![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Tez mnie nacięli. Ale położna mówiła podczas, że mam elestyczne tkaki i damy radę bez, niestety na skurczach cała szłam do góry biodrami, nie mogłam utrzymać się na łóżku i musiała troche naciąć.
Na porody nie ma reguły, ja oprócz rozw. 2cm i skróconej szyjki nie miałam nic, żadnych skurczy, wywoływali 3 tyg przed terminem i urodzilam szybko 1,5 godziny i po sprawie ![]() U nas z seksem w ciąży też słabo, bo alb nie wolno albo ja w szpitalu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
witam witam witam
maz ma ferie ![]() ![]()
![]() |
#1743 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ekstremalna sytuacja musi budować napięcie i wszystko zależy od pary, jak sobie z tym wszystkim poradzi, bo nie zawsze potrzebne są ofiary ![]() Cytat:
Martucha wracając do soboty! Dzięki wielkie! Było mi niesamowicie miło znowu się z Tobą zobaczyć! ![]() ![]() Rosi ![]() Witajcie ![]() U mnie sajgonu ciąg dalszy. Jutro ważny dzień w pracy - trochę nerwowa atmosfera udziela się każdemu... a do tego praca, praca, praca... ale nie narzekam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- ja bym się tam cieszyła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
martucha jak to ferie?
I cieszyc sie cieszyc. brac meza i Pata i na wycieczke jechac ![]() no ja chyba zostane pracownikiem roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale u nas śnieg sypie, jest biało... |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry! Guciu doprowadź tych "spychologów" do porządku. No co oni sobie myślą? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Ja właśnie sie wziełam za rozliczanie PIT-ów, cała rodzina mi swoje podsuneła więc sobie posiedze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | ||
Zakorzenienie
|
dobra dobra ciesze sie ze maz mawolne do konca tygodnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
mi tez bylo cholernie milo sie z toba zobaczyc fajnie ze spojrzalas na kilka spraw chlodnym okiem!! dodalas mi sil jak zwykle zreszta ![]() ![]() trzymam kciuki za prace!!! narazie przekabacam meza o odswieżenie koloru juz teraz a nie w maju ale nie wiem jak mi pojdzie ![]() Cytat:
ho!!! pojechalam dzis do poradni ![]() na dzien dobry moja opiekunka przywitala mnie tekstem a co pani tu chce? ![]() ![]() no i sie okazalo ze we wtorek maja rade wiec wszyscy pracowanicy beda wiec super bo podrzuce od razu to ciacho i za jednym zamachem wszytskim podziekuje ![]() ![]() na pewno zrobie ktosi sernik ale mysle co by tu jeszcze... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ad2 - fajnie się złożyło z tą radą. ja bym poszła w jabłęcznik albo w sernikobrownies z malinami - chodzi za mną ostatnio ![]() ![]() Ktosiu jeden już przywołany do porządku - czekam na kolejnych. jak się odważą, bo mam dzisiaj w sobie moc i jak zawsze ze mną można było wszystko tak dzisiaj - bez wniosku i podania ze zdjęciem - nie podchodź! ![]() ![]() Ale miałam genialną kanapkę w pracy - pasta jajeczna termimi.xowa, pomidor, ser żółty - że też sobie więcej nie zrobiłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kanapka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
Hej
Samba ![]() Gucia no to byle do czwartku i nie daj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja ferie.. wykorzystaj... wszyscy to wykorzystuja tylko nie ja.. juz mi go porwali bo tu rurki trzeba zrobic tu instalacje przerobic.. i dupa Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() czytam was caly czas ale sil juz nie starcza zeby odpisac w sobote imoreza urodzinwa nr jeden 14 gosci w niedziele powtorka 4 gosci dzis powtorka powtorki przyjaciolka z rodzina.... zamieszkalam na stale w kuchni ![]() ale za to mam tydzien wolnego ![]() praze wlasnie slonecznik z cukrem do dzisiejszego deseru ![]() Odnosnie seksu w ciazy-to ja chyba bylam ta szczesciara ze moglismy, chcielismy i ochota byla cala ciaze-do ostatnich dni przed porodem-kurcze ten czas wspominam super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
mysle ze troche zeszlysmy z tematu bo tam nie chodzi o sex w cazy a o psucie siepo urodzeniu
![]() co innego jest nie moc w czasie ciazy i chyba wszyscy to rozumieja ze jak nie wolno to nie wolno a co innego po urodzeniu dziecka miec jakies jazdy ![]()
![]() |
#1756 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. masz przepis na taki american pie? pls pls daj daj! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bajusia dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Ktosiu ja tam pomidory lubię. Fakt, że te zimą mniej mi smakują, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby chociaż 1 sztuki nie było w lodówce ![]() Dzisiaj wpada do nas koleżanka. Już wczoraj zrobiłam sałatkę (będziemy mięli jednocześnie dzisiaj na obiad ![]() ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-02-19 o 14:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no wu odpocznie jak zawsze ![]() mialam rozpisac sobie praktyki zeby wpisac do dzienniczka i mi sie nie chce mlody spi - zaraz wstanie a ja sie koncertowo opi er da... ![]() co do boldu - ooooo! brawo ![]() mam przepis ale czy to takie prawdziwe nie wiem bo nie jadlam w ameryce ![]() ooooo ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-19 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Marta to daj daj przepis
![]() ![]() ![]() no bez mięsa. I jak mnie nie ciągnie wcale, tak nie powiem, ale takie mango z taką szyneczką to bym wsunęła ![]() za to sałatkę mam z tuńczykiem! A co! ![]() ![]() ![]() Jak to Judyta mówiła, że pięknie Panowie zap...lacie tak Ty się pięknie opier...lasz ![]() ![]() ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-02-19 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepis juz... ide po ksiazke p.s.wrzuce do klubu cobys nie zguila
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-19 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bardzo lubię pomidory, latem wręcz uwielbiam, ale zimą nie znoszę ![]() Byłam na zumbie, po 1,5 m-ca przerwy. Szczerze to myślałam, że po takiej przerwie to padnę na glebę w połowie i przyjedzie po mnie dźwig. I jakież było moje zaskoczenie, że dałam radę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-02-19 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Podczytuje... tylko i wyłącznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Patowi zaczyna sie atak... jak w zeszlym roku.. koniec lutego... potem poczatek wrzesien... i znowu luty k u rwa!!!!!
po porostu ja wiedzialam ze to sie tak skonczy... 3 dni kataru i ozdrowienie.. rano czerwone poliki.. po paru godzinach delikatny kaszel.. i juz czulam ze cos bedzie... po drzemce juz chrypa i swist przy oddechu.... k urw a k urw a ku rw a k ur wa zaczyna kaszlec coraz mocniej... pulmicord do akcji...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-19 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że się nic więcej nie rozwinie ![]() Samba co to za myśli ![]() słyszałyście o kimś kto miał cc a przy drugim porodzie sn?
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
sliwenka planujesz juz 2 dziecko?
Martucha trzymam za Was kciuki!! Ja nic a nic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Wtajemniczenie
|
Ciesz się ciesz, farby zapakuj w pudło, przewiąż wstażką, i na beszczela powiedz, że wiesz jak bardzo się malowania nie mógł doczekać więc ... tadam
![]() ![]() Zawsze możesz zrobić tartę jabłkową z malinami, gdzieś Sambie linka wrzucałam. Zdrówka dla malego! Cytat:
![]() Powiedz mi, czy jak zaczęłaś ćwiczyć Chodakowską to po pierwszych razach mogłaś się ruszać? Bo chcę zacząć tylko się zastanawiam czy nie zostawić tego na weekend, co bym do pracy doszła. Samba - brawa za wyniki, a za czarnowidztwo dostaniesz w dupsko!
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
kiedy mowie ze czarnowictwo mi juz przeszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Gucia trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Marta zdrówka dla Pata. Nas dziś zasypało, tyle śniegu ech.... Od poniedziałku chodzę do pracy na rano - uwielbiam to. |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu ćwiczyłaś Chodakowską?? Ja 21 dzień ćwiczę bez przerwy, ciekawe czy będą rezultaty
![]() ![]()
#1770 |
Zakorzenienie
|
Chcialam sobie kupic jakis sweterek, narzutke
znalazlam cos takiego co mysliscie?? któryś kupic? kolor granat, capuccino lub czarny http://moda.allegro.pl/narzutka-modn...990743248.html http://moda.allegro.pl/super-asymetr...983640346.html http://moda.allegro.pl/narzutka-swet...018530972.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.