Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 21:06   #4021
tajik girl
Raczkowanie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
dołączam zdjęcie można też wpisać w goole księga gości drzewko - mnóstwo inspiracji
Bardo ładna

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Robię, oprócz drzewka na odciski i być może białych drzewek (ale jednak nie na stoły, bo goście będą się zasłaniali tylko na bufet) z kryształkami, jeszcze to:

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...94&postcount=4
Ja planuję takie ozdoby z kamyczków/kwiatków/świeczek w wodzie Proste i efektowne, no i tanie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
W ogóle to mam małą załamkę. Ile młodzi ludzie mają pieniędzy to mi się w głowie nie mieści. I jak tak patrzę jak takie 2-3 lata młodsze dziewczyny prowadzą swoje firmy i zakładają lokaty po kilkaset tysięcy to A człowiek na studia ledwo poszedł i myślał, że Pana Boga za nogi... Szkoda gadać.
Ah mam to samo

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater tu jest link to tego jak to ma wygladac w koncowej wersji ;d
ta na mojej głowie to taka probna na szybko ;d
pod ta kokardke ma byc wpięty welon
jak sie podoba...???
Fajna, tylko czy się utrzyma całą noc?
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:20   #4022
misiadelko
BAN stały

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Ale pędzicie dziewczyny

agunineczka, to kremacja tak bardzo Cię przeraża? Idź, później będziesz żałować. Wrażliwi proszę nie czytać! Ja pamiętam jak zmarł mój dziadzio i babcie mówiły, że trzeba będzie się iść pożegnać i w głowie mi się nie mieściło jak można tak do otwartej trumny iść i nieżyjącego dotykać. W kaplicy zanim się obejrzałam to stałam w kolejce i uściskałam dziadka na pożegnanie. Dzisiaj wiem, że bardzo dobrze zrobiłam, bo wyrzucałabym to sobie do teraz.

Zgadzam się z mooonią co do zawieszek na wódkę. Zupełnie nie rozumiem tej dekoracji.

misiadełko, jakie piękne dekoracje :ślina: Podziwiam Cię, że chcesz to robić sama. Ja mam niewielki talent plastyczny
Nie ma co podziwiać, mus jest, z mojego budżetu 40 tysięcy zrobiło się już przewidywane 50 i muszę oszczędzać na czym się da
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:33   #4023
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ja myślałąm o czymś takim:
ta druga przeboska

Cytat:
Nie ma co podziwiać, mus jest, z mojego budżetu 40 tysięcy zrobiło się już przewidywane 50 i muszę oszczędzać na czym się da
niestety to strasznie kasochłonne przedsięwzięcie....

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:37   #4024
misiadelko
BAN stały

mala_czarna ważne, żeby nie było więcej Mamy zebrane 40 tysięcy, te 10 tysięcy jesteśmy w stanie jeszcze dobrać, ale jak przekroczy to wszystko te magiczne 50 to się osram... Fakt, że to jedyny taki dzień w życiu ale za coś trzeba potem żyć
Stary 2013-02-04, 21:38   #4025
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
W ogóle to mam małą załamkę. Ile młodzi ludzie mają pieniędzy to mi się w głowie nie mieści. I jak tak patrzę jak takie 2-3 lata młodsze dziewczyny prowadzą swoje firmy i zakładają lokaty po kilkaset tysięcy to A człowiek na studia ledwo poszedł i myślał, że Pana Boga za nogi... Szkoda gadać.
Pionę przybijam ;]
Też nie ogarniam jak młodsze ode mnie dziewczyny mają już swoje firmy ;] A ja tyram jak wół na tych studiach i złamanego grosza za to nie mam ;] Szkoda słów
Stary 2013-02-04, 21:42   #4026
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

Nie mówiłaś, super też takie chcę

To się nazywa wedding cutdown

Docik - smutna historia, ale dobrze że ma chociaż szczęśliwe zakończenie! A z białą suknią na cywilny jestem na tak

Alloffkowa - gratuluję wiz!

Cytat:
Agu jak oglądałaś też to ta gruba Murzynka z jeszcze grubszym facetem i mamuśką.
I po tym jak miałam zajęcia z ginekologii z doulą, nie sądziłam, że one potrafią być tak w☠☠☠☠iające jak ta z dzisiejszego odcinka...
A to idzie gdzieś online obejrzeć? Tak w ogóle, niekoniecznie ten odcinek:P

Cytat:
a co jeszcze chciałam Was zapytać to diy ślubne - robicie coś same ? ozdoby, zaproszenia, winietki itd ? czy wolicie zamawiać gotowe ?
Ja postanowiłam, że zrobię u siebie stolik słodkości ponieważ mam dużo dzieci w rodzinie, a sala którą wynajmujemy powyżej 100 osób daje w prezencie fontannę czekoladową lub stół wiejski
Ja planuję zaproszenia, winietki, podziękowania, zawieszki na wódkę, może drzewo na odciski też sama zrobić

Plus w ramach podziękowań dla rodziców chcemy nakręcić filmik

Poprawiny też robimy, ale dlatego że u nas z poprawinami jest tyle co u połowy dziewczyn na wątku za 2 dzień...

A co to za bloga prowadzisz?

Dziewczyny - zdałam! Wprawdzie na 4, bo oczywiście wylosowałam jedno pytanie z tematu, który miał nie obowiązywać do egzaminu ale najważniejsze, że zdałam

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:54   #4027
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
To się nazywa wedding cutdown

Docik - smutna historia, ale dobrze że ma chociaż szczęśliwe zakończenie! A z białą suknią na cywilny jestem na tak

Alloffkowa - gratuluję wiz!

A to idzie gdzieś online obejrzeć? Tak w ogóle, niekoniecznie ten odcinek:P

Ja planuję zaproszenia, winietki, podziękowania, zawieszki na wódkę, może drzewo na odciski też sama zrobić

Plus w ramach podziękowań dla rodziców chcemy nakręcić filmik

Poprawiny też robimy, ale dlatego że u nas z poprawinami jest tyle co u połowy dziewczyn na wątku za 2 dzień...

A co to za bloga prowadzisz?

Dziewczyny - zdałam! Wprawdzie na 4, bo oczywiście wylosowałam jedno pytanie z tematu, który miał nie obowiązywać do egzaminu ale najważniejsze, że zdałam
Gratuluje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 22:02   #4028
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Nati_ik gratuluję

2015 - 38
Stary 2013-02-04, 22:05   #4029
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Gratuluję

Jutro wybieram się wreszcie do ginekologa i aż się boję czego się dowiem w związku z tymi moimi jakże ''regularnymi'' miesiączkami i brakiem owulacji od jakiegoś czasu

Edytowane przez cikulada
Czas edycji: 2013-02-04 o 22:08
cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 22:21   #4030
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Gratuluję

Jutro wybieram się wreszcie do ginekologa i aż się boję czego się dowiem w związku z tymi moimi jakże ''regularnymi'' miesiączkami i brakiem owulacji od jakiegoś czasu
Będzie git
Stary 2013-02-04, 22:27   #4031
Angel_21_
Rozeznanie

hej dziewczyny właśnie wróciłam z 70 urodzin mojej babci zrobiliśmy wielką imprę zjechali się wszyscy z polski z jej dzieci i była taka szczęśliwa, że widać było że nawet napomniała o swojej chorobie
Witam znowu nowe PM-ki dzisiaj był dzień nowych jak najbardziej
co do włosów ja jeszcze z 10 cm i będę sama sobie siadać na włosach hehe muszę końcówki koniecznie ściąć teraz lecę się pakować bo jutro jadę z TŻ na uczelnie robić wizualizacje wnętrz i TŻ mi w tym pomoże haha będzie zabawnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 22:41   #4032
Angel_21_
Rozeznanie

co do drzewek to sama takie robię, jeśli któraś była by zainteresowana to zaprezentuje przykładowe wzory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg KGGG.jpg (60,1 KB, 14 załadowań)
Stary 2013-02-04, 22:43   #4033
Kate Noir
Zakorzenienie

Wpadłam życzyć Wam miłej nocy i jeszcze raz podziękować za życzenia
chyba już czas by zainwestować w krem przeciwzmarszczkowy
Jutro zjeżdżam do rodziców na parę dni... tż jedzie w góry na jakiś kurs przetrwania, więc doszłam do wniosku, że co tak sama będę siedzieć jak mogę trochę pożerować na rodzicach

cikulada trzymam kciuki
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 22:56   #4034
nina90
Zadomowienie

Cytat:
agunineczka - krzesełka - świetny pomysł bardzo mi się podobają jednak ja nie wiem na co się zdecydować... krzesełka czy motylki na kieliszkach ?

misiadelko - ale cudeńka *.* ja chcę robić dużo rzeczy sama bo uwielbiam diy, jestem trochę wprawiona bo prowadzę bloga z tą tematyką, a możliwość zaoszczędzenia pieniążków sprawia, że jest to dla mnie ogromny plus
Największym wyzwaniem dla mnie będzie ozdoba na samochód - mega cylinder, muszka i welon
motylki
Sama je chciałam, póki nie zmieniliśmy zdania co do winietek

Cytat:
Rozumiem Cię poniekąd,ale pójście na ostatnie pożegnanie to też wsparcie swojej rodziny, że jesteś z Nimi... no ale ta kremacja.... Zrobisz jak będziesz czuła...

Ja ściełąm ostatnio 15 cm... i teraz mam takie za ramię, szkoda mi jak nie wiem... ściełam bo byłam po dwóch dekoloryzacjach (schodziłam z czarnego na rudy )
A ja w grudniu ścięłam włosy od takich po łopatki do boba, z tyłu nad karkiem miałam 1 cm długosci I teraz zapuszczaaaaaaaam!!

Cytat:
Ja tak samo Nawet pierwsza fryzurkę mam od dawna zapisana w folderze

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 23:28   #4035
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Wpadłam życzyć Wam miłej nocy i jeszcze raz podziękować za życzenia
chyba już czas by zainwestować w krem przeciwzmarszczkowy
Jutro zjeżdżam do rodziców na parę dni... tż jedzie w góry na jakiś kurs przetrwania, więc doszłam do wniosku, że co tak sama będę siedzieć jak mogę trochę pożerować na rodzicach

cikulada trzymam kciuki
na czym taki kurs polega?

2015 - 38
Stary 2013-02-04, 23:33   #4036
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze raz, bo chciałąm Wam pokazać moją BYŁĄ długość... a w poprzednim mi nie wyszło
o ranysiu jakie piękne włoski szkoda, że ścięłaś, ale odrosną

I witam na wątku

oraz wszystkie nowe PMki

Wy jak już wiecie mam załamkę jeśli o moje włosy chodzi...są cienkie, dodatkowo teraz bardzo przerzedzone, no i nie ma opcji żebym coś takiego jeszcze zapuszczała do ślubu mam je teraz lekko za ramiona i takie chyba zostaną bo widzę, że włoski mają się trochę lepiej i już tak nie wypadają gdy je ścięłam.

Ale teraz pytanie za 1 milion....jaką fryzurę można by było z takich włosów wyczarować?

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 05:28   #4037
misiadelko
BAN stały

Nati gratuluję!

Kate a w łeb chcesz?
Stary 2013-02-05, 05:48   #4038
misia880
Zakorzenienie

Witam we wtorkowy poranek )

co do fryzury kokardki myslę, że się utrzyma ;d jeszcze mam sporo czasu zeby to sprawdzić ;p a gdyby co to 15 min i mama poprawi hehe ;d

mnie się dziś śniły pierdoły... jeżdziłam gdzieś autem po jakiś halach.. bez sensu. Rano jak wstałam to mnie łydki bolały zakwasy po jeździe ;p

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 05:56   #4039
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie się dziś śniły pierdoły... jeżdziłam gdzieś autem po jakiś halach.. bez sensu. Rano jak wstałam to mnie łydki bolały zakwasy po jeździe ;p
zakwasy po jeździe powiadasz

- Loesje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 06:12   #4040
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

hahah po jeździe samochodem ;p Ja nie wiem o czym Ty myslisz hahaha ;d

Stary 2013-02-05, 06:14   #4041
Tycikata
Wtajemniczenie

Myślę tym co faceci z rańca

- Loesje
Stary 2013-02-05, 06:18   #4042
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Pionę przybijam ;]
Też nie ogarniam jak młodsze ode mnie dziewczyny mają już swoje firmy ;] A ja tyram jak wół na tych studiach i złamanego grosza za to nie mam ;] Szkoda słów
ja żeby otworzyć firmę w branży, która mi się marzy, muszę zdobyć uprawnienia zawodowe, co trwa 10 lat 7 już za mną hahha I jeszcze egzamin zawodowy... Na szczęście zarabiam jakieś tam pieniądze, mam etat, ale kiluset tysięcy to nie odłożę
Witam

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 06:21   #4043
misia880
Zakorzenienie

Tycikata udana jesteś ;d

wogole to znalazłam śliczną koszulke nocną i sie zakochałam ;d;d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7b51dbbf3f99dc2c1336c7e4ed7573e8.jpg (48,0 KB, 17 załadowań)

Stary 2013-02-05, 06:58   #4044
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
O, super, jak wrócisz z pracy to pochwal się co to za autko
Rover niestety nie Range Rover tylko sam Rover 214 jeszcze go nie widziałam, bo stoi w firmie, bo tż dzisiaj go do mechanika zabiera aby go posprawdzali

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Przepraszam że tak będę nawijać nie na temat ale muszę się trochę wciągnąć do wątku ale zanim to zrobię to opowiem trochę o sobie bo dostałam taką propozycję a ja lubie gadać . A więc ja będę Panią młodą po raz drugi wiem jak to brzmi ale niestety to nie był mój wybór żeby wyszło jak wyszło mój eks oświadczył z dnia na dzień że nie chce dłużej żyć w małżeństwie do tego oznajmił ze nie chciał wcale mieć dzieci a po 2 tygodniach od rozstania dowiedziałam się że spotyka się z inną. Oczywiście nie mówiąc mi o tym przed ślubem że nie chce mieć potomstwa. Nie życzę nikomu żeby czuł się tak jak ja wtedy, jakby świat mknął dalej a ja stałam w miejscu nie nadążając za tym co się w koło mnie dzieje W czerwcu 2012 roku złożyłam skargę do sadu metropolitalnego w sprawie o stwierdzenie nieważności małżeństwa. W lipcu 2012 dostałam pismo że moją skargę przyjęli a sprawa w toku i jak na razie cisza. 5 m-cy po rozstaniu poznałam mojego obecnego TŻ niby to krótki okres po rozstaniu ale ja miałam uczucie jakby dzień trwał miesiąc i jak już nie miałam czym płakać stwierdziłam że trzeba żyć dalej. Obecny TŻ jest nagroda za te wszystkie wylane łzy, jest moich marzeń spełnieniem ich prawdziwym odzwierciedleniem:brzydal : Dodam jeszcze że z byłym przed ślubem mieszkałam ok. 2 lata i nikomu nie dam sobie wmówić że to dobry pomysł bo poznasz tą druga połówkę. Ja poznałam ale w chwili rozstania Z obecnym po roku razem zaręczyliśmy się teraz czekamy na ten dzień ślubu żeby iść przez życie razem Na chwile obecną planujemy ślub cywilny a jeśli sprawa ze ślubem jak ja to mówie kościołowym się wyjaśni to weźmiemy ślub kościelny mam do was pytanie co sądzicie o białej sukience na ślub cywilny?? tzn. chce żeby była dopasowana do ziemi ale taka wyglądająca jak do ślubu kościelnego, nie chce mieć welonu, rękawiczek. Pomyślałam sobie że mam okazję znowu wcisnąć się w tego typu sukienkę a też mój TŻ nie miał wcześniej żony więc chcemy żeby ten ślub i impreza była taka jakbyśmy brali ślub kościelny bo dla mnie będzie tak samo ważny jak kościelny. Do tego ja wiem że to ten człowiek na którego czekałam całe życie i po to przeżyłam to co przeżyłam żeby to z nim założyć rodzinę i che żeby ten dzień był wyjątkowy a patrząc potem na płyte z wesela nie che widzieć zwykłej sukienki która będzie mi przypominać o tym że to drugi raz wychodze za mąż. Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcie sukni która mi się marzy dodam że za maż wyszłam mając 22 lata i moje małżeństwo trwało rok i 5m-cy i eks oczywiście też stwierdził że sie odkochał cóż tak szybko??
Współczuję takiego gnoja... i życzę aby teraz to było na wieki

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
KaEs w takim razie polecam Ci inne drzewko (moja rezerwa gdyby w razie siostra Tzta miala drzewko z odciskami) z karteczkami na których goście piszą życzenia i wieszają na gałązkach - świetna pamiątka i ozdoba domu w jednym wrzucam zdjęcia samego drzewka bez karteczek.. uzupełnię jak znajdę takie z życzeniami
znalazłam http://www.slubnaalejka.pl/userdata/...cac28017c5.jpg
To mi się podoba tylko skąd takie drzewko wziąć

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Jeszcze raz, bo chciałąm Wam pokazać moją BYŁĄ długość... a w poprzednim mi nie wyszło
Super kolor
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 07:21   #4045
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Głodnemu chleb na myśli

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Rover niestety nie Range Rover tylko sam Rover 214 jeszcze go nie widziałam, bo stoi w firmie, bo tż dzisiaj go do mechanika zabiera aby go posprawdzali [COLOR="Silver"]

Uuuu, a macie jakiegoś mechanika sprawdzonego do niego? Bo wiesz, z Roverami to jest tak, że tam są nietypowe klucze do nich nie raz potrzebne i w ogóle Wiem, bo siostra też ma (2 już z resztą) i z auta bardzo zadowoleni, oprócz właśnie tych drogich części i początkowych kłopotów ze znalezieniem mechnika

To trzeba opić nowe auto :

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 07:23   #4046
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Piękne zdecydowanie mój typ!

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
mala_czarna ważne, żeby nie było więcej Mamy zebrane 40 tysięcy, te 10 tysięcy jesteśmy w stanie jeszcze dobrać, ale jak przekroczy to wszystko te magiczne 50 to się osram... Fakt, że to jedyny taki dzień w życiu ale za coś trzeba potem żyć
My również przeznaczamy 40 tys. - wesele jednodniowe na 80 osób.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 07:25   #4047
misia880
Zakorzenienie

ja mam czerwone ferarri haha ;d (seicento ;p ) auto pancerne niezniszczalne ;p POLECAM ;d hehe

Stary 2013-02-05, 07:25   #4048
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater tu jest link to tego jak to ma wygladac w koncowej wersji ;d
ta na mojej głowie to taka probna na szybko ;d
pod ta kokardke ma byc wpięty welon
jak sie podoba...???
Bardzo fajna i oryginalna fryzurka do mojej sukienki by nie pasowała.
Stary 2013-02-05, 07:26   #4049
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Bardzo fajna i oryginalna fryzurka do mojej sukienki by nie pasowała.
a jaka masz sukienke?

Stary 2013-02-05, 07:29   #4050
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
ja mam czerwone ferarri haha ;d (seicento ;p ) auto pancerne niezniszczalne ;p POLECAM ;d hehe
Ja też jestem szczęsliwą posiadaczką tego auta - nazwanego przeze mnie "srebrną strzałą"
Na tylnej szybie mam przyklejoną naklejkę z napisem: Jak dorosnę....... będę FERRARI :p Prezent od mojego Tż.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
a jaka masz sukienke?
san patrick rondalla
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości