Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 11:22   #3841
misiadelko
BAN stały

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Dodaja u nas trzeba się zapisywać.

Misia niefajnie...
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:23   #3842
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez kamilka:* Pokaż wiadomość
Jak miło, ze jest ktoś z Piernikowa będzie mi raźniej
Z TŻ jesteśmy baaardzo młodą parą. Spotykamy się od 5 miesięcy, a od 4 miesięcy razem mieszkamy. Oboje rocznik 1986. Jesteśmy szczęśliwi i nie chcemy już nic zmieniać dlatego stwierdziliśmy (w zasadzie to TŻ zaproponował), że zarezerwujemy już termin w kościele i salę na wesele głównie z powodu długiego oczekiwania na termin. Ślub musi się odbyć w lipcu (specyfika pracy mojego TŻ) i zastanawiamy się nad tym rokiem ale nie zdążylibyśmy wszystkiego zorganizować więc jest lipiec 2014 r.
adziia13 macie już zarezerwowaną salę?
wow, podziwiam
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
na Targach będę szukać kapeli ;O
bo bede miec wszystko i muzyke se z radia bede puszczac xd

zawsze to jakaś oszczędność hehe
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:27   #3843
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
A to dlaczego tak? może będzie fajna praca, głowa do góry a co do snu... masakra zajefajne wesele, a postawa TŻ...
Praca fajna, ale wolałbym ją "na swoim" nie u kogoś dlatego do końca roku popracuję bo zarobki bdobre - lepsze niż tutaj mam, więc do końca roku odłożę trochę i lecę na swoje
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:28   #3844
misia880
Zakorzenienie

Zrobie casting . KTO CHCE SPIEWAĆ U MNIE NA WESELU :P
mam nadzieje, że olśni mnie na tych targach ;d albo mój TŻ coś znajdzie bo inaczej zejde na zawał ;p

jade dziś wieczorem do babci się odstresować, na kawke i pyszne ciastko
jutro jedziemy do fotografa obejrzec jego twórczosc i mozliwe, że podpisac umowe

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:31   #3845
misiadelko
BAN stały

Misia nie chcę Cię martwić, ale w Gdańsku na targach nie było ani jednego zespołu, sami DJe...
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:42   #3846
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Ale to co... upatrzonych mam dwóch fotografów z mojej miejscowości (nie mam zamiaru nikogo ściągać z innego miasta)

1. Glamour Studio
2. Katarzyna Pawlak
Piankka, a wiesz może ile to Glamour studio bierze? Bo całkiem spoko ma te foty, może do nich zadzwonię ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:44   #3847
kamilka:*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Mamy W Forte Club, a Wy? Jak nie to zacznij się szybko rozglądać, bo jak my szukaliśmy to na wakacje '14 było już w różnych miejscach sporo rezerwacji.
Mój TŻ teraz wyjechał na 2 tygodnie i jak tylko wróci to będziemy rezerwować salę. O Forte też myśleliśmy Zastanawiamy się jeszcze nad Harasówką i Barbarką...
kamilka:* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:47   #3848
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Mój TŻ teraz wyjechał na 2 tygodnie i jak tylko wróci to będziemy rezerwować salę. O Forte też myśleliśmy Zastanawiamy się jeszcze nad Harasówką i Barbarką...

Też myślałam nad Barbarką, ale tam wchodzi w grę tylko mała ilość gości, a Harasówkę odrzuciliśmy ze względu na lokalizację. Polecam Forte, baaardzo fajny właściciel, można się ze wszystkim dogadać.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:54   #3849
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Też myślałam nad Barbarką, ale tam wchodzi w grę tylko mała ilość gości, a Harasówkę odrzuciliśmy ze względu na lokalizację. Polecam Forte, baaardzo fajny właściciel, można się ze wszystkim dogadać.
Dzięki! Przejadę się tam w weekend
Stary 2013-02-04, 11:58   #3850
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Praca fajna, ale wolałbym ją "na swoim" nie u kogoś dlatego do końca roku popracuję bo zarobki bdobre - lepsze niż tutaj mam, więc do końca roku odłożę trochę i lecę na swoje
A, no tak, nie ma jak na swoim zobaczysz, że szybko śmignie do końca roku dopiero był sylwester, a już jest 4 luty

Cytat:
mam nadzieje, że olśni mnie na tych targach ;d albo mój TŻ coś znajdzie bo inaczej zejde na zawał ;p

jutro jedziemy do fotografa obejrzec jego twórczosc i mozliwe, że podpisac umowe
To życzę powodzenia jutro z fotografem pokaż jego zdjęcia a śpiewać na wesele nie chcę, bo kompletnie nie umiem

kamilka a na ile osób robicie wesele?
Stary 2013-02-04, 12:13   #3851
misia880
Zakorzenienie

Waniliova http://www.studiocinema.pl/ tutaj jego stronka
podoba się?;p
za kamerzyste i fotografa chca 3500 zł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 12:13   #3852
Raczkowanie

Cytat:
A, no tak, nie ma jak na swoim zobaczysz, że szybko śmignie do końca roku dopiero był sylwester, a już jest 4 luty

To życzę powodzenia jutro z fotografem pokaż jego zdjęcia a śpiewać na wesele nie chcę, bo kompletnie nie umiem

kamilka a na ile osób robicie wesele?
Na 100 - 110 osób
Stary 2013-02-04, 12:14   #3853
docik10
Zakorzenienie

Do poznanianka 1990. Mamy podobny termin ja już będę 3 dzień na nowej drodze życia cieszyć się swoim mężem tym bardziej że nie zamieszkamy ze sobą przed ślubem a Ty będziesz ślubować (takie nasze postanowienie z tym wspólnym mieszkaniem i nie ze względów religijnych tylko chcemy żeby to było wyczekane coś nowego, żeby ten ślub na prawdę oznaczał zmiany)
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 12:16   #3854
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Waniliova http://www.studiocinema.pl/ tutaj jego stronka
podoba się?;p
za kamerzyste i fotografa chca 3500 zł
Szczerze? Boskie zdjęcia! Te w wodzie to nasza piękna pogoria kurde, dlaczego Ty mi wcześniej tego fotografa nie pokazałaś, widzę, że z Sosnowca są, więc my też się z nimi spotkamy w przyszłym tygodniu. 3500zł zdjęcia + kamerzysta to niedrogo już do nich piszę ile za same zdjęcia dzięki wielkie pokazać Ci nad którymi my myślimy? też z tych okolic
Stary 2013-02-04, 12:25   #3855
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze? Boskie zdjęcia! Te w wodzie to nasza piękna pogoria kurde, dlaczego Ty mi wcześniej tego fotografa nie pokazałaś, widzę, że z Sosnowca są, więc my też się z nimi spotkamy w przyszłym tygodniu. 3500zł zdjęcia + kamerzysta to niedrogo już do nich piszę ile za same zdjęcia dzięki wielkie pokazać Ci nad którymi my myślimy? też z tych okolic
pokaż pokaż
no pogoria jest sliczna
mi ich polecił kolega z pracy widzialam od nich fotoksiażke i zakochalam sie ;d;d
pytasz ich o samego fotografa? to daj znac jaka cene ci podali

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

a tata mój powiedział mi za 3500 zł to on kupi taki aparat jak ten fotograf na oczy nie widział i zrobi takie zdjecia ze mu oko zblejeje i pow ze chyba oszalelismy ze za taka cene ;O
nie rozumiem go. co on myslal ze fotograf 400 zł kosztuje ??
ale mnie wkurzył...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 12:25   #3856
tajik girl
Raczkowanie

Wróciłam po weekendzie, zaczynam was nadrabiać
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 12:33   #3857
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Piankka, a wiesz może ile to Glamour studio bierze? Bo całkiem spoko ma te foty, może do nich zadzwonię ;]
Nie wiem, nie dowiadywałam się jak zadzwonisz daj znać

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Jeszcze tylko 11 wypłat idę się szykować do pracy, dzisiaj ostatni dzień

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Mam nadzieje, że jak przylezę z pracy moje "nowe" auto będzie stało pod domem
Stary 2013-02-04, 12:34   #3858
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Na 100 - 110 osób
To sporo

Cytat:
pokaż pokaż
no pogoria jest sliczna
mi ich polecił kolega z pracy widzialam od nich fotoksiażke i zakochalam sie ;d;d
pytasz ich o samego fotografa? to daj znac jaka cene ci podali

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

a tata mój powiedział mi za 3500 zł to on kupi taki aparat jak ten fotograf na oczy nie widział i zrobi takie zdjecia ze mu oko zblejeje i pow ze chyba oszalelismy ze za taka cene ;O
nie rozumiem go. co on myslal ze fotograf 400 zł kosztuje ??
ale mnie wkurzył...
Tak, pytam o samego foto. Ok, jak odpiszą to Ci napiszę zdjęcia mają naprawdę piękne, i te pozy nie przejmuj się tatą, moi rodzice mają takie samo podejście zdaniem mojej mamy to w ogóle lepiej nie brać fotografa tylko niech goście robią zdjęcia mhm już widzę ile się ich narobią i jakie 3500zl za foto i kam. to naprawdę niedużo sam foto nieraz kosztuje 2500, a tu takjaby wychodzi Cie po 1750zł. A fotografowie to:

1. http://karolkubara.pl/ (jedna PMka podpisała z nim kilka dni temu umowę) - 2400zł fajny pakiet
2. http://fototc.pl/ - 2200zł fajny pakiet
3. http://www.amarell.cdx.pl/ (poleciła mi go koleżanka z pracy, mieli go na swoim ślubie w 2010 roku) - 1850zł fajny pakiet
4. http://www.fotofinezja.pl/ byliśmy tam i mnie się średnio podoba, za to TŻ mówi, że ok ale on mało fotografów oglądał spoko pakiet za 2300zł

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Wróciłam po weekendzie, zaczynam was nadrabiać
Witaj jak Ci weekend minął?
Stary 2013-02-04, 12:40   #3859
velika
Winter is coming

Cytat:
Nie wiem, nie dowiadywałam się jak zadzwonisz daj znać
No to dzisiaj się postaram po południu, chociaż nie wiem, czy dam radę, bo mam trochę do ogarnięcia.
A jak nie dziś to jutro

velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 12:44   #3860
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
To sporo

Tak, pytam o samego foto. Ok, jak odpiszą to Ci napiszę zdjęcia mają naprawdę piękne, i te pozy nie przejmuj się tatą, moi rodzice mają takie samo podejście zdaniem mojej mamy to w ogóle lepiej nie brać fotografa tylko niech goście robią zdjęcia mhm już widzę ile się ich narobią i jakie 3500zl za foto i kam. to naprawdę niedużo sam foto nieraz kosztuje 2500, a tu takjaby wychodzi Cie po 1750zł. A fotografowie to:

1. http://karolkubara.pl/ (jedna PMka podpisała z nim kilka dni temu umowę) - 2400zł fajny pakiet
2. http://fototc.pl/ - 2200zł fajny pakiet
3. http://www.amarell.cdx.pl/ (poleciła mi go koleżanka z pracy, mieli go na swoim ślubie w 2010 roku) - 1850zł fajny pakiet
4. http://www.fotofinezja.pl/ byliśmy tam i mnie się średnio podoba, za to TŻ mówi, że ok ale on mało fotografów oglądał spoko pakiet za 2300zł
ta fotofinezja na zdjeciac wyglada fajnie, ale skoro mowisz ze bylas i tak srednio .. ;p
my jedziemy jutro do tego studio cinema... on mi tam oferowal teledysk slubny w tym 10 kpl dvd cos tam jeszcze ale nie pamietam co mi wymieniał przez tel ;p jutro dowiem sie dokładnie

staram się nie przejmować ale ja sie staram szukam żeby było w miare tanio i fajnie a ten ma wiecznie jakieś ale robi mi przykrość nawet sobie chyba z tego sprawy nie zdaje. Rzuci mi tekst ze zachwuje się jak królowa Anglii ze takie ceny wybieram az mi sie płakać chce...

Stary 2013-02-04, 12:48   #3861
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze tylko 11 wypłat idę się szykować do pracy, dzisiaj ostatni dzień

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Mam nadzieje, że jak przylezę z pracy moje "nowe" auto będzie stało pod domem
O, właśnie, tak sobie to licz, 11 wypłat udanego ostatniego dnia w pracy życzę a co do auta to chyba coś przegapiłam albo nie chwaliłaś się

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
ta fotofinezja na zdjeciac wyglada fajnie, ale skoro mowisz ze bylas i tak srednio .. ;p
my jedziemy jutro do tego studio cinema... on mi tam oferowal teledysk slubny w tym 10 kpl dvd cos tam jeszcze ale nie pamietam co mi wymieniał przez tel ;p jutro dowiem sie dokładnie

staram się nie przejmować ale ja sie staram szukam żeby było w miare tanio i fajnie a ten ma wiecznie jakieś ale robi mi przykrość nawet sobie chyba z tego sprawy nie zdaje. Rzuci mi tekst ze zachwuje się jak królowa Anglii ze takie ceny wybieram az mi sie płakać chce...
Zdjęcia mają ładne (ale w sumie szału nie ma), ale babka, która fotografuje jest średnia. Koniecznie daj znać po spotkaniu a o reszcie fotografów co myślisz?

Daj spokój, to Wasz dzień i Wy zadecydujecie co i za ile wybierzecie tzn. Wy sami sobie płacicie za wesele? My sami, więc w sumie rodzice nie mają w tej kwestii za wiele do powiedzenia. Może przekonaj go jakoś (pokaż cenniki), że teraz takie ceny to normalka, przecież wszystko idzie w górę... niestety...
Stary 2013-02-04, 12:49   #3862
Piankka
Zadomowienie

N o nie chwaliłam się bo mnie nie było a w sobote ogladalismy w necie i w niedziele jechalismy kupić ale na komisie nie bylo, i tż dzisiaj jedzie po nie, bo do nowej pracy potrzebuje aby jakos dojechać, bo busem nie bede sie toczyć bo to mi 40 min zajmie.... idę
Stary 2013-02-04, 12:51   #3863
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
O, właśnie, tak sobie to licz, 11 wypłat udanego ostatniego dnia w pracy życzę a co do auta to chyba coś przegapiłam albo nie chwaliłaś się

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Zdjęcia mają ładne (ale w sumie szału nie ma), ale babka, która fotografuje jest średnia. Koniecznie daj znać po spotkaniu a o reszcie fotografów co myślisz?

Daj spokój, to Wasz dzień i Wy zadecydujecie co i za ile wybierzecie tzn. Wy sami sobie płacicie za wesele? My sami, więc w sumie rodzice nie mają w tej kwestii za wiele do powiedzenia. Może przekonaj go jakoś (pokaż cenniki), że teraz takie ceny to normalka, przecież wszystko idzie w górę... niestety...
własnie nie sami, moglibyśmy ale chcemy remont robic i na to odkładamy kase. Rodzice sie zaoferowali a teraz cuduje, tyle ze on nie mówi ze nie da tylko ze to glupie itp. podważa moje zdanie ale to chyba tylko po to zeby mnie zdenerwować
Ten Karol Kubara też bardzo mi sie spodobał. Napisałam do niego czekam aż odpisze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 12:51   #3864
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Cześć dziewczyny chciałabym do Was dołączyć bo czytam Was i czytam ale chyba czas najwyższy się przedstawić
Kamila, 26 lat, pochodzę i mieszkam w Toruniu.
Ślub zaplanowaliśmy na lipiec 2014 r. - konkretnej daty jeszcze nie mamy ale przygotowania czas zacząć
Witaj

Cytat:
kolejne 3 wykonane telefonu do kapel.. i WIELKIE NIC "termin zajety" chyba zmienie termin bo juz mnie krew zalewa ;p
jedna kobita mi powiedziała ze sklad 4 osobowy 7.5 tys
Niestety, ale tak to już jest z terminami Szukasz tylko i wyłącznie w województwie Śląskim? Mnóstwo usługodawców dojeżdża z innych województw. Ja np mam kamere/foto z innego województwa i dla nich to żaden problem.

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Dodaja u nas trzeba się zapisywać.
Dzięki
W takim razie w tym tygodniu podejdziemy do kancelarii podpytać co i jak. U Was też są i dni skupienia i nauki przedmałżeńskie?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 12:53   #3865
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:

Z jakiego regionu pochodzisz?
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 12:56   #3866
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Z jakiego regionu pochodzisz?
śląsk

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

dodaja szukalam tez w małopolskim i opolskim. No to te zespoły które mi sie podobały to tylko jeden miał wolny termin 3800 zł chcą.. 4 osoby. myslicie ze to duzo czy tak w miare?

Stary 2013-02-04, 12:57   #3867
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
N o nie chwaliłam się bo mnie nie było a w sobote ogladalismy w necie i w niedziele jechalismy kupić ale na komisie nie bylo, i tż dzisiaj jedzie po nie, bo do nowej pracy potrzebuje aby jakos dojechać, bo busem nie bede sie toczyć bo to mi 40 min zajmie.... idę
O, super, jak wrócisz z pracy to pochwal się co to za autko

Cytat:
własnie nie sami, moglibyśmy ale chcemy remont robic i na to odkładamy kase. Rodzice sie zaoferowali a teraz cuduje, tyle ze on nie mówi ze nie da tylko ze to glupie itp. podważa moje zdanie ale to chyba tylko po to zeby mnie zdenerwować
Ten Karol Kubara też bardzo mi sie spodobał. Napisałam do niego czekam aż odpisze
Mnie właśnie też chyba on najbardziej się podoba i fototc spotkamy się z każdym i zobaczymy czyli rodzice płacą za wesele, mhm, no to trochę do gadania mają może myśleli, że mniej ich to wesele wyjdzie, a patrzą, że Ty na samego kam. i foto chcesz wydać 3500zł ciężko mi powiedzieć, ale ja na Twoim miejscu nie denerowałabym się tylko szczerze pogadała pokaż jakie są teraz ceny. My kamerzysty nie bierzemy, znajomy (gość na weselu ) będzie trochę kamerował

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Witaj

Niestety, ale tak to już jest z terminami Szukasz tylko i wyłącznie w województwie Śląskim? Mnóstwo usługodawców dojeżdża z innych województw. Ja np mam kamere/foto z innego województwa i dla nich to żaden problem.

Dzięki
W takim razie w tym tygodniu podejdziemy do kancelarii podpytać co i jak. U Was też są i dni skupienia i nauki przedmałżeńskie?
Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak dni skupienia, więc chyba u nas nie ma czegoś takiego
Stary 2013-02-04, 12:58   #3868
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
http://ww.nostrado.pl/
mnie Ci wpadli w oko ) jak narazie ;p

U mnie własnie oni będą grali
Stary 2013-02-04, 12:59   #3869
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
śląsk

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

dodaja szukalam tez w małopolskim i opolskim. No to te zespoły które mi sie podobały to tylko jeden miał wolny termin 3800 zł chcą.. 4 osoby. myslicie ze to duzo czy tak w miare?
Ja myślę, że średnio... my chcemy dać za zespół max. 2500zł, ale wesele robimy niewielkie, bo na ok. 40 osób, więc wystarczą 2 lub 3 osoby
Stary 2013-02-04, 13:00   #3870
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Ciężko mówić czy dużo czy mało. Jedni szukają czegoś powiedzmy do 2 tysięcy, inni są w stanie zapłacić 6000. Sami musicie wiedzieć ile jesteście w stanie zapłacić.

Cytat:

Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak dni skupienia, więc chyba u nas nie ma czegoś takiego
Ja do niedawna też nie wiedziałam Koleżanka mi mówiła, która w tym roku bierze ślub. I u mnie tylko 4 razy w roku to się odbywa.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości