![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Hej
![]() Młoda obudziła się o 6.20 ![]() od dłuższego czasu śpi tylko na brzuchu
#1593 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() ja od rana smażę naleśniki....nie wiem co we mnie dziś wstąpiło, ale wstałam o 7 zaraz po Dzieciu i się zmobilizowałam ![]() Dep piękne te zabawki-już sobie podglądam co oni tam jeszcze mają ![]() swoją drogą ceny zabawek Haba przeginają.... miłego poranka Mamuśki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-03-04 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
Hej! Zaczynam dzien w pracy
Czekam na wiesci co z Blanka! Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-03-05 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Młoda poszła spać ![]() ![]() Może komuś, kto ma konto w BZ WBK się przyda: https://www.bz wbk.pl/mikrosite/50za...na-glowna.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
U nas pięknie świeci slonce, nie wiem jak z temperatura ale wygląda cudownie wiosennie
![]() ![]() Karolka daj nalesnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Heej witam z lozka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
U nas też dzisiaj pięknie
![]()
#1599 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Npisałam esa do Pumci, zobaczymy czy odpisze
![]()
#1601 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My dzisiaj kończymy 7 miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() Młody nauczył sie wstawać przy lozku, stole, w lozeczku. Teraz muszę wiecej na niego patrzeć, bo często leci do tylu, bo mi sie puszcza to moje malenstwo ![]() Wczoraj byliśmy w sklepie i młody wybrał sobie nowa zabawkę. Tzn pokazaliśmy mu telefon i kierownicę i ręce poszły w stronę tej drugiej zabawki ![]() My tez musimy korzystać z pogody, bo od jutra znów ma padać ![]()
#1603 | |||
Wtajemniczenie
|
Heloł!
Wstaliśmy o 8 ![]() O 8 obudził się, zjadł kaszkę na 150ml wody i teraz śpi znowu a ja mam czas na śniadanie (zjedzone), kawę (w trakcie) i wizaż (też w trakcie). Cytat:
Myślę, że nawet jak powiesz to M. to zrozumie dopiero jak będzie miała swoje dzieci ![]() Cytat:
![]() Odciąganie glutów do przyjemnych nie należy ale jak Iga załapie, że po tym jest jej łatwiej oddychać to pozwoli odciągać. U nas tak było że pierwsze kilka razy to mu się nie podobało (co prawda nie było ryku ale widać było, że nie lubi), a jak załapał, że później mu się lżej oddycha to było dobrze. Na opryszczkę plasterki compeed (można kupić na sztuki). U mnie się sprawdzają rewelacyjnie i zawsze mam kilka w domu. Cytat:
![]() ![]() Też jestem ciekawa co z B. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A to moje chłopaki - ładnie się razem bawią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Pumcia mi napisała, że B. w sumie ok, ale ma biegunkę i nic nie je od soboty. Leci z wagi. Lekarz rozłożył ręce bo ona zadowolona i ruchliwa. Pumcia podaje jej leki przeciw odwodnieniu i czeka, jeśli do popołudnia nic się nie zmieni to idą do kolejnego lekarza. I dziękują za troskę
Wvictoria ale słodziaki ![]()
#1607 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Super, ze z B wszystko ok, oby teraz było już tylko lepiej
![]() Wictoria fajne te Twoje chłopaki ![]()
#1609 |
Zakorzenienie
|
Ewka dla mlodziezy
![]() Kurde oby tylko B. sie polepszylo ![]() Ja zjadlam sniadanie mistrzow opilam sie kawa i sokiem pomaranczowym i zaraz idziemy na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam na śmierć, wszystkiego naj dla maluszków kończących wczoraj i dzisiaj kolejne miesiące
![]() ![]() ![]()
#1611 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Wtajemniczenie
