Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 20:42   #1231
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Mariah, dziękuję w imieniu swoim i tż za polecenie tłuszczu do skór, ten produkt jest rewelacyjny! A dzisiaj jako jedyna w pracy nie narzekałam na sól
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:45   #1232
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Poka Też chciałabym zaopatrzyć się w coś takiego, miałam olejek brązujący Pat&Rub, niestety na mojej skórze wyglądał pomarańczowo i oddałam mamie.
Załącznik

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
Produkty brązujące/samoopalające/pochodne nie działają na mnie w zeszłym roku robiłam eksperyment- przez 3 miesiące, od lutego, codziennie paćkałam nogi takimi cudami i... nic. Kompletne zero efektu nawet solarium próbowałam z takim samym skutkiem. Dopiero pod koniec września, po intensywnym przebyaniu na słońcu całe lato, miałam względnie zdrowy kolor skóry
Nie wiem czy się rozumiemy - mnie chodzi o produkty koloryzujące, zawierające w sobie "farbę" nadającą nieco brązowy odcień To nie samoopalacze, efekt jest widoczny od razu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sztyft MK.jpg (14,2 KB, 75 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:48   #1233
Mariah
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39176573]Mariah, dziękuję w imieniu swoim i tż za polecenie tłuszczu do skór, ten produkt jest rewelacyjny! A dzisiaj jako jedyna w pracy nie narzekałam na sól [/QUOTE]

A teraz mi się przypomniało, że ktoś tu mnie pytał o piankę do rozciągania obuwia. Ponoć można ją dostać w Deichmannie, ja dowiedziałam się o niej właśnie z wizażu. Nie miałam nigdy potrzeby, by z niej korzystać, więc niestety nie wiem jak się sprawuje. Ale kilka wizażanek ją sobie chwaliło
Stary 2013-02-11, 20:48   #1234
abrakatabra
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39176573]Mariah, dziękuję w imieniu swoim i tż za polecenie tłuszczu do skór, ten produkt jest rewelacyjny! A dzisiaj jako jedyna w pracy nie narzekałam na sól [/QUOTE]

Jakiej firmy masz tłuszcz? :/ mam z CCC i nawet on nie pomaga na sól
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:55   #1235
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Jakiej firmy masz tłuszcz? :/ mam z CCC i nawet on nie pomaga na sól
coccine, kupowany był w ccc:
http://sklep-diana.pl/content/images...r_coccine.jpeg
ja jestem z niego bardzo zadowolona
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 21:01   #1236
abrakatabra
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39176939]coccine, kupowany był w ccc:
ja jestem z niego bardzo zadowolona[/QUOTE]

Smarowałam je przed sezonem, potem pastowałam ale sól i tak wygrała. Spróbuje jeszcze raz.
Stary 2013-02-11, 21:05   #1237
julia404
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Nie wiem czy się rozumiemy - mnie chodzi o produkty koloryzujące, zawierające w sobie "farbę" nadającą nieco brązowy odcień To nie samoopalacze, efekt jest widoczny od razu
To podliczyłam pod "pochodne" Próbowałam, na dekolcie i ramionach wyglądają cudnie, na nogach w zasadzie widać tylko coś błyszczącego, a niestety nie kolor Stąd się zastanawiam zawsze, czy te biedne nogi wyglądają przynajmniej przyzwoicie latem.

Mariah dobrze ci się spradzają te rajstopy w sprayu? W sensie trwałości, farbowania, ścierania i potem zmywania? Może wypróbuję
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 21:08   #1238
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik

Dziękuję. A to ciekawe...
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 21:17   #1239
monicar
Zakorzenienie

Polecam Sally Hansen, Airbrush Legs rajstopy w spray'u. Dla mnie rewelacyjny produkt
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 21:28   #1240
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:

A skoro jesteśmy w temacie spódnic- co myślicie o ich noszeniu przez osoby z kompletnie nieopalonymi nogami?
Sama jestem naturalnie trupio blada, lubię się taką i mi to nie przeszkadza, póki nie robi sie gorąco i nie wypada założyc czegoś krótszego - tu zaczynają się schody:/
Wiele zależy od naturalnego koloru skóry - niektóre osoby mają niezbyt ładny, lub bardzo cienką skórę, wygląda to po prostu niezdrowo, niekiedy z rózowo-fioletowym odcieniem
Dopóki słońce mnie trochę nie ogarnie to jestem straszliwym bledziochem na słońcu leżeć nie lubię, solarium odpada w ogóle. Kupiłam kiedyś balsam brązujący Elancyl i bardzo go polecam - nie cuchnie obrzydliwie DHA, nie da się nim zrobić smug i zostawia ładny koloryt, bez pomarańczy. Drugim moim typem była pianka koloryzująca z Pizz Buin, ale tutaj zapach był już wyczuwalny, niemniej kolor skóra uzyskiwała bardzo ładny.
Mam kilka olejków lekko nadających kolor - np Nuxe z drobinkami, ale zawsze mam stres, że zostawia ślady na ubraniu - moja koleżanka tak sobie załatwiła sukienkę i fotele samochodowe
Chyba spróbuję też Wasze rajstopy w sprayu - żebym to dobrze skumała - spryskuję i można iść?

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39176939]coccine, kupowany był w ccc:

Też go mam, już chyba trzeci rok i bardzo polecam

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2013-02-11 o 21:32
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 21:45   #1241
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A skoro jesteśmy w temacie spódnic- co myślicie o ich noszeniu przez osoby z kompletnie nieopalonymi nogami?
Sama jestem naturalnie trupio blada, lubię się taką i mi to nie przeszkadza, póki nie robi sie gorąco i nie wypada założyc czegoś krótszego - tu zaczynają się schody:/
U siebie nie znoszę bladych nóg latem, lubię mieć takie ciemniejsze ( nie spalone) bo moim zdaniem lepiej wyglądają takie do szortów czy spódniczek
u innych mi to kompletnie nie przeszkadza, wiem, że nie każdy może się opalać, albo po prostu taką ma już karnacje i nic się z tym nie zrobi, a przecież nikt przy upale nie będzie się męczył w długich spodniach
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 22:21   #1242
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Chyba spróbuję też Wasze rajstopy w sprayu - żebym to dobrze skumała - spryskuję i można iść?
To taki podkład do nóg Ja latem smaruję co kilka dni balsamem lekko brązującym, nie mam wtedy zacieków ani innych samoopalaczowych niespodzianek i nie wygląda to nienaturalnie.

Edytowane przez Maqua
Czas edycji: 2013-02-11 o 22:23
Stary 2013-02-11, 22:27   #1243
Olcia
Zakorzenienie

Wrzucam kilka zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1119.jpg (106,7 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.png.jpg (48,0 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tawny-calzados-gredos-shoes-black-mango-sunglasses.jpg (41,5 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7934~look-additional-big.jpg (137,5 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0945.jpg (152,0 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6324.jpg (134,3 KB, 79 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 22:51   #1244
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Gdzie mniej więcej szukać tej bluzy szarej z kamieniami? Nie widziałam jej nigdzie
Mozna kupic zwykla bluze i kamyki doszyc wedle wlasnego upodobania

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Również lubię takie połączenia. Czy chodzi Ci o tą bluzkę z napisem "paris booutique"? Ależ Ci jej zazdroszczę! Oczywiście za późno się obudziłam i już było po niej
Tak, ta bluza jest fantastyczna i pasuje do wielu rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Już ja tam na wątku widziałam ile jeszcze Ci się udało ustrzelić. Jak zaczniesz wypisywać na zakupowym to dostaniesz ostrzeżenie.

W moich egzemplarzach 36 jest większe od 38, ale krótsze.
38 leżą zdecydowanie lepiej.
Hry, hry Skoro szyja jak chca, to moze wcisne sie w 36 (na zapas bym je miala).

Na blade nogi, rece i co tam chcecie, polecam pianke samoopalajaca St Moriz klik Uzywam jej od 3 lat i jestem bardzo zadowolona. Pianka jest brazowa i od razu barwi cialo, dzieki czemu widac, w ktorych miejscach mamy braki w smarowaniu. Smierdzi samoopalaczem, ale kosztuje grosze, opalenizne mozna stopniowac i nie daje marchewkowego odcienia, raczej taki brudnawy braz (uzywalam medium).

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 07:31   #1245
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez deila Pokaż wiadomość

Na blade nogi, rece i co tam chcecie, polecam pianke samoopalajaca St Moriz klik Uzywam jej od 3 lat i jestem bardzo zadowolona. Pianka jest brazowa i od razu barwi cialo, dzieki czemu widac, w ktorych miejscach mamy braki w smarowaniu. Smierdzi samoopalaczem, ale kosztuje grosze, opalenizne mozna stopniowac i nie daje marchewkowego odcienia, raczej taki brudnawy braz (uzywalam medium).
sprawdziłam go na ebay i kosztuje tam 3x tyle
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-12, 07:53   #1246
alove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Znajoma używała szamponu przeciw wypadaniu z Vichy, który zmniejszył wypadanie włosów. Polecam też maski Biowax, ja nie używałam tej do włosów wypadających, ale używałam innych, ta firma jest bardzo dobra
Właśnie idę dziś do SP i na pewno się w nią zaopatrzę, po przeczytaniu tylu pozytywnych opinii muszę ją mieć!

Cytat:
- lek biotebal - tu więcej informacji: http://www.biotebal.pl/
- szampon z chili i pomarańczą Love to mix organic - dostępny w sklepie kalina lub bioarp
- olej łopianowy

Plus dieta bogata w ryby morskie i nasiona dyni, słonecznika, migdały i orzechy
Szampon też już sobie zapisałam i mam w planach niedługo zrobić większe zamówienie z Kaliny (dzięki Twoim opiniom ), więc szampon też dodam do koszyka

Cytat:
Napisane przez Melliana Pokaż wiadomość
Polecam Neoptide Ducray. Zahamował mi poważne wypadanie spowodowane chorobą i leczeniem. Mam włosy ładniejsze, niż przed problemami
Dziękuję, nazwa zapisana

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Mi pomógł Vitapil, tylko ze nie jedno opakowanie a kuracja kilkoma wcierka Radical tez
Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Ja też polecam Vitapil
Vitapil właśnie zamówiłam na Allegro, ale nie wiem czy będę miała tyle motywacji, żeby regularnie przyjmować tabletki

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Jantar
Niestety, po Jantarze zrobiła mi się masakra, potrafiłam wyciągać podczas kąpieli całe garści włosów , teraz po odstawieniu jest o niebo lepiej, ale i tak strasznie wypadają

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Jantar
Ja aktualnie wcieram kozieradkę, Anwen pisała na blogu, że to cud na wypadające włosy. Kupisz w zielarskich za ok. 2 złote, wystarczy zapatrzyć i napar wcierać w skórę głowy
Polecam też maski Waxa

Właśnie, kozieradka! Zapomniałam jak się to cudo nazywa! Też zapisuję, będę szukać!

Witam Was dziewczyny w tym pięknym, słonecznym dniu (u Was też tak ładnie?). O 12.30 wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do Vero Mody, to moja pierwsza rozmowa i kompletnie nie wiem czego się spodziewać trzymajcie kciuki żebym nie zrobiła z siebie głupka
alove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 08:15   #1247
olka900
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alove Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny w tym pięknym, słonecznym dniu (u Was też tak ładnie?). O 12.30 wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do Vero Mody, to moja pierwsza rozmowa i kompletnie nie wiem czego się spodziewać trzymajcie kciuki żebym nie zrobiła z siebie głupka
Będę trzymać kciuki, na pewno dobrze Ci pójdzie
Stary 2013-02-12, 08:16   #1248
Ag4
AGA :)

alove powodzenia!

Ja przed sezonem (czyli zanim wskoczę w spódnice/sukienki które noszę bez rajstop) smaruję nogi balsamem brązującym. Bardzo nie podobają mi się blade nogi Nie jestem oczywiście wygrzewania się na słońcu, ale lekka opalenizna wygląda zdrowo moim zdaniem.

Na bluzę na pewno się nie skuszę, ale zaczynam intensywnie rozmyślać o białej marynarce

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 08:24   #1249
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Posmarowałam wczoraj buty tłuszczem i wreszcie zniknął problem z solą a walczę z nią od miesiąca, dziękuję
Stary 2013-02-12, 08:52   #1250
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
To podliczyłam pod "pochodne" Próbowałam, na dekolcie i ramionach wyglądają cudnie, na nogach w zasadzie widać tylko coś błyszczącego, a niestety nie kolor Stąd się zastanawiam zawsze, czy te biedne nogi wyglądają przynajmniej przyzwoicie latem.

Mariah dobrze ci się spradzają te rajstopy w sprayu? W sensie trwałości, farbowania, ścierania i potem zmywania? Może wypróbuję
Bardzo dobrze, zresztą wskazują na to choćby moje słowa, że 'żyć bez nich nie mogę'
Ja nakładam raczej cienką warstwę, więc wielkiego problemu z brudzeniem ubrań nie mam aczkolwiek preparat zostawia ślady na jasnych ubraniach (po wewnętrznej stronie). W praniu wszystko bez problemu schodzi.
Na trwałość nie narzekam, nic się nie ściera. Zmywa się też łatwo, wystarczy woda i zwykłe mydło

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Wiele zależy od naturalnego koloru skóry - niektóre osoby mają niezbyt ładny, lub bardzo cienką skórę, wygląda to po prostu niezdrowo, niekiedy z rózowo-fioletowym odcieniem
Dopóki słońce mnie trochę nie ogarnie to jestem straszliwym bledziochem na słońcu leżeć nie lubię, solarium odpada w ogóle. Kupiłam kiedyś balsam brązujący Elancyl i bardzo go polecam - nie cuchnie obrzydliwie DHA, nie da się nim zrobić smug i zostawia ładny koloryt, bez pomarańczy. Drugim moim typem była pianka koloryzująca z Pizz Buin, ale tutaj zapach był już wyczuwalny, niemniej kolor skóra uzyskiwała bardzo ładny.
Mam kilka olejków lekko nadających kolor - np Nuxe z drobinkami, ale zawsze mam stres, że zostawia ślady na ubraniu - moja koleżanka tak sobie załatwiła sukienkę i fotele samochodowe

Też go mam, już chyba trzeci rok i bardzo polecam
Najlepiej nałożyć kosmetyk najpierw na dłoń i dopiero rozetrzeć na skórze. Nie ma żadnych zacieków ani plam. Warto też chociaż 5 minut odczekać z założeniem ubrania aby 'rajstopki' utrwaliły się na skórze

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Wrzucam kilka zdjęć
Zawsze się uśmiecham jak widzę tą jej podniesioną nóżkę
Stary 2013-02-12, 09:19   #1251
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
sprawdziłam go na ebay i kosztuje tam 3x tyle
Katia ja go kupuje po 3-4 funty. Na allegro jest po 20 zl plus wysylka, wiec roznica nie taka straszna. W kazdym badz razie odkad na St Moriz trafilam, odstawilam wszelkie balsamy brazujace itp. Jedynie siegam jeszcze po wspomniany przez Was spray Sally Hansen

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:41   #1252
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
A ja chciałam dzisiaj kupić zwykłe tenisówki ale nie było białych mam nadzieję, że albo ich jeszcze nie było w sprzedaży albo dorzucą jeszcze..
http://www.hm.com/pl/product/06974?a...rticle=06974-D
Te tenisówki są bardzo fajne i cieszą się dużym powodzeniem. Mam nadzieję, że będą jeszcze w sprzedaży

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Bluzowe inspiracje
Super, zwłaszcza numer 2. Spodobało mi się to połączenie sportowej bluzy z elegancką spódnicą.

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
też ją polecam

ja posiadam już szarą bluzę sprzed kilku sezonów, teraz tylko naszyjnik znaleźć podobają mi się takie połączenia, wygodnie, ale jednocześnie nie do końca "luzacko"
Ja również lubię takie zestawienia.

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
i teraz ja nabrałam ochoty na bluzę
Ja również to chyba zaraźliwe
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:55   #1253
LadyI
Zakorzenienie

alove - trzymam kciuki

Dziewczyny ja już chcę wiosny
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:08   #1254
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia! Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja też Chciałabym móc schować na kilka miesięcy kozaki i kurtkę do szafy. Ale mam wrażenie, że wcale tak prędko to nie nastąpi.

Dziewczyny, kojarzycie piosenkę "Killin'it" Foxy Shazam? To utwór z 2010 roku, ale dopiero teraz miałam okazję ją usłyszeć. Wpada w ucho
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:11   #1255
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:

Vitapil właśnie zamówiłam na Allegro, ale nie wiem czy będę miała tyle motywacji, żeby regularnie przyjmować tabletki
Obietnica pięknych włosów to za mało? Spróbuj nastawiać sobie budzik w porze obiadowej, lub jeśli jadasz na mieście bierze je ze sobą. Branie suplementów to sobry nawyk
Stary 2013-02-12, 10:20   #1256
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
alove - trzymam kciuki

Ja też chcę cieplejsze dni

Dziewczyny, wytłumaczcie mi logikę mojego listonosza, bo mi ręce opadają. Jaki jest sens pobierania wysyłki z poczty, awizowania jej, mimo że jestem CAŁY CZAS w domu i noszenia jej w torbie do końca dnia ? Skubaniec nie zadzwonił ani domofonem ani dzwonkiem przy drzwiach. Pomyślałam, że po prostu nawet jej nie zabrał, idę na pocztę, a tam też jej nie ma. No błagam
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:34   #1257
LadyI
Zakorzenienie

Mój dzisiejszy zestaw wyrażający tęsknotę za wiosną .

Przepraszam za marynarkę przed prasowaniem

Tak właśnie sobie skojarzyłam http://imageshack.us/a/img705/4281/dsc03348ti.jpg Niby nic nie jest takie samo a jednak Przepraszam Anies za taką nieplanowaną inspirację
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (62,7 KB, 296 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (70,3 KB, 272 załadowań)

Edytowane przez LadyI
Czas edycji: 2013-02-12 o 10:40
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-12, 10:39   #1258
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:

super zestaw ! chyba jutro ubiorę się podobnie
Ja też potrzebuję wiosny, słabo mi się robi jak mam zakładać kozaki (których nie znoszę) i puchową kurtkę
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:41   #1259
olka900
Rozeznanie

Cytat:

Stary 2013-02-12, 10:42   #1260
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja też chcę cieplejsze dni

Dziewczyny, wytłumaczcie mi logikę mojego listonosza, bo mi ręce opadają. Jaki jest sens pobierania wysyłki z poczty, awizowania jej, mimo że jestem CAŁY CZAS w domu i noszenia jej w torbie do końca dnia ? Skubaniec nie zadzwonił ani domofonem ani dzwonkiem przy drzwiach. Pomyślałam, że po prostu nawet jej nie zabrał, idę na pocztę, a tam też jej nie ma. No błagam
Często przesyłki są wydawane z innej poczty(z tej gdzie listonosze odbierają listy do roznoszenia) dlatego nie ma ich wcześniej na "naszej placówce", dopiero listonosz musi zdać nieodebrane listy. Pewnie szybciej jest wrzucić awizo niż przejść się po schodach, mam trochę podobną sytuację ale nie mam nawet awiza a na stronie poczty widzę, że dostał ją do swoich rąk już wczoraj. Ostatnio Panie na poczcie zachęcały żeby w takiej sytuacji składać skargi.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:

Tak właśnie sobie skojarzyłam http://imageshack.us/a/img705/4281/dsc03348ti.jpg Niby nic nie jest takie samo a jednak Przepraszam Anies za taką nieplanowaną inspirację
Świetny zestaw, spodnie to woski z Zary z nowej kolekcji?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości