Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 07:34   #1741
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Tez mnie nacięli. Ale położna mówiła podczas, że mam elestyczne tkaki i damy radę bez, niestety na skurczach cała szłam do góry biodrami, nie mogłam utrzymać się na łóżku i musiała troche naciąć.
Na porody nie ma reguły, ja oprócz rozw. 2cm i skróconej szyjki nie miałam nic, żadnych skurczy, wywoływali 3 tyg przed terminem i urodzilam szybko 1,5 godziny i po sprawie

U nas z seksem w ciąży też słabo, bo alb nie wolno albo ja w szpitalu...

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 07:51   #1742
martucha84
Zakorzenienie

witam witam witam

maz ma ferie nie wiem czy sie cieszyc czy nie
Stary 2013-02-19, 07:55   #1743
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki za babcię. Operacja ok. Babcia miała skręconą kostkę oraz złamaną kość strzałkową i piszczelową z przesunięciem. Nie dawali jej śrub tylko jakieś płytki. Teraz ma gips na 6 tygodniu z wycięciem na zmianę opatrunku, potem szyny a potem rehabilitacja ją czeka. Generalnie ma się dobrze, tylko ma zakaz chodzenia (tylko do wc) przez cały czas jak ma nogę w gipsie. W sobotę już ją wypisali więc leży sobie w domu z nogą w górze a dziadek ją rozpieszcza i jej jedzonko na tacy podaje, lata przy niej że aż miło patrzeć.
Super, że z babcią już lepiej!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cieszę się strasznie bo mamy już cały wózek x-landera. Nie jest nowy, ale używany tylko przez jedno dziecko z rodziny tż go dzisiaj wyszorował i wyglada jak nówka sztuka nieśmigana No i zafarbowała sobie włoski
Super!!!!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
2 mce ortezy na nodze
i pol roku rehabilitacji ...

se poczytalamprzy porannej herbatce... http://www.siostraania.pl/artykul/po...nie-rozlaczy,1
zastanawiam sie ile to prawdy pewnie co rodzina to opinia ;D
bo owszem trzeba przebudowac zycie i zwiazek ale wiem ze u nie ktorych dziecko bylo lekiem na cale zlo i zonk bo po dziecku zlo nadal jest...
Ja myślę, że to jest wielka próba dla związku i z moich obserwacji wynika, że w każdym związku pojawia się kryzys. Tylko u jednych mniejszy, a u drugich większy. Większość wychodzi z tego obronną ręką a inni niestety nie.

Ekstremalna sytuacja musi budować napięcie i wszystko zależy od pary, jak sobie z tym wszystkim poradzi, bo nie zawsze potrzebne są ofiary

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Mam wreszcie wyniki holtera moje cisnienie super w porzadku takze jestem zdrowa jak rydz
Super!!!

Martucha wracając do soboty! Dzięki wielkie! Było mi niesamowicie miło znowu się z Tobą zobaczyć!

Rosi

Witajcie

U mnie sajgonu ciąg dalszy. Jutro ważny dzień w pracy - trochę nerwowa atmosfera udziela się każdemu... a do tego praca, praca, praca... ale nie narzekam Wczoraj juz miałam dość, jak ludzie zaczęli uprawiać spychomachię i wszystko na mnie zrzucali... ale dzisiaj mam zamiar to ukrócić. Z tej strony jeszcze mnie nie znają, więc mogą przeżyć szok co poniektórzy

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
witam witam witam

ja bym się tam cieszyła

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:03   #1744
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

martucha jak to ferie?

I cieszyc sie cieszyc. brac meza i Pata i na wycieczke jechac

no ja chyba zostane pracownikiem roku no ale starcza nam bez problemu na zycie, ja sie kiepsko czuje a tu bym musiala wstawac do pracy wczesnie rano i wracac wieczorem bo daleko ode mnie te prace...oki moze niedlugo juz bede lepiej sie czula ale to pewnie tez z 3 miesiace bo pod koniec to juz ciezko bedzie...poza tym kazda nowa praca mnie stresuje a to raczej nie wskazane...poza tym od kwietnia zaczynam nowy kurs i chcialabym jeszcze troche ten niemiecki podszkolic bo jak pojde do pracy czy bedzie dzidzia to juz o kursie moge zapomniec....no chyba ze czwartkowe usg zle wypadnie to wtedy niech dzwonia....
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:17   #1745
Ana***
Zakorzenienie

Hej

ale u nas śnieg sypie, jest biało...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:18   #1746
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

tu sie zgadzam dlatego u mnie w szptalu panie mowily ze zrobia wszytsko by ratowac krocze ale jak sie okaze ze bede miala pekanac to mnie natną bo lepiej to niz miec szyte az po odbyt...
U mnie tez tak było Chciały wyprowadzić jakoś małą bez interwencji, ale ja mam mało elastyczną tkankę i zaczęłam pękać, więc położna powiedziała, że lepiej naciąć. Nie miałam nic przeciwko

Dzień dobry!

Guciu doprowadź tych "spychologów" do porządku. No co oni sobie myślą?
Stary 2013-02-19, 09:39   #1747
ania20m
Wtajemniczenie

Hej.
Ja właśnie sie wziełam za rozliczanie PIT-ów, cała rodzina mi swoje podsuneła więc sobie posiedze

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 10:19   #1748
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:02   #1749
martucha84
Zakorzenienie

dobra dobra ciesze sie ze maz mawolne do konca tygodnia pobyczymy sie razem

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że to jest wielka próba dla związku i z moich obserwacji wynika, że w każdym związku pojawia się kryzys. Tylko u jednych mniejszy, a u drugich większy. Większość wychodzi z tego obronną ręką a inni niestety nie.

Ekstremalna sytuacja musi budować napięcie i wszystko zależy od pary, jak sobie z tym wszystkim poradzi, bo nie zawsze potrzebne są ofiary

Martucha wracając do soboty! Dzięki wielkie! Było mi niesamowicie miło znowu się z Tobą zobaczyć!

U mnie sajgonu ciąg dalszy. Jutro ważny dzień w pracy - trochę nerwowa atmosfera udziela się każdemu... a do tego praca, praca, praca... ale nie narzekam Wczoraj juz miałam dość, jak ludzie zaczęli uprawiać spychomachię i wszystko na mnie zrzucali... ale dzisiaj mam zamiar to ukrócić. Z tej strony jeszcze mnie nie znają, więc mogą przeżyć szok co poniektórzy
zgadzam sie z toba!! -z boldem szczegolnie
mi tez bylo cholernie milo sie z toba zobaczyc fajnie ze spojrzalas na kilka spraw chlodnym okiem!! dodalas mi sil jak zwykle zreszta
trzymam kciuki za prace!!!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
I cieszyc sie cieszyc. brac meza i Pata i na wycieczke jechac
narazie przekabacam meza o odswieżenie koloru juz teraz a nie w maju ale nie wiem jak mi pojdzie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
U mnie tez tak było Chciały wyprowadzić jakoś małą bez interwencji, ale ja mam mało elastyczną tkankę i zaczęłam pękać, więc położna powiedziała, że lepiej naciąć. Nie miałam nic przeciwko
o tak!!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho!!!

pojechalam dzis do poradni
na dzien dobry moja opiekunka przywitala mnie tekstem a co pani tu chce? potem mnie wyciskala wypisala ocene - tzn pozaznaczala ze wsyztsko super ale opis zrobi w domu, umowilysmy sie na wtorek na odbior bo wtedy bedzie tez szefowa to mi popodbija
no i sie okazalo ze we wtorek maja rade wiec wszyscy pracowanicy beda wiec super bo podrzuce od razu to ciacho i za jednym zamachem wszytskim podziekuje :

na pewno zrobie ktosi sernik ale mysle co by tu jeszcze... moze jakis jablecznik
Stary 2013-02-19, 11:13   #1750
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
narazie przekabacam meza o odswieżenie koloru juz teraz a nie w maju ale nie wiem jak mi pojdzie

na dzien dobry moja opiekunka przywitala mnie tekstem a co pani tu chce? potem mnie wyciskala wypisala ocene - tzn pozaznaczala ze wsyztsko super ale opis zrobi w domu, umowilysmy sie na wtorek na odbior bo wtedy bedzie tez szefowa to mi popodbija
no i sie okazalo ze we wtorek maja rade wiec wszyscy pracowanicy beda wiec super bo podrzuce od razu to ciacho i za jednym zamachem wszytskim podziekuje :

na pewno zrobie ktosi sernik ale mysle co by tu jeszcze... moze jakis jablecznik
ad1 - chłop ma ferie - wykorzystaj to !!

ad2 - fajnie się złożyło z tą radą. ja bym poszła w jabłęcznik albo w sernikobrownies z malinami - chodzi za mną ostatnio

Ktosiu jeden już przywołany do porządku - czekam na kolejnych. jak się odważą, bo mam dzisiaj w sobie moc i jak zawsze ze mną można było wszystko tak dzisiaj - bez wniosku i podania ze zdjęciem - nie podchodź! Mam nadzieje, że jednorazowa akcja wystarczy na dłużej

Ale miałam genialną kanapkę w pracy - pasta jajeczna termimi.xowa, pomidor, ser żółty - że też sobie więcej nie zrobiłam

Stary 2013-02-19, 13:03   #1751
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Ale miło A drugie ciasto? Hmmm... może faktycznie jakiś jabłecznik, albo fajna tarta? Zależy ile osób masz na poczęstunku.

Cytat:

ad2 - fajnie się złożyło z tą radą. ja bym poszła w jabłęcznik albo w sernikobrownies z malinami - chodzi za mną ostatnio

Ktosiu jeden już przywołany do porządku - czekam na kolejnych. jak się odważą, bo mam dzisiaj w sobie moc i jak zawsze ze mną można było wszystko tak dzisiaj - bez wniosku i podania ze zdjęciem - nie podchodź! Mam nadzieje, że jednorazowa akcja wystarczy na dłużej

Ale miałam genialną kanapkę w pracy - pasta jajeczna termimi.xowa, pomidor, ser żółty - że też sobie więcej nie zrobiłam

Kanapka Za mną chodzą pomidory, ale coś czuję, że jak kupię to będę żałować - nie cierpię smaku plastikowych pomidorów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 13:15   #1752
baja_86
Zakorzenienie

Hej

Samba za te myśli o wizycie

Gucia
no to byle do czwartku i nie daj się
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:43   #1753
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

z malinami tez za mna chodzi ale to do domu...
ja ferie.. wykorzystaj... wszyscy to wykorzystuja tylko nie ja.. juz mi go porwali bo tu rurki trzeba zrobic tu instalacje przerobic..
i dupa

Cytat:
Ale miło A drugie ciasto? Hmmm... może faktycznie jakiś jabłecznik, albo fajna tarta? Zależy ile osób masz na poczęstunku.
no myslalamo tarcie albo jableczniku ale chyba zrobie takie typowe american pie
Stary 2013-02-19, 13:45   #1754
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

czytam was caly czas ale sil juz nie starcza zeby odpisac
w sobote imoreza urodzinwa nr jeden 14 gosci
w niedziele powtorka 4 gosci
dzis powtorka powtorki przyjaciolka z rodzina....
zamieszkalam na stale w kuchni

ale za to mam tydzien wolnego

praze wlasnie slonecznik z cukrem do dzisiejszego deseru

Odnosnie seksu w ciazy-to ja chyba bylam ta szczesciara ze moglismy, chcielismy i ochota byla cala ciaze-do ostatnich dni przed porodem-kurcze ten czas wspominam super
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 13:48   #1755
martucha84
Zakorzenienie

mysle ze troche zeszlysmy z tematu bo tam nie chodzi o sex w cazy a o psucie siepo urodzeniu
co innego jest nie moc w czasie ciazy i chyba wszyscy to rozumieja ze jak nie wolno to nie wolno a co innego po urodzeniu dziecka miec jakies jazdy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 14:18   #1756
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
z malinami tez za mna chodzi ale to do domu...
ja ferie.. wykorzystaj... wszyscy to wykorzystuja tylko nie ja.. juz mi go porwali bo tu rurki trzeba zrobic tu instalacje przerobic..
i dupa

no myslalamo tarcie albo jableczniku ale chyba zrobie takie typowe american pie
aaaa to Wu odpocznie! Nie ma co!

p.s. masz przepis na taki american pie? pls pls daj daj!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

czytam was caly czas ale sil juz nie starcza zeby odpisac
w sobote imoreza urodzinwa nr jeden 14 gosci
w niedziele powtorka 4 gosci
dzis powtorka powtorki przyjaciolka z rodzina....
zamieszkalam na stale w kuchni

ale za to mam tydzien wolnego

praze wlasnie slonecznik z cukrem do dzisiejszego deseru

Odnosnie seksu w ciazy-to ja chyba bylam ta szczesciara ze moglismy, chcielismy i ochota byla cala ciaze-do ostatnich dni przed porodem-kurcze ten czas wspominam super
O szalona kobieto!!! U was imprezowo!

Cytat:
mysle ze troche zeszlysmy z tematu bo tam nie chodzi o sex w cazy a o psucie siepo urodzeniu
co innego jest nie moc w czasie ciazy i chyba wszyscy to rozumieja ze jak nie wolno to nie wolno a co innego po urodzeniu dziecka miec jakies jazdy
zdecydowanie odeszłyśmy od tematu Myślę, że to jest wielka sztuka, żeby po urodzeniu dziecka pamiętać, że nie jest się tylko rodzicem ale przede wszystkim jest się mężem/żoną. Przynajmniej ja tak to widzę.

Bajusia dziękuję jutro będzie nerwowo, ale już nie mamy na to wpływu, więc albo to będzie bardzo dobry dzień, albo wręcz przeciwnie oby na plus! A że miałam duży wkład w ten projekt to się strasznie denerwuję wynikami

Ktosiu ja tam pomidory lubię. Fakt, że te zimą mniej mi smakują, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby chociaż 1 sztuki nie było w lodówce

Dzisiaj wpada do nas koleżanka. Już wczoraj zrobiłam sałatkę (będziemy mięli jednocześnie dzisiaj na obiad ) i zrobię mango z szynką parmeńską i na samą myśl dostaję ślinotoku, bo nawet nie spróbuję. No ale za to po świętach sobie odbiję

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2013-02-19 o 14:21
Stary 2013-02-19, 14:32   #1757
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 14:37   #1758
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa to Wu odpocznie! Nie ma co!

p.s. masz przepis na taki american pie? pls pls daj daj!

zdecydowanie odeszłyśmy od tematu Myślę, że to jest wielka sztuka, żeby po urodzeniu dziecka pamiętać, że nie jest się tylko rodzicem ale przede wszystkim jest się mężem/żoną. Przynajmniej ja tak to widzę.

Dzisiaj wpada do nas koleżanka. Już wczoraj zrobiłam sałatkę (będziemy mięli jednocześnie dzisiaj na obiad ) i zrobię mango z szynką parmeńską i na samą myśl dostaję ślinotoku, bo nawet nie spróbuję. No ale za to po świętach sobie odbiję
a ty do swiat bez miesa no nie;D
no wu odpocznie jak zawsze
mialam rozpisac sobie praktyki zeby wpisac do dzienniczka i mi sie nie chce mlody spi - zaraz wstanie a ja sie koncertowo opi er da...
co do boldu - ooooo! brawo
mam przepis ale czy to takie prawdziwe nie wiem bo nie jadlam w ameryce ale wydaje mi sie ze bardzo podobne przynajmniej z wygladu ;D

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ooooo ja tez uwielbiam

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-02-19 o 14:38
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 14:42   #1759
Gucia0987
Zakorzenienie

Marta to daj daj przepis

no bez mięsa. I jak mnie nie ciągnie wcale, tak nie powiem, ale takie mango z taką szyneczką to bym wsunęła no ale jak nie to nie!

za to sałatkę mam z tuńczykiem! A co!

Jak to Judyta mówiła, że pięknie Panowie zap...lacie tak Ty się pięknie opier...lasz I tak do końca ferii!

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2013-02-19 o 14:43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 15:00   #1760
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta to daj daj przepis

no bez mięsa. I jak mnie nie ciągnie wcale, tak nie powiem, ale takie mango z taką szyneczką to bym wsunęła no ale jak nie to nie!

za to sałatkę mam z tuńczykiem! A co!

Jak to Judyta mówiła, że pięknie Panowie zap...lacie tak Ty się pięknie opier...lasz I tak do końca ferii!
nie no co ty... kalendarz pecznieje od ilosci rzeczy ktore musze zrobic.. i pewnie spawozdanie z awansu.. nie wiem na ch...uj mi... ehsss nie dosc ze teraz (polroczne) to za miesiac znowu jakby mi bylo do czegos potrzebne...
przepis juz... ide po ksiazke

p.s.wrzuce do klubu cobys nie zguila

Czas edycji: 2013-02-19 o 15:07
Stary 2013-02-19, 17:53   #1761
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

(...)
Ktosiu ja tam pomidory lubię. Fakt, że te zimą mniej mi smakują, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby chociaż 1 sztuki nie było w lodówce

Co do pogrubionego - AMEN SIOSTRO !!!!
Ja też bardzo lubię pomidory, latem wręcz uwielbiam, ale zimą nie znoszę

Byłam na zumbie, po 1,5 m-ca przerwy. Szczerze to myślałam, że po takiej przerwie to padnę na glebę w połowie i przyjedzie po mnie dźwig. I jakież było moje zaskoczenie, że dałam radę I to bez najmniejszego problemu. Jednak ćwiczenia z Chodakowską coś dają Może nie tyle kondycyjnie, ale mięśnie więcej zniosą

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2013-02-19 o 17:55
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:56   #1762
Ana***
Zakorzenienie

Podczytuje... tylko i wyłącznie - lada moment kontrola u nas. Dopinanie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:13   #1763
martucha84
Zakorzenienie

Patowi zaczyna sie atak... jak w zeszlym roku.. koniec lutego... potem poczatek wrzesien... i znowu luty k u rwa!!!!!
po porostu ja wiedzialam ze to sie tak skonczy... 3 dni kataru i ozdrowienie.. rano czerwone poliki.. po paru godzinach delikatny kaszel.. i juz czulam ze cos bedzie... po drzemce juz chrypa i swist przy oddechu....
k urw a k urw a ku rw a k ur wa zaczyna kaszlec coraz mocniej...
pulmicord do akcji...

