|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
3 latki nie mają bilansu, dopiero 4 latki ![]() Cytat:
![]() Miałam ambitny plan na sprzątanie i co?? i włozyłam tylko pranie do pralki wściekłą jestem bo Isia jadła o 6ej i do tej pory nic, cały czas śpi, przebudziła sie tylko po 8ej, pobaraszkowała ze 40 minut i nadal śpi
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mają w wakacje też czynne, kurczę jakoś małej bym urozmaiciła ten dzień bo to zawsze coś innego a i musiała by Pani słuchać to prywatny żłobek ale kobieta prowadzi tez zajęcia dydaktyczne dla tych 4 dziewczynek po 3 roku życia więc i coś by z tego wynosiła. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
będę ją obserwować. Ale łobuzuje jak zawsze więc źle nie jest... ja też się biorę zaraz za dalszą część sprzątania, po kawce
|
||
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia torta, Libry pewnie wyglądał 100 razy lepiej
|
|
|
#4324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miko też taki??może wieśniaki zahartowane tak mają
|
|
#4326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smakowicie wygląda. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
A propo chorowania to wczoraj się dowiedziałam że znajoma w moim wieku walczy od roku z nowotworem złośliwym... jeszcze wracając z chemii miała wypadek i miała rekonstrukcję czaszki... tak mi to od wczoraj chodzi po głowie, że maskara. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
a ja wcale
|
|||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Nataszka może jakiś wypasny album na zdjęcia, są takie dla dzieci , na okazje chrztu . Jakaś książeczka pierwszy rok dziecka , tam sie wpisuje co i kiedy. Może jakaś ramka na zdjęcie , pozytywka, skarbonka w kształcie pociągu itp , lyzeczki, ranka na pierwsze buciki, czy skarpetki takie malenskie, smoczki srebrne z grawera, pudełko na pamiątki . Odlewy stopek i raczek .
Sara świetny ten tort . Dałam do sklepu te rafaello i chłopacy mowili ze jeszcze lepsze niż 3 bit hehe
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-02-16 o 12:33 |
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty się robisz specjalistka od ciast
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
bao, isia super śmieszka
aga, twoja parka też cudna nataszka, wg mnie świetny pomysł z tym żłobkiem na trochę. Jeszcze cena taka fajna .Przykro mi z powodu koleżanki... Jak na razie tylko gorączka, to ja bym poobserwowała tylko na razie sara, smakowicie torcik wygląda ![]() lind, , doskonale cię rozumiem. Co prawda moje się ostatnio poprawiło, ale nie wiem na jak długo...
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Nataszka no ba
juz wiem co to bita śmietaną a nie ta z proszku to mogę robic Ciasto robiłam bez pieczenia , szybko sie je robi i bardzo łatwo Niech cos kupią pamiatkowego , tym bardziej ze nie wiesz co dziecko posiada . Moj wujek juz kafelki kładzie
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak będziesz miała pięknie. Raczej będą uciekać w jakieś pamiątki bo faktycznie nie wiedzą co ma, a kupić coś żeby się okazało że mają to już w ogóle fatalnie... Evi no właśnie cena nie odstrasza, 4,50 na godz, dziewczyna co to prowadzi to córka znajomych rodziców więc po troszku znam no i pozwala być pierwsze dni, uciekać pomału, tak się jakoś nastawiłam już. Co dziś na obiadek serwujecie? Ja papiruska robię, z ziemniaczkami i buraczkami, tak na szybko. Mieszkanko wysprzątane, mała śpi.
|
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do pięknego to jeszcze dużo nam brakuje i trochę potrwa zanim do końca udekorujemy itd, no ale najwieksza robota bedzie juz zrobiona A co to papirusek . U mnie tz dziś gotuje, ja ostatnio gotowalam więc dziś jego kolej bo ja nie mam weny . Tz znaczy gotować mogę, ale nie wiem co, na co sie zdecydować , o czym pomyśle to zaraz wydaje mi sie ze "to nie " , zeby cos innego i jestem w dupie.---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Natasza, tyyyy teraz fejsa przegladam, to jest ta Natalka ? O której wspomnialas? , teraz skojarzylam . |
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkładasz pierś z kurczaka w kawałek papierka i smażysz bez tłuszczu na patelni i wychodzi pyszny soczysty kawałek mięska ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartujesz? Twój tort jest cudny mój to jak naleśnik wyglądał Cytat:
![]() Monka dobrze że już zaraz koniec macie ,jeszcze tylko posprzątasz i będzie pięknie. Ja nie robiłam tego rafaello jeszcze ,ale jak "twoje" chłopaki zachwalają to może się skuszę
|
||
|
|
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka śliczne dzieciaki .
Cytat:
Cytat:
Jakiś tam katar czasem mają , ale chodzą do przedszkola gdzie jest 260 innych dzieciaków Jak chodzili do dwóch innych to w sumie jeszcze gorzej ![]() Także nie martw się bywają takie dzieci Co tam znowu kupujecie ? Ja za zakupami się wstrzymuję , bo 19 marca do Londka lecimy , to sobie do nexta wpadnę . Buty mam dla siebie upatrzone ciekawe czy będą . właśnie takie kaloszowate . http://www.next.co.uk/x515386s3#793742x51
