Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 15:15   #4441
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Dziewczyny, możecie podać link do fb Basi? Nie mogę znaleźć
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 15:17   #4442
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

U mnie bieluch w KAŻDYM sklepie jest. Nawet w warzywniaku pod blokiem pani ma mini lodóweczkę, w której można kupić mleko i śmietanę i do tego bielucha (jestem z Podkarpacia)

W Tesco powinnaś go znaleźć spokojnie

Co do Szusz i jej filmiku z posiłkami dnia to jakoś tak strasznie negatywnie go nie odebrałam jak wy. Przyjęłam go z jakąś taką obojętnością. Ot, bezsensowny nic nie wnoszący filmik jakich wiele na YT. Z resztą raczej po jej pseudo kulinarnym kanale niczego lepszego się spodziewać nie można.. Jeszcze się nie przyzwyczaiłyście do tego? Ja już chyba tak
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 15:23   #4443
paulina800
Rozeznanie

wydaje mi się że na tym zdjęciu sa Basi rodzice

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

ta para po lewej, Pan z muszką kiedyś wrzucała zdjęcia z ojcem i to raczej nie był ten Pan z drugiej Pary a rodzice zwykle siadają w pierwszym rzędzie więc zakładam że tam można ich szukać;D

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

A mnie filmik szusz zainspirował. Dostała słój miodu i nie wiem co z nim zrobić. Jutro kupuje bielucha
Stary 2013-02-05, 15:24   #4444
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Dziewczyny, możecie podać link do fb Basi? Nie mogę znaleźć
wszystko jest wyjaśnione wyżej ma profil prywatny Addictedto Goodstyle
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 16:11   #4445
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Ciekawy filmik Michelle Phan o tym jak nadawać różny kształt brwiom.

http://www.youtube.com/watch?v=Myd5dznLstg

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 16:16   #4446
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Ciekawy filmik Michelle Phan o tym jak nadawać różny kształt brwiom.

http://www.youtube.com/watch?v=Myd5dznLstg
O, fajnie, że to wrzuciłaś, bo Michelle już dawno u mnie wyleciała z subskrypcji, ale taki filmik chetnię obejrzę.
A u RLM Tag "I Drugstore MakeUp"
http://www.youtube.com/watch?v=PEgbiY858kE
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 16:20   #4447
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
U mnie bieluch w KAŻDYM sklepie jest. Nawet w warzywniaku pod blokiem pani ma mini lodóweczkę, w której można kupić mleko i śmietanę i do tego bielucha (jestem z Podkarpacia)

W Tesco powinnaś go znaleźć spokojnie

Co do Szusz i jej filmiku z posiłkami dnia to jakoś tak strasznie negatywnie go nie odebrałam jak wy. Przyjęłam go z jakąś taką obojętnością. Ot, bezsensowny nic nie wnoszący filmik jakich wiele na YT. Z resztą raczej po jej pseudo kulinarnym kanale niczego lepszego się spodziewać nie można.. Jeszcze się nie przyzwyczaiłyście do tego? Ja już chyba tak
Wow, u mnie w Płocku nie widziałam nigdy, a serio już się nie raz wybieram - lubię nabiał A jak nie to rzucę okiem w stolicy.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 16:24   #4448
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Wow, u mnie w Płocku nie widziałam nigdy, a serio już się nie raz wybieram - lubię nabiał A jak nie to rzucę okiem w stolicy.
To lubię nabiał dwuznacznie brzmi

http://www.youtube.com/watch?v=Yap6XbCaX2A Nowy codzienny filmik u Karoliny .

Edytowane przez beznadziejniak
Czas edycji: 2013-02-05 o 16:30 Powód: dopis
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 17:27   #4449
ladymln
Zadomowienie

wrzucam link do nowej youtubowiczki, przed sekundą ją znalazłam, zabieram się za oglądanie
http://www.youtube.com/user/worldofs...ew=0&flow=grid
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 17:38   #4450
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
wrzucam link do nowej youtubowiczki, przed sekundą ją znalazłam, zabieram się za oglądanie
śliczna
Stary 2013-02-05, 17:51   #4451
CATUS
Rozeznanie

A widziałyście jak 1kasias filmik Radzki shejtowała? Filmik nie pierwszej świeżości, ale właśnie sobie Radzkę nadrabiałam i przylukałam...
Nie wiem jak Wy, ale ja, w dobie wszechobecnej reklamy, zarabiania na YT/blogach, cenię sobie bardzo , gdy ktoś wprost daje do zrozumienia, że filmik/post jest sponsorowany. U Radzki jest logo sponsora, z resztą już wcześniej pisała, że z nim współpracę nawiązała i będą raz w miesiącu filmiki " dla sponsora". W dodatku nie tylko napisała : "o jaka boska kamera", ale pokazała naocznie jak działa. Filmik ma treść, kontent...Z tego co kojarzę był też konkurs związany z tymże sponsorem i ktoś z widzów dostał kamerkę. Wychodzi na to, że nie da się widzom dogodzić. Laski powinny nagrywać filmiki po X godzin dziennie, w jakości HD, coby się dobrze oglądało, mają być przygotowane merytorycznie, mają pokazywać coś nowego, a nie denka i zakupy. Toż to tyle godzin roboty, że ja pitole. Etat normalnie. Toż to sie wręcz należy za to jakaś kasa. Ale nie można z własnej,może nie cięzkiej, ale czasochłonnej pracy, czerpać ŻADNYCH korzyści, bo zaraz ludzi boli.

Nie kumam kompletnie skąd ten hejt. Z zazdrości?

http://www.youtube.com/watch?v=IZtrHBIuRa0

Edytowane przez CATUS
Czas edycji: 2013-02-05 o 17:56
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 17:55   #4452
MirellaKokos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
A widziałyście jak 1kasias filmik Radzki shejtowała? Filmik nie pierwszej świeżości, ale właśnie sobie Radzkę nadrabiałam i przylukałam...
Nie wiem jak Wy, ale ja, w dobie wszechobecnej reklamy, zarabiania na YT, cenię sobie bardzo , gdy ktoś wprost daje do zrozumienia, że filmik/post jest sponsorowany. U Radzki jest logo sponsora, z resztą już wcześniej pisała, że nim wspołpracę nawiązała i będą raz w miesiącu filmiki " dla sponsora". W dodatku nie tylko napisała : "o jaka boska kamera", ale pokazała naocznie jak działa. Filmik ma treść, kontent...Z tego co kojarzę był też konkurs związany z tymże sponsorem i ktoś z widzów dostał kamerkę. Wychodzi na to, że nie da się widzom dogodzić. Laski powinny nagrywać filmiki po X godzin dziennie, w jakości HD, coby się dobrze oglądało, mają być przygotowane merytorycznie, mają pokazywać coś nowego, a nie denka i zakupy. Toż to tyle godzin roboty, że ja pitole. Etat normalnie. Toż to sie wręcz należy za to jakaś kasa. Ale nie można z własnej,może nie cięzkiej, ale czasochłonnej pracy, czerpać ŻADNYCH korzyści, bo zaraz ludzi boli.

1kasias miała rację.
- tesknie za tym ptakiem.
MirellaKokos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 17:57   #4453
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MirellaKokos Pokaż wiadomość
1kasias miała rację.
W którym momencie? Nie pytam złośliwie, po prostu nie kumam.
A żeby nie było, że jestem jakąś fanatyczną fanką Radzki...
Mnie dużo bardziej osłabił filmik o tych ubraniach do łażenia po domu. Siakieś tam piżamki, plandeki :P, niby że to takie ulubione, a po chwili konkurs, epatowanie marką itd. A jak jest wprost : ROBIĘ FILMIK DLA SONY, to mnie nie boli. Niech se ma tę kamerkę, bo jak taka dobra, to filmiki będą lepsze. Outfit i tak se obejrzę, a kamerki przecież nie kupię, bo mi niepotrzebna...
Niech żesz ma se dziewczyna siakiś profit z tej roboty... Bo jak kamerka do niczego, to zaraz krzyki, ze kalkulatorem nagrywa - a za coś ten sprzęt trza kupić.

Edytowane przez CATUS
Czas edycji: 2013-02-05 o 18:03
Stary 2013-02-05, 18:19   #4454
MirellaKokos
Raczkowanie

Być może ja jestem negatwynie nastawiona na reklamy na yt. Stąd moja ocena.

Teraz oglądam sporo filmików dziewczyn które reklam nie robią, a wiadomo... trudno o takie na naszym Polskim yt. Tak więc pozstawiłam sobie PaniąNorge i kilka nowych dziewczyn BoogieSilver ,Baby Jane Hudson, Pchełka. Dziewczyny nie mają takiego parcia na kasę i szkło.
O wiele przyjemniej mi się je ogląda.
To jak stare czasy na yt gdzie o marketingu szeptanym nie było mowy.
Stary 2013-02-05, 18:47   #4455
semantique
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość

Widzę, że nie umiesz czytać/oglądać ze zrozumieniem. Postaram się wyjaśnić, szuszgotuje = kanał, gdzie Szusz gotuje po swojemu. Mówiła, że nie jest "specjalistką od gotowania", ale będzie się starała pokazać, jak zrobić coś łatwego, co sama je. Ostatni filmik nie miał na celu pokazania, jak się gotuje, ale przedstawienie posiłków w ciągu dnia. Czy naprawdę tak trudno to zrozumieć ? A powiedz mi, jakie twoim zdaniem są "odkrywcze" filmiki? Żadna inna Youtubowiczka nie wpadła na taki pomysł, zdaje się. Może filmik Florence o walczeniu z niedoskonałościami, gdzie po raz setny powtarza za innymi dziewczynami Effaklar k itd., nie mówiąc o tym że część produktów nawet nie używała. A może filmiki z zakupami? Denka? Ulubieńcy? Wszystko działa na tej samej zasadzie.
Dzięki za wyjaśnienie

Blogi są pełne dziennych jadłospisów, może żadna youtubowiczka nie wpadła na taki pomysł, bo nie ma co pokazywać? A może teraz będzie moda na zakładanie wielu kanałów, "szuszgotuje", "szuszpokazujesponsorowan ekosmetyki", "szuszpokazujesponsorowan etorebki"? Szczególnie, gdy nie ma się nic ciekawego do powiedzenia na żaden z tych tematów. Kasia Tusk też namnożyła sobie blogów
Szusz sama powiedziała, że jej kanał nie jest ściśle urodowy, a lifestyle'owy, czy jedzenie nie mieści się w tematyce lifestyle'u i potrzeba do tego osobnego kanału?
Stary 2013-02-05, 18:52   #4456
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Być może ja jestem negatwynie nastawiona na reklamy na yt. Stąd moja ocena.

Teraz oglądam sporo filmików dziewczyn które reklam nie robią, a wiadomo... trudno o takie na naszym Polskim yt. Tak więc pozstawiłam sobie PaniąNorge i kilka nowych dziewczyn BoogieSilver ,Baby Jane Hudson, Pchełka. Dziewczyny nie mają takiego parcia na kasę i szkło.
O wiele przyjemniej mi się je ogląda.
To jak stare czasy na yt gdzie o marketingu szeptanym nie było mowy.
Pewno, że przyjemniej, wiadomo. Ale se pomyśl, ile to roboty i kasy, żeby nagrać film dobrej jakości, w dodatku z sensem. To trza mieć wiedzę, trza mieć sprzęt. Nie każdy ma kasę itd. Niektórzy muszą napitalać po ileś godzin na etacie. I jak im odmówić korzyści z roboty jaką robią?
Np. żeby nagrać filmik to trzeba powiedzmy ze 3 godziny. Ja już nie mówię o researchu, o zdobywaniu wiedzy, tylko samo nagranie, obróbka itd. Robisz to bo lubisz, ale Ci drą gęby widzowie, ze masz słabą kamerę, kalkulator, filmiki tak rzadko. Daj nowy film.
I przychodzi sony, da ci kamerkę, moze zaplaci parę stówek, moze nawet da ci tyle kasy, co miesiąc, ze nie bedziesz musiala iść pracować w spozywczaku. Będziesz mogła tylko nagrywać, ewentualnie naginać na zakupy z bogatymi klientkami. Nie pójdziesz na to? Obstawiam ze jakieś co najmniej 85 % pójdzie. Większość w filmikach nie wspomni że ktoś im płaci, upchnie reklamę w filmie z serii : co jest w mojej torebce" albo innym haulu.
Więc ja se cenię otwarte podejście.
Mnie się też podoba porównanie YT do TV. Jak w TV masz reklamy co 5 min, lokowanie produktów, itd - myślisz (przynajmniej większość ludzi myśli) - w porzo, taki program kosztuje, muszą być reklamy. A na YT - za byle pierdołę dostaną od firmy - leci hejt- sprzedał/sprzedała się!, komercha! itp itd.
Stary 2013-02-05, 18:56   #4457
olewa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Dziewczyna przypomina mi inną youtuberkę - dizelka13..
I swoją barwą głosu tez mi do kogoś przypomina..
olewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:01   #4458
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
Dziewczyna przypomina mi inną youtuberkę - dizelka13..
I swoją barwą głosu tez mi do kogoś przypomina..
Mi Agnieszkę Szulim z wyglądu przypomina, ale jest naturalniejsza
Stary 2013-02-05, 19:05   #4459
MirellaKokos
Raczkowanie

Nie ma co się kłócić o Szusz dziewczyny

Przyjmijmy , że są różne gusta i każdy szuka na yt czegoś innego. Jedni będą oglądać zachwyceni serek Bieluch, serek wiejski, miód, bułeczki, ogórek, polędwicę z indyka itp bo po prostu lubią Szusz i są zadowoleni z jej filmików, a inni jak ja uznają to za banał.

Nie przekonujcie się do swoich racji każdy ma rację

Edytowane przez MirellaKokos
Czas edycji: 2013-02-05 o 19:07
Stary 2013-02-05, 19:08   #4460
madziarushoffa
Raczkowanie

Cytat:
Pewno, że przyjemniej, wiadomo. Ale se pomyśl, ile to roboty i kasy, żeby nagrać film dobrej jakości, w dodatku z sensem. To trza mieć wiedzę, trza mieć sprzęt. Nie każdy ma kasę itd. Niektórzy muszą napitalać po ileś godzin na etacie. I jak im odmówić korzyści z roboty jaką robią?
Np. żeby nagrać filmik to trzeba powiedzmy ze 3 godziny. Ja już nie mówię o researchu, o zdobywaniu wiedzy, tylko samo nagranie, obróbka itd. Robisz to bo lubisz, ale Ci drą gęby widzowie, ze masz słabą kamerę, kalkulator, filmiki tak rzadko. Daj nowy film.
I przychodzi sony, da ci kamerkę, moze zaplaci parę stówek, moze nawet da ci tyle kasy, co miesiąc, ze nie bedziesz musiala iść pracować w spozywczaku. Będziesz mogła tylko nagrywać, ewentualnie naginać na zakupy z bogatymi klientkami. Nie pójdziesz na to? Obstawiam ze jakieś co najmniej 85 % pójdzie. Większość w filmikach nie wspomni że ktoś im płaci, upchnie reklamę w filmie z serii : co jest w mojej torebce" albo innym haulu.
Więc ja se cenię otwarte podejście.
Mnie się też podoba porównanie YT do TV. Jak w TV masz reklamy co 5 min, lokowanie produktów, itd - myślisz (przynajmniej większość ludzi myśli) - w porzo, taki program kosztuje, muszą być reklamy. A na YT - za byle pierdołę dostaną od firmy - leci hejt- sprzedał/sprzedała się!, komercha! itp itd.

Bardzo mądrze rzeczesz
madziarushoffa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:11   #4461
sylwoha
Zakorzenienie

ej, szusz faktycznie jest dziwna :_ ale akurat nie jadłam bielucha z lososiem, a dobre to polecam tez !
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:24   #4462
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Filmik Szusz...

wiecie co on może wydawać sympatyczny i pewnie takie emocje powinien wzbudzać. Do tego momentu jest ok. Ale do momentu w którym pomyślę, że dziewczyna zarabia tyle pieniędzy na tych filmikach pokazując swoja kanapkę to wzbudza we mnie negatywne odczucia. Pokazać kanapkę, bielucha, serek wiejski ludzie to obejrzą, interes się kręci, kasa jest...

słabe to

Ktoś kto nie jest glupi po akcji z zarabianiem Szusz sam powie , że to takie sztuczne napędzanie sobie filmików.

Może ta dziewczyna jest ok i robi filmiki bo to kocha, ale ja już nie oglądam ich mając na oczach klapi, że robi to ciepła osoba która chce pokazać serek. Dla mnie to maszynka do robienia pieniędzy i tyle.

Widać w filmiku w którym mówiła , że odchodzi iż to nie sprawia jej przyjemności.

Z czego się utrzyma gdy przestanie kręcić? Pewnie to jest teraz problem bo mówiła, że utrzymuje się tylko z yt.

Ja życzę jej jak najlepiej
Niech nagywa dalej
niestety przyjemności z oglądania już nie mam (dlatego staram się nie oglądać).
Moim zdaniem masz rację , bo to w końcu Szusz powinna więcej z siebie dać bo to jest bardzo słabe. Ale naiwne osoby się nie zorientują a te bardziej kumate wiedzą że robi z widzów balabala

I tak w temacie to nowy filmik Szusz o perfumach który już był niedawno nie wiem po co znowu robi ten filmik chyba tematy się wyczerpały .
http://www.youtube.com/watch?v=PF3PeD4DVyw

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja, w dobie wszechobecnej reklamy, zarabiania na YT/blogach, cenię sobie bardzo , gdy ktoś wprost daje do zrozumienia, że filmik/post jest sponsorowany. U Radzki jest logo sponsora, z resztą już wcześniej pisała, że z nim współpracę nawiązała i będą raz w miesiącu filmiki " dla sponsora". W dodatku nie tylko napisała : "o jaka boska kamera", ale pokazała naocznie jak działa. Filmik ma treść, kontent...Z tego co kojarzę był też konkurs związany z tymże sponsorem i ktoś z widzów dostał kamerkę. Wychodzi na to, że nie da się widzom dogodzić. Laski powinny nagrywać filmiki po X godzin dziennie, w jakości HD, coby się dobrze oglądało, mają być przygotowane merytorycznie, mają pokazywać coś nowego, a nie denka i zakupy. Toż to tyle godzin roboty, że ja pitole. Etat normalnie. Toż to sie wręcz należy za to jakaś kasa. Ale nie można z własnej,może nie cięzkiej, ale czasochłonnej pracy, czerpać ŻADNYCH korzyści, bo zaraz ludzi boli.

Widziałam już ten filmik jakiś czas temu i prześledziłam te komentarze i mimo że jestem przeciwna tej machinie ze sponsoringiem na YT to raczej tu 1kasias przesadziła chyba żal jej było .

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2013-02-05 o 19:25
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:31   #4463
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Moim zdaniem masz rację , bo to w końcu Szusz powinna więcej z siebie dać bo to jest bardzo słabe. Ale naiwne osoby się nie zorientują a te bardziej kumate wiedzą że robi z widzów balabala

I tak w temacie to nowy filmik Szusz o perfumach który już był niedawno nie wiem po co znowu robi ten filmik chyba tematy się wyczerpały .
http://www.youtube.com/watch?v=PF3PeD4DVyw

Widziałam już ten filmik jakiś czas temu i prześledziłam te komentarze i mimo że jestem przeciwna tej machinie ze sponsoringiem na YT to raczej tu 1kasias przesadziła chyba żal jej było .
No właśnie o to mi mniej więcej chodzi. Jak to ktoś napisał w komentarzach " pokazała ząbki", a szkoda , bo ja miałam ją za sympatyczną, bezpretensjonalną dziewczynę.
A nawiązując jeszcze do zarabiania, ja też chętnie obejrzałabym pincet niesponsorowanych filmików, co bym miała pewność, że autorzy np. kosmetyki recenzują od serca. Ale takie czasy, że do każdego chyba firmy piszą z lepszymi lub gorszymi propozycjami wspólpracy, stąd to moje uparte zdanie, że jak ktoś nie sciemnia, to nie ma sie o co czepiać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 19:32   #4464
Qloui
Rozeznanie

Klapa modowa u Radzki dla mnie tragedia aż mnie bolą oczy .
http://www.youtube.com/watch?v=IJackuVrFDU

Nowości u Oneilownej
http://www.youtube.com/watch?v=bka5DtQxMII

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2013-02-05 o 19:38
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:37   #4465
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
wygląda niebanalnie- fakt.
jednak dla mnie za dużo wszystkiego.
Stary 2013-02-05, 19:39   #4466
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też się absolutnie nie podoba.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:44   #4467
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
A jakie to ma znaczenie, czy pracuje gdzieś indziej czy nie? A np. Raadzka gdzieś jeszcze pracuje? Albo ile dziewczyn udało się zostać wizażystkami czy makijażystkami przez działalność na YT ? A FlorenceBeauty gdzieś pracuje?
Nie oglądam kanału Stylizacje2 czy FlorenceBeauty (chociaż robiłam porównanie kogo bardziej lubię oglądać, ale na tej zasadzie, że kanał znam, ale go nie oglądam) i nie wiem z czego utrzymują się te dziewczyny.
Chodzi o to, że Szusz w wywiadzie przyznała się, że utrzymuje się z YT a ja odnoszę wrażenie, że jej filmiki nie są kręcone z pasji, recenzje nie są szczere tylko dalej robi to tylko po to, żeby móc mieć z czego żyć.
Ja tego nie kupuję i jej nie oglądam. Jak również nie przejawiam agresji wobec jej osoby.
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:45   #4468
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na to co Radzka czasem pokaże to nawet jest nieźle.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:54   #4469
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
Nie oglądam kanału Stylizacje2 czy FlorenceBeauty (chociaż robiłam porównanie kogo bardziej lubię oglądać, ale na tej zasadzie, że kanał znam, ale go nie oglądam) i nie wiem z czego utrzymują się te dziewczyny.
Chodzi o to, że Szusz w wywiadzie przyznała się, że utrzymuje się z YT a ja odnoszę wrażenie, że jej filmiki nie są kręcone z pasji, recenzje nie są szczere tylko dalej robi to tylko po to, żeby móc mieć z czego żyć.
Ja tego nie kupuję i jej nie oglądam. Jak również nie przejawiam agresji wobec jej osoby.
A od kiedy praca musi być pasją?
Dla większości ludzi praca to przykry obowiązek i szczęściarze pracują i robią to co lubią
Stary 2013-02-05, 19:56   #4470
madziarushoffa
Raczkowanie

Nawiązując jeszcze do komentarza 1kasias u Radzki, to może ktoś ją tak objechał, że przez to zrezygnowała z prowadzenia polskiego kanału? Jak myślicie?

Dla mnie 1kasias była miłą, sympatyczną dziewczyną, taka zwyczajna, jednak nie powiem, ażebym nauczyła się czegoś od niej, wyniosła jakąś wiedzę z jej produkcji, czy nawet podpatrzyła coś u niej, co chciałaby kupić.

Może trochę z zazdrości naskoczyła na Radzkę, która w dość szybkim czasie zyskała o wiele szerszą publikę niż Katarzyna.
Jak myślicie?

To oczywiście moje osobiste spostrzeżenia...
madziarushoffa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości