|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
A co my¶licie o p³ukankach z rumianku ¿eby trochê rozja¶niæ w³osy?
|
|
|
|
#4412 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 939
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Kascysko mnie u¶wiadomi³a, ¿e sam rumianek mo¿e niewiele daæ. Lepiej poszukaæ kosmetyków z jego ekstraktem.
|
|
|
|
#4414 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Ale mam miêciutkie w³osy
Poza tym, mo¿liwe jest przeniesienie zaka¿enia z ran na paluchach u stóp, na ryjek?
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Moje w³osy baaardzo lubi± maskê marokañsk± o t±: http://www.bioarp.pl/pl/p/Planeta-Or...ych-oliwek/397
Za to u¿ywam od dwóch tygodniu szamponu Malwa, dok³adnie wersji z aloesem i swêdzi mnie skalp Nie wiem o co chodzi, bo zawsze u¿ywam szamponów z sles i nie mia³am ju¿ bardzo dawno takich przebojów... mo¿liwe, ¿e aloes z szamponu mnie uczula? Albo co¶ w tym szamponie podra¿nia? Tutaj sk³ad:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html |
|
|
|
#4416 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie. Zostawi³am olej z pestek winogron na noc, obudzi³am siê i....prawie go nie ma
Powinno siê go trzymaæ krócej? |
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
a czê¶æ pewnie wtar³a siê w poduszkê?
|
|
#4418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co takiego z nimi zrobi³a¶?
|
|
|
|
|
#4419 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
¯adnych niejasno¶ci
bardzo dobrze wyt³umaczy³a¶. Do³±czam siê do trzymaj±cych kciuki. Powodzenia!---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
|
#4420 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#4421 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak mia³am kiedy¶ tylko, ¿e na rêce mia³am jaki¶ syf. U nie to pewnie dlatego, ¿e t± ³ap± twarzy dotyka³am... Kaveri, mam tak± ochotê ciê serdecznie przytuliæ... podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam Twoj± si³ê... Masz tyle problemów a sobie radzisz. A ja... tkwiê w jakiej¶ beznadziejno¶ci, nie mogê w siebie uwierzyæ a jak kto¶ powie co¶ chamskiego to siê przestajê odzywaæ...;(
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
Dziewczyny z racji koñczenia moich masek, szukam jakiej¶ nowej mocno od¿ywiaj±cej - co¶ co siê sprawdzi³o na krêcio³kach u kogo¶. Z BingoSpa mam: Kuracja do w³osów z 40 aktywnych sk³adników Maska do w³osów z mas³em Shea i piêcioma algami Maska do w³osów ze spirulin± i keratyn± Kallos wczoraj ujrza³ dno Biowax w sobotê bêdzie ju¿ pu¶ciutki
|
|
#4423 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dawaj facelle - ma ten ekstrakt. Pamiêtam, ¿e garnierowa od¿ywka rumiankowa po jakim¶ miesi±cu da³a refleksiki.
Edytowane przez CrimsonGhost Czas edycji: 2013-01-10 o 09:21 |
|
|
|
|
#4425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ka¿dym razie ja te¿ staram siê trochê rozja¶niaæ mniej agresywnie ni¿ od razu p³ukank± z rumianku;D Póki co mam Facelle i miodek... ![]() Pewnie tak, tylko po prostu nigdy nie mia³am takiego efektu po spaniu z olejem;D |
|
|
|
|
#4426 | |||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja czasami mam tak z alterr± i winogronowym w³a¶nie. ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4428 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalaz³am jeszcze w internecie z Farmony Herbal Care od¿ywke rumiankow± tylko nie ma sk³adu nigdzie, albo nie potrafiê znale¼æ co jest bardzo mo¿liwe :P
|
|
|
|
|
#4430 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4431 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a maske z Alterry granat i aloes próbowa³a¶ ju¿? Ja j± uwielbiam albo Glorie.---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
co¶ czuje, ¿e ciê¿ko bedzie j± znale¼æ w stacjonarnych sklepach, ale bêde jutro w mie¶cie poszukam jaki¶ zwyk³ych drogerii, mo¿e bêdzie gdzie¶
|
||
|
|
|
#4432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
A nie ma czego¶ takiego jak nauczanie indywidualne teraz? Wiem, ¿e do mojego chorego kolegi z klasy , nauczyciele przychodzili na lekcje. |
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Ja z kolei mam na odwrót, jestem osob± o najbardziej olewczym stosunku do ¿ycia na ca³ym tym bo¿ym ¶wiecie. I jest mi z tym ¼le. Na wagary pierwszy raz posz³am w zerówce. W liceum posiada³am kalendarz, w którym oblicza³am z których przedmiotów mam odpowiedni± ilo¶æ godzin, by byæ klasyfikowanym (szczególnie z geografii, z której chcia³am zdawaæ rozszerzon± maturê, a baby, która mnie uczy³a nie trawi³am). Profesorka na studiach powiedzia³a mi, ¿e nigdy nie widzia³a tak niezestresowanej osoby podchodz±cej siódmy raz do egzaminu ( ![]() Dzisiaj post w³osowy, rypanie rypaczem z Biedronki.
|
|
#4435 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
![]() Zrobil mi sie miedzy brwiami, czerwony, swedzacy ze schodzaca skora placek ... Ja po uzyciu maski ruskiej jagody i miod, mam puch i smierdzi ble :/ Na ta chwile jest niezadowolona z tych 2 ruskich masek
|
|
#4436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale trzeba zapomnieæ i i¶æ dalej. Staram siê sobie wmawiaæ, ¿e ¿ycie jest za krótkie na bycie smutnym. Tak to jest.
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
widzê, ¿e nie jestem sama. tylko u mnie to ju¿ stwierdzona choroba. mam zaburzenia lêku, fobiê spo³eczn± + agorafobiê. mêczê siê z tym od 4 lat.
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
ehh ka¿dy ma jakie¶ swoje problemy niestety.. Kaveri, mam nadziejê, ¿e bêdzie dobrze. nie przejmuj siê tymi ba³wanami! Crimon, kiedy¶ mia³am podobnie, przejmowa³am siê ka¿dym z³ym s³owem, ka¿d± k³ótni±, ale mi przesz³o.. teraz siê mniej przejmujê i chodzê u¶miechniêta.
dzisiaj próbowa³am zrobiæ fale dyfuzorem i wysz³a jaka¶ masakra... nie do¶æ, ¿e od tego ¿elu mia³am mega posklejane koñcówki (a nie da³am go wcale du¿o) i przy rozszesywaniu mia³am ogromny problem, to jeszcze te fale po 2 minutach siê rozprostowa³y... co robiê ¼le? (rozczesa³am je po nieudanych próbach odgniatania)
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
Cytat:
Swoje k³aczki traktujê od lat dyfuzorem i po nim mam trawalsz± fryzurkê i ³adniejsz± ni¿ przy naruralnym wysychaniu. Dziêki niemu mam objêto¶æ, której niestety notorycznie mi brakuje przy moich cienkich w³osach Dziewczyny g³owy do góry, nie zamartwiaæ siê i byæ sob±
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
a jak uzyskujesz objêto¶æ dyfuzorem? jak ja przyk³adam go do g³owy, to robi± mi siê dziwne odgniecenia
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)