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Ania hehe ale masz szajbe
z tym next - em , ale fakt dla dziewczynek to maja fajne szmatki , zawsze kolorowo tam jest . Taniej wychodzi w uk niż w pl za te same szmatki ? Nie mam porównania . Ja moich tez musze zacząć okupywac na wiosnę . W zimie na promocji pokupowalam małemu w gapie po 2 f bluzki z długim , promocja taka była , liczę ze teraz tez bedzie bo maja świetne szmaty dla chłopaków i bardzo dobrej jakości .Jak będziesz w angli to podbij sobie do direct sport tez maja dużo bluz dla chłopaków , pełno jest zawsze z bohaterami z bajek i tez bardzo dobrej jakości i taniutkie . Co twój młody lubi poza transformerami ? Gapa sobie tez sprawdź , jak bedzie gdzie i czas . Nie tylko ten next hehe . Dla dziewczynek w moonsonie maja piękne kiecki , sweterki . Nie wiem jak teraz z kolekcja ale ogólnie pisze . Libra oo jeszcze troche w syfie pomieszkamy zanim wezmę sie za porządne sprzątanie , może w środę bedzie prysznic . Jeszcze hydraulik z elektrykom maja wpaść . Juz cos porobili , we wtorek dopiero szafka z tym nieszczesnym zlewem bedzie . Potem wykładziny trzeba bedzie wymienić ale to juz na spokojnie. A skus sie to szybko sie robi , powiem ci ze co im ciasto przyniose to zawsze jest lepsze od poprzedniego
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-02-16 o 23:02 |
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny
![]() My dzisiaj spędziliśmy popołudnie na basenie. Kiedyś Wam wklejałam linka. Ale się dzieciaki wyszalały i my też tym razem. Bardzo fajne miejsce tylko cenowo można ogłosić bankructwo
|
#4338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co tu takie puchy przycisnęło was wszystkie gdzieś ? Właśnie zeżarłam pół czekolady Zrobiłam dzisiaj te bułki co ostatnio Megi pisała 3 duże blachy ,na każdej było po 15 bułek z serem ,cynamonem i jagodami , zostały 4 sztuki
|
||
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lataj Ty sobie do Londka tylko nie pisz tu bo na dupy z zazdrości ściska (no mnie zwłąszcza)![]() Miło, że nie rozpisałyście się wieczorem - nie mam co czytać do kawy
|
|
#4340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty świetne-w moim stylu.Chętnie poprosiłabym Cię o zakup dla siebie,ale nie lubię w ciemno kupować takiej długości butów,bo muszę wcześniej przymierzyć,żeby sprawdzić jak leżą na łydce(moja szczupła i dużo mi kozaków mega odstaje)ale już kaloszowatych zazdroszczę Cytat:
![]() Cytat:
bo już nie wiedziałam czym zabić okresowego głoda.niewyspana jestem strasznie,psy sobie urządziły koncert,a mój chyba musiał solówki śpiewać,bo był najgłośniejszy.Muszę jej kupić to coś z materiału i na noc na pysk zakładać,bo wytrzymać z tym szczekadłem nie idzie dzień dobry tak w ogóle
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
kociary (Mrowak, Ana) najlepszego dla waszych sierściuchów, z okazji ich święta
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj pamiętałam,żeby kotu dać z tej okazji kocie mleko(uwielbia) a dzisiaj mi przypomniałaś ![]() najlepszego dla kociastych
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Anami też się taki wymiatacz włancza
|
|
|
|
#4345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smakowały a ta czekolada... wszystko przez okres ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
zazdroszczę tych wypadów
|
|||
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki w imieniu futer
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się strasznie podobają. Myślę, czy przez net nie zamówić http://www.nextdirect.com/pl/pl/shop...nbsp%3bWellies Tylko nie wiem, jak u nich rozmiarówka wygląda.
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniu a jak ceny tam w Londynie? są na przecenie? wiesz coś?
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Buciory mi też się podobają
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie wiem, czy ich 38 to takie małe 38, standardowe czy duże. Nie podają długości wkładki albo nie znalazłam. Z chęcią bym je kupiła. Idealne na roztopy i śniegi i w ogóle podobają mi się, więc zastosowanie wymyślę.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

wściekłą jestem bo Isia jadła o 6ej i do tej pory nic, cały czas śpi, przebudziła sie tylko po 8ej, pobaraszkowała ze 40 minut i nadal śpi

sara nie możesz się obwiniać , teraz trzeba pomyśleć co dalej robić , jak temu zaradzić ? Może Pulmonolog, tak jak mi radziła pl_ madzia , ja nie wiem
co to się dzieje ....
...i dowod,ze moje dzieci tez sie brudza

lataj Ty sobie do Londka tylko nie pisz tu bo na dupy z zazdrości ściska (no mnie zwłąszcza)
bo już nie wiedziałam czym zabić okresowego głoda.