|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
o boze jakie piekne te sukienki!!!!! na wesele? mysle ze moze nie czarna, ale wiadomo jak uwazasz. jak Ci sie podoba ta trzecia to bierz, mysle ze bardzo by Ci pasowała masz super figurke! ja wybralabym 1. i az sobie zapisze link bo tez mam wesele przyjaciółki w kwietniu
Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2013-02-04 o 21:56 |
|
|
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Lidka, Katiaskaa, Dearlie, Marta, Kraven, Katiem dziekuje w imieniu Julka za komplementy, oj gdyby tylko wiedzial, to chyba w samozachwyt by wpadl ;-)
|
|
|
|
#1173 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/tupperware-liliana...984359087.html ,ale mnie narazie na nią nie stać,a super w tym wychodzi. Cytat:
To ma być ten Ancior?fakt urósł trochę,ale to nadal malutki,słodziutki Antoś Cytat:
Choć szczerze Kubuś ma mało na 74.Oglądaliśmy dziś z J.zdjęcia i on jeszcze w niektórych śmigał mając 5miesięcy,a Kuba już dawno z nich wyrósł.A na promocję w lidlu za późno się obudziłam(następnego dnia)nie było ani jednej paczki. Cytat:
spioszka Julek ładny chłopczyk.Pokażesz go całego? colds Melcia zjawiskowa Dziękuję za komplementy mojego Bejbiczka Fotelik mam po starszym synku(zapomniałam na tą chwile )Anusia mój wszystko wpycha do dzioba,ale ostatnio zakładam mu na rączkę to opaskę z pszczółką i patrzy na nią zatrwożony Gdzie się podziała anusiaaniaanusia i ciekawe jak tam Filusia
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
Iść spać czy nie iśc- oto jest pytanie
|
#1175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja idę DOBRANOC
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ale wy piszecie
Krzeselko mam take. http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...980296669.html Mam juz od czasów Zuzi i wie bardzo sprawdza Co do foteliku tez zaczelam sie roZgladac i chętnie popatrzeć co proponujecie Ide oglądać sukienki co Maggie sala
|
|
|
|
#1177 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlaśnie zadzwonila mama i mnie wyciąga na wyjście do galerii jutro. chyba skorzystam.
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maggie mi też najbardziej pierwsza. ja też mam wesele - w sierpniu. póki co obstaję, że pójdę w tym co mam w szafie, ale musialabym siebie nie znać ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- no |
|
|
|
|
#1180 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super ta szminka szkoda że nie maluje juz od dawna ust ;( Cytat:
fakt przy zaparciach trzeba dużo pić można też utrzeć jabłko ze skórką i wycisnąć sok przez gazę u Ali szybciej poszło po gruszce williams jeśli dziecko ci zafajdało całą pieluchę i nie było "bobków" to raczej zaparcia nie miało u Ali kupka codziennie ale taka bobkowata przez tą małą podaż wody ;/ moje dziecko to samo przestało pić wodę jedyne co to woda z wyciśniętym soczkiem .. mama mi wyczytała, że dziecko po rozszerzaniu diety powinno wypijać szklankę dziennie. Cytat:
jak się zobaczymy to ci pokaże jak - dr. Kalenik mi pokazała ja nie ufam żadnym słoiczkom - ale czasem człowiek leniwy. zresztą moim zdaniem dziecko musi się przystosować do jedzenia takie jakie będzie w przyszłości jadło, nie wiem jak wy ale ja nie zamierzam dawać dziecku rocznemu klusek ze słoiczka/kartonika bo widziałam takie produkty. Cytat:
na moją Alę glukoza nie działa i tak pić nie chce rumianku ja mogę coś podesłać jeśli chcecie bo praktycznie wszystko oprócz ryby i królika robię sama.
|
|
#1181 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
takie siedzisko, podtrzymuje dzidziola jak jeszcze stabilnie nie siedzi. My mamy samolot nie auto. Dostałam tojako gratis przy zakupie bujaka dla małej. Myślałam że będzie tylko kurze łapał a teraz się przydaje
|
|||
|
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
Na zyczenie: (chyba sprzed 3 tygodni, jutro moze wstawie jakies aktualne)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php...6#post38799766 Edytowane przez spioszka Czas edycji: 2013-02-04 o 23:43 |
|
|
|
#1183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, pomyślę Cytat:
, za tymi takimi puszczonymi nie jestem, bo pogrubiają Tylko szkoda, że czarna..kasiam - Za wizytę ![]() Kateee - Śliczny synek Cytat:
|
|||
|
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
chyba link nie dziala :-(
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po porcji mleka Fabis śpi dalej,ją nadrobilam i też idę spać. Gda Gracjan tak reagował jak dużo jeździliśmy do różnych osób. Więc to może być od tego. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
My już nie śpimy Śliczne sukienki Maggie, najbardziej podoba mi się ta co Tobie. Widzę była mowa o krzesełkach do karmienia,my mamy takie: http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...000307541.html katiem pytałaś o lekarkę, tak to nasza rodzinna. Iga zasnęła , więc i ja zmykam spowrotem spać
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-02-05 o 05:22 |
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Moi chłopcy się już wyspali ![]() więc siedzęi pije kawke z wizażem .
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Moja starsza wstała po 6 młodsza jeszcze chrapie
no ale nie dziwię się jej dzisiaj bal więc za chwilę będziemy się szykować. Ja już kawka wypita i śniadanko wszamane ![]() Mam w planie umyć okna póki temperatura na plusie trzeba zmyć te śnieżne obrazki
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-02-05 o 05:58 |
|
|
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
Test wyszedł negatywny
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. I ja się witam. Mój Mały nie śpi już od 1,5 godziny i teraz się bawi.
Ale mi cyrk odstawia dzisiaj z jedzeniem. Butle rano to mi na 5 razy pił Maggie pięne sukienki. Mnie się najbardziej podoba 4 tylko czerwona. Ale 1 i 3 też piękna ![]() My dostaliśmy krzesełko na chrzest ale przyznaje się, że jeszcze nie rozpakowałam
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Byc moze chemia bo piore ubrania nasze wszystkie razem.
Ojjj ja okres mialam ostatni 1 stycznia i narazie go brak zostanawiam sie czemu,przeciez ten miesiac nie byl jakis "żywy" jak raz cos bylo to wszystko Ale w sumie zawsze mialam nieregularne.Nawet nie czuje zeby mnie cokolwiek zbierało. |
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Lourose widac ze sie cieszysz z wyników
My juz tez nie spimy. Musze tylko zabrać młodego i po cichu zejść bo jednak niech sobie Zuzanna pospi |
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kciuki trzymałam hmm .. non ie ważne w którą stronę czyż nie ? ... ale skoro lepiej jak negartyw to ciesze się że taki wynik ujrzałaś ... my znowu mamy jazdę z sąsiadką i ich psem który w depresje przez Dusie popadł .. tragedia ... ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- nie doczytałam wszystkiego więc nie krzyczeć na mnie - Iwoncia jak tam zmiany na buźce Alanka? my już wiemy od czego ta czerwona plamka nam wyskoczyła ... od kaszki bananowej mamy my tu jakieś mamy z niemiec w naszym gronie? ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Mąż przywiózł ze wsi swojej marchewkę pietruchę ziemniaki i kuraka ... jesteśmy na gotowanych zupkach i uwaga Duśka nie ulewa!!! jak to pięknie nie przebierać jej 7 razy dziennie
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Lourose jak Ty się cieszysz z wyniku to ja z Tobą
Maggie czekamy na Ciebie ![]() Sobczi chcę Twoje przepisy ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
my krzesełko mamy beznadziejne ale sama sobie wybrałam to teraz nie mam co marudzić ... może jak dodatkowa kasa wpadnie to zmienimy na inne
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- nie wiem czy pamiętacie jak we wrześniu miałam kontrole czy Dusia ma odpowiednią opiekę itp .. sąsiadka zadzwoniła że jej krzywdę robimy i jej pies przez duśki płacze popadł w depresję ... i teraz jej piesio wrócił gdzieś w listopadzie do domu i od tej pory codziennie piesek zostaje sam .. około 18 zaczyna się szczekanie i trwa różnie do 21 do 22 zależy o której wrócą ... mąż wczoraj zadzwonił aby to sprawdzono bo nie da się wieczorem nawet dziecka ululać .. no i dzisiaj o 5 wpadła do nas z buźką że teraz to dopiero popamiętamy
|
#1198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, tak jak pisałam wyżej, cieszę się z negatywnego wyniku bo jeszcze nie pora na 2 dziecko. Wiadomo - gdyby były II to tragedii by nie było i cieszyłabym się tak samo jak z Zosi ;-) ale odetchnęłam z ulgą. Maggie a jak u Ciebie ?
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Mam pytanie dzisiaj daję 3 dzień marchewkę to ile mogę dać bez ograniczeń? Jutro zamierzam podać jabłuszko a potem gdy będę chciała znów podać marchew to Zuzia może zjeść ile chce? Sorki że tyle pytań ale nie ogarniam. A byłam wczoraj u pediatry i ona wiedząc ze karmię mm powiedziała że mam czekać z glutenem jeszcze miesiąc,już sama nie wiem
|
|
#1200 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Swing-...ate&zanpid=XXX Ja mam wesele we wrześniu i już zaczęłam myśleć co przyodzieję :P I marzy mi się toczek :P Cytat:
Cytat:
![]() I czekamy na wynik u Maggie ![]() Katee i Śpioszka cudne dzieciaczki ![]() Pokażę Wam zdziwioną Maję po tym jak ją na chwilę posadziłam.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

masz super figurke! ja wybralabym 1. i az sobie zapisze link bo tez mam wesele przyjaciółki w kwietniu

czy to minie, tzn. ta reakcja na nowy pokarm, czy może świadczyć to o nietolerancji ? Od blisko 2 tyg. synek przyjmuje żelazo, orientujecie się może czy ono może wpływac na kolor?
A czy dosładzacie wodę glukozą? Bo czytałam gdzieś, że można tak robić... może wóczas chętniej by pił? 
, pomyślę