![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Dobry!
Gratuluję Wszystkim spadków ![]() Cytat:
![]() Tobie to odchudzanie idzie jak burza, jeszcze trochę i mnie zostawisz daleko w tyle ![]() Weekend dietetycznie dobry był, bez grzeszków i szczerze liczyłam na większy spadek, no ale nie był mi dany jak widać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
U mnie wagowo bez większych zmian
![]() Ten tydzień musi być bardzo dietetyczny...więc muszę się pilnować ![]() Ja dziś za oknem mam śnieżyce....muszę przeprosić oficerki ![]()
#394 |
Zakorzenienie
|
Ja też muszę się trzymać w ryzach bo 31.03. Mam chrzciny bratanicy, obiad będzie w restauracji więc nie wypadało by odmówić a wypadałoby zjeść chociaż pół.
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyście nowy wątek?
Kobieta ma dużą nadwage,i chce walczyć o siebie ![]() Ciężko jest się przełamać i powiedzieć DOSYĆ,same coś dobrze o tym wiemy ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ale tu dzisiaj cichutko ![]() Lece do pracy ![]() Miłego Dnia!!!
#396 |
Zadomowienie
|
Ogolnie kozy wymiataja, widzialam juz wiele przerobek
![]() ![]() ![]() Dobra dziewczyny nie ma co gadac, ubieram sie i za godzine wskakuje na orbiego! zaleglosci musze nadrobic w cwiczeniach. Jutro chodakowska +orbi a w czwartek sama chodakowska. Wazne jest miec PLAN ![]() kwiatuszku gratuluje ![]() milegooooooooo dnia! ![]()
#397 |
Rozeznanie
|
od 2 stycznia zeszło ci 15 kg
![]() ja widzę że moje chudnięcie spowalnia. nie wiem czy to dobrze czy zle. w sumie na początku dużo wody mi schodzilo bo nie powiem .....opuchnięta byłam ![]() najważniejsze że małymi kroczkami do przodu a nie do tyłu ![]()
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też wolniej idzie tak 0,5-max. 1kg na tydzień. U mnie w pierwszym tygodniu zeszło od razu 3kg. Też woda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie śniegu tyyyle nayebało, że chce się beczeć. Poodśnieżałam wszystkie okna, bo zasypane do połowy były ![]() Tak w ogóle, chciałam dziś zacząć ćwiczenia od nowa, ale chyba mi to dane nie jest, bo mnie niemiłosiernie od wczoraj lędźwie bolą... ![]() Waga u mnie wzrosła o 400 g ![]() ![]() No, a dziś na obiad będę robić tortillę z mąki razowej, nigdy nie robiłam, ciekawe jak mi wyjdą ![]() Na śniadanie dwie małe kanapeczki z szynką, serkiem topionym, rzeżuchą, ogórkiem, kiełkami rzodkiewki, Activia i 1/4 papryki czerwonej. Zaczęłam jeść pół pomidora, ale te pomidory obecnie są tak okropne, że nie da się ich jeść. Także chyba kupione w piątek przeznaczę na sok, żeby nie wyrzucać, bo zjeść się ich nie da. Nie dość, że twarde jak kamień to jeszcze bez smaku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
Gratuluje kolejnych spadków ![]() Ja już po porannym ważeniu i jak pierwszy raz stanęłam na moja super elektroniczna wagę pokazała mi 102,8 a potem 103,9 wiec sama nie wiem co mam wpisać ![]() Ja juz po sniadanku jogurt naturany z suszonymi owoacami + banan Wczoraj udalo mie zrobic 45 min na orbitreku ![]() ![]() Na objad mam gołąbki tylko musze zorbic sos pomidorowy ... co nie jest moja specjalnoscia ![]() Ok lece do dentysty z Wiki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() ![]() Najnowsze doniesienia wagowe to 82,6 kg ![]() ![]() ![]() Buziaki miłego dnia ![]()
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |||
Rozeznanie
|
Aa i gratuluję wszystkim, które jeszcze się nie pojawiły lub gdzieś je przeoczyłam spadków wagi
![]() Yhmm wcięło mi posta no super... Naprawdę szału dziś dostanę.... ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- lolita ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() johambina ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anuszka21 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A śniegu wczoraj było po kostki a dziś prawie po kolana ![]() ![]() Kinia_Sw ![]() Dobra teraz ja waga stoi ale wyjątkowo mnie to cieszy ![]() ![]() ![]() Jak tego posta też gdzieś wetnie to jak Bozię kocham zacznę rzucać laptopem... Gratuluję spadków i ćwiczeń ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-03-11 o 10:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja juz po cwiczeniach zaraz II sniadanko i sprzatnie ![]() ![]() Niunia wdech i wydech! Wdech i wydech! Juz pisałam... po co tracic sile i nerwy na rzeczy martwe? ![]()
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() dziś sie lepiej troszke czuje.. mam nadzieje że do jutra wyzdrowieje... Tak nie cierpie kataru... ![]() U mnie waga pokazała tą co przed tygodniem 79,2 więc nie najgorzej bo grzeszki ojjj było ich dużo pierwszy raz po dwóch miesiącach popłynęłam przez 3dni... a to wszystko że dostałam w pracy na dzień kobiet czekoladę ![]() Gratuluje wam spadków ![]() ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. Edytowane przez sagapao Czas edycji: 2013-03-11 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Z tymi warzywami, to faktycznie kicha, ale jest na to sposób... znacie teorię o odżywianiu sezonowym?
![]() ![]() Wagi Wam dziś nie podam, po pierwsze dlatego, że w ferworze porannych przygotowań zapomniałam się zważyć, a potem, po herbacie nie chciałam się już dołować, bo na pewno jest plus. No, ale... sama sobie jestem winna. Dętkę mam chyba do wymiany, kleję i nic to nie daje, już nawet boję się brać rower do pracy, bo dwa razy wracałam już na piechotę, a mało co mnie tak wpienia... Opadła mi motywacja do ćwiczeń, poproszę jakieś baty, albo coś...nie wiem, to chyba związane z tym pieprzonym białym gównem, które spadło z nieba, JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ!!!!!!!!! ![]()
#407 |
Zakorzenienie
|
Obiad nie wyszedł, zjadłam sam farsz do tortilli z jogurtem nat.
![]() Nie wiem co zrobiłam nie tak... |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja Ci dam zero cwiczen jak jestes na plusie! Brac sie ino raz za cos co sprawia Ci przyjemnosc! Mnie tez dobija zima za oknem, ale jeszcze tylko ten tydzien przetrzymajmy ![]() ![]() APELUJE! ZERO PODJADANIA, 5 POSILKOW, CWICZENIA MIN. 3 RAZY W TYG. To wcale nie jest tak duzo, a daje duzo ![]() ![]() Cytat:
Ja juz prawie koncze sprzatanie i przygotowania do obiadku. Na II sniadanko byla makrela, chlebek i kawalek gruszki. Na obiad pieczone udko + ryz bialy+ surowka z bialej kapuchy ![]() ![]()
![]() |
#409 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wlasnie zjadlam golabka z sosem pomidorowym uwielbiam.... na kolacje serek wiejski lece do pracy ;-) milego dnia ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Damy Rade Razem..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Kinia tortille robiłam z mąki razowej.
Milenka ciasto wyszło twarde ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze? ![]() Ja to mam przekichane jednak. Musiałam wyjechac służbowo na kilka dni, zaliczyć różne lanczyki i kolacyjki pracowe, więc dietka poszła się żenić, niestety. Nie mam spadków, ani wagowych ani centymetrowych, jestem przemęczona, jasne więc, że nie ćwiczę. Ech... ![]() Czytam, co piszecie, witam nowe Koleżanki ![]() ![]() ![]() U mnie też biało, niestety, do doopy z tym śniegiem ![]() ![]() ![]() Ja chcę wakacji !!!!!! ![]() Gratuluję spadków wagowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Robiłaś tortille z normalnej mąki? Tam idzie dużo tłuszczu, może nie dodałaś i takie suche wyszły.
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
Monia a nie lepiej kupic gotowe tortilke razowe? Wiem ze jak zrobisz samemu to zdrowiej ale nie sadze zeby te kupne razowe byly az tak mocno kaloryczne, zeby nie oplacalo sie sprobowac, moze akurat Ci posmakuja ;-) ja jak robie tortille to wlasnie je kupuje. A jaki farsz zrobilas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Kinia Tylko ja nie wiem gdzie dostać takie razowe tortille. Zawsze kupowałam gotowce w Biedronie, ale pszenne. A farsz dużo cebulki, papryka, pomidor, rzodkiewka, ogórek i kurczaka podsmażyłam bez tłuszczu z gyrosem. Dip zrobiłam do tego czosnkowy i jakoś zjadłam...Aczkolwiek chciałam z tortillą
![]() Marta Ja w przepisie miałam łyżkę oliwy, sądzisz, że to za mało na 150 g mąki razowej? Jutro chcę naleśniki zrobić z mąki razowej, ale jak mi nie wyjdą to się wścieknę ![]() Ps. Zebrałam się do nauki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluje Ci motywacji do nauki, ja tez sie biore za swoj niemiecki, wiec sobie i Tobie zycze powodzenia ![]()
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Jestem już po obiedzie - zupa warzywna.
Mój dzień się kiepsko zaczął, bo zapchało mi się wkłucie z pompy i mi insuliny nie podawało tyle ile trzeba. A potem się dziwiłam dlaczego cukier wysoki ![]() ![]() Ehh no nic. Monia zdajesz matmę no nie? Lubiłam robić zadania z matmy i żałuję, że nie zdawałam rozszerzenia bo nauczycielka mnie namawiała, ale jako że byłam leniem to mi się nie chciało. ![]() Wracam do zadań z chemii...
![]() |
#416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Naleśniki trzeba smażyć na mocno rozgrzanej patelni bez tłuszczu, podobnie jak racuchy.
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przerobiłam dziś 3 lekcje, myślę, że wystarczy. Teraz policzę zadania jeszcze, bo na razie dwa wyliczyłam ![]() Martha Eee, to ta mąka razowa taka świetna nie jest wcale ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Ogolnie, tak jak Marta pisała, to pewnie przez mąkę razową... o ile chodzi o to, że się naleśniki/tortille rozpadają. Czy razowa, czy pełnoziarnista jest kaszanowata... albo trzeba dodawac więcej tłuszczu, albo jeść półmokre i rozwalone :/ mi przynajmniej tak wychodzi.
To taki mały dramacik naleśnikowy, bo im gorsza mąka, tym bardziej klei i tym "lepsze" naleśniki... ze zwykłej pszennej da się zrobić z samą wodą ![]() ![]() A gotowych nie polecam, wystarczy spojrzeć na skład... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() To Twoja mama będzie miała niespodziankę ![]() A my z młodym już po obiedzie - pęczak, buraczki i ehkm... groszek z kukurydzą i.. taaak, majonezem ![]() ![]()
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Slonca wyslalam swoje zgloszenie do programu recenzentek ThermLine i...sie zakwalifikowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Potem napiszesz czy faktycznie działają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.