|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
dziękuje za pomoc ja co prawda weszłam w to ale nie zaznaczyłam u góry powiadamiaj czy jakoś tak może pomogło zobacze działa
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-02-13 o 16:38 |
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Prawdopodobnie będzie tylko obiad u rodziców I uważam, ze i 2 dnia Panna Młoda musi urzekać - także pasuje nawet na grilla!
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Bardzo prosto się je robi A końcówki żeby się nie pruły przeciągam bezbarwnym lakierem do paznokci
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-02-13 o 16:35 |
|
|
|
|
#1084 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 10 kokardek! Ha jeszcze jakieś 150 do zrobienia
|
|
|
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Życzę zapału ![]() Kochane, walczyła może któraś kiedyś z kurzajkami/brodawkami? Bo ja mam z tym ogromny problem w postaci narośli wielkości 5zł na paluchu u stopy Mam to już taki czas, traktowałam brodacidem i w końcu nie wytrzymałam i sobie to na żywca wycięłam (na dermatologa jeszcze się nie doczekałam od tylu miesięcy, NFZ...), teraz niby ładnie się goi ale nie wiem co zrobić, żeby ten wirus się dalej nie przeniósł i zeby to od nowa nie narosło. Jak macie jakieś sprawdzone sposoby na takie dolegliwości to poproszę |
||
|
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kroooliczek89 ekstra filmik ! muszę się zaopatrzyć w tasiemkę i też będę takie robić tylko jeszcze nie wiem na co ale będę
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-02-13 o 16:59 |
|
|
|
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto wiedział
![]() A te sukienusie śliczne Jedna i druga ![]() Ja też uważam, że panna młoda musi zachwycać także drugiego dnia ![]() My będziemy mieli takie skromne poprawiny - na 20 osób (najbliżsi i dojezdni) w tej samej sali co wesele Będzie obiad, tort (bo z pewnością zostanie z wesela) i ciasta (teść i szwagierki zrobią). Będziemy biesiadować 3 godzinki od 14 do 17. Tańców nie będzie, najwyżej poproszę menadżerkę, aby puściła jakąś muzykę nastrojową albo coś w tym stylu.Chociaż TŻ ma pomysł pewien U mnie na starówce zawsze jak jest ciepło to w weekendy gra na skrzypcach taka dziewczyna i towarzyszy jej chłopak z gitarą. Grają różne kawałki Metallica itp. "Nothing else metter", "Behind blue eyes" itp. I TŻ mówi, że da im stówkę i poprosi, aby wpadli dać mini koncercik do nas na poprawiny ![]() Co myślicie? ![]() A co do sukienki poprawinowej to ja myślałam raczej o kolorowej. Bo później 16 sierpnia idę na wesele przyjaciółki i myślałam, żeby już sobie zaoszczędzić kosztów i tylko jedną kupić na te dwie okazje. Ale te białe co Kishlaczkowa pokazała tak mi się podobają, że nie wiem, może jeszcze zdanie zmienię i też sobie taką zapodam
|
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() już wiem do czego wykorzystam kokardki do wachlarzy dla gości
|
|
#1091 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że spodobały się
Podobnie jak mnie! ![]() monikkad planowałam także kolorową, bo a nóż widelec kiedyś się przyda, ale te dwie... chyba zmienią moje zdanie
|
#1092 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Są mega
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
To też mi się podoba Ja chce zrobić wszystko sama!
|
|
|
|
#1094 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli do tej pory Ci nie wyrosnie to mrożenie u dermatologa |
|
|
|
|
#1096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym co w tym typie ale nie białego. Naczytałam się o zmienianiu sukienki z białej na w kolorze bo niby kiedyś po północy młodzi wyganiani byli na pierwszą noc i wtedy PM przebierała się w inną sukienkę na znak stracenia cnoty W sumie na każdych poprawinach na których byłam to PM miała sukienkę w kolorze. Spotkałyście się by miała białą?Tak w ogóle to przypomniałam sobie, że szwagierka miała rocznego dzieciaka przed ślubem i proboszcz zabronił jej przychodzić w białej. Cytat:
|
||
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- No własnie na to liczę, że mnie skieruje na zabieg na NFZ, bo płacić za to nie bardzo by mi się uśmiechało
|
|
|
|
|
#1098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co tylko się da a ten bukiet świetny, nigdy bym nie wpadła na to, aby użyć bransoletek ![]()
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dermatolog u siebie zrobi kilka sekund ja miałam raz taki jakby pusty pęcherzyk pod skórą, płaski i jak poszłam do dermatologa okazało się, że brodawa , aż mnie ciary przeszły i smarowałam jakiś czas jakimś preparatem a potem kilka sekund patyczkiem zmaczanym bodajże w ciekłym azocie dermatolog dotknęła i po sprawie
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko niech mi tam robią, byle to cholerstwo zniknęło, bo przychodzeniu niestety sprawia ogromne problemy :/
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
też się bałam, naczytałam różnych rzeczy a na miejscu nawet nie poczułam
|
|
|
|
#1102 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!!
Nie nadążam za Wami, dziewczyny!! ![]() Cytat:
misia, nie łam się, jeszcze jest sporo czasu, na pewno jakiś zespół znajdziesz. I nie ma co się kłócić z Tż-em o zespół. Nie martw się- na pewno wszystko się dobrze skończy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zespół podał mi numer konta, na jaki mam wpłacić zaliczkę, ale oczywiście bez numeru SWIFT i IBAN, a powtarzałam już kilka razy, że bez tego przelewu nie bedzie ![]() Kolejna suknia, która mi się podoba http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3938.htmlGłodna jestem Co do nazwiska po ślubie, oboje będziemy mieli dwuczłonowe. Ja przyjmuję nazwisko Tż, a Tż moje panieńskie Jak równiouprawnienie, to równouprawnienie ![]() Jest tylko jeden problem- W-C wyjdzie z nazwisk
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-02-13 o 17:36 |
|||||
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Wtajemniczenie
|
My myśleliśmy o tym, żeby oboje mieć podwójne.
TŻ nawet sam to zaproponował (wtedy dzieci też miały by podwójne). Ale ostatecznie nie podoba mi się ta opcja. Nie chcę skazywać dziecka na podwójne nazwisko, wydaje mi się, że to jest jednak jakby nie było rzadko spotykane. Inne dzieci bedą się dziwić, panie w przedszkolu/szkołach też. Po co to jej/mu. Dlatego będę miała podwójne, TŻ swoje, a dzieci jego. Mam nadzieję, że się szybko przyzwyczaję do tego podwójnego. Jakoś to zniosę, że ten drugi człon nie jest tak piękny jak pierwszy, hihi :PP Jestem trochę tradycjonalistką i chciałabym, żeby było tak od razu gołym okiem widoczne, że jestem żoną :PPP Ale to moje konserwatywne poglądy, nie bierzcie ich do siebie
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-02-13 o 17:47 |
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie "Kuponów miłości". Lubię pisać kartki, wierszyki i bajery, więc zainspirowałam się czyimś wpisem i zrobiłam takie kupony dla TŻa. W zeszłym roku na kilkudziesięciu czerwonych serduszkach wypisałam: Kocham Cię, bo... Kocham Cię za itp. Zrobiłam dziurki, spięłam tasiemką. M. był zachwycony. Czasami sobie wyjmuje i czyta
![]() Pomyślałam, że w tym roku wymyślę coś innego. Wydrukowałam na papierze wizytówkowym, powycinałam i zwiążę czerwoną tasiemką. Pokażę te mniej "pikantne". na mny.jpg A te spinki, które kupiłam są cudne mam nadzieję, że TŻowi też sie spodobają hehe spinki.jpg
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-02-13 o 19:07 |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cicho... Gdzie wyście się podziały
Ja sobie siedzę i kręcę moje kokardki, a do mnie podchodzi tato i pyta się co ja robię No i myślę i myślę (bo rodzice jeszcze nie wiedzą o ślubie) I wyręczył mnie w myśleniu "to na walentynki dla N.?" Uff
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Mój budżet na sukienkę 3500 zł, ale w żadnym wypadku nie chcę używanej i nie chce jej odsprzedawać później. O szyciu też nie ma mowy. Nie ufam krawcowym, które będą szyły od podstaw.
|
|
|
|
#1108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja mam na nazwisko gemba więc niezbyt fajnie yhym ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie obrażajcie się, to tylko moje zdanie mało nowoczesna jestem
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

właśnie doczytałam, że to zrobiłaś
ja co prawda weszłam w to ale nie zaznaczyłam u góry powiadamiaj czy jakoś tak 
cholera ! a ja poprawin nie mam 
I uważam, ze i 2 dnia Panna Młoda musi urzekać 
będziesz, nie ma się co stresować na zapas, wiem po sobie, że to trudne, ale trzeba być silnym!