Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-10, 08:05   #4411
sungoesdown
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 30
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

A co my¶licie o p³ukankach z rumianku ¿eby trochê rozja¶niæ w³osy?
sungoesdown jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 08:21   #4412
blondynaaa_91
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 939

Cytat:
Napisane przez sungoesdown Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ o tym my¶la³am, ale bojê siê ¿e wyjdzie kolor "¿ó³tko". Tak w³a¶nie skoñczy³a moja kole¿anka po tych p³ukankach
blondynaaa_91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 08:23   #4413
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Cytat:
Kascysko mnie u¶wiadomi³a, ¿e sam rumianek mo¿e niewiele daæ. Lepiej poszukaæ kosmetyków z jego ekstraktem.

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 08:23   #4414
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Ale mam miêciutkie w³osy I w ogóle nie przet³uszczone, a na drugi dzieñ ju¿ musia³am myæ...

Poza tym, mo¿liwe jest przeniesienie zaka¿enia z ran na paluchach u stóp, na ryjek?
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 08:25   #4415
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Moje w³osy baaardzo lubi± maskê marokañsk± o t±: http://www.bioarp.pl/pl/p/Planeta-Or...ych-oliwek/397

Za to u¿ywam od dwóch tygodniu szamponu Malwa, dok³adnie wersji z aloesem i swêdzi mnie skalp Nie wiem o co chodzi, bo zawsze u¿ywam szamponów z sles i nie mia³am ju¿ bardzo dawno takich przebojów... mo¿liwe, ¿e aloes z szamponu mnie uczula? Albo co¶ w tym szamponie podra¿nia? Tutaj sk³ad:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 08:29   #4416
blondynaaa_91
Rozeznanie

Mam pytanie. Zostawi³am olej z pestek winogron na noc, obudzi³am siê i....prawie go nie ma

Powinno siê go trzymaæ krócej?
Stary 2013-01-10, 08:35   #4417
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam pytanie. Zostawi³am olej z pestek winogron na noc, obudzi³am siê i....prawie go nie ma

Powinno siê go trzymaæ krócej?
Gdyby nic z olejowania nie wnika³o do w³osa to po co go trzymaæ? a czê¶æ pewnie wtar³a siê w poduszkê?

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 08:35   #4418
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Ale mam miêciutkie w³osy I w ogóle nie przet³uszczone, a na drugi dzieñ ju¿ musia³am myæ...

Poza tym, mo¿liwe jest przeniesienie zaka¿enia z ran na paluchach u stóp, na ryjek?
Mo¿liwe...

Co takiego z nimi zrobi³a¶?

Nowy blog
Stary 2013-01-10, 08:38   #4419
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Nie no, ja chcia³am tylko wyt³umaczyæ ¿eby nie by³o niejasno¶ci
¯adnych niejasno¶ci bardzo dobrze wyt³umaczy³a¶. Do³±czam siê do trzymaj±cych kciuki. Powodzenia!

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ
Mogê delikatnie zarzuciæ OT?
Chcê siê jednak podzieliæ moj± radoch±, bo w³a¶nie przysz³y moje minera³y! Wygl±daj± cudnie, ale ¶miesznie.. I chyba trochê za ciemny kolor podk³adu wybra³am, ale mo¿e na skórze bêdzie lepiej wygl±daæ

W sumie nie pyta³am siê nikogo,stwierdzi³am, ¿e w siemieniu nie ma co ¼le oddzia³ywaæ z innymi sk³adnikami i zaryzykowa³am. Wysz³o jak zawsze, tylko wiêcej b³ysku i nawil¿enia

Mogê bezczelnie skomentowaæ?
Tylko jeden skrót: UJ
Doskonale rozumiem, te¿ przez to przechodzi³am. Plus zamarzniête okna i wyk³adowcy, którzy zabraniaj± siedzenia w kurtkach lub szalikach na zajêciach mimo nieziemskiego zimna. Trzymaj siê kascysko!

Jak ka¿da w³osomaniaczka

£uhuu! Super! Gratulujê! I nadal trzymam wszystkie cztery kciuki
Cieszê siê z Tob± minera³kami, szkoda ze troszkê niedopasowane. To ja jutro mo¿e bêdê testowaæ te¿ jakie¶ ³±czenie p³ukanek.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ
No i po co Wam faceci, skoro macie siebie ?

gratulacje!!! i powodzenia jutro

Zaczynam coraz bardziej ubiæ AGH

Jednak z dojazdem na ruczaj mam niemi³e wspomnienia - zawsze wydaje mi siê, ¿e tak strasznie daleko tam jest - zw³aszcza, ¿e niewiele d³u¿ej jadê z mieszkania na ruczaj co z mieszkania do domu A mieszkam na krowoderskiej
Te¿ siê nad tym zastanawiam i
Stary 2013-01-10, 08:42   #4420
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿liwe...

Co takiego z nimi zrobi³a¶?
Kufa, super

Wczoraj na oliwkê BD na³o¿y³am miks: Scandic banan, Bingo z shea i olejek rycynowy. Zmy³am BD, na chwilê Pottersa z aloesem, ¿eby rozczesaæ ko³tuny i zawinê³am w pieluchê
Stary 2013-01-10, 09:04   #4421
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Kufa, super

Wczoraj na oliwkê BD na³o¿y³am miks: Scandic banan, Bingo z shea i olejek rycynowy. Zmy³am BD, na chwilê Pottersa z aloesem, ¿eby rozczesaæ ko³tuny i zawinê³am w pieluchê
Ja tak mia³am kiedy¶ tylko, ¿e na rêce mia³am jaki¶ syf. U nie to pewnie dlatego, ¿e t± ³ap± twarzy dotyka³am... Kaveri, mam tak± ochotê ciê serdecznie przytuliæ... podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam Twoj± si³ê... Masz tyle problemów a sobie radzisz. A ja... tkwiê w jakiej¶ beznadziejno¶ci, nie mogê w siebie uwierzyæ a jak kto¶ powie co¶ chamskiego to siê przestajê odzywaæ...;(

Nowy blog
Stary 2013-01-10, 09:11   #4422
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 471

Dziewczyny z racji koñczenia moich masek, szukam jakiej¶ nowej mocno od¿ywiaj±cej - co¶ co siê sprawdzi³o na krêcio³kach u kogo¶.
Z BingoSpa mam:
Kuracja do w³osów z 40 aktywnych sk³adników
Maska do w³osów z mas³em Shea i piêcioma algami
Maska do w³osów ze spirulin± i keratyn±
Kallos wczoraj ujrza³ dno
Biowax w sobotê bêdzie ju¿ pu¶ciutki

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 09:16   #4423
sungoesdown
Raczkowanie

Cytat:
Ja te¿ o tym my¶la³am, ale bojê siê ¿e wyjdzie kolor "¿ó³tko". Tak w³a¶nie skoñczy³a moja kole¿anka po tych p³ukankach
Hmm o tym nie pomy¶la³am

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Kascysko mnie u¶wiadomi³a, ¿e sam rumianek mo¿e niewiele daæ. Lepiej poszukaæ kosmetyków z jego ekstraktem.
To bêdê musia³a poszukaæ jakiej¶ od¿ywki/maski z rumiankiem. Bo miodu mi trochê szkoda na w³osy za bardzo lubiê go je¶æ
Stary 2013-01-10, 09:17   #4424
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Hmm o tym nie pomy¶la³am

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

To bêdê musia³a poszukaæ jakiej¶ od¿ywki/maski z rumiankiem. Bo miodu mi trochê szkoda na w³osy za bardzo lubiê go je¶æ
Nie ¿ó³tko. Wiewióra.

Dawaj facelle - ma ten ekstrakt. Pamiêtam, ¿e garnierowa od¿ywka rumiankowa po jakim¶ miesi±cu da³a refleksiki.

Nowy blog

Edytowane przez CrimsonGhost
Czas edycji: 2013-01-10 o 09:21
Stary 2013-01-10, 09:23   #4425
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Hmm o tym nie pomy¶la³am

Cytat:
Nie ¿ó³tko. Wiewióra.

Dawaj facelle - ma ten ekstrakt.
Ja po prostu nie mogê wyraziæ s³owami tego paskudnego koloru na w³osach

W ka¿dym razie ja te¿ staram siê trochê rozja¶niaæ mniej agresywnie ni¿ od razu p³ukank± z rumianku;D Póki co mam Facelle i miodek...

