Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-16, 11:01   #4321
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Bao na szczepieniu z Izką byłaś>?

czy 3 latki też mają jakiś bilans??
byłam 8 lutego, a czemu pytasz??
3 latki nie mają bilansu, dopiero 4 latki i chyba wtedy jakieś szczepienie jest

Cytat:
Moja mała w nocy z czwartku na piątek miała gorączke, w dzień nic, w nocy chyba też i dziś rano gorączka, tylko gorączka, Podałam jej ibufen,
bo coś jeszcze? do lekarza chyba nie ma sensu narazie co mówicie?
obserwuj, jak nie ma innych objawów to nie ma po co iść, może to jakiś wirus tylko, Kubuś tez niedawno miał gorączkę w nocy, później trochę w dzień i koniec, zero innych objawów, nie wiem co to było
Miałam ambitny plan na sprzątanie i co?? i włozyłam tylko pranie do pralki wściekłą jestem bo Isia jadła o 6ej i do tej pory nic, cały czas śpi, przebudziła sie tylko po 8ej, pobaraszkowała ze 40 minut i nadal śpi mam nadzieję, ze nic jej nie jest

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:09   #4322
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
wszędzie w okolicy sa tacy ludzie ,musiałabyś przeprowadzić jakiś wywiad środowiskowy i popytać ,na tego naszego mówią albo znachor albo kręgarz

a czym Ty jestes zaniepokojona ,tylko się cieszyć ,ja tam sie nie niepokoję ,mój miał katar jedniodniowy i tyle ,antybiotyku odpukac jeszcze nigdy nie brał

Nataszka dobre rozwiązanie z tym przedszkolem ,myślę że na początek tak akurat te 2 godz. żeby się nie zniechęcała ,może jej się spodoba ,też się wybieram u nas zapytać ,ale ja to chyba od września ewentualnie mogłabym dać
no u nas można od kiedy się chce, to fajne że nie trzeba do września czekać,
i mają w wakacje też czynne, kurczę jakoś małej bym urozmaiciła ten dzień bo to zawsze coś innego
a i musiała by Pani słuchać
to prywatny żłobek ale kobieta prowadzi tez zajęcia dydaktyczne dla tych 4 dziewczynek po 3 roku życia więc i coś by z tego wynosiła.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
byłam 8 lutego, a czemu pytasz??
3 latki nie mają bilansu, dopiero 4 latki i chyba wtedy jakieś szczepienie jest

obserwuj, jak nie ma innych objawów to nie ma po co iść, może to jakiś wirus tylko, Kubuś tez niedawno miał gorączkę w nocy, później trochę w dzień i koniec, zero innych objawów, nie wiem co to było
Miałam ambitny plan na sprzątanie i co?? i włozyłam tylko pranie do pralki wściekłą jestem bo Isia jadła o 6ej i do tej pory nic, cały czas śpi, przebudziła sie tylko po 8ej, pobaraszkowała ze 40 minut i nadal śpi mam nadzieję, ze nic jej nie jest
pytam bo rano czytałam wątek i było tam, że macie iść 8 lutego,
będę ją obserwować. Ale łobuzuje jak zawsze więc źle nie jest...

ja też się biorę zaraz za dalszą część sprzątania, po kawce
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:09   #4323
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
kurcze , współczuje sara nie możesz się obwiniać , teraz trzeba pomyśleć co dalej robić , jak temu zaradzić ? Może Pulmonolog, tak jak mi radziła pl_ madzia , ja nie wiem ... u nas też epidemia , dzieci z zapaleniem oskrzeli jest mnóstwo co to się dzieje ....

Zdrówka dla wszystkich

My wczoraj nawet byliśmy na dworze , lekarka zaleciła żeby zacząć z nim już wyłazić , no i wczoraj polecieliśmy na dwór lepić bałwana
my cały czas chodzimy do pulmonologa

zdjęcia torta, Libry pewnie wyglądał 100 razy lepiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07272.jpg (94,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07284.jpg (106,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07296.jpg (86,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07301.jpg (79,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07321.jpg (102,2 KB, 25 załadowań)

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:12   #4324
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Cześć Słonka - dzisiaj cały dzień mam problem z netem... mąż działa i okazało się, że w serwerze coś walnęło, ale udało się.

Mrówka - rób to ciasto marchewkowe - jak dla mnie jest obłędne i Libra - nie czujesz marchewki. Moja była niania (a właściwie Igora) wzięła ode mnie przepis i zrobiła na panieński siostry. Później ludzie zgadywali składniki - nie zgadli ani jednego
.
Zrobilam wczoraj,dla mnie zdecydowanie za slodki krem.Nastepnym razem zrobie go polowe mniej i nie przeloze w srodku tylko dam na sam wierzch. Smak samego ciasta ok,tylko krem mi je zaslodzil.

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
kilka zdjec kudlacza Adriana i Karinki...i dowod,ze moje dzieci tez sie brudza oraz nasz nowy lokator
Aga,od razu wiedzialam,ze to kotka sliczna szylkretka.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:22   #4325
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
wszędzie w okolicy sa tacy ludzie ,musiałabyś przeprowadzić jakiś wywiad środowiskowy i popytać ,na tego naszego mówią albo znachor albo kręgarz

a czym Ty jestes zaniepokojona ,tylko się cieszyć ,ja tam sie nie niepokoję ,mój miał katar jedniodniowy i tyle ,antybiotyku odpukac jeszcze nigdy nie brał

Nataszka dobre rozwiązanie z tym przedszkolem ,myślę że na początek tak akurat te 2 godz. żeby się nie zniechęcała ,może jej się spodoba ,też się wybieram u nas zapytać ,ale ja to chyba od września ewentualnie mogłabym dać
właśnie tym,że wszystkie dzieci chorują,a moja nie.Nie znam innego dziecka,które pod tym względem jest podobne do mojego.

Miko też taki??może wieśniaki zahartowane tak mają

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:29   #4326
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

piękny tort,
smakowicie wygląda.

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
właśnie tym,że wszystkie dzieci chorują,a moja nie.Nie znam innego dziecka,które pod tym względem jest podobne do mojego.

tylko się cieszyć.

A propo chorowania to wczoraj się dowiedziałam że znajoma w moim wieku walczy od roku z nowotworem złośliwym...
jeszcze wracając z chemii miała wypadek i miała rekonstrukcję czaszki...
tak mi to od wczoraj chodzi po głowie, że maskara.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Zrobilam wczoraj,dla mnie zdecydowanie za slodki krem.Nastepnym razem zrobie go polowe mniej i nie przeloze w srodku tylko dam na sam wierzch. Smak samego ciasta ok,tylko krem mi je zaslodzil.

Aga,od razu wiedzialam,ze to kotka sliczna szylkretka.
no mrowaczek to się zna...
a ja wcale
Stary 2013-02-16, 12:30   #4327
monka23
Zakorzenienie

Nataszka może jakiś wypasny album na zdjęcia, są takie dla dzieci , na okazje chrztu . Jakaś książeczka pierwszy rok dziecka , tam sie wpisuje co i kiedy. Może jakaś ramka na zdjęcie , pozytywka, skarbonka w kształcie pociągu itp , lyzeczki, ranka na pierwsze buciki, czy skarpetki takie malenskie, smoczki srebrne z grawera, pudełko na pamiątki . Odlewy stopek i raczek .

Sara świetny ten tort .

Dałam do sklepu te rafaello i chłopacy mowili ze jeszcze lepsze niż 3 bit hehe

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-02-16 o 12:33
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:05   #4328
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Nataszka może jakiś wypasny album na zdjęcia, są takie dla dzieci , na okazje chrztu . Jakaś książeczka pierwszy rok dziecka , tam sie wpisuje co i kiedy. Może jakaś ramka na zdjęcie , pozytywka, skarbonka w kształcie pociągu itp , lyzeczki, ranka na pierwsze buciki, czy skarpetki takie malenskie, smoczki srebrne z grawera, pudełko na pamiątki . Odlewy stopek i raczek .

Sara świetny ten tort .

Dałam do sklepu te rafaello i chłopacy mowili ze jeszcze lepsze niż 3 bit hehe
dzięki za propozycje, ciężko komuś dogodzić...

ty się robisz specjalistka od ciast
Stary 2013-02-16, 13:12   #4329
evitka21
Zakorzenienie

bao, isia super śmieszka
aga, twoja parka też cudna

nataszka, wg mnie świetny pomysł z tym żłobkiem na trochę. Jeszcze cena taka fajna .
Przykro mi z powodu koleżanki...
Jak na razie tylko gorączka, to ja bym poobserwowała tylko na razie

sara, smakowicie torcik wygląda

lind
, , doskonale cię rozumiem. Co prawda moje się ostatnio poprawiło, ale nie wiem na jak długo...

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:18   #4330
monka23
Zakorzenienie

Nataszka no ba juz wiem co to bita śmietaną a nie ta z proszku to mogę robic . Masakra z ta koleżanka .
Ciasto robiłam bez pieczenia , szybko sie je robi i bardzo łatwo .
Niech cos kupią pamiatkowego , tym bardziej ze nie wiesz co dziecko posiada .

Moj wujek juz kafelki kładzie , trochę problemów jest, z tymi rurami , zobaczymy co z tego wyjdzie , a on chodzi tylko i wykona ta Anglię . Jeszcze tydzień syfu
Stary 2013-02-16, 13:27   #4331
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nataszka no ba juz wiem co to bita śmietaną a nie ta z proszku to mogę robic . Masakra z ta koleżanka .
Ciasto robiłam bez pieczenia , szybko sie je robi i bardzo łatwo .
Niech cos kupią pamiatkowego , tym bardziej ze nie wiesz co dziecko posiada .

Moj wujek juz kafelki kładzie , trochę problemów jest, z tymi rurami , zobaczymy co z tego wyjdzie , a on chodzi tylko i wykona ta Anglię . Jeszcze tydzień syfu
tydzień tylko? to już z górki
a jak będziesz miała pięknie.

Raczej będą uciekać w jakieś pamiątki bo faktycznie nie wiedzą co ma, a kupić coś żeby się okazało że mają to już w ogóle fatalnie...

Evi no właśnie cena nie odstrasza, 4,50 na godz, dziewczyna co to prowadzi to córka znajomych rodziców więc po troszku znam no i pozwala być pierwsze dni, uciekać pomału, tak się jakoś nastawiłam już.

Co dziś na obiadek serwujecie?
Ja papiruska robię, z ziemniaczkami i buraczkami, tak na szybko.
Mieszkanko wysprzątane, mała śpi.
Stary 2013-02-16, 13:59   #4332
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
tydzień tylko? to już z górki
a jak będziesz miała pięknie.

Raczej będą uciekać w jakieś pamiątki bo faktycznie nie wiedzą co ma, a kupić coś żeby się okazało że mają to już w ogóle fatalnie...

Evi no właśnie cena nie odstrasza, 4,50 na godz, dziewczyna co to prowadzi to córka znajomych rodziców więc po troszku znam no i pozwala być pierwsze dni, uciekać pomału, tak się jakoś nastawiłam już.

Co dziś na obiadek serwujecie?
Ja papiruska robię, z ziemniaczkami i buraczkami, tak na szybko.
Mieszkanko wysprzątane, mała śpi.
No mam nadzieje ze tydzień, jeszcze moj tz chce zrobić kuchnie w sklepie .
Do pięknego to jeszcze dużo nam brakuje i trochę potrwa zanim do końca udekorujemy itd, no ale najwieksza robota bedzie juz zrobiona

A co to papirusek . U mnie tz dziś gotuje, ja ostatnio gotowalam więc dziś jego kolej bo ja nie mam weny . Tz znaczy gotować mogę, ale nie wiem co, na co sie zdecydować , o czym pomyśle to zaraz wydaje mi sie ze "to nie " , zeby cos innego i jestem w dupie.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Natasza, tyyyy teraz fejsa przegladam, to jest ta Natalka ? O której wspomnialas? , teraz skojarzylam .
Stary 2013-02-16, 14:00   #4333
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Do pięknego to jeszcze dużo nam brakuje i trochę potrwa zanim do końca udekorujemy itd, no ale najwieksza robota bedzie juz zrobiona

A co to papirusek . U mnie tz dziś gotuje, ja ostatnio gotowalam więc dziś jego kolej bo ja nie mam weny . Tz znaczy gotować mogę, ale nie wiem co, na co sie zdecydować , o czym pomyśle to zaraz wydaje mi sie ze "to nie " , zeby cos innego i jestem w dupie.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Natasza, tyyyy teraz fejsa przegladam, to jest ta Natalka ? O której wspomnialas? , teraz skojarzylam .
"pomysł na" papirus z ziołach np.
wkładasz pierś z kurczaka w kawałek papierka i smażysz bez tłuszczu na patelni i wychodzi pyszny soczysty kawałek mięska

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:

tak, historia okrutna... prawda?
Stary 2013-02-16, 17:44   #4334
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

a u lalergologa byliście ?

Żartujesz? Twój tort jest cudny mój to jak naleśnik wyglądał
Cytat:

Ana ja się tym nie martwię ,też nie znam dziecka podobnego żeby nie chorowało , cieszę się z tego ale nie chcę zapeszyć

Monka dobrze że już zaraz koniec macie ,jeszcze tylko posprzątasz i będzie pięknie.
Ja nie robiłam tego rafaello jeszcze ,ale jak "twoje" chłopaki zachwalają to może się skuszę
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 22:26   #4335
ania p
Zakorzenienie

Agnieszka śliczne dzieciaki .

Cytat:
Będę chyba małą dawać do prywatnego przedszkola od przyszłego tygodnia na dwie godzinki dziennie, co wy myślicie o takim moim pomyśle?
Trochę się uspołeczni i nie będzie taka mamy noga
Mają nie daleko taki żłobek-przedszkole.
Są tam 4 dziewczynki w jej wieku i reszta młodsza,
4,50 za godzine, można przyprowadzać w systemie godzinnym więc kiedy się chce.
myślicie że jest sens przd przedszkolem gdzie na 8 godzin pójdzie (jak się dostanie)dać jej takie przed biegi?[COLOR="Silver"]
Pewnie że ją daj .

Cytat:
chyba,bo patrząc po moim dziecku to z jednej strony jestem trochę dumna,ale i zaniepokojona,bo patrząc tu po dzieciach wydaję się niemożliwym aby dziecko nawet kataru nie złapało
Zaraz 3 lata skończy,a chora nigdy nie była.Nawet z tż parę dni temu zaskoczyliśmy,że zima się już praktycznie kończy,a ona nawet kataru nie miała...chyba taki typ
Ana moje też w sumie takie terminatory
Jakiś tam katar czasem mają , ale chodzą do przedszkola gdzie jest 260 innych dzieciaków
Jak chodzili do dwóch innych to w sumie jeszcze gorzej
Także nie martw się bywają takie dzieci

Co tam znowu kupujecie ?
Ja za zakupami się wstrzymuję , bo 19 marca do Londka lecimy , to sobie do nexta wpadnę .
Buty mam dla siebie upatrzone ciekawe czy będą . właśnie takie kaloszowate .

http://www.next.co.uk/x515386s3#793742x51
Stary 2013-02-16, 22:55   #4336
monka23
Zakorzenienie

Ania hehe ale masz szajbe z tym next - em , ale fakt dla dziewczynek to maja fajne szmatki , zawsze kolorowo tam jest . Taniej wychodzi w uk niż w pl za te same szmatki ? Nie mam porównania . Ja moich tez musze zacząć okupywac na wiosnę . W zimie na promocji pokupowalam małemu w gapie po 2 f bluzki z długim , promocja taka była , liczę ze teraz tez bedzie bo maja świetne szmaty dla chłopaków i bardzo dobrej jakości .
Jak będziesz w angli to podbij sobie do direct sport tez maja dużo bluz dla chłopaków , pełno jest zawsze z bohaterami z bajek i tez bardzo dobrej jakości i taniutkie . Co twój młody lubi poza transformerami ?
Gapa sobie tez sprawdź , jak bedzie gdzie i czas . Nie tylko ten next hehe . Dla dziewczynek w moonsonie maja piękne kiecki , sweterki . Nie wiem jak teraz z kolekcja ale ogólnie pisze .

Libra oo jeszcze troche w syfie pomieszkamy zanim wezmę sie za porządne sprzątanie , może w środę bedzie prysznic . Jeszcze hydraulik z elektrykom maja wpaść . Juz cos porobili , we wtorek dopiero szafka z tym nieszczesnym zlewem bedzie . Potem wykładziny trzeba bedzie wymienić ale to juz na spokojnie.
A skus sie to szybko sie robi , powiem ci ze co im ciasto przyniose to zawsze jest lepsze od poprzedniego zreszta oni lubią solodkie to im nawet karpatka z pudełka smakuje

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-02-16 o 23:02
Stary 2013-02-16, 23:05   #4337
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:

Piękny i nie sądzę żeby Libra miała ładniejszy z całym szacunkiem dla jej umiejętności

My dzisiaj spędziliśmy popołudnie na basenie. Kiedyś Wam wklejałam linka. Ale się dzieciaki wyszalały i my też tym razem. Bardzo fajne miejsce tylko cenowo można ogłosić bankructwo
Stary 2013-02-17, 00:08   #4338
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
, powiem ci ze co im ciasto przyniose to zawsze jest lepsze od poprzedniego zreszta oni lubią solodkie to im nawet karpatka z pudełka smakuje
no widzisz praktyka czyni mistrza
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Piękny i nie sądzę żeby Libra miała ładniejszy z całym szacunkiem dla jej umiejętności
bo nie miała

A co tu takie puchy przycisnęło was wszystkie gdzieś ?
Właśnie zeżarłam pół czekolady zbliża się @ nie potrafię nas sobą zapanować
Zrobiłam dzisiaj te bułki co ostatnio Megi pisała 3 duże blachy ,na każdej było po 15 bułek z serem ,cynamonem i jagodami , zostały 4 sztuki
Stary 2013-02-17, 06:02   #4339
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Co tam znowu kupujecie ?
Ja za zakupami się wstrzymuję , bo 19 marca do Londka lecimy , to sobie do nexta wpadnę .

musiałaś mnie z rana dobić lataj Ty sobie do Londka tylko nie pisz tu bo na dupy z zazdrości ściska (no mnie zwłąszcza)

Miło, że nie rozpisałyście się wieczorem - nie mam co czytać do kawy

Stary 2013-02-17, 07:33   #4340
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Jakiś tam katar czasem mają , ale chodzą do przedszkola gdzie jest 260 innych dzieciaków

Co tam znowu kupujecie ?

buty świetne-w moim stylu.Chętnie poprosiłabym Cię o zakup dla siebie,ale nie lubię w ciemno kupować takiej długości butów,bo muszę wcześniej przymierzyć,żeby sprawdzić jak leżą na łydce(moja szczupła i dużo mi kozaków mega odstaje)ale już kaloszowatych zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

My dzisiaj spędziliśmy popołudnie na basenie. Kiedyś Wam wklejałam linka. Ale się dzieciaki wyszalały i my też tym razem. Bardzo fajne miejsce tylko cenowo można ogłosić bankructwo
fajnie dzień spędziliście
Cytat:

bo nie miała

Zrobiłam dzisiaj te bułki co ostatnio Megi pisała 3 duże blachy ,na każdej było po 15 bułek z serem ,cynamonem i jagodami , zostały 4 sztuki
nic mi nie mów,powinnam mieć fizycznie okres(mirena)ale oprócz niego wszystko inne mam( na wszystko i wszystkich)i jadłam nawet kukurydzę z puszki i jogurt,którego w normalnych warunkach bym nie tknęłabo już nie wiedziałam czym zabić okresowego głoda.

niewyspana jestem strasznie,psy sobie urządziły koncert,a mój chyba musiał solówki śpiewać,bo był najgłośniejszy.Muszę jej kupić to coś z materiału i na noc na pysk zakładać,bo wytrzymać z tym szczekadłem nie idzie

dzień dobry tak w ogóle

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2013-02-17, 08:07   #4341
Baobabek
Zakorzenienie

kociary (Mrowak, Ana) najlepszego dla waszych sierściuchów, z okazji ich święta

Stary 2013-02-17, 08:18   #4342
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj pamiętałam,żeby kotu dać z tej okazji kocie mleko(uwielbia)
a dzisiaj mi przypomniałaś

najlepszego dla kociastych

Stary 2013-02-17, 11:17   #4343
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj pamiętałam,żeby kotu dać z tej okazji kocie mleko(uwielbia)
a dzisiaj mi przypomniałaś

najlepszego dla kociastych
Kociary najlepszego dla Kocurków,

faktycznie tu cisza od wczoraj, mały ruch
Stary 2013-02-17, 11:25   #4344
libra777
Zakorzenienie

Anami też się taki wymiatacz włancza Bosz mnie to by wołami nie zaciągneli na takie zakupy no nie podzielam entuzjazmu;-)
Stary 2013-02-17, 11:38   #4345
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

bo nie miała

to ładnie poszły bułeczki,
smakowały

a ta czekolada... wszystko przez okres

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:

buty świetne-w moim stylu.Chętnie poprosiłabym Cię o zakup dla siebie,ale nie lubię w ciemno kupować takiej długości butów,bo muszę wcześniej przymierzyć,żeby sprawdzić jak leżą na łydce(moja szczupła i dużo mi kozaków mega odstaje)ale już kaloszowatych zazdroszczę

fajnie dzień spędziliście

nic mi nie mów,powinnam mieć fizycznie okres(mirena)ale oprócz niego wszystko inne mam( na wszystko i wszystkich)i jadłam nawet kukurydzę z puszki i jogurt,którego w normalnych warunkach bym nie tknęłabo już nie wiedziałam czym zabić okresowego głoda.

niewyspana jestem strasznie,psy sobie urządziły koncert,a mój chyba musiał solówki śpiewać,bo był najgłośniejszy.Muszę jej kupić to coś z materiału i na noc na pysk zakładać,bo wytrzymać z tym szczekadłem nie idzie

dzień dobry tak w ogóle
dobry

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:

Pewnie że ją daj .

Co tam znowu kupujecie ?

ale fajne buty,
zazdroszczę tych wypadów
Stary 2013-02-17, 13:12   #4346
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie że ją daj .

Zarabiste! Masz miejsce na dodatkowa pare?

Cytat:
Dzieki w imieniu futer
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 13:31   #4347
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Zarabiste! Masz miejsce na dodatkowa pare?
Mnie też się strasznie podobają. Myślę, czy przez net nie zamówić http://www.nextdirect.com/pl/pl/shop...nbsp%3bWellies Tylko nie wiem, jak u nich rozmiarówka wygląda.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 13:57   #4348
nataszka25
Zakorzenienie

Aniu a jak ceny tam w Londynie? są na przecenie? wiesz coś?

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Mnie też się strasznie podobają. Myślę, czy przez net nie zamówić http://www.nextdirect.com/pl/pl/shop...nbsp%3bWellies Tylko nie wiem, jak u nich rozmiarówka wygląda.
mają tam na stronie szczegóły numeracji
Stary 2013-02-17, 14:18   #4349
libra777
Zakorzenienie

Buciory mi też się podobają
Stary 2013-02-17, 14:24   #4350
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
mają tam na stronie szczegóły numeracji
Tylko nie wiem, czy ich 38 to takie małe 38, standardowe czy duże. Nie podają długości wkładki albo nie znalazłam. Z chęcią bym je kupiła. Idealne na roztopy i śniegi i w ogóle podobają mi się, więc zastosowanie wymyślę.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości