|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Jak dobrze wstać o 12, po 11 godzinach snu...
![]() W sumie mam kilka rzeczy z nagrodą KWC, m.in. chyba peeling drobnoziarnisty z Perfecty. Coś w tym musi być, bo te oceny przyznają wizażanki, a nie żadne komisje. Cytat:
Cytat:
W ciąży mam bardzo mało wymagającą skórę i stąd te Nivee - ale widzę, że mam z zimna placki na policzkach, muszę coś innego znowu spróbować. A na co dzień to też mam masakrę od czasu do czasu. W sumie Lirene mi pasuje, ale najlepszy krem dla mnie to jest Sebostatic z Pharmacerisa, a już w ogóle krem, którego używam na co dzień to: krem tonujący Pharmaceris. A Lirene podejrzewam dlatego, że to ta sama stajnia, co Pharmaceris i może mają jakieś podobne formuły. Tyle, że te kremy tonujące to była limitowana seria i nie wiem, czy jeszcze go gdzieś dostanę :/ Będę szukać jak przyjdzie pora. Cytat:
Dziewczyny zdrówka dla Was i dla Waszych pociech!!!! |
|||
|
|
|
#2792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
podbijam! chociaż dwa
napięcie wszystkim się udziela... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale za wagę ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38848589]Jak dobrze wstać o 12, po 11 godzinach snu... [/QUOTE]zaraź mnie.... plissssss!!!!!!!!!!!!!!! Maksi, jak tam sytuacja na froncie?! Dla mnie najlepsze są kremy Korresa. heh. więc czekam na promocje z utęsknieniem.... z Grecji sobie przywiozłam, bo tam w aptece, w ludzkiej cenie....
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
po ugotowaniu makarnu i pozarciu czesci ze smietana i cukrem przysnelo mi sie i wlasnie wstalam. mam wrazenie, ze jutro dostane @ tak mnie brzuchal meczy nie bardzo boli, ale daje znac o sobie. Tz dwa razy dzwonil. potwierdzil mi, ze jutro ostatni dzien do pracy i od niedzieli siedzi ze mna w domu, zebym miala mniejszego strasa, ze nie dojedziemy. ja juz nie wiem czy to normalne, czy tylo ja tak jak idiotka panikuje
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mną już lepiej, ale mały daję nieźle, zasnął po ciężkiej nocce o 11.30 i już się obudził. Najgorsze, że cały czas płacze, a my nie wiemy jak mu pomóc. Chyba nas eksmitują z bloku
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwsze zdjecie z soboty. Tz zorietowal sie, ze nie mam prawoe zdjec brzuszka wiec cyknal w czasie skurczow. drugie to przygotowalam dla poloznych, ktore mna sie zajmuja za ich cierpliwosc i opieke
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#2796 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ze mną ok. Cytat:
Cytat:
śliczny upominek, wzruszyłam się ![]() twarzyczkę masz piękną Co do kremów, w ciąży tak jak Perse miałam bardzo ładną cerę, zero wyprysków, zaskórników. Pewno wystarczył by mi krem bambino czar prysł niestety, w ramach oszczędności kupiłam Normaderm Vichy, jest dobry aha i podzielę się jeszcze zakupioną wczoraj kawą rozpuszczalną Tchibo familiy...wstrętna, jak mi niedobrze Edytowane przez maksikola Czas edycji: 2013-01-25 o 15:54 Powód: skleroza po pannice heheh |
|||
|
|
|
#2797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zastanawialam sie jak moge im podziekowac. kwiatki wydaly mi sie oblatane i latwizna wiec zdecydowalam sie podziergac oj, ja przeciez pieknosc jestem
|
|
|
|
#2798 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
nie pamietam już jak to jest z takim brzucholem
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upominek jest piękny
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy u lekarza. Wszystko OK. Torres rośnie (ale mało od ostatniego, max. 2100 waży - ja w panice, lekarz mówi, że dobrze, że znaczy że cukry unormowane), główkę ma już nisko, w kanale rodnym (aaaaa!!!!); łożysko I.
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Przedstawiam naszego synka
Oli
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Pani pięknie mały rośnie. Dobrze, że taka waga. Ja się zastanawiam, czy przez tą moją nie stwierdzoną cukrzycę mały właśnie tak czasem nie urósł, chociaż lekarze go oceniali na 3400, a wyszło 0,5kg więcej
Jak tam Twoje zakupy dla Torresa? Bo nie nadrabiałam nic
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
ja powoli odzyskuję energię, chyba suplementy działają. od wiecznego kataru mam już skorupę pod nosem, ale może sudafedem się jakoś w końcu zaleczę.
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
maja byc jutro. ale sie zaczynam wahac ![]() w poniedzialek przychodzi do nas polozna, moze z nia skonsultuje liste![]() ![]() ale Ty badalas cukry? a teraz?
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak lekarz mowi ze ok, to ok ![]() Śliczny |
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
już ty się nie wymiguj, i tak nie kupicie wszystkiego na raz. jutro możecie zakupić rzeczy pewne, a po konsultacjach z położną resztę.
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2808 |
|
Wtajemniczenie
|
Maksi, cieszę się, że już z chłopcami lepiej. A lekarz przepisał coś na uzupełnienie elektrolitów?
Basiu, dużo zdrówka dla synka ![]() Measia, aaale brzusiu okrąglasty I śliczna jest ta serwetka, którą wydziergałaś. Ja bym się wzruszyła, gdybym coś takiego dostała... Maguś, Oluś śliczny! ![]() A sąsiadami się nie przejmuj! Mam nadzieję, że Mały tylko się tak długo przestawia na życie po drugiej stronie brzucha i że mu niedługo te nerwy przejdą Perse, a FlosLeka kiedyś używałaś? Pani, to bardzo dobre wieści! A że już się wstawił w kanał rodny, to chyba dobrze? I od zakupów się nie migaj! Berbie dobrze mówi! Położna to w ramach indywidualnej szkoły rodzenia przychodzi? Kochane, kupiłam lakiery... Znowu... 4! Ale nałożyłam sobie szlaban do końca lutego I do koszyka jeszcze powędrował korektor pod oczy, ło TEN. Oprócz zakupów były ploty i czekolada w Wedlu Ale żeby nie było mi za dobrze w życiu, to przyszła dzisiaj do mnie @. O 3 dni za szybko. A już się cieszyłam, że mi się cykle uregulowały... |
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
![]() piękne zakupy ![]()
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zakupów to muszę pogonić Kup sobie ''wyprawkę'' do szpitala chociaż
|
|
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej, jakie mało rośnie? mój miał 1950 w środę. porządny chłop Ci rośnie śliczności Cytat:
daj listę, my Ci skonsultujemy
|
||
|
|
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam po kawałku a potem nie wiem co komu.Wybaczcie!
Słodkości!!! Cytat:
Cytat:
Dla wszystkicj chorujacych duzo zdrówka!!! |
||
|
|
|
#2813 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam sie, niesteyy wszystkiego nie nadrobie
![]() Cytat:
1. czy ma sucha pieluche 2. czy jest glodna (otwiera buzie i szuka cyca badz przykladam palec i patrze czy zaczyna ssac - jesli tak - to daje jesc) 3. czy chce sie bawic (klade na lozku i gadamy sobie) 4. czy chce sie przytulic do cyca - ostatnio to u niej zauwazylam ![]() Byzaczek slodziutki My dzis bylismy pierwszy raz u pediatry - Mala wazy juz 3500gr - przybrala 440gr od wyjscia ze szpitala - teraz czeka nas szczepienie i badanie bioderek... ...ja dalej przykladam kapuche i rumianek do cycow - bardzo chcialabym bez bolu karmic ![]() ...nadal wozek nie zakupiony - pocieszam sie faktem ze i tak w takie mrozy nie wyszlabym na spacer ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- ...ach i strasznie nie lubi zmiany pieluchy - placze strasznie - ostatnio bierzemy ja na sposob i przebieramy na spiocha
|
|
|
#2814 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
słodki Cytat:
Miłego dnia, zabieram się za porządki. |
||
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam z kawą
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-26 o 09:02 |
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bacha 10kg szczęścia ![]() Ojej Cytat:
a tu 2,5kg w 31tc to może jednak cukrzyca.. ![]() Co do Katarku to ja tez mam na liście, bo mimo że frida jest bardzo polecana ja nie jestem w stanie tym odciągać.. napatrzyłam się kiedyś codziennie jak moja siostra to robi i za każdym razem brało mnie na więc uprzedzona jestem. A katarek to super rozwiązanie, i działa tak samo Pani tylko uważaj na położną bo niektóre to starsze Panie i połowe z listy Ci skreślą a później będą jaja, zaufaj swojej intuicji ![]() Pani kombinuje jak mały ma urosnąć a ja jak ma nie urosnąć nawet herbatę już prawie przestałam słodzić ale na snikersa sobie pozwalam co pare dni |
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam się zwlec dziś z samego rana i ogarnąć pokój. ale warto było. od godziny panowie montują mi szafę
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mamy dziś iśc na ślub TŻta kuzyna. I jego dziewczyna właśnie wylądowała w szpitalu z krwawieniem i regularnymi skurczami.. termin ma na maj i teraz kończy dopiero 6 miesiąc.. Lekarze twierdzą że prawdopodobnie dziś urodzi.. proszę was o kciuki albo modlitwę
|
|
|
|
#2819 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ale poprzednio podczas miesiąca 1 kg, teraz w ciągu dwóch tylko 100 g... dla mnie coś nie halo... dlatego sie martwię z drugiej strony tyle co ja. równo.... Cytat:
![]() ![]() a już zdrowi? Cytat:
pokażesz efekt?! ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- o rajuuuuu............. trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#2820 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
dzis koncze 39 tydzien Maga83 Oli jest sliczny. ja sie ostatnio zatanawialam jak Marysia wyglada i do kogo podobna jest pani22ka trzymam kciuki za Torresa, zeby caly czas bbylo dobrze z nim ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- trzymam kciuki, za Maluszka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Chyna nawet został KWC i dostał nagrode.

Ale nałożyłam sobie szlaban do końca lutego
I do koszyka jeszcze powędrował korektor pod oczy, ło
Kup sobie ''wyprawkę'' do szpitala chociaż
więc uprzedzona jestem. A katarek to super rozwiązanie, i działa tak samo
nawet herbatę już prawie przestałam słodzić