|
Agunia dzięki za info od Pumci
![]() Victoria-super foteczka z Twoimi Chłopakami ![]() ![]() Ewka-brawo za kolejny miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mandi-naleśniki podesłane ![]() ![]() ![]()
#1613 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja właśnie zajadam się sałatką zrobioną przez TZta, kiełbaskami upieczonymi przez TZta mniam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A może to nie opryszczka? Ja myśałam, ze mam opryszczkę ale poszłam do dermatologa i powiedział mi że to nie opryszczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jednak zło które wyrządziliśmy wraca do nas ![]() ![]() Niedawno rozmawiałyśmy o tym czy ze straszym dzieckiem bedzie łatwiej, ja myślę, że już trudniej być nie może ![]() ![]() ![]() Ale to sie nie wzięło z nikąd - i ja i TZ byliśmy podobni w niemowlęctwie ![]() ![]() ślicznie! Cytat:
dobrze, ze to nic groźnego, oby szybko minęło ![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-03-04 o 09:33 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Aha i już jestem pewna, że widzę zębola. Prawa dolna jedynka coraz bardziej widoczna
![]()
#1615 | |||||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Taaak u nas też pięknie świeci słońce, ale niestety temperatura ujemna ![]() Cytat:
![]() Mój tak samo i też jest wielkie darcie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Też mam wrażenie, że nie chce iść spać (choć ewidentnie jest śpiący), bo myśli, że coś straci ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Linka, nie wiem, w każdym razie pieczę i swędzi. Tak, uważam żeby na małą nie przeszło.
Wszystkiego najlepszego dla D. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
Pumcia trzymam kciuki za was
![]() Dziewczyny jak Lena zjada cały słoik obiadku, ten duży, to jak mam te małe to musze dawac jej dwa?? może ona potrzebuje już wiecej?? jak myślicie?? U mnie troche sie działo... o tym niżej..... MAM DWIE DOBRE WIADOMOŚCI 1. Lena uczy sie raczkowac na razie jest albo pupa w górze i buzia na podłodze;D albo pupa na podłodze i normalnie oparta na wyprostowanych rekach;D próbuje jednocześnie, ale wtedy noskiem uderza w podłoge;( nie płacze, wiec może nie boli, albo wcale mocno nie uderza sama nie wiem, ale tego chyba sie nie uniknie;( 2. Lenka ma trzeci ząbek Górną dwójke prawą A TERAZ Z TYCH NIEMIŁYCH SYTUACJI DZISIAJ: Wyszło tak jak mówilam.... mąż w końcu mi przyznał racje, zobaczył, że ja wcale nie byłam zazdrosna o marte, tylko widziałam, że coś jest nie tak. Zajechaliśmy do jego rodziców, Lena jeszcze w bluzie i spodniach siedzi w nosidełku i gadają do niej, zaraz Marcina ojciec, że co na rączki Lenke trzeba wziąśc, Marcin powiedział, że przecież trzeba ją rozebrac, na co on, że przecież da rade ją w tym trzymac, to nie wytrzymałam wy☠☠☠ałam sie, że nam nie chodzi o to czy on da rade czy nie tylko o Lene! bo sie zgrzeje!! to oni do nas, że przecież dziecko trzeba nosic! ja mówie bedzie chodziła jak zacznie chodzic i nie trzeba nosic! to oni do nas z tekstem, tak teraz nie nosicie, później też nie bedziecie pilnowac i dbac!! no ☠☠☠☠a! ja nie dbam o swoje dziecko?! powiedziałam że nie noszenie na rekach nie jest nie dbaniem! nie życzymy sobie i nie beda nosic! mnie to nie obchodzi, ja wiem że dbam. M. powiedział, że tak chcemy i to nasza sprawa. Później pyta swojej mamy czemu jego ojciec nie da nam wejśc, małej odpocząc tylko ciągle nosic chce, to ona do nas że trzeba dziecko nosic! że my ją wychowujemy bez miłości, nie dbamy o nią, bo jej nie nosimy!! no wiec dobra powiedziałam że dla mnie napewno noszenie i nie noszenie nie jest wyznacznikiem miłości i my ją przekazujemy w każdy inny sposób!! powiedziałam że nie chce żeby było jak z siostry synem, że ma ponad 2 lata i jak nie chcą go wziąśc na rece to kładzie sie na płytki i płaczy i leży, to wiecie co usłyszałam! a niech leży i nawet cały dzień! powiedziałam krótko: no to właśnie to jesy wychowywanie bez miłości! bo ja w życiu dziecku na to bym nie pozwoliła!! powiedzieli że teraz sie nauczy nosic, ale później oduczy, bo to przecież takie proste!!! powiedzieli że już nawet marta nie chce przyjeżdżac bo nei pozwalamy nosic! na co ja to sory ale jak ona przyjeżdża tylko po to by nosic to jej problem, jak bedzie miała swoje to bedzie mogła nosic 24/7! jej sprawa. a zresztą to ona przyjeżdża do Leny czy do Adama?? no ale zauważyłam bo ostatnio nie dałam jej Leny bo ja ją trzymałam, to już nie zeszła do nas I tak wyszło że my nie wychowujemy córki z miłościa, źle ją wychowujemy itp, w sumie to chyba jesteśmy najgorsi?? No i M. widac że przyznał i racje bo sie wydarł, że czego oni oczekują, skoro marta sobie planuje że bedzie z naszym dzieckiem chodziłą na spacery, nie pyta tylko stawia mnie przed faktem dokonanym, mówi żebym przywiozła wózek to ona i adam zabiorą Lene żebym sobie od niej odpoczeła?! a kto powiedział że ona mnie meczy? jak mnie zmeczy to mam meża od tego!! a i teściom dajemy Lene trzymac na kolanach, żeby siedziała, nie nosic, czyli nie to że nie mają żadnego kontaktu! ale jak se chcą!! wali mnie to i mnie w☠☠☠☠ili!! A co mną jeszcze wstrząsneło: że my wsadzamy dziecko w KORYTO (czyt. nosidełko) i zostawiamy same sobie...!!! no jak Lena sama nie siedzi, na brzuszku już płacze, a na pleckach nie poleży bo sie obraca, to co mam zrobic?? cały dzień na kolanach na prosto trzymac?? to wiekszą krzywde jej wyrządze niż im sie wydaje... ależ sie wczoraj wkurzyłam, spac nie mogłam tak mnie brzuch bolał:/ jeszcze M. mówi wieczorem, że może jednak dawac wszystkim ją nosic, bo im przykro.. powiedziałam że marta niech se zrobi dziecko, przecież umie i nosi całe dnie, a jego rodzice, jak se chcą ja napewno nie bede zmieniała naszego sposobu wychowywania Leny tylko dlatego że oni chcą nosic ją bez celu... bo ja meczyła sie później nie bede... po co ją mam nosic, jak ona tego sie nie domaga?? czy to byłoby z mojej strony normalne jakby dziecko specjalnie uczyła noszenia?? ona idzie do roku a nie wraca do miesiąca i bedzie co raz cieższa....
![]() |
#1618 | ||||||
Rozeznanie
|
Cześć,
U nas nocka super. Mała znowu przesypia całe noce. O 20-20:30 wypija mleczko i na następne budzi się dopiero ok 7:30-8 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz super chłopaków! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Rozeznanie
|
Super się bawią
![]() gdzie kupilaś ten gryzaczek z tą żyrafką?moja miała identyczny tylko że przegryzła go, a że go dostała to niewiem gdzie go kupić?bardzo lubiła go gryźć. Idą nam górne jedynki, jedną już widać ale przebić się nie chce, dzisiaj nad ranem dolnymi ząbkami szorowała po górnych dziąsłach, efekt całe we krwi ![]() Co do spania, moja chodzi spać około 21-21:30, wstaje o 7-7:30 rano, w ciągu dnia ma do 3 drzemek po max 30 min, nawet na spacerze nie śpi dłużej. Jak się obudzi to idziemy na spacer bo piękne słoneczko ![]() Oby B szybko wyzdrowiała i zaczeła jeść ![]() Wszystkiego naj naj dla solenizantów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Aga398 co za ludzie! Ja bym nie zmieniała swoich zasad dl czyjegos widzi mi sie...bądź twarda
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-03-04 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.