Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 15:29   #1081
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ustawienia konta -> pokaż wszystkie subskrybowane.. -> zaznacz nasz -> na dole masz 'wybrane wątki' -> rozwiń -> i wybierz to co chcesz
jeśli tak sprawdzałaś i dalej nic to niestety nie pomogę

o właśnie doczytałam, że to zrobiłaś

dziękuje za pomoc ja co prawda weszłam w to ale nie zaznaczyłam u góry powiadamiaj czy jakoś tak może pomogło zobacze działa
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-13 o 15:38
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:30   #1082
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
ta druga jaka piękna cholera ! a ja poprawin nie mam wypada założyć taką na grillaa ?
Ja też nie! Prawdopodobnie będzie tylko obiad u rodziców I uważam, ze i 2 dnia Panna Młoda musi urzekać - także pasuje nawet na grilla!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:31   #1083
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
no to rzeczywiście AKCJA i po co było tyle przeżywania przed

będziesz, nie ma się co stresować na zapas, wiem po sobie, że to trudne, ale trzeba być silnym! a kokardki śliczne, też chcę takie
http://www.youtube.com/watch?feature...v=ikYgLtt5zR4#!
)

Bardzo prosto się je robi
A końcówki żeby się nie pruły przeciągam bezbarwnym lakierem do paznokci

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-02-13 o 15:35
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:34   #1084
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
Hej mam nadzieję, że mnie przyjmiecie Ja na dzień dzisiejszy mam podpisaną salę i umowę z dj. A w przyszłym tyg planuję podpisać umowę z fotografem. Termin mam 21.06.2013 czyli jeszcze półtora roku czekania
Witaj

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Poproszę o namiary
Szyłaś u niej jakieś sukienki albo widziałaś może jakieś suknie od niej? Wolę dojechać do sprawdzonej krawcowej niż szyć dwa razy, bo mi się nie spodoba albo coś Poza tym tż parę razy do roku jeździ z pracy od Torunia, to mogłabym się z nim zabrać
Napisze Ci wszystko na PW

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
http://marcinkowalczyk.com/index2.html

Ujął mnie tym, że nie tylko zna się na tym co robi ale przede wszystkim fajnie chwyta emocje, nie tylko pstrykanie na ilość A tak z innej beczki co sądzicie o długich sukienkach na wesele? Oczywiście nie ślubnych tylko dla gości. Od paru lat jest moda na krótkie sukienki plus duży obcas a mi się marzy długa, chociaż moja mama powiedziała, że teraz takich się nie nosi. Do wesela koleżanki daleko bo to lipiec, więc jeszcze mam czas
Moja świadkowa będzie miała na moje wesele długą
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:37   #1085
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?feature...v=ikYgLtt5zR4#!
)

Bardzo prosto się je robi
A końcówki żeby się nie pruły przeciągam bezbarwnym lakierem do paznokci
dzięki!!!
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:44   #1086
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Mam 10 kokardek! Ha jeszcze jakieś 150 do zrobienia

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-02-13, 15:54   #1087
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Zobaczcie co znalazłam!
Myślę, że jak coś to takie na poprawiny, bo na wesele chcę długą
Piekne Jakbym taka miała, to przebrałabym się w nią po oczepinach, ale ja mam tryb oszczędnościowy to chyba nie będę kosztować się na drugą sukienkę i przetrzymam całe wesele w ślubnej.

Cytat:
ta druga jaka piękna cholera ! a ja poprawin nie mam wypada założyć taką na grillaa ?
Wszystko wypada, w końcu Ty tam będziesz królikiem

Cytat:
Mam 10 kokardek! Ha jeszcze jakieś 150 do zrobienia
Życzę zapału Ja to będę stroic tylko pierwsze butelki co na stół pójdą i te n nagrody/bramy, reszty i tak juz pamiętac nie będą

Kochane, walczyła może któraś kiedyś z kurzajkami/brodawkami?
Bo ja mam z tym ogromny problem w postaci narośli wielkości 5zł na paluchu u stopy Mam to już taki czas, traktowałam brodacidem i w końcu nie wytrzymałam i sobie to na żywca wycięłam (na dermatologa jeszcze się nie doczekałam od tylu miesięcy, NFZ...), teraz niby ładnie się goi ale nie wiem co zrobić, żeby ten wirus się dalej nie przeniósł i zeby to od nowa nie narosło. Jak macie jakieś sprawdzone sposoby na takie dolegliwości to poproszę
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 15:55   #1088
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Ja też nie! Prawdopodobnie będzie tylko obiad u rodziców I uważam, ze i 2 dnia Panna Młoda musi urzekać - także pasuje nawet na grilla!
no dobra ! przekonałaś mnie

kroooliczek89 ekstra filmik ! muszę się zaopatrzyć w tasiemkę i też będę takie robić tylko jeszcze nie wiem na co ale będę

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-02-13 o 15:59
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:55   #1089
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
no to rzeczywiście AKCJA i po co było tyle przeżywania przed
Kto wiedział

A te sukienusie śliczne Jedna i druga
Ja też uważam, że panna młoda musi zachwycać także drugiego dnia
My będziemy mieli takie skromne poprawiny - na 20 osób (najbliżsi i dojezdni) w tej samej sali co wesele Będzie obiad, tort (bo z pewnością zostanie z wesela) i ciasta (teść i szwagierki zrobią). Będziemy biesiadować 3 godzinki od 14 do 17. Tańców nie będzie, najwyżej poproszę menadżerkę, aby puściła jakąś muzykę nastrojową albo coś w tym stylu.

Chociaż TŻ ma pomysł pewien U mnie na starówce zawsze jak jest ciepło to w weekendy gra na skrzypcach taka dziewczyna i towarzyszy jej chłopak z gitarą. Grają różne kawałki Metallica itp. "Nothing else metter", "Behind blue eyes" itp. I TŻ mówi, że da im stówkę i poprosi, aby wpadli dać mini koncercik do nas na poprawiny
Co myślicie?

A co do sukienki poprawinowej to ja myślałam raczej o kolorowej. Bo później 16 sierpnia idę na wesele przyjaciółki i myślałam, żeby już sobie zaoszczędzić kosztów i tylko jedną kupić na te dwie okazje. Ale te białe co Kishlaczkowa pokazała tak mi się podobają, że nie wiem, może jeszcze zdanie zmienię i też sobie taką zapodam
Stary 2013-02-13, 16:02   #1090
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Kto wiedział

Chociaż TŻ ma pomysł pewien U mnie na starówce zawsze jak jest ciepło to w weekendy gra na skrzypcach taka dziewczyna i towarzyszy jej chłopak z gitarą. Grają różne kawałki Metallica itp. "Nothing else metter", "Behind blue eyes" itp. I TŻ mówi, że da im stówkę i poprosi, aby wpadli dać mini koncercik do nas na poprawiny
Co myślicie?
genialny pomysł !

już wiem do czego wykorzystam kokardki do wachlarzy dla gości
Stary 2013-02-13, 16:04   #1091
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Widzę, że spodobały się Podobnie jak mnie!

monikkad planowałam także kolorową, bo a nóż widelec kiedyś się przyda, ale te dwie... chyba zmienią moje zdanie

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 16:05   #1092
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Bo ja mam z tym ogromny problem w postaci narośli wielkości 5zł na paluchu u stopy Mam to już taki czas, traktowałam brodacidem i w końcu nie wytrzymałam i sobie to na żywca wycięłam (na dermatologa jeszcze się nie doczekałam od tylu miesięcy, NFZ...), teraz niby ładnie się goi ale nie wiem co zrobić, żeby ten wirus się dalej nie przeniósł i zeby to od nowa nie narosło. Jak macie jakieś sprawdzone sposoby na takie dolegliwości to poproszę
Wiesz co, nie miałam nigdy, ale myślę, że jak już sobie to sama wycięłaś to, żeby się nie zrobiło zakażenie to przede wszystkim dezynfekcja i antybiotyk. Proponuję taki płyn Tribactic (bardzo dobrze dezynfekuje) i potem smarowanie taką maścią Tribiotic (to jest antybiotyk w maści, ale kupisz bez recepty, kupuje się saszetkę malutką i kosztuje ta saszetka 1,50 zł). A tak to czekaj na dermatologa, najlepiej Ci powie.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Widzę, że spodobały się Podobnie jak mnie!

monikkad planowałam także kolorową, bo a nóż widelec kiedyś się przyda, ale te dwie... chyba zmienią moje zdanie
Nooo Są mega
Stary 2013-02-13, 16:06   #1093
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen

To też mi się podoba Ja chce zrobić wszystko sama!

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-02-13, 16:08   #1094
misiadelko
BAN stały

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 535797_10150814431281557_125743499_n.jpg (46,5 KB, 36 załadowań)
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 16:08   #1095
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

jeśli do tej pory Ci nie wyrosnie to mrożenie u dermatologa
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 16:09   #1096
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczcie co znalazłam!
Myślę, że jak coś to takie na poprawiny, bo na wesele chcę długą
śliczne Chciałabym co w tym typie ale nie białego. Naczytałam się o zmienianiu sukienki z białej na w kolorze bo niby kiedyś po północy młodzi wyganiani byli na pierwszą noc i wtedy PM przebierała się w inną sukienkę na znak stracenia cnoty W sumie na każdych poprawinach na których byłam to PM miała sukienkę w kolorze. Spotkałyście się by miała białą?

Tak w ogóle to przypomniałam sobie, że szwagierka miała rocznego dzieciaka przed ślubem i proboszcz zabronił jej przychodzić w białej.

Cytat:
Co myślicie?
Dałabym troszkę więcej
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 16:13   #1097
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, nie miałam nigdy, ale myślę, że jak już sobie to sama wycięłaś to, żeby się nie zrobiło zakażenie to przede wszystkim dezynfekcja i antybiotyk. Proponuję taki płyn Tribactic (bardzo dobrze dezynfekuje) i potem smarowanie taką maścią Tribiotic (to jest antybiotyk w maści, ale kupisz bez recepty, kupuje się saszetkę malutką i kosztuje ta saszetka 1,50 zł). A tak to czekaj na dermatologa, najlepiej Ci powie.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Nooo Są mega
Dziekuję Ci bardzo za poradę Własnie dezynfekowałam to na wszystkie sposoby, tylko czytałam, że to się robi od zakażenia wirusem i bardzo łatwo go roznieść, więc boje się żeby mi to nie narosło z powrotem zanim się doczekam lekarza. No ale mam wizytę już 19 więc patrząc na to ile czekałam to na prawde niedługo

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
jeśli do tej pory Ci nie wyrosnie to mrożenie u dermatologa
No własnie na to liczę, że mnie skieruje na zabieg na NFZ, bo płacić za to nie bardzo by mi się uśmiechało
Stary 2013-02-13, 16:14   #1098
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen

To też mi się podoba Ja chce zrobić wszystko sama!
ja też co tylko się da a ten bukiet świetny, nigdy bym nie wpadła na to, aby użyć bransoletek
Stary 2013-02-13, 16:18   #1099
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuję Ci bardzo za poradę Własnie dezynfekowałam to na wszystkie sposoby, tylko czytałam, że to się robi od zakażenia wirusem i bardzo łatwo go roznieść, więc boje się żeby mi to nie narosło z powrotem zanim się doczekam lekarza. No ale mam wizytę już 19 więc patrząc na to ile czekałam to na prawde niedługo

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

No własnie na to liczę, że mnie skieruje na zabieg na NFZ, bo płacić za to nie bardzo by mi się uśmiechało

ale to dermatolog u siebie zrobi kilka sekund ja miałam raz taki jakby pusty pęcherzyk pod skórą, płaski i jak poszłam do dermatologa okazało się, że brodawa , aż mnie ciary przeszły i smarowałam jakiś czas jakimś preparatem a potem kilka sekund patyczkiem zmaczanym bodajże w ciekłym azocie dermatolog dotknęła i po sprawie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 16:21   #1100
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
ale to dermatolog u siebie zrobi kilka sekund ja miałam raz taki jakby pusty pęcherzyk pod skórą, płaski i jak poszłam do dermatologa okazało się, że brodawa , aż mnie ciary przeszły i smarowałam jakiś czas jakimś preparatem a potem kilka sekund patyczkiem zmaczanym bodajże w ciekłym azocie dermatolog dotknęła i po sprawie
Wiesz co, teraz na prawdę mnie pocieszyłaś Bo naczytałam się o tym tyle rzeczy, że wyobrażałam sobie to jako większy zabieg a skoro tak to może nie będzie tak strasznie Wszystko niech mi tam robią, byle to cholerstwo zniknęło, bo przychodzeniu niestety sprawia ogromne problemy :/
Stary 2013-02-13, 16:25   #1101
myboyismine
Zakorzenienie

też się bałam, naczytałam różnych rzeczy a na miejscu nawet nie poczułam
Stary 2013-02-13, 16:34   #1102
wenedka
Zakorzenienie

Hej!!

Nie nadążam za Wami, dziewczyny!!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Witam, niestety w podobnym nastroju jak wczoraj

zespoł ALFA fajnie, fajnie, spoko graja... ale tylko polskie piosenki. Nie umieja po ang itp. czyli odpada nam Twist, lambada itp

sami nie wiemy

zespol GRAMOFON był pierwszym zespolem do jakiego wykonalam telefon. Czerwiec, sierpien, wrzesien maja zajety caaaaaaaały :||||

podoba mi sie zespol Kolektiv ale myslielibysmy przesunąć termin wesela na 2 sierpnia bo tylko wtedy mają wolne.

jestem podłamana... jeszcze ciągle kłóce się z TŻ o tą orkiestrę.

a co do DJ odpada bo rodzice się nie zgodzą ..

misia, nie łam się, jeszcze jest sporo czasu, na pewno jakiś zespół znajdziesz. I nie ma co się kłócić z Tż-em o zespół. Nie martw się- na pewno wszystko się dobrze skończy
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
to się nie załamuj tylko bierz tyłeczek i szukaj !! na pewno jest jakieś rozwiązanie, a może dobry dj??

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
misia, a może pomyślcie nad zmianą terminu? Ja zmieniłam dla zespołu i sali... A rezerwowałam w październiku.
My wybralismy termin ślubu zgodnie z tym, co miała wolne sala...

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
http://www.zespolnamaxa.pl/ dziewczyny a ten zespol? jak Wam sie widzi?
Moim zdaniem są ok

Cytat:
Jak to jest możliwe?! Tyle zespołów i wszyscy na 2014 mają zajęte terminy?! No, ale miałam podobnie gdy szukałam...
Na pewno nie wszyscy

Zespół podał mi numer konta, na jaki mam wpłacić zaliczkę, ale oczywiście bez numeru SWIFT i IBAN, a powtarzałam już kilka razy, że bez tego przelewu nie bedzie

Kolejna suknia, która mi się podoba Oczywiście nie będzie mnie na nią stać, chyba że Środa Popielcowa potrwa znacznie dłużej niż 1 dzień http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3938.html
Głodna jestem

Co do nazwiska po ślubie, oboje będziemy mieli dwuczłonowe. Ja przyjmuję nazwisko Tż, a Tż moje panieńskie Jak równiouprawnienie, to równouprawnienie
Jest tylko jeden problem- W-C wyjdzie z nazwisk
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-02-13 o 16:36
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 16:39   #1103
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej!!

Co do nazwiska po ślubie, oboje będziemy mieli dwuczłonowe. Ja przyjmuję nazwisko Tż, a Tż moje panieńskie Jak równiouprawnienie, to równouprawnienie
Jest tylko jeden problem- W-C wyjdzie z nazwisk
hehe w sumie jeszcze nie spotkałam się z taki rownouprawnieniem
Stary 2013-02-13, 16:45   #1104
monikkad
Wtajemniczenie

My myśleliśmy o tym, żeby oboje mieć podwójne.
TŻ nawet sam to zaproponował (wtedy dzieci też miały by podwójne).
Ale ostatecznie nie podoba mi się ta opcja. Nie chcę skazywać dziecka na podwójne nazwisko, wydaje mi się, że to jest jednak jakby nie było rzadko spotykane. Inne dzieci bedą się dziwić, panie w przedszkolu/szkołach też. Po co to jej/mu.
Dlatego będę miała podwójne, TŻ swoje, a dzieci jego.

Mam nadzieję, że się szybko przyzwyczaję do tego podwójnego. Jakoś to zniosę, że ten drugi człon nie jest tak piękny jak pierwszy, hihi :PP
Jestem trochę tradycjonalistką i chciałabym, żeby było tak od razu gołym okiem widoczne, że jestem żoną :PPP Ale to moje konserwatywne poglądy, nie bierzcie ich do siebie

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2013-02-13 o 16:47
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:01   #1105
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
a co to takiego?
Odnośnie "Kuponów miłości". Lubię pisać kartki, wierszyki i bajery, więc zainspirowałam się czyimś wpisem i zrobiłam takie kupony dla TŻa. W zeszłym roku na kilkudziesięciu czerwonych serduszkach wypisałam: Kocham Cię, bo... Kocham Cię za itp. Zrobiłam dziurki, spięłam tasiemką. M. był zachwycony. Czasami sobie wyjmuje i czyta

Pomyślałam, że w tym roku wymyślę coś innego. Wydrukowałam na papierze wizytówkowym, powycinałam i zwiążę czerwoną tasiemką. Pokażę te mniej "pikantne".
na mny.jpg

A te spinki, które kupiłam są cudne mam nadzieję, że TŻowi też sie spodobają hehe spinki.jpg

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-02-13 o 18:07
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:03   #1106
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ale tu cicho... Gdzie wyście się podziały

Ja sobie siedzę i kręcę moje kokardki, a do mnie podchodzi tato i pyta się co ja robię No i myślę i myślę (bo rodzice jeszcze nie wiedzą o ślubie)
I wyręczył mnie w myśleniu "to na walentynki dla N.?" Uff

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-02-13, 18:05   #1107
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ostro, ja na sukienkę planuję max 1,5 tys i planuje na dodatek kupić nową Nie wiem czy się nie przeliczę, ale co tam
Mój budżet na sukienkę 3500 zł, ale w żadnym wypadku nie chcę używanej i nie chce jej odsprzedawać później. O szyciu też nie ma mowy. Nie ufam krawcowym, które będą szyły od podstaw.

2014

Stary 2013-02-13, 18:06   #1108
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ale AKCJA !!!
Poszłam do tego chirurga szczękowego i on do mnie, że ja mam w ogóle nie usuwać tych ósemek !!! Powiedział, że w moim przypadku taka operacja to duże ryzyko, bo ósemki są mega głęboko, blisko nerwu i że on jest pewien, że one nigdy nie ujrzą światła dziennego. Zębów na dole też nie powinny stłoczyć, bo ponoć są daleko i nie będą w stanie tego zrobić. Powiedział, że jest tylko jedna sytuacja kiedy powinnam je usuwać - wtedy kiedy zrobiłby się w tym miejscu jakiś polip albo torbiel. Ale że ja nie będę tego czuła, bo to nie boli, to czy się coś takiego pojawia to widać na zdjęciu rentgenie, dlatego mam co 3 lata robić rentgen i kontrolować u niego jak się ma sytuacja.
Ale powiedział, że to by nie było takie zwykłe dłutowanie ósemek i że byłoby bardzo dużo cierpienia, być może niepotrzebnego, bo te zęby mogą nie wyjść do końca życia.

Ehhh, ale AKCJA :PP
to super
Cytat:
Oj dziewczyny nie narzekajcie tak na nazwiska wasze i TŻ-ów Ja naprawdę w pracy czasem takie nazwiska słyszę że ciężko się powstrzymać od śmiechu Napewno z wami nie jest tak źle (Fjut-dosyć popularne :P) Ruchalski, Bzyknięta, Bambera itd itp :/

A ja właśnie robię kokardki Załączam zdjęcie Generalnie chciałam do tego tylko wydrukować jakiś fajny tekścik na grubszym papierze, dziurkaczem zrobić dziurkę i przewlec kokardkę i jako ozdoby na wódkę i do winietko-podziękowań

Ale wam zazdroszczę tych sal, fotografów i innych umów
mój TŻ ma w rodzinie ludzi no nazwisku Nieruchaj xd
a ja mam na nazwisko gemba więc niezbyt fajnie yhym
Cytat:
też tak myśle
Cytat:
Piekne Jakbym taka miała, to przebrałabym się w nią po oczepinach, ale ja mam tryb oszczędnościowy to chyba nie będę kosztować się na drugą sukienkę i przetrzymam całe wesele w ślubnej.

Wszystko wypada, w końcu Ty tam będziesz królikiem

Życzę zapału Ja to będę stroic tylko pierwsze butelki co na stół pójdą i te n nagrody/bramy, reszty i tak juz pamiętac nie będą

ja miałam kurzajki ale mi brodacid pomógł więc nie pomogę Ci
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:06   #1109
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie już salę? Ja wybrałam z Mamą i "Teściami" już 4-6 domów weselnych/dworków/hoteli do objechania i okazuje się, że w jednym mój termin ślubu jest już zaklepany ): Czy to naprawdę JUŻ trzeba ogarniać?
My w styczniu zwiedziliśmy chyba z 16 sal i w może 3 nasz termin był wolny, więc od stycznia temat sali jest już ogarnięty

2014

Stary 2013-02-13, 18:10   #1110
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
też się bałam, naczytałam różnych rzeczy a na miejscu nawet nie poczułam
Dzieki za słowa otuchy, tego mi było trzeba

Cytat:
My myśleliśmy o tym, żeby oboje mieć podwójne.
TŻ nawet sam to zaproponował (wtedy dzieci też miały by podwójne).
Ale ostatecznie nie podoba mi się ta opcja. Nie chcę skazywać dziecka na podwójne nazwisko, wydaje mi się, że to jest jednak jakby nie było rzadko spotykane. Inne dzieci bedą się dziwić, panie w przedszkolu/szkołach też. Po co to jej/mu.
Dlatego będę miała podwójne, TŻ swoje, a dzieci jego.

Mam nadzieję, że się szybko przyzwyczaję do tego podwójnego. Jakoś to zniosę, że ten drugi człon nie jest tak piękny jak pierwszy, hihi :PP
Jestem trochę tradycjonalistką i chciałabym, żeby było tak od razu gołym okiem widoczne, że jestem żoną :PPP Ale to moje konserwatywne poglądy, nie bierzcie ich do siebie
Dla mnie dopisywanie nazwiska przez faceta jest trochę dziwne, chyba bym tak nie chciała Ale nie obrażajcie się, to tylko moje zdanie mało nowoczesna jestem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości