
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mi wczoraj poszedł spać po 23. Ale taki rozwesolony był, że jak już wszyscy w łóżkach to on chodził i się śmiał, aż że się ze śmiechu przewracał. Jak tz wstał robić jakiegoś lapka, to ten w niebowzięty jak tylko usłyszał tą melodyjkę startową, i ciagłe, tata co robisz, tz-jeszcze nie wiem, erwin-no tatusiu co robisz, powiedz mi powiedz, tz- jeszcze nie wiem muszę sprawdzić, i tak chyba z 30 min
![]() Wczoraj jak byliśmy na sankach to Eryk go rzucił tak śniegiem że mu za kołniez wpadło, to przy następnym celowaniu Eryka, Erwi krzyczał do niego, Eryk ty to uważaj co porabiasz bo oberwiesz ![]() Ja zaczęłam czytać Wydział spraw zamkniętych Connelly i jakoś mi się dłuży. A tu tyle tytułów podajecie i kuszą ![]() Megi wyszukaj mnie na fejsie bo też chce zobaczyć to co Ania
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Anna Karenina czytałam jeszcze za czasów szkoły średniej i pamiętam że mi się podobała. W podobnym temacie jest jeszcze Pani Bovary, polecam.
Oj kobiety lekko nie miały Tych nie trzeba kupować, większość bibliotek powinna mieć.
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo od paru dni nie daję mackowi słodyczy,według niej to nie ma związku z niejedzeniem, a ja widzę różnicę U nas odnowa zadyma, wznowiliśmy remont dopiero tydzień a ja mam już dość ![]() Ja nie wiem jak wy to robicie,że macie na to wszystko czas :praca, dom, dzieci ,internet , mąż ? ja jestem jakaś lewa chyba hehehe , nie mam czasu na żadne czytanie, już nie pamiętam kiedy czytałam jakąś książkę, o przepraszam ostatnio kupiłam sobie Klarę przeczytałam połowę książki i koniec
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia- ale fajnie
![]() Grochole też bardzo lubie czytać, dużo jej książek przeczytałam. Mam zamiar kupić sobie jeszcze Wiśniewskiego "Miłość oraz inne dysonanse" i "samotność w sieci". Zamówiłam sobie jeszcze ksiazke Jagielskiej i Wrony W leclercu gra reks podaj łapę jest po 49 zł, kupiłam i schowałam. Będe miała prezent z głowy na dzien dziecka albo imieniny http://allegro.pl/listing.php/search...=0&string=reks
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie Maciej niedługo będzie miał bal karnawałowy, nie mam pomysłu w co go przebrać
zastanawiam się czy kupować strój (patrzyłam na all i jest tego mnóstwo), czy może samemu coś uszyć ? nie mam pomysłu![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam z głowy te stroje wszystkie,bo mam tego pełno po siostrach.Co roku mama kupowała im nówki,raz założone i Nina ma
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nowe wydanie wiec czemu nie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
aaaa zapomnialam wczoraj napisac, jak ja sie usmialam z tego " o mietowy przyszedl" a czytal ktos Modliszka, Irena Matuszkiewicz zastanawiam sie czy warto , czy lepiej Grochole , tylko ktora ? z 3 mogla bym kupic , ktore warto . Pomijam nigdy w zyciu i ja wam pokaze .Jestem dosc do tylu z jej trowczorscia .Sara? ktore ci sie najbrdziej podobaly, tylko nie pisz wszystkie |
|||
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wstalam. Moje dzieci jeszcze śpią wiec na spokojnie pije sobie kawke
. Kiedys lata świetne temu próbowałam przeczytać Anne Karenine w oryginale czyli po rosyjsku. Pamietam ze cieżko mi sie czytało. Oczywiście po Polsku tez czytałam. Gdy studiowałem na politechnice to miałam jakieś wewnętrzne braki w czytaniu literatury wiec czytałam Dostojewskiego. Jedna z moich ulubionych książek to Idiota wg mnie dużo lepsza od Zbrodni i kary. Co do prezentu na urodziny to ja juz mam ten problem z głowy. Tzn myśle o prezencie dla Nataszi na jej Pierwsze urodziny. My tez niestety ukrywamy sie w domu i nie wychodzimy. jak nie jedna chora to druga i kiedy ja mam wychodzić?
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co robicie teraz w mieszkaniu?? Boszzz u nas nadal tyle do zrobienia, nawet futryny jeszcze nie pomalowane wiosną będziemy przemalowywać przedpokój, wreszcie tej glinki weneckiej się pozbędę drzwi wejściowe musimy wymienić i okna chyba wszystkie ehhhhCytat:
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tez Keira gra, fajnie sie wczuwa i pasuje do tego typu filmow, zreszta jak do innych. Kiedys jej nie lubialam.
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedział chłopina, ze to mój klimat
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
A czytalyscie Osiemdziesiąt dni żółtych , Osiemdziesiąt dni niebieskich i Osiemdziesiąt dni czerwonych . W czuberlandi podobno bije rekordy i nie schodzi z top listy
. Bardziej pikantniejsze od greya .
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wrrrrr teraz przedpokój robimy, tzn już niby końcówka, tż kończy nakładanie tynków (zostało mu pół ściany )potem będzie równał igładził Szkoda że ta glinka to niewypał wymiana drzwi i okien to spory wydatek chcecie wymieniać teraz czy przed przyszłą zimą , jak u Ciebie z ogrzewaniem trochę cieplej czy dalej zimnica ? ile masz stopni w domu ?---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Bao podoba mi sięstrój kowboja i nawet nie wiele trzeba do takiego stroju bo, jeansy każdy ma , koszula (mam taką fajną) do tego kamizelka (też mam idealną) chusta, jakiś pistolet i kapelusz tylko kupię , można jeszcze dorobić gwiazdę i będzie szeryfem ale chyba go zapytam jak chciałby się przebrać ![]()
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cowboy też fajny pomysł Moja siostrzenica ma jutro bal, ale nie idzie biedna, a tak chciała od poniedziałku są ferie, nie ma z nią kto siedzieć, ja jej nie wezmę do siebie bo mi się dzieci zarażą, mój ojciec z nią nie zostanie, teście siostry może na jakieś pojedyncze dni sie zgodzą, moja mama powiedziała, ze urlopu też sobie nie weźmie no i mała idzie do przedszkola
|
|
#1526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy po wizycie u doktora.
Zosia osłuchowo czysta Dostało mi się za smarowanie wikiem ale cóż przynajmniej wiem że nie mogę. Ja mam grypsko jak diabli i zalecenie siedzieć w domu, nie roznosić. Odbył ze mną pogadankę nt. przechodzonych gryp i innych infekcji i że dla własnego dobra jak się coś złapie to trzeba posiedzieć ze 3 dni w domu bo to jest najlepsze lekarstwo. Najgorzej jak ktoś sobie nie da przetłumaczyć i zasuwa do roboty a później wraca z zapaleniem płuc albo jeszcze innym gorszym typu zapalenie mięśnia sercowego albo uszkodzenie zastawek. Całą gamę powikłań mi przedstawił. Asia jak tam ? W robocie ? Może Ty też powinnaś siedzieć w domu żeby się bardziej nie rozłożyć Cytat:
Ja teraz czuję wewnętrzne braki w czytaniu tego typu literatury. Jak już Zosia wyjdzie z gorączki to pójdziemy do biblioteki, mam w szkole 5 min. od domu. Zapisałam sobie ![]() Cytat:
Myślę że najlepszym sposobem będzie opowiedzenie mu o tym stroju z wizualizacją a później pytanie "chcesz taki ?, pięknie wyglądasz " itd. ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Muszę wystawić łóżeczko Zosi na tablicę. Zdjęcia muszę zrobić. Jak myślicie lepiej puścić samo z materacem czy z całą resztą, typu pościel ? tego też chciałam się pozbyć
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że mała nie pójdzie na ten bal
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty sie kurujŁózeczko ja bym wystawiła z wszystkim chyba
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje tak zrobię ubiorę go najpierw i zapytam sprzedawaj całość
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Opcję ze wszystkim bardzo poważnie rozważam bo nie chcę zostać z czymś co się do niczego nie przyda.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

, pustki w sklepach
. A tak serio to zlukaj i powodzenia 
ale orla wywinela 
. Bardzo mi sie film podoba , losy jej zycia.

a Ty sie kuruj