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Gdyby nic z olejowania nie wnika³o do w³osa to po co go trzymaæ? a czê¶æ pewnie wtar³a siê w poduszkê?
Pewnie tak, tylko po prostu nigdy nie mia³am takiego efektu po spaniu z olejem;D
Stary 2013-01-10, 09:26   #4426
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ja tak mia³am kiedy¶ tylko, ¿e na rêce mia³am jaki¶ syf. U nie to pewnie dlatego, ¿e t± ³ap± twarzy dotyka³am... Kaveri, mam tak± ochotê ciê serdecznie przytuliæ... podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam Twoj± si³ê... Masz tyle problemów a sobie radzisz. A ja... tkwiê w jakiej¶ beznadziejno¶ci, nie mogê w siebie uwierzyæ a jak kto¶ powie co¶ chamskiego to siê przestajê odzywaæ...;(
Nie wiem jakie masz dok³adnie problemy, ale powiem Ci na swoim przyk³adzie; sama mam w g³êbokim powa¿aniu to, co mówi± o mnie obcy ludzie, a szczególnie rówie¶nicy, np. z nowej klasy. Wiem o sobie dok³adnie wszystko, ¶miejê siê z ich wersji i plotek, poza tym mam wa¿niejsze sprawy na g³owie, ni¿ s³uchanie i przejmowanie siê nimi. Na ch³opski rozum, co by³oby dla Ciebie wiêkszym zmartwieniem? Zaka¿enie i na chwilê obecn± mo¿liwo¶æ amputacji palucha czy przejêcie siê opini± innych, gdzie tak naprawdê nic o mnie nie wiedz± poza tym ile mam lat i jak siê nazywam
Cytat:
Napisane przez JudytaKas Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczyny z racji koñczenia moich masek, szukam jakiej¶ nowej mocno od¿ywiaj±cej - co¶ co siê sprawdzi³o na krêcio³kach u kogo¶.
Z BingoSpa mam:
Ja mam bingacza z shea i jest super! Kascysko chwali tê ze spirulin±
Cytat:
W ka¿dym razie ja te¿ staram siê trochê rozja¶niaæ mniej agresywnie ni¿ od razu p³ukank± z rumianku;D Póki co mam Facelle i miodek...
Rozja¶nia te¿ szampon i olejek Babydream
Stary 2013-01-10, 09:32   #4427
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:

Pewnie tak, tylko po prostu nigdy nie mia³am takiego efektu po spaniu z olejem;D
Facelle i miodek jak najbardziej polecam bo zamiast niszczyæ i rozja¶niaæ, rozja¶niaj± i nawil¿aj±. Fajnie

Ja czasami mam tak z alterr± i winogronowym w³a¶nie.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Nie wiem jakie masz dok³adnie problemy, ale powiem Ci na swoim przyk³adzie; sama mam w g³êbokim powa¿aniu to, co mówi± o mnie obcy ludzie, a szczególnie rówie¶nicy, np. z nowej klasy. Wiem o sobie dok³adnie wszystko, ¶miejê siê z ich wersji i plotek, poza tym mam wa¿niejsze sprawy na g³owie, ni¿ s³uchanie i przejmowanie siê nimi. Na ch³opski rozum, co by³oby dla Ciebie wiêkszym zmartwieniem? Zaka¿enie i na chwilê obecn± mo¿liwo¶æ amputacji palucha czy przejêcie siê opini± innych, gdzie tak naprawdê nic o mnie nie wiedz± poza tym ile mam lat i jak siê nazywam
Kurcze... w porównaniu do Ciebie mam lepiej... Ale ja mam trochê z psychik± problemy. Na przyk³ad wczoraj. Wyku³am ca³± fizykê, nawet wyprowadzenie drugiej prêdko¶ci kosmicznej jakby chcia³ nas zaskoczyæ (tak, to temat na studia ale z tym go¶ciem niestety tak jest), rozumiem wszystko. Czwóreczka by by³a ale...da³ nam 34 zadania na 30 minut. Ka¿de zadanie to co najmniej 5 minut. Gdybym nic nie umia³a to ok...ale wszystko umia³am a i tak bêdzie kosa. I nie wiedzia³am co ze sob± zrobiæ, do tej pory jestem przybita. Przez tak± pierdo³ê. Czujê siê taka beznadziejna bo zawsze mam jakie¶ ograniczenie. I nienawidz± mnie nauczyciele mimo, ¿e jestem bardzo mi³a dla nich. Po prostu jako¶ tak... Akcje s± takie, ¿e moja by³a wychowawczyni (zmieni³am profil) potrafi zabraæ jaki¶ sprawdzian i przy mojej by³ej klasie mi ubli¿a jaka to jestem g³upia, ¿e sobie nie poradzê...

Nowy blog
Stary 2013-01-10, 09:37   #4428
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Kurcze... w porównaniu do Ciebie mam lepiej... Ale ja mam trochê z psychik± problemy. Na przyk³ad wczoraj. Wyku³am ca³± fizykê, nawet wyprowadzenie drugiej prêdko¶ci kosmicznej jakby chcia³ nas zaskoczyæ (tak, to temat na studia ale z tym go¶ciem niestety tak jest), rozumiem wszystko. Czwóreczka by by³a ale...da³ nam 34 zadania na 30 minut. Ka¿de zadanie to co najmniej 5 minut. Gdybym nic nie umia³a to ok...ale wszystko umia³am a i tak bêdzie kosa. I nie wiedzia³am co ze sob± zrobiæ, do tej pory jestem przybita. Przez tak± pierdo³ê. Czujê siê taka beznadziejna bo zawsze mam jakie¶ ograniczenie. I nienawidz± mnie nauczyciele mimo, ¿e jestem bardzo mi³a dla nich. Po prostu jako¶ tak... Akcje s± takie, ¿e moja by³a wychowawczyni (zmieni³am profil) potrafi zabraæ jaki¶ sprawdzian i przy mojej by³ej klasie mi ubli¿a jaka to jestem g³upia, ¿e sobie nie poradzê...
Mo¿e pocieszy Ciê to, ¿e ja teraz mam bardzo z³e oceny, kilka nieklasyfikowañ, oceny niedostateczne... Na semestr! W mojej szkole nauczyciele nie radz± sobie ze mn±, jako os. niepe³nosprawn±, ci±gle robi± mi jakie¶ problemy, nie rozumiej±, ¿e czêsto chorujê, teraz mia³am dwa zabiegi w takim krótkim czasie, mimowolnie MUSZÊ siedzieæ w domu. Czêsto wypadaj± mi nieobecno¶ci, bo je¿d¿ê po lekarzach albo po prostu nie jestem w stanie wstaæ z ³ó¿ka... Bardzo mnie to dobija, bo w takiej doopie jeszcze nie by³am A na g³owie mam ju¿ inne zmartwienia, a wszyscy my¶l±, ¿e skoro jestem m³oda, to problemów ¿adnych, prócz nauki na g³owie...
Stary 2013-01-10, 09:39   #4429
sungoesdown
Raczkowanie

Cytat:
Nie ¿ó³tko. Wiewióra.

Dawaj facelle - ma ten ekstrakt. Pamiêtam, ¿e garnierowa od¿ywka rumiankowa po jakim¶ miesi±cu da³a refleksiki.
O to jutro jadê do rossmana Znalaz³am jeszcze w internecie z Farmony Herbal Care od¿ywke rumiankow± tylko nie ma sk³adu nigdzie, albo nie potrafiê znale¼æ co jest bardzo mo¿liwe :P
Stary 2013-01-10, 09:44   #4430
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
O to jutro jadê do rossmana Znalaz³am jeszcze w internecie z Farmony Herbal Care od¿ywke rumiankow± tylko nie ma sk³adu nigdzie, albo nie potrafiê znale¼æ co jest bardzo mo¿liwe :P
Jak dorwiesz to szukaj Chamomila Recutita Extract. Najlepiej jakby by³ wy¿ej w sk³adzie chocia¿... ekstrakt i tak silny jest - wa¿ne ¿eby by³.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Mo¿e pocieszy Ciê to, ¿e ja teraz mam bardzo z³e oceny, kilka nieklasyfikowañ, oceny niedostateczne... Na semestr! W mojej szkole nauczyciele nie radz± sobie ze mn±, jako os. niepe³nosprawn±, ci±gle robi± mi jakie¶ problemy, nie rozumiej±, ¿e czêsto chorujê, teraz mia³am dwa zabiegi w takim krótkim czasie, mimowolnie MUSZÊ siedzieæ w domu. Czêsto wypadaj± mi nieobecno¶ci, bo je¿d¿ê po lekarzach albo po prostu nie jestem w stanie wstaæ z ³ó¿ka... Bardzo mnie to dobija, bo w takiej doopie jeszcze nie by³am A na g³owie mam ju¿ inne zmartwienia, a wszyscy my¶l±, ¿e skoro jestem m³oda, to problemów ¿adnych, prócz nauki na g³owie...
Dok³adnie tak. Wszyscy mówi±, ¿e przesadzam... tylko, ¿e ja naprawdê mam problemy z psychik±. No nic, jestem i tak najbardziej pozytywn± osob± na roczniku. Dlaczego? Nauczy³am siê udawaæ u¶miech i tyle. Jasne, s± te¿ dni lepsze ale... po prostu lepiej mi i ³atwiej mieæ nadmierny ubaw ni¿ siedzieæ jak ko³ek. Czasami jednak wszystko przyt³acza i nie dajê sobie rady. Zrywam siê i idê do domu wtedy.

Nowy blog
Stary 2013-01-10, 09:50   #4431
sungoesdown
Raczkowanie

Cytat:

Z BingoSpa mam:
Mia³am kiedy¶ maskê z Lorys i by³a ca³kiem ok tylko niestety ju¿ nie pamiêtam któr± a maske z Alterry granat i aloes próbowa³a¶ ju¿? Ja j± uwielbiam albo Glorie.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Jak dorwiesz to szukaj Chamomila Recutita Extract. Najlepiej jakby by³ wy¿ej w sk³adzie chocia¿... ekstrakt i tak silny jest - wa¿ne ¿eby by³.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Dok³adnie tak. Wszyscy mówi±, ¿e przesadzam... tylko, ¿e ja naprawdê mam problemy z psychik±. No nic, jestem i tak najbardziej pozytywn± osob± na roczniku. Dlaczego? Nauczy³am siê udawaæ u¶miech i tyle. Jasne, s± te¿ dni lepsze ale... po prostu lepiej mi i ³atwiej mieæ nadmierny ubaw ni¿ siedzieæ jak ko³ek. Czasami jednak wszystko przyt³acza i nie dajê sobie rady. Zrywam siê i idê do domu wtedy.
Wiem wiem dziêki co¶ czuje, ¿e ciê¿ko bedzie j± znale¼æ w stacjonarnych sklepach, ale bêde jutro w mie¶cie poszukam jaki¶ zwyk³ych drogerii, mo¿e bêdzie gdzie¶
Stary 2013-01-10, 10:06   #4432
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:

Wiem wiem dziêki co¶ czuje, ¿e ciê¿ko bedzie j± znale¼æ w stacjonarnych sklepach, ale bêde jutro w mie¶cie poszukam jaki¶ zwyk³ych drogerii, mo¿e bêdzie gdzie¶
Poszukaj, moje w³osy bardzo lubi± rumianek i o dziwo mnie nie uczula

Nowy blog
Stary 2013-01-10, 10:10   #4433
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:

A nie ma czego¶ takiego jak nauczanie indywidualne teraz? Wiem, ¿e do mojego chorego kolegi z klasy , nauczyciele przychodzili na lekcje.
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:23   #4434
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Dok³adnie tak. Wszyscy mówi±, ¿e przesadzam... tylko, ¿e ja naprawdê mam problemy z psychik±.
Jak dla mnie to po prostu wra¿liw± osob± jeste¶, a nie tam ¿adne problemy z psychik±.

Ja z kolei mam na odwrót, jestem osob± o najbardziej olewczym stosunku do ¿ycia na ca³ym tym bo¿ym ¶wiecie. I jest mi z tym ¼le.
Na wagary pierwszy raz posz³am w zerówce. W liceum posiada³am kalendarz, w którym oblicza³am z których przedmiotów mam odpowiedni± ilo¶æ godzin, by byæ klasyfikowanym (szczególnie z geografii, z której chcia³am zdawaæ rozszerzon± maturê, a baby, która mnie uczy³a nie trawi³am). Profesorka na studiach powiedzia³a mi, ¿e nigdy nie widzia³a tak niezestresowanej osoby podchodz±cej siódmy raz do egzaminu (). Nie potrafiê obcowaæ z lud¼mi, którzy mnie irytuj±, wiêc unikam jak mogê, obojêtnie czy to nauczyciele, wyk³adowcy czy znajomi z grupy. ¯adna skrajno¶æ nie jest dobra. Moja ignorancja i nieambicja czasami mnie przera¿a, ale te¿ brak mi silnej woli by to zmieniæ.

Dzisiaj post w³osowy, rypanie rypaczem z Biedronki.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:28   #4435
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
twarzowo fajnie nawil¿a, a jesli mysla³as z przeznaczeniem na w³osy to nie uzywa³am go jescze w ten sposób

mam zamiar kupiæ rumianowa

a ja stwierdzi³am ze dzisiaj mocno oczyszcze w³osy na³ozylam leciutka od¿ywkê i w³osy podczas sp³ukiwania takie miekkie
moze ja sie powinnam na slesy przeucic, zobacze ile teraz wytrzymaja ¶wierze
Krem chce z przeznaczeniem na fejsa

Zrobil mi sie miedzy brwiami, czerwony, swedzacy ze schodzaca skora placek ...

Ja po uzyciu maski ruskiej jagody i miod, mam puch i smierdzi ble :/
Na ta chwile jest niezadowolona z tych 2 ruskich masek
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 10:30   #4436
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
Jak dla mnie to po prostu wra¿liw± osob± jeste¶, a nie tam ¿adne problemy z psychik±.
W³a¶nie...o tym mówi³am. Wakacje spêdzi³am u psychologa Ale trzeba zapomnieæ i i¶æ dalej. Staram siê sobie wmawiaæ, ¿e ¿ycie jest za krótkie na bycie smutnym. Tak to jest.

Nowy blog
Stary 2013-01-10, 10:41   #4437
kreconowlosa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 344

Cytat:
W³a¶nie...o tym mówi³am. Wakacje spêdzi³am u psychologa Ale trzeba zapomnieæ i i¶æ dalej. Staram siê sobie wmawiaæ, ¿e ¿ycie jest za krótkie na bycie smutnym. Tak to jest.
widzê, ¿e nie jestem sama. tylko u mnie to ju¿ stwierdzona choroba. mam zaburzenia lêku, fobiê spo³eczn± + agorafobiê. mêczê siê z tym od 4 lat.
kreconowlosa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:13   #4438
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

ehh ka¿dy ma jakie¶ swoje problemy niestety.. Kaveri, mam nadziejê, ¿e bêdzie dobrze. nie przejmuj siê tymi ba³wanami! Crimon, kiedy¶ mia³am podobnie, przejmowa³am siê ka¿dym z³ym s³owem, ka¿d± k³ótni±, ale mi przesz³o.. teraz siê mniej przejmujê i chodzê u¶miechniêta.

dzisiaj próbowa³am zrobiæ fale dyfuzorem i wysz³a jaka¶ masakra... nie do¶æ, ¿e od tego ¿elu mia³am mega posklejane koñcówki (a nie da³am go wcale du¿o) i przy rozszesywaniu mia³am ogromny problem, to jeszcze te fale po 2 minutach siê rozprostowa³y... co robiê ¼le? (rozczesa³am je po nieudanych próbach odgniatania)
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:20   #4439
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 471

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
dzisiaj próbowa³am zrobiæ fale dyfuzorem i wysz³a jaka¶ masakra... nie do¶æ, ¿e od tego ¿elu mia³am mega posklejane koñcówki (a nie da³am go wcale du¿o) i przy rozszesywaniu mia³am ogromny problem, to jeszcze te fale po 2 minutach siê rozprostowa³y... co robiê ¼le? (rozczesa³am je po nieudanych próbach odgniatania)
A jaki ¿el?
Swoje k³aczki traktujê od lat dyfuzorem i po nim mam trawalsz± fryzurkê i ³adniejsz± ni¿ przy naruralnym wysychaniu. Dziêki niemu mam objêto¶æ, której niestety notorycznie mi brakuje przy moich cienkich w³osach

Dziewczyny g³owy do góry, nie zamartwiaæ siê i byæ sob±

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-10, 11:27   #4440
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
A jaki ¿el?
Swoje k³aczki traktujê od lat dyfuzorem i po nim mam trawalsz± fryzurkê i ³adniejsz± ni¿ przy naruralnym wysychaniu. Dziêki niemu mam objêto¶æ, której niestety notorycznie mi brakuje przy moich cienkich w³osach

Dziewczyny g³owy do góry, nie zamartwiaæ siê i byæ sob±
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-styling.html taki ¿el.
a jak uzyskujesz objêto¶æ dyfuzorem? jak ja przyk³adam go do g³owy, to robi± mi siê dziwne odgniecenia
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.