|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 18.
Cytat:
![]() A ja dziś sobie przypomniałam, że jedna położna w szpitalu mówiła, żeby Asi zmienić smoczek na mniejszy, bo może za szybko jej leci to mleko i dlatego się szybko najada i nie chce więcej jeść...mąż dziś kupił i od razu widzę różnicę w jedzeniu...je spokojniej i musi chyba bardziej zassać Więc spróbujemy jej dać więcej mleka następnym razem, zobaczymy czy zje...i Dominice też zmienię smoczek...![]() onyks mam nadzieję, że z brzuszkiem dojdziecie jakoś do ładu... ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 18.
Cytat:
no to trzymam kciuki w takim razie, kończ szybko staż![]() Iza dzisiaj przewróciła sie pierwszy raz na brzuszek
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
laaaa, ale pysznosci!
|
|
|
|
#634 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmmm... To może rzeczywiście Gripex? Muszę Cię zmartwić, ale u mnie to ewidentnie plamienie przed@. I to się dość rozkręca. Obstawiam pojutrze lub w nd przyjście @ Nie ma to jak mieć 24-dniowe cykle. Moja faza lutealna chyba została na nartach i się świetnie beze mnie bawi ![]() Cytat:
![]() No jaki kochany! A spróbuj jeszcze na niego narzekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dawaj foto ciastek! ![]() Cytat:
![]() Czy tylko ja jestem wyrodną Walentynką i nic mężowi nie przygotowuję? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- onyks, strasznie się cieszę, że u Was lepiej! Bao, dla Izki! Zuch dziewczynka!Mój mąż właśnie zaprosił mnie smsowo na randkę Aż się boję, jak będą komunikować się w przyszłości moje wnuki
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malensstfo - super, że tak dobrze sobie radzicie
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kobietki
![]() Ja tak na chwilę, na szybko... Bo mam szefów na głowie :/ Nadrobię wieczorkiem. Po pierwsze na badanie krwi nie wstałam (za długo siedziałam na wizażu hehe), a dziś miałam na 10:00 do pracy, więc troszkę dłużej pospałam. A po drugie, świruję, bo dostałam plemienia (koloru brązowego). Nigdy nie miałam plamień między @, fakt - plamiłam przed @, np. rano a popołudniu @ uderzała ze swoją siłą. A termin @ mam na poniedziałek... Czyli dziś jest 11 dzień po owu.... Ja nie wiem Taka ze mnie "przeżywaczka". I tak będzie doopa, bo przyszła pewnie @ i teraz na kolejny cs musimy czekać do kwietnia Dziś do walentynkowej kolacji zamówię kieliszek wina, a najlepiej całą butelkę Miłego dnia |
|
|
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sernik brownie
|
||
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u Ciebie jest raptem 4 dni przed terminem @, więc nie tak źle (choć oczywiście życzę, by żadnej @ nie było!).
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytałam trochę, ale nie mam czasu się odnieść.
Dziewczyny po cc: co macie na myśli mówiac "wałeczek nad cięciem"? Mi jeszcze brzuch, właśnie na dole - wystaje, ale pamiętajcie, że jeszcze nam się muszą złączyć wszystkie mięśnie. Butter: ty po sesji już? Ja w trakcie + zaległości szpitalne i nie wiem jak ja dam radę chyba po raz pierwszy czekają mnie jakieś poprawki..;/Pozdrawiamy
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja uwielbiam sernikobrownis z malinami!
![]() ![]() Bika no nieźle z tymi ciastkami Cieszę się, że dzisiaj macie dobry dzień z Emilką! Onyks trzymam kciuki za brzuszek Nataszy Abby nie jesteś jedyna... ![]() Agnusek, Mysua jak Wam tam idzie wykopywanie się spod papierów? Bo mi wyjątkowo dobrze. Widzę światełko w tunelu! Uff! ![]() Teraz tylko nie dopuścić do powtórzenia się takiej sytuacji ![]() Maleństfo super, że Asia je nieco więcej! To się rozerwałam na chwilę i wracam do papierzysk. I tak dzisiaj nie skończę, ale jest duża szansa, że to ogarnę ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- śliczna Amelka
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-02-14 o 14:01 |
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu niestety juz sprawa sie komplikuje, bo muszę wyjaśniac z innymi rozbieżnosci, koledzy raczej nie rwą sie do szybkiej reakcji i utknełam w martwym punkcie...wnerwia mnie to jak ludzie nie chca współpracowac, przeceiż to tak samo ich sprawa jak i moja, w szczególnosci , że ja przegladam dane przez nich podane które są robieżne z tymi które znajduja sie w systemieEhh..duzo by gadac. Ide na kawę
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śliczna Amelka!
No lżej jak cho.le.ra
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
|
#645 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tż na pewno by wymienił golonkę z kapustą zasmażaną ![]() Wpadnij ![]() Cytat:
![]() Kochany, kochany, ale sam wiedział, że zbroił, także działa moje wymowne nie odzywanie się i odwracanie tyłkiem ![]() Żeby słodyczy było więcej to przyszła moja mama ( z winem) i siostrzenica (z ciasteczkami, które wczoraj robiła). Tak wygląda dziś moja praca Zastanawiam się kto wpadnie wieczorem ![]() Cytat:
![]() Przyjdź i Ty Będzie wesoło ![]() Cytat:
Cuudowne włoski i oczka Jednak będzie z mieszanką owoców- truskawki, maliny, wiśnie, jagody, jeżyny, bo malin nie dostałam ![]() Dokupiłam jeszcze świetny kubek z animacją chłopaka i dziewczyny trzymających balony Plus ferrero rocher Dziś tż pozna moje dobre serce ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2013-02-14 o 14:05 |
||||
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź na kawę! Zdecydowanie! buhaha! ![]()
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, ja po sesji, wczoraj miałam wyniki z ostatniego egzaminu. ![]() A Tobie co zostało? Z czego egzaminy? Amelka jest przesłodka, śliczna Dużo dobrego dla Was
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
juuuu ale sliczna niunia!!!
Ogarnal mnie popoludniowy len a nie chce isc po kawe bo jestem umowiona po pracy na kawe a juz jedna dzisiaj pilam . Zrobil sie ostatnio ze mnie kawopijus.
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A maliny jakiś czas temu były dostępne w biedrze butter co do polskiej kuchni to na pewno nie pogardziłabym ruskimi i schabowym, ale rozbitym bardzo cieniutko i np sałatką ziemniaczaną ![]()
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewcząteczka moje kochane. Dzięki za wszelkie kuchenne rady
Ale takie rzeczy jak golonka, czy schaboszczaki to nie bardzo, bo to ma być menu na urodziny męża. Będzie 15 osób...musiałabym nasmażyć tych kotletów na nasmażyć ![]() Problem jest jeszcze taki, że robimy je w piątek po pracy, więc to musi być coś, co mogę zrobić wcześniej ![]() Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Wybrałam: smalec domowej roboty, kiszone ogóry, talerz wędlin swojskich, galaretę z kurczaka, chleb domowy, jajka faszerowane pieczarkami, sałatkę jarzynową, sałatkę śledziową, pastę jajeczną, pastę z makreli, koreczki, pomidory z sosem czosnkowym, małe klopsiki, a na ciepło bigos może poproszę tatę, żeby zrobił tatar, bo robi wypasiony
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-02-14 o 14:37 |
|
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Amelka śliczna
|
||
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, chyba jest dość typowych rozmiarów, jak się urodziła to miała 3070g i 55cm. Teraz wagę ma taką jak urodzeniowa lub ciut większą (za tydzień się dowiem) i może troszkę się dłuższa zrobiła?
Ale zakochana jestem w niej strasznie ![]() Onyks, Malenstwo :pokażcie swoje maluchy! Tylko Emilkę Biki widziałam, waszych nie, bo nie mam dostępu do klubu.. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Butter: dużoooo : w sobotę i niedzielę 4 egzaminy : statystyka, psychologia religii, psycholingwistyka, metodologia. A później jeszcze psych, komunikacji.. |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jesteś na 2. roku, prawda?
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
Debrah słodka dziewczynka!
Ja wróciłam z miasta =) Kupiłam 2 książki: Grochole (Aaby =)) i Greya. Najpierw przeczytam tą pierwszą. Miałam od razu 3 tomy kupić Greya ale zobacze czy mi się pierwsza spodoba. U kosmetyczki zrobiłam tylko brwi, jutro rano idę na jakiś zabieg na twarzyczkę. Babka nie mogła wyjść ze zdumienia że od mojego ślubu już 4,5 miesiąca minęło. Oj leci ten czas. A że dzisiaj walentynki to w loterii wygrałam cienie do powiek =) Milutko Posprzątam trochę w domu i biorę się za czytanie. Kurcze sama jestem a taki bałagan robię, nie wiem jak to się dzieje... chyba jakieś krasnoludki tu w nocy przychodzą i buszują. Od jutra wracam do korków. Długą przerwę miałam i teraz ciężko się znowu wbić. No ale kasa się przyda. Dzisiaj mąż narobił mi ochotę na kopytka. Oczywiście nie aż takiej żebym sama się za nie wzięła, ale kupiłam na mieście i wciągnęłam całą porcję. Aż jestem z siebie dumna zważając na mój brak apetytu. A teraz kawka.
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja tez pije kawkę, pychaaa! ![]() A co do ślubu to Nam w poniedziałek wybiło pół roku.. boszeee... nie wiem kiedy to mineło
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Butter: tak.
Tak do doopy nam zrobili, że na jednym zjeździe 4 egzaminy
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę trzymać kciuki za Ciebie Ja się cieszę, że mam to za sobą
|
|
|
|
|
#658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bylismy w kulkolandzie Wyszalelism y sie Seba taki zmeczony ze teraz lezy, a ja gotuje obiad![]() I stwierdzam,ze moje dziecko od jakiegos czasu zaczyna miec swoj styl i swoje zdanie sam sobie dobiera bluzki
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do stażu..... to muszę to tak wykombinować, żeby na macierzyńskim mi już płacili wyższą stawkę ![]() Aaby fotka będzie a jak tylko cierpliwości, bo nie wiem do czego łapki włożyć....Debrah ale masz śliczną córeczkę Gucia
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah słodka kruszynka
![]() Moje zdjęcia są w moim profilu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

I podziwiam jak sobie dajesz radę
na cięciem? Zastanawiam się czy to się wyrówna...
Więc spróbujemy jej dać więcej mleka następnym razem, zobaczymy czy zje...i Dominice też zmienię smoczek...
dlatego z anty wybrałam "nic" 

no to trzymam kciuki w takim razie, kończ szybko staż
Nie ma to jak mieć 24-dniowe cykle. Moja faza lutealna chyba została na nartach i się świetnie beze mnie bawi 
Dawaj foto ciastek!
dla Izki! Zuch dziewczynka!
Aż się boję, jak będą komunikować się w przyszłości moje wnuki
Taka ze mnie "przeżywaczka". 

chyba po raz pierwszy czekają mnie jakieś poprawki..;/

a tu niestety juz sprawa sie komplikuje, bo muszę wyjaśniac z innymi rozbieżnosci, koledzy raczej nie rwą sie do szybkiej reakcji i utknełam w martwym punkcie...wnerwia mnie to jak ludzie nie chca współpracowac, przeceiż to tak samo ich sprawa jak i moja, w szczególnosci , że ja przegladam dane przez nich podane które są robieżne z tymi które znajduja sie w systemie
Cuudowne włoski i oczka 
Ty jesteś na 2. roku, prawda?