Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 22:29   #361
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
ja to bym sie z Małaszyńskim przespała albo Robertem Patisonem......:h ahaha:
: hahaha: A ja z Gerardem Butlerem, uwielbiam go, ma cos w sobie z mojego TZ
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 22:30   #362
Krystel13
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Mi jak przed pierwszą operacją dali do przymierzenia 400cc to mi się nawet dwa takie implanty na klacie nie zmieściły w sumie jeden na środku wyglądał najlepiej choć stóp i tak nie widziałam. No a teraz mam dwa takie - zmieściły się obok siebie, nawet jest przerwa między nimi a stopy widzę
Stary 2013-02-07, 22:31   #363
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki:c mok:nadazyc za postami graniczy z cudem ponad godzine siedzialam by przeczytac wszystko co mnie ominelo
foamclene gratulujue
pisalam do doktorka aby mi przypomnial co w koncu wybralam i on mi odp ze implanty firmy silimed , profil extra wysoki lub wysoki, wypelnione zelem silikonowym,otoczka mikropoliurenowa, i napisalam mu ze boje sie troche czy te 420ml nie beda za duze a te 375 za male czy sa jakies pomiedzy to on mi odp zebym brala te wieksze bo po operacji zawsze jest niedosyt i ze on by mi proponowal wlasnie te wieksze , ewentualnie moge jeszcze wybrac allergan 400TRX i juz sama nie wiem ktore wybrac......??????:confus ed::c onfused:pomozcie prosze przedez wszystkim sie zastanawiam co to jest za firma silimed nie slyszalam o niej nic a ja chcialam mentora albo allergana ..... chyba zapytam go czy nie moge miec tych mentorow i dlaczego chce mi dac te silimed ????aha i powiedzial ze miedzy 375 a 420 ml bedzie nie duza roznica w obwodzie bo tylko 1-2 cm wiec chyba wezme te wieksze....i czy ktoras z was slyszala o tych silimed????????????:confu sed: jutro rano lece robic badania mam adzieje ze wszystko wyjdzie ok
Ja słyszałam o silimedach - podobno ta ich powłoka zapobiega w pewien sposób kapsulacji i jeśli chodzi o anatomy to niby przy tej powłoce ryzyko obrotu jest praktycznie zerowe. Silimedy są jedną z 3 firm (2 pozostałe to mentory i allergany) która ma certyfikat fda
Stary 2013-02-07, 22:32   #364
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
: hahaha: A ja z Gerardem Butlerem, uwielbiam go, ma cos w sobie z mojego TZ
nooooooo.... też ciacho!!

Stary 2013-02-07, 22:33   #365
chiquitkaaa
Raczkowanie

wlasnie tez tylko tyle znalazlam info o tych silimed...;/ chyba ich nie wezme wole wziac ktores co sa bardziej znane ehhh doktorek bedzie mial juz dosc moich emailiale wyczytalam tez ze te silimed maja najwieksza projekcje 8,6 i moze dlatego mi je wybral bo ja mu powiedzialam ze chce duze heh
Stary 2013-02-07, 22:34   #366
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
A gdzie Twoja wyjściówka?
Muszę oderwać Tż-ta od lapka i wcisnąć mu w łapę aparat, zaraz się za to biorę

Cytat:
Czym smarować i czy smarować blizny których jeszcze nie ma Przed operacją takie pytanie nie bardzo ma sens bo nie wiadomo co będzie się działo z blizną. Nie kupisz przecież wszystkich maści jakie mogą się przydać. Myślę, że przed operacją nie ma sensu zajmować się takimi problemami a skupić się raczej na innych sprawach- typu czy na pewno chcę okrągłe czy anatomiczne, jaki rozmiar chcę mieć ,ile cm będę miała w biuście po operacji, jaki będzie rowek między piersiami. Problemy typu "czym będę smarować blizny" - lepiej zostawić na okres po operacji i nie zaprzątać sobie uwagi taki sprawami.
Mya - dlatego ja chcę listę pytań pooperacyjnych przygotować

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
wlasnie tez tylko tyle znalazlam info o tych silimed...;/ chyba ich nie wezme wole wziac ktores co sa bardziej znane ehhh doktorek bedzie mial juz dosc moich emailiale wyczytalam tez ze te silimed maja najwieksza projekcje 8,6 i moze dlatego mi je wybral bo ja mu powiedzialam ze chce duze heh
http://silimed.hu/en/silimed-mammary...and-sizes.html fajny filmik mają
Stary 2013-02-07, 22:35   #367
chiquitkaaa
Raczkowanie

dziekuje;-* ale jakos chyba bede go namawiac by mi dal te mentory albo allergan;-)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 22:39   #368
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Na tlc właśnie program omawiający kapsulację i db
Stary 2013-02-07, 22:41   #369
Amorcio
Wtajemniczenie

Macie kanal TLC? pokazuja problemy z cycuszkami po op, mowia o tej kaps cos tam i o torebkach

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

O Kulkaaga ogladamy to samo

A ten implant Silimet od niedawna ma chyba ten certyfikat na rynek amerykanski, jest to firma brazylijska, na beuty jest artykul o nich

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-07 o 22:43
Stary 2013-02-07, 22:42   #370
chiquitkaaa
Raczkowanie

magro co do opryszczki to moge ci duuuuuuzo o niej powiedziec wrecz jestem ekspertem od opryszczki hehhe przez okres ponad 2 lat mialam przynajmniej raz na miesiac ta france a czasami dopiero zaleczylam mialam tydzien spokoju i znowu wylazilo!!!probowalam chyba wszystkich mozliwych sposobow uwierz jest ich masa ale wszystko o dupe rozbic jedynie skuteczny okazal sie heviran jadlam go chyba z pol roku bardzo duze dawki bo 800mg i przestalam sie opalac i to byl sposob, niestety kazdy moj wyjazd do cieplych krajow konczy sie wielka oprycha co jest mega uciazliwe a naprawde jak mi wywalilo to ja mialam cala dolna warge w strupie jak sobie to przypomne to az mnie dreszcze przechodza takze nie ma co kupowac tych masci tylko heviran regularnie i duze dawki bo te 200mg na mnie neistety nie dzialaly....a i jezcze taki jeden domowy sposob nastepnym razem jak juz poczujesz ze wylazi albo bedziesz m ec male babelki zamroz ja!!! ja co chwile przykladalam przez chusteczke kostki lodu i tak ja zamrazalam i znikala;-)na jakis czas;-)
Stary 2013-02-07, 22:51   #371
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Myślę, że przed operacją nie ma sensu zajmować się takimi problemami a skupić się raczej na innych sprawach- typu czy na pewno chcę okrągłe czy anatomiczne, jaki rozmiar chcę mieć ,ile cm będę miała w biuście po operacji, jaki będzie rowek między piersiami. Problemy typu "czym będę smarować blizny" - lepiej zostawić na okres po operacji i nie zaprzątać sobie uwagi taki sprawami.

Ani ryż, ani fantomy nie dają realnego efektu - orientacyjnie coś się zobaczy. Można w wielkim przybliżeniu porównać jak wygląda 200cc, jak 300cc albo 500cc. I nic więcej.
Mi jak przed pierwszą operacją dali do przymierzenia 400cc to mi się nawet dwa takie implanty na klacie nie zmieściły w sumie jeden na środku wyglądał najlepiej choć stóp i tak nie widziałam. No a teraz mam dwa takie - zmieściły się obok siebie, nawet jest przerwa między nimi a stopy widzę
Myaeczko dobry wieczór... czy Ty mi chcesz coś powiedzieć...?!?!?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 22:52   #372
Amorcio
Wtajemniczenie

Dzieczyny jezeli cycki sa nizej osadzone to jaki ksztalt mplantow powinien byc zeby cycuszki dobrze wygladaly, nie ciezko na brzuchu
Stary 2013-02-07, 22:59   #373
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
magro co do opryszczki to moge ci duuuuuuzo o niej powiedziec wrecz jestem ekspertem od opryszczki hehhe przez okres ponad 2 lat mialam przynajmniej raz na miesiac ta france a czasami dopiero zaleczylam mialam tydzien spokoju i znowu wylazilo!!!probowalam chyba wszystkich mozliwych sposobow uwierz jest ich masa ale wszystko o dupe rozbic jedynie skuteczny okazal sie heviran jadlam go chyba z pol roku bardzo duze dawki bo 800mg i przestalam sie opalac i to byl sposob, niestety kazdy moj wyjazd do cieplych krajow konczy sie wielka oprycha co jest mega uciazliwe a naprawde jak mi wywalilo to ja mialam cala dolna warge w strupie jak sobie to przypomne to az mnie dreszcze przechodza takze nie ma co kupowac tych masci tylko heviran regularnie i duze dawki bo te 200mg na mnie neistety nie dzialaly....a i jezcze taki jeden domowy sposob nastepnym razem jak juz poczujesz ze wylazi albo bedziesz m ec male babelki zamroz ja!!! ja co chwile przykladalam przez chusteczke kostki lodu i tak ja zamrazalam i znikala;-)na jakis czas;-)
jestem podbnym przypadkiem, regularnie co miesiąc dostawałam opryszczki, w końcu jak wylała mi się tak na pół brody to powiedziała czas coś z tym zrobić, w zeszłym roku groprinosin pomógł, w tym roku tylko na 3 miesiące, teraz jak wywaliło to jem własnie ten heviran i to 800mg!! mam nadzieje że przejdzie
kiedyś z kostką lodu próbowałam ale było jesczez gorzej
coś miałam jesczze napisać ale zapomniałam

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Dzieczyny jezeli cycki sa nizej osadzone to jaki ksztalt mplantow powinien byc zeby cycuszki dobrze wygladaly, nie ciezko na brzuchu
podbijam pytanie!!!! :conf used:

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Muszę oderwać Tż-ta od lapka i wcisnąć mu w łapę aparat, zaraz się za to biorę
no to czekamy!!!

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
margo!! a propos komentarza: to nie sa pushupy
AMANINA!!!
a w centymetrach ile więcej? co Ty z nimi robisz?!?!?!?
Stary 2013-02-07, 23:15   #374
Amorcio
Wtajemniczenie

Wlasnie widzialam jak wyglada torebka otaczajaca implant To taka blonka jak na piersi kurczaka
Stary 2013-02-07, 23:19   #375
Kulkaaga
Wtajemniczenie

No to stworzyłam niewyjściowy album z wyjściówką
Stary 2013-02-07, 23:29   #376
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Wlasnie widzialam jak wyglada torebka otaczajaca implant To taka blonka jak na piersi kurczaka
dokładnie! tak samo mi się to skojarzyło
Stary 2013-02-07, 23:35   #377
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie! tak samo mi się to skojarzyło
ach to dlatego taka cisza na forum
tv oglądacie!
Stary 2013-02-07, 23:38   #378
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
ach to dlatego taka cisza na forum
tv oglądacie!
ale juz się skonczyło.... fajnie było zobaczyć jak to wygląda od medycznej strony

Edytowane przez Krystel13
Czas edycji: 2013-02-07 o 23:39
Krystel13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:38   #379
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Jakie ta babka miała cuda w tych piersiach - jakiś silikon przemysłowy, implant większy niż myślała, obrócony i jeszcze przerost torebki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 23:41   #380
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość

Mya mam prośbę żebyś zerknęła na moją jedną brzydką bliznę, czy ona się wyrówna ładnie , czy już też ma zadatki, ze będzie brzydka i wymagała więcej pracy.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Dziewczynki a czym najlepiej smarować blizny i po jakim czasie
U Ciebie jeszcze nie ma blizn- dopiero rana się goi I na razie traktuj ją po prostu jak ranę- a więc na pewno nie maścią na blizny. A rana ma mieć sucho, musi mieć dostęp powietrza i musi być sterylna - do 4 tygodni to jedyne zalecenia. Jeśli widzisz że rana się paprze, ślimaczy- trzeba do dr i niech daje maść na zakażone rany. Rana ma się szybko zagoić- im szybciej , tym będzie ładniejsza blizna. I jeśli zapewni się ranie te trzy warunki - a więc: sucha, nie zaparzana, sterylna- powinna zagoić się prawidłowo.
A jak potem postępować z blizną dowiesz się na kontroli. Bo blizna-bliźnie nie równa. Jednej potrzeba cebuli, innej silikonu a jeszcze innej nie potrzeba niczego.

Cytat:
Dziewczyny, wywaliło mi opryszczke. Dosłownie k...a w 3 inuty i 2 bąbelki które rosły w oczach. Poleciałam do apteki i pani aptekarka nie chciała mi sprzedać heviranu (PI.%^@%#^@%%$#NDA jedna)
na szczęscie w drugiej pobliskiej aptece pracuje taki życzliwy pan magister który zawsze poratuje w potrzebie . Heviran lek i hascovir maść, mma nadzieje że się cofnie?
Hevarin pomoże- najważniejsze żeby Cię już więcej nie wywaliło, więc bierz go sumiennie. Z opryszczką nie wolno operować- raz że osłabienie, dwa że nie należy wtedy inkubować (żeby opryszczki nie przenieść do oskrzeli->płuc), trzy że jako wirus rozwijający się na skórze i błonach śluzowych może zakazić operowane miejsce. Pewnie jest jeszcze jakieś cztery i pięć
Od momentu zażycia Hevarinu -dwa tygodnie i spokojnie można operować. Dwa tygodnie to taki najdogodniejszy okres- wiem że po tygodniu też już operują.

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość
To jak to jest z opalaniem, ja wprawdzie nie często na solarium bywam ale często podróżuję w ciepłe rejony i sporo plażuję. No i co z sauną moją ukochaną
Pół roku po operacji nie należy przegrzewać operowanych obszarów.
Nawet do roku nie wolno opalać blizn- bo zmienią kolor na trwałe, może też się zrobić bliznowiec.
Skórze piersi opalanie nie pomoże w niczym- lepiej w ogóle , już nigdy nie męczyć jej opalaniem. Odmłodzone piersi a skóra babci - eee to droga donikąd

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Na 7 miesięcy wstawie focie blizny. Ta blizna jakby mnie ciagnela do srodka ale ogolenie jest wypukla. I niestety to ta ktora tak mnie pociagnela jak zakladalam staniczek co moge wiecej o niej napisac ze jest gruba w porownaniu do reszty blizny no i jest znacznie bledsza niz pozostala czesc. No i ze boli. Jestem zla

To ja push upa takiego duzego nie chce bede sie bala ze mi piersi znieksztalcikurc ze bede musiala myslec nad czyms innym. Wczoraj kupilam stanik i tak sie zastanawiam czy on nie jest na mnie za maly...
Ojej- to właśnie ta blizna nieszczęsna może faktycznie jakieś włókienko się naderwało i teraz Cię ciągnie bo się zrasta. Kurcze- jak się blizna nie zagoi szybko to potem z nią same kłopoty.
Szkoda, że lekarze tak lekko podchodzą do np. zostawionej nitki w bliźnie
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ale ja jestem tu chyba jakimś wyjątkiem na forum,bo nigdy mi nie zależało na wielkości-nie miałam z tym problemów.Odpowiadało mi zawsze moje 75B,ale po ciązach mi opadło i nie sterczy
A w sumie mi o to najbradziej chodzi...zdaję się jednak na lekarza i po prostu co on zadecyduje to wezmę-jesli się uprze ze większe bo będą lepiej wyglądać to jakoś to zniosę

A dziś byłam u kosmetyczki i pytałam jak to jest kiedy Pani zze zrobionym biustem przychodzą na masaż i okazuje się,ze nie jest problemem położyc się na brzuchu i lezeć na tych piersiach,a ja kurka się o to zamartwiałam-wiem,ze spanie to jest nie wskazane,ale mysle ze przez godzinę jak tak poleżę to nic się chyba nie stanie??
No oczywiście,chodzi tez o własną wygodę...
Co do masażu- Klaudeczka właśnie odpowiedziała jak jest. Fajnie, że się cieszysz że się da bo kosmetyczka tak twierdzi-ale czas zweryfikuje wszystko
Co do podkreślonej części- zabrzmiało troszkę jakbyśmy tu wszystkie chciały przede wszystkim duże cycki hihi
Co do wytłuszczonej części-"co on zdecyduje to wezmę" Po Twojej kilku miesięcznej, zupełnie dla mnie nie zrozumiałej batalii na innym wątku te słowa brzmią co najmniej dziwnie . Nie będę cytować bo chyba wiesz co pisałaś jeszcze w tym tygodniu.

Cytat:
Ilona, opryszczka jest przeciwskazaniem, mój dr powiedział, że właśnie nie mogę mieć miesiączki i opryszczki
co do zgrubienia torebki - to jest to capsular contracture - czyli tzw cc, jedno z powikłań które może się zdażyć po op

Od KXXXXXX:

"Piersi w indywidualnym dla każdego czasie układają się i miękną. Niepokoić może fakt gdy po kilku
miesiącach po ułożeniu jedna pierś zaczyna robić się bardziej twarda, mniej ruchoma, mniejsza i podnosi się ku
górze, czasem odsłaniając bliznę. Być może wówczas dochodzi do powikłania zwanego nadmiernym
przerostem torebki ( kapsulacją). Jest to zjawisko o nieustalonej dotychczas etiologii i występuje niezależnie od
udziału pacjenta lub lekarza. W takiej sytuacji należy zgłosić się niezwłocznie do kontroli. W początkowych
etapie kapsulacji stosujemy farmakoterapię. Niestety zaawansowane stadium przykurczu wymaga reoperacji,
polegającej na wycięciu przerośniętej torebki i wymianie implantu."
Bardzo proszę edytuj nazwisko Pana dr z postu.
Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hurraaa udało mi się wejść!!!!!!pozdrowienia z hurghady kochanie moje!!!jest super,jest ciepło,dziś wręcz za ..ciepło!!mój tż nie jest moim tż...bo mnie kocha i uwielbia....całuje i nosi na rękach..tzn jest taki jak powinien być normalnie!!nie będę komentować póki..co!!!nie ma cudów ....ja wiem!!

ogólnie bawię się cudownie....jutro mija tydzień laby!!!cycuchy robią wrażenie,jest ze mną jedna kolezanka przed operacją i mówi że sie nie może napatrzeć na moje!!!!!!
MAYU BYŁAM NAWET NA MASAŻU!!!Myślałam wtedy o Tobie...myślę..co ta maya miała na myśli mówiąc że nie da sie a żelkami???no i pierwsze 15min super a kolejne marzyłam by przewrócić się już na plecy.bo miałam masaż całego ciała!!nie mogłam sie skupić na masażu bo mnie cycki bolałyale to kilka min...do 15...da się przeżyćale w gruncie rzeczy ...MASZ RACJĘ!!!!!!!!!!

także ja CAŁUJĘ i przesyłam trochę słońca!!!nie czytam bo oczywiste jest że czasu nie mam..na wakacjach!!!:coje st:zdjęć już jest multum ale wrzucę po powrocie!!!buziaaaaaaaaak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii:cm ok:
Jej- ale słonecznie się zrobiła Klaudek jak miło, że się pokazałaś, czekałam na Ciebie i Twoje słoneczne pozdrowionka od razu mi lepiej. Warszawę dziś zasypało - każdy promyk słoneczka jest na wagę złota!!!!
Odpoczywaj i za siebie i za nas buziaki!!!!!!

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:41   #381
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Jakie ta babka miała cuda w tych piersiach - jakiś silikon przemysłowy, implant większy niż myślała, obrócony i jeszcze przerost torebki

noooo ale doktorek bardzo ładnie je naprawił
Stary 2013-02-07, 23:54   #382
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
ale juz się skonczyło.... fajnie było zobaczyć jak to wygląda od medycznej strony
Ale tragedie miala dziewczyna zrobiona i to po raz kolejny, na dodatek implant z zelem do wypelniania materacy

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Myu czy mogla bys nam pomoc, poytalysmy z Margo jaki ksztalt powinien miec implant przy nizej osadzonych piersiach zeby one wygladaly lekko i nie spoczxelynna brzuchu?
Stary 2013-02-07, 23:54   #383
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Ale tragedie miala dziewczyna zrobiona i to po raz kolejny, na dodatek implant z zelem do wypelniania materacy
implant z żelem do wypełniania materacy?
nie no, masakra, to się nie nadaje do żartów...
co to za frima??!?! PIP?

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-02-07 o 23:58
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:56   #384
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
nooo! aż włos się jeży -nawet ten wydepilowany - jak się takie rzeczy ogląda!!! masakra!
Stary 2013-02-07, 23:58   #385
Amorcio
Wtajemniczenie

Wiecie, ze o tej godzinie mamy 5 gosci na forum Gosci podgladaczy co czytaja nie ujawniajac sie
Stary 2013-02-08, 00:03   #386
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Myu czy mogla bys nam pomoc, poytalysmy z Margo jaki ksztalt powinien miec implant przy nizej osadzonych piersiach zeby one wygladaly lekko i nie spoczxelynna brzuchu?
Wszystkich którzy chcą wyjaśnić tą zagadkę bardzo proszę o przygotowanie na jutro:
dwóch karteczek o wymiarach :12cm x 12cm oraz 12cm x11.5cm , linijki lub centymetra i pisaka
Będziemy robić doświadczenie- każdy sam wyciągnie wnioski zobaczymy co stwierdzimy

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-02-08, 00:04   #387
margo50100
Raczkowanie

Kulkaaga
widziałam Twoją wyjścióweczkę, bardzo mi się podoba!
I mówisz że tu będzie okrągłe 350cc? a jakie Ty masz wymiary? (nie napisałaś czy już jestem śpiąca i nie pamiętam?... i za leniwa zeby wrócić i pcozytać we wcześniejszych wpisach )
Stary 2013-02-08, 00:04   #388
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, ze o tej godzinie mamy 5 gosci na forum Gosci podgladaczy co czytaja nie ujawniajac sie
Jak ktoś zalogowany się ukryje - też jest widoczny jako gość. Więc może to sami- swoi

Stary 2013-02-08, 00:06   #389
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystkich którzy chcą wyjaśnić tą zagadkę bardzo proszę o przygotowanie na jutro:
dwóch karteczek o wymiarach :12cm x 12cm oraz 12cm x11.5cm , linijki lub centymetra i pisaka
Będziemy robić doświadczenie- każdy sam wyciągnie wnioski zobaczymy co stwierdzimy

Niiieeee noooo proooossszzze Cie, znowu to samo co w czesci 8 strona ok 120cos tam. Chyba anatom wtedy ale dlaczego jaki efekt?

To kiedy Tonia wie, ze zboczek.... moze to nasz jakis zboczek . Chyba, ze Tonia z nim na privie pisze hi hi

W tej czesci pisalysmy, ze okragly wychodzi chyba nizej niz anatom, chyba przy ktoryms poscie gdzie mowa byla o autostradzie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-08 o 00:10
Stary 2013-02-08, 00:07   #390
margo50100
Raczkowanie

Cytat:

to ja jeszcze podrzyucę pytanie o... kształt implantów anatomicznych mentor kontra natrelle w takim przypadku
335 vs 350

Dziękuję i czekam na jutro!!!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości