![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń - Chanel, Mac, Clinique, Bvlgari, L'Occitane i inne
Cześć dziewczyny,
Na początku pragnę zaznaczyć, że poszukuję tylko i wyłącznie rzeczy wyszczególnionych poniżej: LISTA "ŻYCZEŃ": 1. Chanel - pomadka Rouge Coco w odcieniu "Mademoiselle" lub "Rivoli" 2. Chanel - kredka lub paletka do brwi 3. Nars - róż do policzków w odcieniu "Douceur" 4. Tarte - róż do policzków w odcieniu "Exposed" 5. Chanel - lakier do poznokci w odcieniu "Particuliere" lub "Rouge Noir" lub "Malice" 6. Dior - paletka cieni "Incognito" 7. Chanel - pojedynczy cień w odcieniu "Taupe grise" 8. Chanel - róż do policzków w odcieniu "Rose ecrin" 9. Pielęgnacja SHISEIDO - najchętniej linia "Benefiance" !!! 10. Chanel n'19 EDP 11. Escada Rockin' Rio EDT 12. Beauty blender 13. Chanel - puder w kompakcie lub sypki, jak najjaśniejszy 14. Clinique - Chubby Stick w odcieniu "Chunky Cherry" lub "Grandest Grape" 15. Urban Decay - baza pod cienie do powiek Z innej "półki", skuszę się na: 1. The Sims 3 (najlepiej podstawa + zwierzaki) 2. Torebka Sabrina Pilewicz 3. Kosmetyczka Chanel NA WYMIANĘ PROPONUJĘ: 1. Chanel - róż do policzków Joues Contraste w odcieniu "Rose Temptation" (nr 60) użyty 2 razy 2. Chanel - Le crayon khol, biała kredka do oczu (nr 65) zatemperowana 2 razy 3. Chanel - Rouge allure extrait de gloss w odcieniu "Fatale" (nr 61) nowy 4. Mac - Pro Longwear Lipglass w odcieniu "Show me!" użyty 1 raz 5. Lily Lolo - korektor mineralny "Blush away" zostało 50% 6. Clinique - 3 cienie w kremie "Touch tint for eyes", odcienie "Shimmer frost (05)", "Nude sparkle (06)" i "Plum glisten (03)" 7. The Body Shop - Shimmer Cubes nr 07, w 3/4 kosteczkach ubytek 5%, w 1/4 kosteczce ubytek ok. 20% 8. Konad - złoty lakier do stempelków, nowy 9. L'Occitane - krem do rąk shea&miód, 30ml, użyty 2 razy 10. Clinique - puder w kompakcie Redness Solutions, ubytek 5% 11. Kryolan - magiczne kółko korektorów, żółty, zielony, fioletowy, ubytek 3% 12. YSL - pomadka Rouge Pur w odcieniu "Star Red" (nr 137) użyta 1 raz 13. YSL - pomadka Rouge Pure Shine w odcieniu "Venus Rose" (nr 10) użyta 3 razy 14. L'Biotica - odżywka do rzęs, zużycie 10% Perfumy na wymianę: 1. Chanel - Mademoiselle, Twist&Spray 3x20ml EDT, ubytek 2ml w jednym z 3 wkładów 2. Cacharel - Gloria EDT 30ml, ubytek 2ml 3. Bvlgari - Petits et Mamans (Eau sans Alcool) 100ml, ubytek 1ml 4. Nuxe Bio Beaute - EDP, 100ml, ubytek 20ml 5. The Body Shop - mgiełka do ciała o zapachu masła Shea, 100ml, ubytek 5ml Edytowane przez albertineretrouvee Czas edycji: 2013-02-17 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Styczeń - Chanel, Mac, Clinique, Bvlgari, L'Occitane i inne
Coś u mnie?
1. Chanel - róż do policzków Joues Contraste w odcieniu "Rose Temptation" (nr 60) użyty 2 razy 3. Chanel - Rouge allure extrait de gloss w odcieniu "Fatale" (nr 61) nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. Chanel - Mademoiselle, Twist&Spray 3x20ml EDT, ubytek 2ml w jednym z 3 wkładów 2. Cacharel - Gloria EDT 30ml, ubytek 2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u Ciebie pare rzeczy, znajdziesz cos u mnie? odpisz prosze u mnie.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej cos za
róż chanel błyszczyk chanel pomadka mac
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Widzę, że chyba nikt nie zwraca uwagi na "poszukuję wyłącznie rzeczy z listy"
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
czy coś u mnie za COCO Mademoiselle i puder Clinique?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=670448 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za coco mademoiselle???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Mademoiselle, chociażby 1 wkład?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
1. Chanel - róż do policzków Joues Contraste w odcieniu "Rose Temptation" (nr 60) użyty 2 razy 9. L'Occitane - krem do rąk shea&miód, 30ml, użyty 2 razy 1. Chanel - Mademoiselle, Twist&Spray 3x20ml EDT, ubytek 2ml w jednym z 3 wkładów czy nic więcej nie wpadłoby Ci u mnie w oko? ![]() jeśli nic więcej nie wypatrzysz to czy oddałabyś perfumy chanel za cienie diora incognito? Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2013-01-21 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czy znajdziesz coś w moich wątkach za: - Chanel - róż do policzków Joues Contraste w odcieniu "Rose Temptation" (nr 60) użyty 2 razy
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za
9. L'Occitane - krem do rąk shea&miód, 30ml, użyty 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za redness solutions? odpisz proszę w moim wątku
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czy zainteresujesz się kremem Shiseido Benefiance pod oczy 3 miniatury po 3 ml ?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Mademoiselle i Cacharel Gloria?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za 5. The Body Shop - mgiełka do ciała o zapachu masła Shea, 100ml, ubytek 5ml ??
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za kółko kamuflaży kryolan? jesli nic nie znajdziesz to moze napisz czego szukasz za nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś za mademoiselle ?
![]() |
#23 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za błyszczyk mac lub 9. L'Occitane - krem do rąk shea&miód, 30ml, użyty 2 razy
10. Clinique - puder w kompakcie Redness Solutions, ubytek 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Szminka została wymieniona, natomiast Cement chwilowo znika z wymianki, z rzeczy, które wymieniłaś posiadam nadal BB i gry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.