Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 15:39   #3271
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

M6nja tez. Uwielbiam. Natomiast to jedyna zupa ktorej nie tknie moj tz

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 15:46   #3272
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

ja też uwielbiam krupniczek mniam

Ana to miałyście atrakcje

Nataszka i tak byś nie pobalowała z takim samopoczuciem-zdrówka

Madzia czekamy,do środy mają nam odpowiedzieć ostatni bank został mam nadzieję,że się nie wycofa.Jeśli tak zrobi no to zostaje nam normalna hipoteka
Czy ja dobrze zrozumiałam?mas zkredyt w zlotówkach i na racie masz aż takie różnice z wahania się wiboru??
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 16:56   #3273
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Megi gdzie zginęła ?

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
A gdzie jest Megi ?

Kochane jesteście siostra u mnie była z córką i łaziłyśmy codziennie po Wawie po parę godzin, a później Igor był tak absorbujący, że nie miałam kiedy Was nadrobić. Teraz mi się udało dopiero.

Evi - ja znam inne powiedzenie z diabłem, które ma się nijak do rurek, ale przytoczę: Ktoś ma nos jak diabeł ch...a

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Witam,

Wczoraj miałam taki dobry dzień a dzisiaj jest do dupy.
Byłam z Oliwką u okulisty i niestety ma dużą wadę wzroku (+6 na obu oczach). Oczywiście wiedziałam, że to bardzo prawdopodobne że będzie miała nadwzroczność ale nie myślałam że aż tak dużą wadę.
Musimy jej kupić okulary, które ma nosić przez cały czas.
Więc dziewczyny proszę o radę na co mam zwrócić uwagę przy zakupach. Zarówno dla mnie jak i tz okulary to czarna magia bo sami nie nosimy.
Oj, dziwne, że przy tak intensywnej opiece okulistycznej dopiero teraz to wyszło.
A jakie są perspektywy na przyszłość? Wada może się cofnąć?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Dobrze, że napisałam w końcu coś, bo już się pogubiłam, w którym tygodniu ciąży jestem Zaraz wrzucę Wam zdjęcie brzuchate
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 17:17   #3274
megi-megi
Zakorzenienie

Zdjęcia mojego wewnętrznego dziecka i zewnętrznego Bieżące.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuch - 32 tc.jpg (99,2 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuch2 - 32 tc.jpg (93,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Igorek - fotele.jpg (77,9 KB, 45 załadowań)
Stary 2013-01-31, 17:46   #3275
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ale mam wyczucie, akurat na fotki sie zalapalam

piękny brzuszek , zgrabniutki , a ty jaki szczypioreczek , tyłem to nawet nie widać ze w ciąży jesteś
Ogórek ślicznie w tych włosach wyglada ,całkiem inna buzka .

Byliśmy na rowerze, wszystkie górki musiał zaliczyć , a przez ta czapkę lwa nie dało rady iść w spokoju bo każdy kto nas mijał , zawsze komentował
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:34   #3276
catro
Rozeznanie

Cytat:
Rzeczywiście chudzinka z Ciebie - tylko piłeczka z przodu
Ślicznie wygładzasz Igor zresztą też

Bawiłam się z Olą w berka i mała wyrżnęła łepkiem o szafkę - guz na poliku wielki jak wulkan, mam tylko nadzieję, że nie przejdzie pod oko i nie pojawi się limo. Masło nie pomogło Mężowi za to coś na łepetynę by sie przydało bo już Oli zabronił biegać Wariat normalnie - z siniaka robi tragedię.

Iza, Evitka - jakby co koło mnie też są Aldiki i jakbyście chciały jakiś konkretny kolor czy coś to mogę u siebie sprawdzić. Jak coś się nie krępujcie - mam rzut beretem

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:38   #3277
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ale mam dzień, zryta jestem jak koń po westernie, takie zabieganie. Ale projekt łazienki gotowy chyba ze jeszcze jutro mi ma zrobić z innymi płytkami to się na te drugie zdecyduję
Dzisiaj byliśmy na basenie. Jakoś pewnie nie tak pływam, bo mnie po basenie krzyże bolą, a mam plan zrobienie o dwie długości więcej niż poprzednim razem.

Evi, Lind z prześcieradłami dam znać jutro jak zobaczę czy są, jak będą to od razu kupię
Izazula nie wiem czy potrzebujesz drugie. Ja mam jedno i w sumie jak mały ma wpadke to z góry je traktuję gąbką w wodzie i mydle w dzień przeschnie i na to prześcieradło, w sumie raz ściągnełam do wyprania, a wpadek miał kilka. Tez jak byliśmy wczoraj w sklepie do tz z tekstem wyskoczyłam że może jeszcze jedno kupimy na zmianę, to powiedział że na zmianę to nie potrzebne, chyba że uważam że my już w tym wieku że o nas myślę

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Madzia czekamy,do środy mają nam odpowiedzieć ostatni bank został mam nadzieję,że się nie wycofa.Jeśli tak zrobi no to zostaje nam normalna hipoteka
Czy ja dobrze zrozumiałam?mas zkredyt w zlotówkach i na racie masz aż takie różnice z wahania się wiboru??
Jak brałam kredyt to rata wychodziła 540 zł, teraz największa raz była 620, najmniejsza 520, i pomiędzy tym się wahają, więc sporo jakby tak procentowo to liczyć. Przysyłają mi co jakiś czas list ze zmianą na jeden miesiąc lub na 3 mc najwięcej.W banku ustawiłam zlecenie stałe wyższe żeby już tego co rusz nie zmieniać, i nadpłaty mam.

Tyle sobie popisałam, idę na trening pobiegać.

Megi brzusio duży, ale i tak jak boczkiem stoisz to masz wcięcie w talii i prawie żeberka na wierzchu. A kawalera ślicznego masz w domu, gdzie się on tak przeciska?Nie znikaj na tyle bo już wszystkie o porodzie pewnie pomyślały, a jeszcze chwilkę niech mała w tym brzuszku siedzi

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:41   #3278
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Evi - ja znam inne powiedzenie z diabłem, które ma się nijak do rurek, ale przytoczę: Ktoś ma nos jak diabeł ch...a
też piękne, staropolskie takie
Cytat:
Oprócz tego że jestem absolutną fanką twojej przecudnej urody ( i włosów ), to brzuszek masz absolutnie idealny, kształtny i piękny

A Igi to superprzystojniak i na starszego wygląda

monka
, no taki lew fajurski, to nie dziwota

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:45   #3279
sara 85
Zakorzenienie

Dziewczyny o jakich prześcieradłach piszecie? ja musze coś dla Zosi kupic

Megi piękny brzuszek

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:46   #3280
evitka21
Zakorzenienie

megi, będę wdzięczna

catro, dziękuję bardzo-jak u madzi nie będzie, to uśmiechnę się do ciebie

a wro niby duże miasto,a aldika nie ma

Stary 2013-01-31, 18:48   #3281
aneczkkaa
Zakorzenienie

Megi brzuszek świetny
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:55   #3282
machaj
Raczkowanie

Cytat:
wiesz co to dziwne bo te co ja mam to daję dosłownie na czubek noża i kolor jest super
ja miałam te same barwniki co libra.. i faktycznie nawet kropli nie trzeba dawać żeby ładny kolor wyszedł... chociaż do biszkoptu się nie nadaje... chyba wstawiałam wam zdj do porównania... tego wg przepisu z moich wypieków i biszkoptu...
i ja kupiłam tylko czerwony niebieski i żółty.. resztę kolorów wymieszałam...

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Czy ludzie to mają narąbane w głowach . Do cholery ile kosztuje najdroższa czapka dziecięce w reserved ?
Bo za używki to jak za złoto płacą
http://allegro.pl/reserved-czapka-be...968066500.html

Tylko trzeba latać za dzieckiem , przebierać i ładne foty trzaskać i interes jak ta lala , kupisz za 20 , sprzedasz za 50
faktycznie trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby tyle za używaną czapkę zapłacić... podobna była za 10 zl w reserved... a może ta sama tylko inny kolor....

ja się strasznie dziwie ludziom którzy wstawiają zdj swoich dzieci na allegor... bez zasłonięcia twarzy... chociaż ja nawet z zasłoniętą bym nie wstawiła... juz wolałabym zdj na podłodze zrobić albo lalkę ubrać!
chociaż na fb wstawiam zdj kali... ale chyba mam zablokowane oglądanie przez nieznajomych... muszę sprawdzić...

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Ale mam wyczucie, akurat na fotki sie zalapalam

piękny brzuszek , zgrabniutki , a ty jaki szczypioreczek , tyłem to nawet nie widać ze w ciąży jesteś
Ogórek ślicznie w tych włosach wyglada ,całkiem inna buzka .
ty jak coś napiszesz... siedziałam i szukałam ogórka na zdjęciach megi!!

megi - piękny masz brzuszek! taki kształtny i pasujący do twojej figury a Igorek na starszaka wygląda a nie na 3latka

zdrowia dla maluchów... i starszych też... u nas tż znowu coś z pracy przyniósł... mam nadzieję że nie przejdzie na 'żonę i dzieci'...

pop- brawa dla Nataszki!! a za wade wzroku Oliwki nie masz co się obwiniać! już dziewczyny ci pisały chodziliście na kontrole.. darusia chyba pisała że jej Oliwka sama wybrała sobie oprawki i w nich chodziła... może też pozwólcie Oliwce wybrać...

libra- twoje teksty dziś powalają!!
a co do rosołu do ja czasami wrzucam z 2-3 suszone grzybki... ładny kolor i zapach ma rosół... a lubczyk daję jak jest świeży w ogrodzie.. nie zamroziłam na zimę więc teraz robie bez.. a jak ktoś nie wyobraża sobie zupy bez vegety to polecam taką http://studencik.com.pl/shop/pl/przy...104248832.html w składzie ma sól i przyprawy...

ana- ja też rozumiem twoją radość z nowych korali... chociaż ja przystopowałam z tym... stwierdziłam że 130zl za jedną kulkę to trochę dużo (nie mówiąc już o złotych)... od męża pod choinkę dostałam kolejne charmsów z aparta... częściej chodzę w bransoletce z charmsami więc wole w to inwestować tym bardziej że teraz przecenione więc mam mniejsze wyrzuty sumienia że tyle kasy na siebie wydaję

nie mieliśmy internetu od niedzieli do środy praktycznie... dopiero dziś was nadrobiłam... no i zaczęłam się trochę do egzaminu uczyć... dużo tego... a ile niepotrzebnych rzeczy nam dali;/ naprawdę zastanawiam się kto układał te zagadnienia... o choroby w których żywienie jest najważniejsze (galaktozemia fenyloketonuria) nie pytają tylko np o zespół policystycznych jajników...
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:57   #3283
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
tego nie słyszałam
Cytat:
o maj got jaka piłeczka Iguś jak zwykle kochany

Madzia wstaw projekt jak już będziesz miała bo ciekawa jestem

Ale się dzisiaj wściekłam na młodego ,przyszedł ze szkoły i oświadczył że powiedział panu że ja na zebranie nie przyjade bo nie mogę ,no myślałam że go
Wczoraj powiedziałam że mi się nie chce jechać a on taki bardzo domyślny raptem stwierdził że nie jadę.
Zadzwoniłam do pana(bo juz nie chciałam z niego głupka robić i jeszcze pogarszać jego sytuacji że kłamie) i powiedziałam że przyjade po niedzieli na indywidualną konsultację.Wiem że oceny pozytywne a zachowanie naganne
Tak sie wściekłam na niego że wszystkie rady z książki pod tytułem "zachowaj spokój" niestety nie podziałały i chu mnie strzelił
Darłam się na niego za to i z rozpędu za karę kazałam mu krzyżaków czytać no nie miałam co wymyślić na poczekaniu.
W sumie to dobrze bo na prawdę nie chciało mi się jechać bo pewnie najpierw zebranie ogólne ,tam wiecznie jakies pierdoły ,później w klasach i w sumie wychodzi ponad 2 godziny
Ale wkurzyłam się że zakombinował,później żałowałam swojego wybuchu.

Mają moim zdaniem taki durny system oceniania zachowania ,że są punkty minusowe za wszystko np. jak zapomni mundurka to -5 ,jak rzuci gdzieś papierek -5, jak gada na lekcji -5 itd. i jak się nazbiera ileś tam punktów to jest naganne.
I jak to sie ma do uczniów którzy np. nagrywali tam jakieś filmy kompromitujące na komórki i rozsyłali gdzieś, bo była taka afera i oni maja naganne i ktos kto rozmawia na lekcji ,zapomni mundurka kilka razy też ma naganne.
Evi ,Bao u was w szkołach tez tak się zachowanie ocenia,na tej zasadzie, czy to tylko tu wymyślili u nas
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:12   #3284
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, dziwne, że przy tak intensywnej opiece okulistycznej dopiero teraz to wyszło.
A jakie są perspektywy na przyszłość? Wada może się cofnąć?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Dobrze, że napisałam w końcu coś, bo już się pogubiłam, w którym tygodniu ciąży jestem Zaraz wrzucę Wam zdjęcie brzuchate
Cytat:
piękna,zgrabna piłeczka Tak jak Igor ostatnio podobny do A.tak dzisiaj czysta mamusia

a ja znam wersję taką-mojego tż

"ktoś ma nos jak diabeł kutacha"
Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
ana- ja też rozumiem twoją radość z nowych korali... chociaż ja przystopowałam z tym... stwierdziłam że 130zl za jedną kulkę to trochę dużo (nie mówiąc już o złotych)... od męża pod choinkę dostałam kolejne charmsów z aparta... częściej chodzę w bransoletce z charmsami więc wole w to inwestować tym bardziej że teraz przecenione więc mam mniejsze wyrzuty sumienia że tyle kasy na siebie wydaję
Machaj ja to już przestałam liczyć,bo suma okrągła na moich się zrobiła i wolę nie wiedzieć tym bardziej,że na jednej pandorze nie poprzestałam
Cytat:
Ale się dzisiaj wściekłam na młodego ,przyszedł ze szkoły i oświadczył że powiedział panu że ja na zebranie nie przyjade bo nie mogę ,no myślałam że go
Wczoraj powiedziałam że mi się nie chce jechać a on taki bardzo domyślny raptem stwierdził że nie jadę.
Zadzwoniłam do pana(bo juz nie chciałam z niego głupka robić i jeszcze pogarszać jego sytuacji że kłamie) i powiedziałam że przyjade po niedzieli na indywidualną konsultację.Wiem że oceny pozytywne a zachowanie naganne
Tak sie wściekłam na niego że wszystkie rady z książki pod tytułem "zachowaj spokój" niestety nie podziałały i chu mnie strzelił
Darłam się na niego za to i z rozpędu za karę kazałam mu krzyżaków czytać no nie miałam co wymyślić na poczekaniu.
W sumie to dobrze bo na prawdę nie chciało mi się jechać bo pewnie najpierw zebranie ogólne ,tam wiecznie jakies pierdoły ,później w klasach i w sumie wychodzi ponad 2 godziny
Ale wkurzyłam się że zakombinował,później żałowałam swojego wybuchu.

goście do nas wpadli i sobie popiłam ze szwagierką,a tatusiowie się dziećmi zajmowali

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:14   #3285
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

monka
, no taki lew fajurski, to nie dziwota
, chyba dlatego moj tz lubi go samego zabierać , bo mu bajere nagrywa

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość

ty jak coś napiszesz... siedziałam i szukałam ogórka na zdjęciach megi!!

O fuck

Igorek Igorek oczywiście

Madzia pisałas jaki to program wylicza wagę czy ja przeoczylam , na tele on jest czy kopie , tak z ciekawości sobie zlukam . Tez idę biegać , rano spalam, nigdy o tej porze nie biegalam jeszcze. Zobaczymy ile dam radę.

Libra kurde ale fest ci nerw poszedł , tym bardziej ze nie chciałas isc,ja bym mu jeszcze podziękowała tym bardziej ze cię usłyszał więc swoje wykabinowal . Ty mi tez raz rady książki nie pomogły, nerw mi puścił , para w uszach , piana w pysku. Trza sie pilnować ale cieżko Jest, w takich chwilach worek by sie przydal Trzeba było mu karę dać inna niech ci stopie te dziury po Krecie .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-01-31 o 19:15
Stary 2013-01-31, 19:16   #3286
evitka21
Zakorzenienie

libra, krzyżakami żeś pojechała, mówisz . I faktycznie będzie czytał, czy udawał,że czyta?

wiesz co, ja nie mam wychowawstwa, ale mniej więcej jest tak, że jest takie coś jak płachta, gdzie każdy nauczyciel uczący w danej klasie wystawia ocenę z zachowania, a potem wychowawca wystawia ostateczną- w praktyce to bierze te oceny pozostałych uczniów pod uwagę lub nie . Bierze też pod uwagę cząstkowe z dziennika (chyba ). Potem takie wstępne oceny dla każdej klasy wiszą w pokoju i jak jakiś nauczyciel ma uwagi to je tam nanosi.
Punktów chyba nie ma u nas, ale różne rzeczy są brane pod uwagę, np.zaangażowanie w różne akcje w szkole albo jakieś negatywne wybryki też.
To tak z grubsza

Stary 2013-01-31, 19:18   #3287
megi-megi
Zakorzenienie

Dziękujemy za komplementy Ale ja to się aż zawstydzona czuję - serio. Za to kocham komplementy pod adresem mojego syna.

Wiecie, że za 1,5 miesiąca już po ciąży....
Stary 2013-01-31, 19:19   #3288
evitka21
Zakorzenienie

libra, dobrze monka mówi-łopatę mu dać i niech posylwestrowe spustoszenie ogarnia

Stary 2013-01-31, 19:21   #3289
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy za komplementy Ale ja to się aż zawstydzona czuję - serio. Za to kocham komplementy pod adresem mojego syna.

Wiecie, że za 1,5 miesiąca już po ciąży.... :mdleje:
wez nic nie mów

evis dostałaś moje pw wczoraj?bo wizaż się mi pierniczył i nie wiem czy doszło??

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:44   #3290
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie, że za 1,5 miesiąca już po ciąży....
Megi jakie piękny brzuszek!
taki krąglutki,
idealny

a Iguś kochany, on ma takie piękne ustka
kawaler pierwsza klasa!
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 20:00   #3291
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

Libra kurde ale fest ci nerw poszedł , tym bardziej ze nie chciałas isc,ja bym mu jeszcze podziękowała tym bardziej ze cię usłyszał więc swoje wykabinowal . Ty mi tez raz rady książki nie pomogły, nerw mi puścił , para w uszach , piana w pysku. Trza sie pilnować ale cieżko Jest, w takich chwilach worek by sie przydal Trzeba było mu karę dać inna niech ci stopie te dziury po Krecie .
o!to ja dzisiaj
albo następnym razem przywieszę sobie tą kartkę "bomba w ludzkiej skórze"
Cytat:
libra, krzyżakami żeś pojechała, mówisz . I faktycznie będzie czytał, czy udawał,że czyta?

wiesz co, ja nie mam wychowawstwa, ale mniej więcej jest tak, że jest takie coś jak płachta, gdzie każdy nauczyciel uczący w danej klasie wystawia ocenę z zachowania, a potem wychowawca wystawia ostateczną- w praktyce to bierze te oceny pozostałych uczniów pod uwagę lub nie . Bierze też pod uwagę cząstkowe z dziennika (chyba ). Potem takie wstępne oceny dla każdej klasy wiszą w pokoju i jak jakiś nauczyciel ma uwagi to je tam nanosi.
Punktów chyba nie ma u nas, ale różne rzeczy są brane pod uwagę, np.zaangażowanie w różne akcje w szkole albo jakieś negatywne wybryki też.
To tak z grubsza
ma mi później opowiedzieć co przeczytał
To u was jest oceniane zachowanie starym systemem na to wygląda tak jak kiedyś robili ,każdy jakieś uwagi i później się ustala.
Najgorzej że mój ma to naganne za takie pierdoły jak pisałam ,gadanie na lekcji czy nie manie mundurka.
każdy z nauczycieli może postawić w dzienniku swoje minusowe punkty
Cytat:
libra, dobrze monka mówi-łopatę mu dać i niech posylwestrowe spustoszenie ogarnia
dobry pomysł z tą łopatą ,powiem mu niech się przyzwyczaja bo jak się nie będzie chciał uczyć to go to czeka
,ostatnio miał okazję się przy węglu wprawić ,2 tony sam zwiózł

Mały pójdzie do szkoły to pewnie to samo będzie ,po nazwisku pójdzie
Stary 2013-01-31, 20:05   #3292
evitka21
Zakorzenienie

u mnie w szkole naganne zachowanie to mają już takie mega łobuzy patologiczne (które i tak sobie z tego nic nie robią...)

Stary 2013-01-31, 20:09   #3293
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w szkole naganne zachowanie to mają już takie mega łobuzy patologiczne (które i tak sobie z tego nic nie robią...)
no właśnie
Stary 2013-01-31, 20:23   #3294
monka23
Zakorzenienie

Libra ciekawe czy zadziała , muszę tez u siebie wypróbować , trzeba jakies gotówce zawieszka zrobić .
- bomba w ludzkiej skórze
- wściekła suka -zaatakuje!
- niech moc bedzie ze mną
- wkurzasz na własna odpowiedzialosc !
- uprzejmie informuje -wywalilo mi styki
- uwaga ! Śpiecie ,procesor wysiadł !
- kija znajdę i ubije
- nie zbliżać sie , obiekt pod napięciem
- zgubilam cierpliwość
Stary 2013-01-31, 20:36   #3295
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Libra ciekawe czy zadziała , muszę tez u siebie wypróbować , trzeba jakies gotówce zawieszka zrobić .
- kija znajdę i ubije
- zgubilam cierpliwość
dla mnie to wymiata
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:16   #3296
P0P70
Zakorzenienie

Megi wygladasz slicznie Igorek to taki męski sie robi.

My dzisiaj byliśmy u okulisty. Chcieliśmy sie upewnić co do diagnozy i niestety została potwierdzona. Dodatkowo nam sie trochę oberwalo za to ze nie ufamy lekarzom (one sie znają). Okulary wybrane. Oczywiście musiały być różowe. Oliwka sama wybrała. Nie wzięliśmy tych z fp ale coś podobnego. Oliwka jest bardzo drobna i te z fp były trochę przyciezkie.
W następnym tygodniu maja być gotowe.
I oczywiście Umówiliśmy sie jeszcze do trzeciego okulisty tym razem do tej kliniki w Katowicach ale to juz w lutym. Zobaczymy co tam nam powiedzą.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:30   #3297
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

- kija znajdę i ubije
- zgubilam cierpliwość
to chyba najlepsze
Stary 2013-01-31, 21:50   #3298
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Megi wygladasz slicznie Igorek to taki męski sie robi.

My dzisiaj byliśmy u okulisty. Chcieliśmy sie upewnić co do diagnozy i niestety została potwierdzona. Dodatkowo nam sie trochę oberwalo za to ze nie ufamy lekarzom (one sie znają). Okulary wybrane. Oczywiście musiały być różowe. Oliwka sama wybrała. Nie wzięliśmy tych z fp ale coś podobnego. Oliwka jest bardzo drobna i te z fp były trochę przyciezkie.
W następnym tygodniu maja być gotowe.
I oczywiście Umówiliśmy sie jeszcze do trzeciego okulisty tym razem do tej kliniki w Katowicach ale to juz w lutym. Zobaczymy co tam nam powiedzą.
co to znaczy że lekarzom nie ufacie?
no to chyba normalne, ja też nie ufam do końca.

Szkoda że diagnoza potwierdzona,
Oliwka jak przymierzała okularki jak reagowała?
Jest na tak bardziej? Mówi że będzie nosić??

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

a ten trzeci okulista to też w celu potwierdzenia diagnozy??
Stary 2013-01-31, 21:54   #3299
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

Ania z tymi aukcjami jest jak i z promocjami w sklepie, niektórzy po prostu chcą coś kupić bo inni to chcą, i myślą że będą lepsi jak nie wiadomo za ile im się uda to kupić choć przepłacą to są najszczęśliwsi. Ja z aukcjami się dlatego pilnuję. Najważniejszy rozsądek, a niektórym go widać braknie.
Widzę że tam licytują po kilka rzeczy , zobaczyła baba na zdjęciu i chce mieć tak samo ubrane dziecko
Ale interes fajny nie ma co , kupić dziecko się wyśmiga i za to samo sprzedać ma baba łeb

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
daj spokój,na all to różne zjawiska można zaobserwować

ja swojego czasu szukałam kurtki z nexta z poprzedniej kolekcji i co rusz przeszukiwałam allegro.Jest jedna babka,która zamieszcza non stop foty swojej córki,sprzedaje nowe i używane rzeczy po swojej małej i normalnie do każdego sweterka/kurtki/czapki osobna fota-sesja robiona.
Ale(!!!)niektóre rzeczy w które ta mała jest ubierana to mi osobiście ala malutka prostytutka zalatują.Dziewczynka rok starsza od naszych,ale kosmos co w ją ta szurnięta matka ubiera
Jak jakiś pedofil to ogląda to ma na co patrzeć,internet nie jest dla wszystkich jak widać ,bo baba bez wyobrazni

:
Chyba któraś wklejała tą babkę z tego co pamiętam

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
dlatego ja w ogóle żadnych fot w net nie wsadzam nawet kaktusów

zaczynasz znowu?ja się jeszcze zbieram po jagodowym diable

mój tż tak się dzisiaj zakopał w błocie u nas autem,że go sąsiad traktorem wyciągał jeszcze moim chciał wyjechać jak się swoim zakopał,ale zabrałam kluczyki i nie dałam auta

teraz czyści karszerem samochód i taras mu kazałam umyć od razu,bo syf straszny po tych deszach i śniegu.No to od razu wszystkie okna i drzwi pomył od zewnątrz karszerem-czyste jak łza
A co macie na tarasie ? Jak jakieś płytki to uważaj . Mojej znajomej podmyło fugę , pod dostała się woda , potem to zamarzło i wywaliło jej kafle .
Ja okna na tarasie z węża ogrodowego traktuję , potem myję pianą z płyny do naczyń i znowu tak zmywam . umycie 4 wielkich okien mi może 20 min zajmuje

Cytat:
ale pięknie i Igorek cudny

Libra - to Cię młody załatwił .

Machaj - ja na razie Pandorę omijam łukiem , ale jedna już prawie skończona . Druga bransoletka sobie czeka więc ale mam już na nią plan

Szymek się dziś u naszej sąsiadki wyszalał . Hania jest w jego wieku i podobne pomysły mają
dziś była jazda na dupie po schodach , znoszenie wielkiego namiotu z 1 piętra . Potem się okazało że z Hanią nie da się tak jak z Frankiem razem sikać
Olka za to polazła na górę , zdjęła rajstopy , namierzyła markera i sobie całą nogę od kostki po kolano pokolorowała na czarno
Do tego kilka mazów na policzku i na rączkach . Zmyć do końca się nie dało , a nie chcę czegoś mocnego używać
Także jutro będą miały panie ubaw w przedszkolu .
Stary 2013-01-31, 21:55   #3300
nataszka25
Zakorzenienie

Wasze dzieci powtórzą imie KLAUDIA? moja od paru godzin mówi KLAJDŁA
ani razu dobrze nie powiedziała
to chyba trudne?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości