|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
![]() Cytat:
Dzień dobry dziewczynki. Troszkę Was ponadrabiałam, bo tutaj to szybko idzie. Mokka, na pewno wszystko będzie dobrze. |
|
|
|
|
#2222 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teram jak mnie tylko brzuch boli, to tż od razu pyta czy jedziemy do lekarza. Biedny - taki przejęty. [QUOTE=iza243;39439494 Ja tak dzisiaj bede spać.Wróce o 23: 00 do domu z drugiej zmiany,a o 3:30 bede wstawać na pierwszą zmiane Kobieta z przeciwnej zmiany chciała się zamienić na jedeń dzień,będzie ciężko odpoczne dopiero jutro koło 15.[/QUOTE] łoooooooooo matulu..... Ale tak jak pisałaś, Ty coś komuś, ktoś coś Tobie. Cytat:
![]() Hej Cytat:
A dom czysty, nie powiem, tylko ten zapach.... Ale od jakiegoś czasu jest lepiej, może w końcu jakoś na to zareagowali, bo do tej pory wyglądało to tak, jakby nie robiło na nich wrażenia. Cytat:
Witam i lecę nadrabiać dalej.
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho Robaczki
![]() my od rana walczymy z mrowami;/ wylazly nie wiadomo skad i zzeraja mi gruszki!!! bezczelne bestie!!! mokka czekam na wiesci o maluszku!!! lepiej, zeby go wyjeli za wczasu niz jakby mialby byc glodny w brzuszku. na zewnatrz szybko nadrobi luna i co? usatysfkcjonowana?:rolley es: ![]() anoxee to jeszcze Ty wyskocz i pochwal sie ktory to tydzien ![]() ja dzis zrobie jaja w sosie musztardowym z ziemniorami jakos tak mnie naszlo zawsze moja mamcia takie robila, wiec dzis ja probuje
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
Śniadanko i zaraz do pracy zmykam...Szejda nie zdążyłam Ci wczoraj odpisać. U mnie też było podejrzenie jednego niedrożnego jajowodu, ginka jak robiła badanie była niemal pewna, ale radiolog ocenił że oba drożne, więc może tak samo będzie u Ciebie (chyba że już dostałaś opis radiologa). Generalnie mi mówiono, że nawet jak jeden niedrożny to nic się nie stanie i wtedy ginka dawała mi 3 cykle po hsg żeby zajść. Udało się bodajże w 4tym, także dużo się nie pomyliła Także trzymam kciuki za Ciebie. Jesteś moim kolejnym typem ![]() Mokka w sumie może i dobrze że wzięli Cię do szpitala. Przynajmniej jesteś pod ciągłą obserwacją i masz pewność, że z Guciem będzie wszystko dobrze. Wiem, że na pewno tęskno Ci do domku i TŻta ale teraz najważniejsze jest dobro maluszka Informuj nas na bieżąco. Trzymam kciuki, będzie dobrze
|
|
|
|
#2225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale troszkę mnie pocieszyłaś, dziękuję |
|
|
|
|
#2226 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wg usg kończę dziś 9 tc, wg OM 10 tc. Piszę, bo dziś rano wstałam i czuję się dobrze Nie mdli mnie, podbrzusze nie boli.... I co? Włączył mi się schiz!!! Nic, idę pozmywać naczynia, zrobię sobie inkę i pooglądam tv....
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory jesteś jedyną co powiedziała ze podnosi , wszystkie mi mowią ze miały taką mniej wiecej samą drugą fazę od wzgledem tempek przy dupku i bez dupka. Mówią ze naturalka ( lutek) podnosi a sysntetyczna niby nie..???
Nie wiem czy jest sens mierzyc temperaturę? bo po co ?? wiekszoś cmierzy by wyłapac moment owulki a ja go doskonale znam sama nie wiem co myślisz??Cytat:
jak dziecko Cytat:
![]() Dziś na poprawę humoru idę do fryzjera...a raczej fryzjer idzie do mnie ciekawe co z teho wyjdzie ale zdecydowanie potrzebuje zmiany..kupiłam ciemną farnę taką jak mam teraz a ona niesie rozjaśniacz...i nożyczki
Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-02-26 o 10:20 |
||
|
|
|
#2228 | |
|
Zadomowienie
|
Hehe. 24 tc.
![]() Cytat:
Nie ani razu, nie bolał mnie brzuch (jedynie w tym 6tc co miałam plamienie i przygodę w szpitalu), jedynie mnie mdliło czasem, ale tak nic. Jakbym nie miała brzucha, nie była taka ociężała i nie czuła młodego, to bym nawet nie pomyślała, że jestem w ciąży.
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Mokka ja sie ciesze, ze jestes w szpitalu. To jest niebezpieczne- te przepływy. Niech Cie codziennie monituja.
Niech sprawdzaja a jak cos bedzie nie tak niech robia cesarke i wyciagaja Gucia, zeby nie było za późno. ![]() Wiem, ze lepiej być w domu, ale wierz mi, że tak będzie dla Was lepiej!!! Ja sie witam i stawiam soczek pomarczowy wyciskany..mniam... ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Gonie Cie kochana....hehe Ja wymiotowałam cały dzien, ale wieczorem to juz była przesada |
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
a Wy co ??? śpicie ?? haloooooo
|
|
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie oczy zamykaja na maksa...
![]() Chce mi sie jajko kinder
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się chce spac.
Byłam z TŻ w CatSalut i dowiedziałam sie, że mogę korzystac z służby zdrowia w ciązy bezpłatnie. Mama musi mi jeszcze odnowić zamledowanie i mogę załatwiać kartę
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam jaja a do sklepu daleko...
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Boże moje cycki
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
Łącze się z Tobą w bólu A tak w ogóle to dzień dobryyy
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie się obudziłam z drzemki.
Ja mam ochotę na jakieś ciastka. Cycki mnie już nie bolą, za to są gorące.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#2241 |
|
Wtajemniczenie
|
Isia przez Ciebie za mną pizza chodzi
Linka- kiedy testa walniesz? :P
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#2242 |
|
Zadomowienie
|
Kwitka - odezwij się!!! Czy już zginęłaś pod tym remontem?
Linka - Ty ponoć dziś wyspana jesteś szczęściaro ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- dobra, następnym razem Cię zaproszę. Za mną chodzą dziś ciastka....nie, ciasto. Jabłecznik albo sernik.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#2243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mam dziś kompletnie ochoty na słodkie ale np. rosołek by wjechał, mmm ![]() I w tym momencie głodna się zrobiłam ;D Kwitka i Magda mmm prosimy o zameldowanie się,że żyjecie ![]() P.S: Maru Bromka Ci dziś wyslałam
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-02-26 o 13:19 |
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
miałam iść w czwartek na bete..ale chyba dobie odpuszczę :P nie wierze w ciąze , jestem przekonana ze w niedziele @ przyjdzie.
haha wyspana z nocy..ale teraz znowu bym poległa..jest nieskie ciśnienie wiec mi sie powieki zamykają
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kalafiorową zupę, więc chodź ![]() Linka !!
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
Co do spania- ja wczoraj o 12 30 w południe się położyłam i o 4 wstałam, ale nadal nieprzytomna byłam...
Byłam dziś w cukierni- kupiłam sobie ciasto sułtańskie.. mniam. Oczywiście nażarłąm się, a teraz mi niedobrze.. ten pms mnie wykańcza.
|
#2247 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
cooooo???
czemu tak uważacie??? nie mam żadnych a żadnych objawów!!! ba wrecz zaczyna sie susza miedzy nogami a to oznacza ze za kilka dni bedzie @ ale spokojnie , wyliczyłam sobie kolejną owulację w urodziny męza bedzie miło...
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
boze znowuuuu kooocur ty mnie wykonczysz z tymi twoimi zachciankami, bo ja zaraz po tobie lapie! :P dobrze ze mam czekoladki milki
chociaz nie powinnam ich jesc Cytat:
pyszniutki, chociaz dzis sie chyba w pomidorowke zmieni ![]() alez mialam dzisiaj schize, nie moglam sie do endo dodzwonic i juz mialam widmo ze mi lekow nie wystarczy znowu bym wtedy biegla do medikusa tylko po recepte, swoja droga dobrze ze to to wystepuje w przyrodzie, awaryjnie zawsze mozna zadzialac ![]() a tak to mi sie nudzi. oczywiscie syf w domu, palcem ruszylam i troche ogarnelam ale jakos slabo mi to wszystko idzie :/ tz jutro wraca, wiec pewnie dopiero jutro dostane powera 2 h przed jego przyjazdem - jak zwykle powiem wam, ze mam wrazenie, ze moja matka, mimo pierwszej nie dosc radosnej reakcji na moja druga ciaze, przejmuje sie teraz bardziej jak pierwsza dzwoni do mnie, gada co mam jesc, ze mam kuwete w rekawiczkach sprzatac zeby sie toxo nie zarazic, gada mi co dziecko w brzuchu robi ... szok cwana ![]() http://www.bonprix.pl/produkt/tankin...age&return=ref czarne, bluzka nie pasi mi za bardzo,ale darowanemu wiadomo http://www.bonprix.pl/produkt/shirt-.../?category=779
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Troszkę Was ponadrabiałam, bo tutaj to szybko idzie. Mokka, na pewno wszystko będzie dobrze. 

Kobieta z przeciwnej zmiany chciała się zamienić na jedeń dzień,będzie ciężko odpoczne dopiero jutro koło 15.
A dom czysty, nie powiem, tylko ten zapach.... Ale od jakiegoś czasu jest lepiej, może w końcu jakoś na to zareagowali, bo do tej pory wyglądało to tak, jakby nie robiło na nich wrażenia. 

ani razu, nie bolał mnie brzuch (jedynie w tym 6tc co miałam plamienie i przygodę w szpitalu), jedynie mnie mdliło czasem, ale tak nic. Jakbym nie miała brzucha, nie była taka ociężała i nie czuła młodego, to bym nawet nie pomyślała, że jestem w ciąży.