|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() o boze jakie piekne te sukienki!!!!! na wesele? mysle ze moze nie czarna, ale wiadomo jak uwazasz. jak Ci sie podoba ta trzecia to bierz, mysle ze bardzo by Ci pasowała ![]() ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2013-02-04 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Lidka, Katiaskaa, Dearlie, Marta, Kraven, Katiem dziekuje w imieniu Julka za komplementy, oj gdyby tylko wiedzial, to chyba w samozachwyt by wpadl ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/tupperware-liliana...984359087.html ,ale mnie narazie na nią nie stać,a super w tym wychodzi. Cytat:
To ma być ten Ancior?fakt urósł trochę,ale to nadal malutki,słodziutki Antoś ![]() Cytat:
![]() ![]() Oglądaliśmy dziś z J.zdjęcia i on jeszcze w niektórych śmigał mając 5miesięcy,a Kuba już dawno z nich wyrósł.A na promocję w lidlu za późno się obudziłam(następnego dnia)nie było ani jednej paczki. Cytat:
![]() spioszka Julek ładny chłopczyk.Pokażesz go całego? colds Melcia zjawiskowa ![]() Dziękuję za komplementy mojego Bejbiczka ![]() Fotelik mam po starszym synku(zapomniałam na tą chwile ![]() Anusia mój wszystko wpycha do dzioba,ale ostatnio zakładam mu na rączkę to opaskę z pszczółką i patrzy na nią zatrwożony ![]() Gdzie się podziała anusiaaniaanusia i ciekawe jak tam Filusia ![]()
![]() |
#1174 |
Zadomowienie
|
Iść spać czy nie iśc- oto jest pytanie
![]()
#1175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja idę ![]() DOBRANOC ![]()
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Jejku ale wy piszecie
![]() Krzeselko mam take. http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...980296669.html Mam juz od czasów Zuzi i wie bardzo sprawdza ![]() Co do foteliku tez zaczelam sie roZgladac i chętnie popatrzeć co proponujecie ![]() Ide oglądać sukienki co Maggie sala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Wtajemniczenie
|
Wlaśnie zadzwonila mama i mnie wyciąga na wyjście do galerii jutro. chyba skorzystam.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Maggie mi też najbardziej pierwsza. ja też mam wesele - w sierpniu. póki co obstaję, że pójdę w tym co mam w szafie, ale musialabym siebie nie znać ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- no ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
super ta szminka szkoda że nie maluje juz od dawna ust ;( Cytat:
fakt przy zaparciach trzeba dużo pić można też utrzeć jabłko ze skórką i wycisnąć sok przez gazę u Ali szybciej poszło po gruszce williams jeśli dziecko ci zafajdało całą pieluchę i nie było "bobków" to raczej zaparcia nie miało u Ali kupka codziennie ale taka bobkowata przez tą małą podaż wody ;/ moje dziecko to samo przestało pić wodę jedyne co to woda z wyciśniętym soczkiem .. mama mi wyczytała, że dziecko po rozszerzaniu diety powinno wypijać szklankę dziennie. Cytat:
jak się zobaczymy to ci pokaże jak - dr. Kalenik mi pokazała ja nie ufam żadnym słoiczkom - ale czasem człowiek leniwy. zresztą moim zdaniem dziecko musi się przystosować do jedzenia takie jakie będzie w przyszłości jadło, nie wiem jak wy ale ja nie zamierzam dawać dziecku rocznemu klusek ze słoiczka/kartonika bo widziałam takie produkty. Cytat:
na moją Alę glukoza nie działa i tak pić nie chce rumianku ja mogę coś podesłać jeśli chcecie bo praktycznie wszystko oprócz ryby i królika robię sama.
![]() |
#1181 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
takie siedzisko, podtrzymuje dzidziola jak jeszcze stabilnie nie siedzi. My mamy samolot nie auto. Dostałam tojako gratis przy zakupie bujaka dla małej. Myślałam że będzie tylko kurze łapał a teraz się przydaje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Na zyczenie: (chyba sprzed 3 tygodni, jutro moze wstawie jakies aktualne)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php...6#post38799766 Edytowane przez spioszka Czas edycji: 2013-02-04 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kasiam - Za wizytę ![]() Kateee - Śliczny synek ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Raczkowanie
|
chyba link nie dziala :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po porcji mleka Fabis śpi dalej,ją nadrobilam i też idę spać. Gda Gracjan tak reagował jak dużo jeździliśmy do różnych osób. Więc to może być od tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1187 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() My już nie śpimy ![]() ![]() Śliczne sukienki Maggie, najbardziej podoba mi się ta co Tobie. Widzę była mowa o krzesełkach do karmienia,my mamy takie: http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...000307541.html katiem pytałaś o lekarkę, tak to nasza rodzinna. Iga zasnęła , więc i ja zmykam spowrotem spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-02-05 o 05:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Moi chłopcy się już wyspali ![]() więc siedzęi pije kawke z wizażem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Moja starsza wstała po 6 młodsza jeszcze chrapie
![]() ![]() ![]() Mam w planie umyć okna póki temperatura na plusie ![]() ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-02-05 o 05:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Wtajemniczenie
|
Test wyszedł negatywny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Cześć. I ja się witam. Mój Mały nie śpi już od 1,5 godziny i teraz się bawi.
Ale mi cyrk odstawia dzisiaj z jedzeniem. Butle rano to mi na 5 razy pił ![]() Maggie pięne sukienki. Mnie się najbardziej podoba 4 tylko czerwona. Ale 1 i 3 też piękna ![]() My dostaliśmy krzesełko na chrzest ale przyznaje się, że jeszcze nie rozpakowałam ![]()
#1193 |
Zakorzenienie
|
Byc moze chemia bo piore ubrania nasze wszystkie razem.
Ojjj ja okres mialam ostatni 1 stycznia i narazie go brak ![]() ![]() Nawet nie czuje zeby mnie cokolwiek zbierało. |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Lourose widac ze sie cieszysz z wyników
![]() My juz tez nie spimy. Musze tylko zabrać młodego i po cichu zejść bo jednak niech sobie Zuzanna pospi |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja kciuki trzymałam hmm .. non ie ważne w którą stronę czyż nie ? ... ale skoro lepiej jak negartyw to ciesze się że taki wynik ujrzałaś ... my znowu mamy jazdę z sąsiadką i ich psem który w depresje przez Dusie popadł .. tragedia ... ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- nie doczytałam wszystkiego więc nie krzyczeć na mnie - Iwoncia jak tam zmiany na buźce Alanka? my już wiemy od czego ta czerwona plamka nam wyskoczyła ... od kaszki bananowej mamy my tu jakieś mamy z niemiec w naszym gronie? ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Mąż przywiózł ze wsi swojej marchewkę pietruchę ziemniaki i kuraka ... jesteśmy na gotowanych zupkach i uwaga Duśka nie ulewa!!! jak to pięknie nie przebierać jej 7 razy dziennie
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Lourose jak Ty się cieszysz z wyniku to ja z Tobą
![]() Maggie czekamy na Ciebie ![]() Sobczi chcę Twoje przepisy ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
my krzesełko mamy beznadziejne ale sama sobie wybrałam to teraz nie mam co marudzić ... może jak dodatkowa kasa wpadnie to zmienimy na inne
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- nie wiem czy pamiętacie jak we wrześniu miałam kontrole czy Dusia ma odpowiednią opiekę itp .. sąsiadka zadzwoniła że jej krzywdę robimy i jej pies przez duśki płacze popadł w depresję ... i teraz jej piesio wrócił gdzieś w listopadzie do domu i od tej pory codziennie piesek zostaje sam .. około 18 zaczyna się szczekanie i trwa różnie do 21 do 22 zależy o której wrócą ... mąż wczoraj zadzwonił aby to sprawdzono bo nie da się wieczorem nawet dziecka ululać .. no i dzisiaj o 5 wpadła do nas z buźką że teraz to dopiero popamiętamy
#1198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, tak jak pisałam wyżej, cieszę się z negatywnego wyniku bo jeszcze nie pora na 2 dziecko. Wiadomo - gdyby były II to tragedii by nie było i cieszyłabym się tak samo jak z Zosi ;-) ale odetchnęłam z ulgą. Maggie a jak u Ciebie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Mam pytanie dzisiaj daję 3 dzień marchewkę to ile mogę dać bez ograniczeń? Jutro zamierzam podać jabłuszko a potem gdy będę chciała znów podać marchew to Zuzia może zjeść ile chce? Sorki że tyle pytań ale nie ogarniam. A byłam wczoraj u pediatry i ona wiedząc ze karmię mm powiedziała że mam czekać z glutenem jeszcze miesiąc,już sama nie wiem ![]()
![]() |
#1200 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Swing-...ate&zanpid=XXX Ja mam wesele we wrześniu i już zaczęłam myśleć co przyodzieję :P I marzy mi się toczek :P Cytat:
Cytat:
![]() I czekamy na wynik u Maggie ![]() Katee i Śpioszka cudne dzieciaczki ![]() Pokażę Wam zdziwioną Maję po tym jak ją na chwilę posadziłam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.