|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
sissy that walk
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Dziewczyny, możecie podać link do fb Basi? Nie mogę znaleźć
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() W Tesco powinnaś go znaleźć spokojnie ![]() Co do Szusz i jej filmiku z posiłkami dnia to jakoś tak strasznie negatywnie go nie odebrałam jak wy. Przyjęłam go z jakąś taką obojętnością. Ot, bezsensowny nic nie wnoszący filmik jakich wiele na YT. Z resztą raczej po jej pseudo kulinarnym kanale niczego lepszego się spodziewać nie można.. Jeszcze się nie przyzwyczaiłyście do tego? Ja już chyba tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Rozeznanie
|
wydaje mi się że na tym zdjęciu sa Basi rodzice
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater ta para po lewej, Pan z muszką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- A mnie filmik szusz zainspirował. Dostała słój miodu i nie wiem co z nim zrobić. Jutro kupuje bielucha ![]()
#4444 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy filmik Michelle Phan o tym jak nadawać różny kształt brwiom.
http://www.youtube.com/watch?v=Myd5dznLstg
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u RLM Tag "I ![]() http://www.youtube.com/watch?v=PEgbiY858kE
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 | |
Łotewa
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Yap6XbCaX2A Nowy codzienny filmik u Karoliny . Edytowane przez beznadziejniak Czas edycji: 2013-02-05 o 16:30 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
wrzucam link do nowej youtubowiczki, przed sekundą ją znalazłam, zabieram się za oglądanie
http://www.youtube.com/user/worldofs...ew=0&flow=grid |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4451 |
Rozeznanie
|
A widziałyście jak 1kasias filmik Radzki shejtowała? Filmik nie pierwszej świeżości, ale właśnie sobie Radzkę nadrabiałam i przylukałam...
Nie wiem jak Wy, ale ja, w dobie wszechobecnej reklamy, zarabiania na YT/blogach, cenię sobie bardzo , gdy ktoś wprost daje do zrozumienia, że filmik/post jest sponsorowany. U Radzki jest logo sponsora, z resztą już wcześniej pisała, że z nim współpracę nawiązała i będą raz w miesiącu filmiki " dla sponsora". W dodatku nie tylko napisała : "o jaka boska kamera", ale pokazała naocznie jak działa. Filmik ma treść, kontent...Z tego co kojarzę był też konkurs związany z tymże sponsorem i ktoś z widzów dostał kamerkę. Wychodzi na to, że nie da się widzom dogodzić. Laski powinny nagrywać filmiki po X godzin dziennie, w jakości HD, coby się dobrze oglądało, mają być przygotowane merytorycznie, mają pokazywać coś nowego, a nie denka i zakupy. Toż to tyle godzin roboty, że ja pitole. Etat normalnie. Toż to sie wręcz należy za to jakaś kasa. Ale nie można z własnej,może nie cięzkiej, ale czasochłonnej pracy, czerpać ŻADNYCH korzyści, bo zaraz ludzi boli. Nie kumam kompletnie skąd ten hejt. Z zazdrości? http://www.youtube.com/watch?v=IZtrHBIuRa0 Edytowane przez CATUS Czas edycji: 2013-02-05 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cieplo. Taras pełen kwiatow. Fotele pelne poduszek. Swiece. Daszek. Miekkie dywaniki. . -ptak w tych jablonkach u sąsiada tak śpiewa cały dzien!Nie moge spokojnie posiedziec bo w uszach piszczy! Zima.Koc.Termofor. - tesknie za tym ptakiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Rozeznanie
|
W którym momencie? Nie pytam złośliwie, po prostu nie kumam.
A żeby nie było, że jestem jakąś fanatyczną fanką Radzki... Mnie dużo bardziej osłabił filmik o tych ubraniach do łażenia po domu. Siakieś tam piżamki, plandeki :P, niby że to takie ulubione, a po chwili konkurs, epatowanie marką itd. A jak jest wprost : ROBIĘ FILMIK DLA SONY, to mnie nie boli. Niech se ma tę kamerkę, bo jak taka dobra, to filmiki będą lepsze. Outfit i tak se obejrzę, a kamerki przecież nie kupię, bo mi niepotrzebna... Niech żesz ma se dziewczyna siakiś profit z tej roboty... Bo jak kamerka do niczego, to zaraz krzyki, ze kalkulatorem nagrywa - a za coś ten sprzęt trza kupić. Edytowane przez CATUS Czas edycji: 2013-02-05 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Raczkowanie
|
Być może ja jestem negatwynie nastawiona na reklamy na yt. Stąd moja ocena.
Teraz oglądam sporo filmików dziewczyn które reklam nie robią, a wiadomo... trudno o takie na naszym Polskim yt. Tak więc pozstawiłam sobie PaniąNorge i kilka nowych dziewczyn BoogieSilver ,Baby Jane Hudson, Pchełka. Dziewczyny nie mają takiego parcia na kasę i szkło. O wiele przyjemniej mi się je ogląda. To jak stare czasy na yt gdzie o marketingu szeptanym nie było mowy. ![]()
Cieplo. Taras pełen kwiatow. Fotele pelne poduszek. Swiece. Daszek. Miekkie dywaniki. . -ptak w tych jablonkach u sąsiada tak śpiewa cały dzien!Nie moge spokojnie posiedziec bo w uszach piszczy! Zima.Koc.Termofor. - tesknie za tym ptakiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Blogi są pełne dziennych jadłospisów, może żadna youtubowiczka nie wpadła na taki pomysł, bo nie ma co pokazywać? A może teraz będzie moda na zakładanie wielu kanałów, "szuszgotuje", "szuszpokazujesponsorowan ekosmetyki", "szuszpokazujesponsorowan etorebki"? Szczególnie, gdy nie ma się nic ciekawego do powiedzenia na żaden z tych tematów. Kasia Tusk też namnożyła sobie blogów ![]() Szusz sama powiedziała, że jej kanał nie jest ściśle urodowy, a lifestyle'owy, czy jedzenie nie mieści się w tematyce lifestyle'u i potrzeba do tego osobnego kanału?
![]() |
#4456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Np. żeby nagrać filmik to trzeba powiedzmy ze 3 godziny. Ja już nie mówię o researchu, o zdobywaniu wiedzy, tylko samo nagranie, obróbka itd. Robisz to bo lubisz, ale Ci drą gęby widzowie, ze masz słabą kamerę, kalkulator, filmiki tak rzadko. Daj nowy film. I przychodzi sony, da ci kamerkę, moze zaplaci parę stówek, moze nawet da ci tyle kasy, co miesiąc, ze nie bedziesz musiala iść pracować w spozywczaku. Będziesz mogła tylko nagrywać, ewentualnie naginać na zakupy z bogatymi klientkami. Nie pójdziesz na to? Obstawiam ze jakieś co najmniej 85 % pójdzie. Większość w filmikach nie wspomni że ktoś im płaci, upchnie reklamę w filmie z serii : co jest w mojej torebce" albo innym haulu. Więc ja se cenię otwarte podejście. Mnie się też podoba porównanie YT do TV. Jak w TV masz reklamy co 5 min, lokowanie produktów, itd - myślisz (przynajmniej większość ludzi myśli) - w porzo, taki program kosztuje, muszą być reklamy. A na YT - za byle pierdołę dostaną od firmy - leci hejt- sprzedał/sprzedała się!, komercha! itp itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I swoją barwą głosu tez mi do kogoś przypomina.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Raczkowanie
|
Nie ma co się kłócić o Szusz dziewczyny
![]() Przyjmijmy , że są różne gusta i każdy szuka na yt czegoś innego. ![]() ![]() Nie przekonujcie się do swoich racji każdy ma rację ![]()
Cieplo. Taras pełen kwiatow. Fotele pelne poduszek. Swiece. Daszek. Miekkie dywaniki. . -ptak w tych jablonkach u sąsiada tak śpiewa cały dzien!Nie moge spokojnie posiedziec bo w uszach piszczy! Zima.Koc.Termofor. - tesknie za tym ptakiem. Edytowane przez MirellaKokos Czas edycji: 2013-02-05 o 19:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mądrze rzeczesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
ej, szusz faktycznie jest dziwna :_ ale akurat nie jadłam bielucha z lososiem, a dobre to polecam tez !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak w temacie to nowy filmik Szusz o perfumach który już był niedawno nie wiem po co znowu robi ten filmik chyba tematy się wyczerpały . http://www.youtube.com/watch?v=PF3PeD4DVyw Cytat:
Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-02-05 o 19:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A nawiązując jeszcze do zarabiania, ja też chętnie obejrzałabym pincet niesponsorowanych filmików, co bym miała pewność, że autorzy np. kosmetyki recenzują od serca. Ale takie czasy, że do każdego chyba firmy piszą z lepszymi lub gorszymi propozycjami wspólpracy, stąd to moje uparte zdanie, że jak ktoś nie sciemnia, to nie ma sie o co czepiać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Rozeznanie
|
Klapa modowa u Radzki dla mnie tragedia aż mnie bolą oczy .
http://www.youtube.com/watch?v=IJackuVrFDU Nowości u Oneilownej http://www.youtube.com/watch?v=bka5DtQxMII Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-02-05 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak dla mnie za dużo wszystkiego.
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodzi o to, że Szusz w wywiadzie przyznała się, że utrzymuje się z YT a ja odnoszę wrażenie, że jej filmiki nie są kręcone z pasji, recenzje nie są szczere tylko dalej robi to tylko po to, żeby móc mieć z czego żyć. Ja tego nie kupuję i jej nie oglądam. Jak również nie przejawiam agresji wobec jej osoby.
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Dla większości ludzi praca to przykry obowiązek i szczęściarze pracują i robią to co lubią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Raczkowanie
|
Nawiązując jeszcze do komentarza 1kasias u Radzki, to może ktoś ją tak objechał, że przez to zrezygnowała z prowadzenia polskiego kanału? Jak myślicie?
Dla mnie 1kasias była miłą, sympatyczną dziewczyną, taka zwyczajna, jednak nie powiem, ażebym nauczyła się czegoś od niej, wyniosła jakąś wiedzę z jej produkcji, czy nawet podpatrzyła coś u niej, co chciałaby kupić. Może trochę z zazdrości naskoczyła na Radzkę, która w dość szybkim czasie zyskała o wiele szerszą publikę niż Katarzyna. Jak myślicie? To oczywiście moje osobiste spostrzeżenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.