|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2431 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
![]() Cytat:
Dziêkuje bunny ![]() ![]()
![]() |
#2432 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
![]()
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 866
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | ||||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no nic straconego teraz zobaczê ta mieszanke a jak co¶ to wróce to mieszanki z karmelkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pazurki równie¿ muszê przyznaæ ,¿e masz talent do tych zdobieñ ![]() chcia³abym miec kumpele która by mi takie robi³a ![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze sobie za³o¿yæ ¿elki te¿, a jak sobie dajesz rade z praw± rêk±, o ile jeste¶ prawo rêczna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
a we¼
![]() ![]() Cytat:
![]() no co¶ tam podpatruje no i bardzo du¿o zawdziêczam bunny ![]() ![]()
![]() |
#2437 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 006
|
Cytat:
![]() Cytat:
pytam z ciekawosci bo kolor sie trzyma. wella (ta co ja robie) jest super super ale jednak sie troche splukuje. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- o t± szminka bede ciapac usta teraz, numer 205, jest mega jaskrawa ale matowa ![]() http://mostlysunnyblog.com/2013/01/1...e-up-swatches/ http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=365 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz gdzies palete tego goldwella?linka. rzuce okiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 974
|
mam, zawsze mam przed zmianami koloru w³osów
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
LAVIA
jeszcze z ciekawosci czy to byl elumen czy topchic czy colorance? ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Choæ mam nadzieje ze za 2 tyg jak mi poprawi farbê bede miala spokoj na jakis czas... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Kotka
OOOO!! Jaka przecudowna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Kotka OOOO!! Jaka przecudowna ![]() ![]()
#2443 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Kotka ja widzialam jak kosmetyczka mi robila ale tylko tipsy, same zele nie. Ale moze jakies 32 poogladam,kuzynka ma lampe to mi pozyczy, sprawie sobie zele i bede probowac. Tylko mi jutro powiecie czy na takich szerokich i krotkich jak moje da cos sie zrobic:-D
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
![]() ![]() kojarzy mi siê ¿e który¶ z tych: http://www.palety-farb-do-wlosow.pl/...-paleta-71.jpg ale zobaczymy co odpisze ![]()
zapuszczanie w³osków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ew± Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-01-31 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pazurki te¿ fajne ![]() Garnier 111 ![]() ![]() To trzymam kciuki ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-31 o 23:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 886
|
Kotka gratulujê ¶winki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kotka jak ty dajesz radê na komputerze pisaæ? ![]() Ja gustujê w krótkich kwadratowych- takie mi najbardziej pasuj± ![]() ![]() Shizaxa mo¿na k³a¶æ ¿el na krótkie, tips klej±- jak chcesz przed³u¿yæ ![]() ![]() ![]()
#2447 |
Magda ;)
Wiadomo¶ci: 8 211
|
Hej
![]() ![]() Kitka mi siê ombre bardzo podoba ![]() ![]() Kotka gratulujê ¶winki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja farbowa³am drugi raz Alf±, ale mia³am tylko wodê 6% no i tak zrobi³am ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |||||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Witam sie i nadrabiam
![]() Cytat:
![]() Mnie zazwyczaj piecze i mam strupki na skorze glowy, chyba ,¿e tak jak Bunny umyje odzywka wtedy obywa sie bez wiekszej tragedii, ale dla tego koloru warto pocierpiec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Ja zaczynam od dzis ![]() Mam nadzieje,¿e mi sie to uda ![]() Juz nie moge na siebie patrzec ![]() Cytat:
![]() i kolor sie dluzej utrzymuje w lepszym stanie, ale moze sie myle. Zawsze bede miala sentyment do 219, bo to z nia byl moj "pierwszy raz" ![]() To farby to sa moje dwa pewniaki ![]() Wyobrazcie sobie jaki ja mam odrsot ja ost. farbowalam w Wigilie ![]() ![]() Cytat:
Na poczatku jak mu powiedzialam,¿e musi ³eb ma¶cia smarowac, to powiedzial,¿e on nie ma takiego skrzywienia na punkcie w³osów i nie zamierza ich myc 5h tak jak ja ![]() ale jak uzylam mojego spojrzenia a la " morderca", to odrazy sie zgodzil ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() zapisze sobiefarbe, w razie jakby na przyszlosc mnie cos sieklo ![]() a jak kondycja w³osow? Cytat:
![]() na jednoro¿cu ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
mnie sie podobaja
![]() Cos jak Devony z kocich ras ![]() Tez sa s³odziachne ![]() zreszta ja mam zajoba na punkcie kotow i kocham wszystkie, bez wyj±tku ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Ja dzisiaj dzien wolny, mialam odpoczywac ale pewnie nic z tego nie bedzie ![]() Wczoraj rozwali³am wy¶wietlacz w telefonie dotykowym ![]() pokruszy³ mi sie, chcialam cos na nim jeszcze napisac to mi sie drobinki w palca powbijaly i normalnie krew mi leciala ![]() za nerwowa jestem na te dotykowe telefony, cos mi nie dzialalo i ☠☠☠³am nim o ¿elazna pó³ke ![]() W ogole jestem jakas przemeczona i znerwicowana. Po³ozylam sie wczoraj i nie mog³am zasna tak mi serducho ³upa³o ![]() normalnie chodzilo ze mna cale ³ozko ![]() musze kupic sobie Aspargin, bo nie dosc,¿e pije duzo kawy, to mam stesujaca prace, sama z siebie jestem nerwusem i jeszcze biore tabsy anty a to wszystko sprzyja wyplukiwaniu magnezu i potasu z organizmu, stad ko³atanie serca i gorsze samopoczucie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile masz lat? Je¶li mo¿na spytaæ ![]() telefon na gwarancji? ja dotykowych nie mogê znie¶æ, sama wzie³am nokiê która jest fajna ale nie dotykowa, ju¿ teraz pewnie nie ma w czym wybraæ, same dotykowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tabletki zio³owe na mnie nie dzialaja ![]() Telefonem sie w ogole nie przejmuje, bo zaraz koniec umowy i bede bra³a ten: http://alejka.pl/puro-case-etui-htc-cha-cha.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a serce to tak tylko wczoraj? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
wczoraj pierwszy raz od dluzszego czasu
![]() ja tak po prostu reaguje na przemeczenie, stres i caly ten syf ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- osz....bosiu ![]() http://kwejk.pl/obrazek/1646055/piesek.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
#2456 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 220
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja te¿ lubiê ¶winiaki morskie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bo tygodnie ci±¿y przewa¿nie siê liczy od ostatniej miesi±czki i wtedy ci±¿a trwa 40 tygodni, od momentu zap³odnienia 38 ![]() Kotka ![]() Siedzê w pracy i muszê siê wzi±æ za robotê, a tak mi siê nie chce ![]() ![]()
Byæ mo¿e Bóg chcia³, aby¶ pozna³ wielu z³ych ludzi zanim poznasz tê dobr±, aby¶ móg³ j± rozpoznaæ kiedy ona siê w koñcu pojawi Niki ![]() Alex ![]() Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2013-02-01 o 09:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
![]()
#2458 |
Zakorzenienie
|
![]() Przerabialam to... Statystyka to nie koniec ¶wiata. Koniec swiata to moja matma by³a: http://matematyka.pisz.pl/strona/2110.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
HEJ!
![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() koteczko a mo¿e Dejzi ![]() tu masz ma³± ¶ci±ge ![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-02-01 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.