Czas edycji: 2013-02-19 o 18:15
Stary 2013-02-19, 18:21   #1764
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Patowi zaczyna sie atak... jak w zeszlym roku.. koniec lutego... potem poczatek wrzesien... i znowu luty k u rwa!!!!!
po porostu ja wiedzialam ze to sie tak skonczy... 3 dni kataru i ozdrowienie.. rano czerwone poliki.. po paru godzinach delikatny kaszel.. i juz czulam ze cos bedzie... po drzemce juz chrypa i swist przy oddechu....
k urw a k urw a ku rw a k ur wa zaczyna kaszlec coraz mocniej...
pulmicord do akcji...

mam nadzieję że się nic więcej nie rozwinie

Samba
co to za myśli

słyszałyście o kimś kto miał cc a przy drugim porodzie sn?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 19:07   #1765
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

sliwenka planujesz juz 2 dziecko?

Martucha trzymam za Was kciuki!!

Ja nic a nic czarnowidztwo mi juz przeszlo...teraz zyje w jakims odretwieniu nie mysle ze bedzie ani dobrze ani zle...nie nastawiam sie...w czwartek dowiem sie od lekarza i wtedy mam nadzieje ze wreszcie na prawde zaczne cieszyc sie ciaza...w ogole to wg om jutro zaczynam 12 tydzien....a w piatek o ile wszystko bedzie oki to ide zapolowac na dresy ciazowe...bo do wszystkich jeansow sie mieszcze i jest ok ale dresy mam z taka mocna guma i strasznie mnie teraz uciskaja...a ze lubie po domu wygode to trzeba isc na zakupy
Stary 2013-02-19, 19:21   #1766
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
witam witam witam

Ciesz się ciesz, farby zapakuj w pudło, przewiąż wstażką, i na beszczela powiedz, że wiesz jak bardzo się malowania nie mógł doczekać więc ... tadam

Zawsze możesz zrobić tartę jabłkową z malinami, gdzieś Sambie linka wrzucałam.

Zdrówka dla malego!

Cytat:
Co do pogrubionego - AMEN SIOSTRO !!!!
Ja też bardzo lubię pomidory, latem wręcz uwielbiam, ale zimą nie znoszę
Byłam na zumbie, po 1,5 m-ca przerwy. Szczerze to myślałam, że po takiej przerwie to padnę na glebę w połowie i przyjedzie po mnie dźwig. I jakież było moje zaskoczenie, że dałam radę I to bez najmniejszego problemu. Jednak ćwiczenia z Chodakowską coś dają Może nie tyle kondycyjnie, ale mięśnie więcej zniosą
Ktosia - ja też lubię pomidory ... ale u mnie cały rok smakują tak jak te zimowe w Polsce. Za to jak jesteśmy u teściów MNIAM, pochłaniamy ile się da i jeszce najczęściej skrzynkę zielonych targamy spowrotem
Powiedz mi, czy jak zaczęłaś ćwiczyć Chodakowską to po pierwszych razach mogłaś się ruszać? Bo chcę zacząć tylko się zastanawiam czy nie zostawić tego na weekend, co bym do pracy doszła.

Samba - brawa za wyniki, a za czarnowidztwo dostaniesz w dupsko!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 19:49   #1767
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kiedy mowie ze czarnowictwo mi juz przeszlo nie mysle i nie stresuje sie...bedzie co ma byc....i tak nie mam na to wiekszego wplywu....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-19, 20:02   #1768
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć.

Gucia trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.

Marta zdrówka dla Pata.

Nas dziś zasypało, tyle śniegu ech....

Od poniedziałku chodzę do pracy na rano - uwielbiam to.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:07   #1769
*Agatek*
Zakorzenienie

Ktosiu ćwiczyłaś Chodakowską?? Ja 21 dzień ćwiczę bez przerwy, ciekawe czy będą rezultaty pewnie nie małe, bo czasem mnie pokusi i słodkie muszę zjeść

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 20:58   #1770
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Chcialam sobie kupic jakis sweterek, narzutke
znalazlam cos takiego
co mysliscie?? któryś kupic?
kolor granat, capuccino lub czarny

http://moda.allegro.pl/narzutka-modn...990743248.html

http://moda.allegro.pl/super-asymetr...983640346.html

http://moda.allegro.pl/narzutka-swet...018530972.html
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości