Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-21, 14:12   #2041
versatille
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez santi santi Pokaż wiadomość
mój ulubiony zabezpieczacz końcówek, chętnie przyjmę/wymienię
To zależy co dasz w zamian (maleńką odlewkę oczywiście), bo to już ostatnia sztuka z mojego zapasu
Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Rypać
Możesz wytłumaczyć?
Mi się wydawało, że włosy właśnie przed farbowaniem powinny być 'zabezpieczone'. Z tego co pamiętam Rock chodziła się farbować z naolejowanymi włosami. I Anwen coś pisała o farbowaniu na olej czy maskę
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na badaniach, dziś kontrola, a jutro jadę na USG guzów i z awanturą do gastrologa. Przynajmniej lekcje mi wypadają
Jednoczę się z Tobą, idę we wtorek na USG brzucha. Trochę się czuję jakbym w ciąży była A na serio to przez to, że mięśnie przeszkadzają w zbadaniu normalnym (ręką)
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja ją całkiem lubię, ale to prawda- jest mocno proteinowa i czasem robi mi lekki puszek na włosach. dlatego najlepszy efekt daje jak ją używam z dodatkiem oleju przed myciem.
Ja mam w każdym mixie przedmyciowym i proteiny, i emolienty, i hume.., no oleje i nawilżacze i co to tam jeszcze jest I nigdy nie ma przeproteinowania ani przenawilżenia ;P W sam raz wszystkiego.
Cytat:
Napisane przez karcia334 Pokaż wiadomość
Co ja dzis przeżyłam żeby poszukać odzywek Joanny.Zeszłam całe w miarę duze miasto9Tesco,Biedronka,Le wiatan,el.Leclerc,Netto,R ożne małe drogerie,Polo,delikatesy) w żadnych z nich nie było śladu ani jednej z odzywek..Dopiero znalazłam JEDNA z pokrzywa i herbata niedaleko miejsca mojego zamieszkania..kosztowała mnie 3,80..i nawet nie chce mi sie teraz na nia patrzeć xd a ogólnie jakie macie o niej opinie?
Byłam dziś w jednym sklepie (20 m od mojej szkoły) i widziałam wszystkie Joanny Naturie b/s po 3.75 niby wiocha, ale jako porzondno

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:23   #2042
blondynaaa_91
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość

Dziś czyste szaleństwo i rozpusta Argan na skalp. Odżałowałam. Bo na cerze się sprawdza niesamowicie.
Na długość BDfM pod isanę babassu.

Daj znać jak się sprawdza Do ciała próbowałaś?
Do ciała jeszcze nie, może też wypróbuję dzisiaj, świetny zapach ma. Nawaliłam na to oleju lnianego, na skalp rycynowego.

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
W sensie Oleo z Bingaczem z shea? Z drugiej strony Oleo też ma shea, co prawda dużo dalej w składzie, ale myślę, że oliwa i awokado, któe są bliżej początku jakoś to równoważą
Może dzisiaj tak spróbuję.
Tak, ja daję pół na pół, dzisiaj może dołożę jeszcze coś proteinowego, Dolce Latte czy cuś

Jaki maski są dobre na skalp? Drożdżowe? Bingo z Glinką Ghasousousocośtam?
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:35   #2043
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Do ciała jeszcze nie, może też wypróbuję dzisiaj, świetny zapach ma. Nawaliłam na to oleju lnianego, na skalp rycynowego.
O, dzięki za odpowiedź. Rozejrzę się za nią

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:

U mnie najlepiej się sprawdzają wszystkie na bazie jogurtu i różne dodatki. A skalp mam bardzo problemowy. I bejbiki się pojawiają po nich Dodaję różne półprodukty. Miód, spiruline, gilceryne, oleje, wyciągi roślinne, zioła [np. neem]. d-pantenol, żel hialuronowy, keratynę... Można tak długo.
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:50   #2044
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, ja daję pół na pół, dzisiaj może dołożę jeszcze coś proteinowego, Dolce Latte czy cuś

O to spróbuję dziś tak. Dzieki za inspirację

Jesli nie masz wrażliwego skalpu to te binagcze z drożdżami, ghassoul, błotkiem karnalitowym dobrze się sprawdzają.

Kurczę, swoją drogą to ja Scandica 3 tygodnie już nie nakładałam! Jak ten czas leci. Za to robię psikacze z niego przed olejowaniem

Cytat:
O, dzięki za odpowiedź. Rozejrzę się za nią

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

U mnie najlepiej się sprawdzają wszystkie na bazie jogurtu i różne dodatki. A skalp mam bardzo problemowy. I bejbiki się pojawiają po nich Dodaję różne półprodukty. Miód, spiruline, gilceryne, oleje, wyciągi roślinne, zioła [np. neem]. d-pantenol, żel hialuronowy, keratynę... Można tak długo.
Zawsze zapominam o jogurcie, bo bardzo rzadko go mam na stanie Czyli jogurt mieszasz z typowymi półproduktami i na skalp, ale przed czy po umyciu?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:58   #2045
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
ee, do krakowa może też zawitam, jak tam jakąś konferencje znajdę

Cytat:
Napisane przez Lethie Pokaż wiadomość
Ale mnie długo nie było, półtora wątku mi przeleciało, pewnie niewiele osób mnie jeszcze pamięta ale zawsze można się przypomnieć
Niestety trochę zaniedbałam pielęgnację, rzadziej nakładam olej a maski to moje włosy dawno nie widziały ale ich stan się raczej nie pogorszył dalej mi wypadają, już nie tak jak te kilka miesięcy temu ale czuję różnice w gęstości i na razie nic nie pomaga by to zastopować, chyba nawet już przestałam się tym tak przejmować
Robię aktualizację:
1- 8 grudnia farbowane na orzechowy blond, prostowane
2 i 3- 19 marca, widzę, że trochę urosły ale mogły by bardziej, przynajmniej tak do talii nieprostowane - im są dłuższe i mniej wycieniowane po samym suszeniu wyglądają tak jak te, więc nie ma sensu tego robić
sliczne

red - narzeczona robin hooda wymiata

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:22   #2046
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Też to znam, np. kiedyś sprzedawczyni kiecek ślubnych wkurzyła się, że wybrzydzam i nie chcę włożyć halki na kole więc zimnym głosem skomentowała "no to raczej nic się pani nie spodoba bo pani to w ogóle taka narzeczona Robin Hooda". Zastanawiałam się czy kobieciny nie wycałować
Boskie! Ja bym podziękowała, może niekoniecznie wycałowała, bo pewnie tłusta wredna sfrustrowana baba (nie wiem, czemu z miejsca tak ją sobie wyobraziłam. ;p)

Ugh, nie wiem, co nałożyć na włosy. (znów robię dziś podejście do wieczornego mycia)
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:44   #2047
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Też to znam, np. kiedyś sprzedawczyni kiecek ślubnych wkurzyła się, że wybrzydzam i nie chcę włożyć halki na kole więc zimnym głosem skomentowała "no to raczej nic się pani nie spodoba bo pani to w ogóle taka narzeczona Robin Hooda". Zastanawiałam się czy kobieciny nie wycałować
Widać na co zwróciła od razu uwagę, jak Cię zobaczyła

Cytat:
Tak, jak dowalę pół na pół z Oleo to jest idealnie Moje włosy chyba po prostu lubią odrobinę silikonu.
U mnie też sprawdza się trochę silikonu, ale w formie odżywki w sprayu.

Znudziło mi się zapuszczanie włosów, teraz mam fazę na zagęszczanie.

Miesiąc temu poszło -2cm, które już odrosły, więc czas na kolejne ciachanie. Dziś wieczorem.
Stary 2013-03-21, 15:50   #2048
201607040946
Konto usunięte

Wypróbowałam śmierdziucha lnianego Łopianowy był lepszy, na szczęście kupiłam kolejną buteleczkę
ale lniany nie jest zły, nie za tłusty, fajnie się spłukuje.
Na to maska, a na wilgotne włosy (które suszę suszarką) odżywka bez spłukiwania (na połowę długości).
Zawsze dodaję do olejku trochę protein, ale zawsze po tym mam wrażenie, że włosy są brudne, takie oblepione.

Mogę w ogóle nic nie dodawać, kłaść sam olej? A potem maskę? Czy to w ogóle będzie miało sens?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:52   #2049
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
make up trzeba zmyc to podstawa
noo szczególnie że moja cera od razu się mści za nie zmycie i chcąc nie chcąc zmywam choćbym padała
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Ludzie, ogłoszenie parafialne!
Komu wysłać krem z Biedry słynny BeBeauty z kokosem i Shea?
Za dużo ich mam i w końcu mi się przeterminują (ważne do października 2014 r.) weźcie się zlitujcie ktoś, w przyszłym tygodniu i tak paczkę wysyłam to przy okazji bym drugą wysłała..
jaaa!
a co chcesz za nie?

dla mnie joanny naturie wszystkie takie same w działaniu aby zapach inny
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:55   #2050
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
noo szczególnie że moja cera od razu się mści za nie zmycie i chcąc nie chcąc zmywam choćbym padała

ja nawet lubie to zmywanie makeupu i nakładaniu jakiegos kremu czy olejku na noc

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:57   #2051
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Wypróbowałam śmierdziucha lnianego Łopianowy był lepszy, na szczęście kupiłam kolejną buteleczkę
ale lniany nie jest zły, nie za tłusty, fajnie się spłukuje.
Na to maska, a na wilgotne włosy (które suszę suszarką) odżywka bez spłukiwania (na połowę długości).
Zawsze dodaję do olejku trochę protein, ale zawsze po tym mam wrażenie, że włosy są brudne, takie oblepione.

Mogę w ogóle nic nie dodawać, kłaść sam olej? A potem maskę? Czy to w ogóle będzie miało sens?
Ja tak robię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 16:04   #2052
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ja tak robię
Ufff...
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 16:25   #2053
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
O taaaak, słyszę to nagminnie, ale tylko od rodziców.
Młodszy brat chciał mi kiedyś pojechać, a nieświadomie powiedział komplement. Leciała w tv jakaś meksykańska telenowela o cyganach, gdzie jedna z bohaterek miała wspaniałe lokofale, do których się śliniłam. A mój brat: "ha ha, jesteś adoptowaną CYGANKĄ, bo masz takie same włosy jak ona".

A co dobrego zrobiło?

Drożdżową dawałam, ale w miksach z naftą i olejem rycynowym.
Możliwe, że ma w składzie DMDM Hydantoin, więc może podrażniać.
Mam troche klopotliwy skalp :/

Dziewczynki, wiem ze bylo ale.. ktore bingo nie sa proteinowe ?

Red to Ci babka pojechala haha
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 16:30   #2054
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
jaaa!
a co chcesz za nie?
Aż tyle nie mam ale możesz się potargować z santi i dać na kremik coś fajniejszego

kascysko pytanie mam
Czy jeżeli zmiesza się kilka masek (albo i klkanaście ) i wsadzi do jakiegoś pojemnika, to te maski będą miały taką samę datę ważności czy się szybciej zepsują?
Tak na przyszłość, jakbym się pakowała na jakiś wyjazd

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:07   #2055
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Podpiszemy Ci się na przedramieniu

Powiedz lepiej co tam napaćkałaś Spowiadaj się!
Nie ma sprawy, zejdzie dopiero po kilku godzinach
Cytat:
Chwal się, a nie napięciuj
Pierwszy miks, który nie zrobił mi kuku na głowie składał się z:
gliceryny, Bingo z ghassoul, olejku paczulowego Alverde, kremu do rąk z Biedronki i maski romantic Anti-Age
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Jednoczę się z Tobą, idę we wtorek na USG brzucha. Trochę się czuję jakbym w ciąży była A na serio to przez to, że mięśnie przeszkadzają w zbadaniu normalnym (ręką)
Ja za każdym razem się tego boję. Nie mam podstaw, ale leżę wystraszona

Wróciłam dopiero niedawno i jeszcze miałam matmę. Lekarz stwierdził, że już fajnie wyglądam i aż miło na mnie patrzeć, a nie tak, jak było ostatnio
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:10   #2056
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Zawsze zapominam o jogurcie, bo bardzo rzadko go mam na stanie Czyli jogurt mieszasz z typowymi półproduktami i na skalp, ale przed czy po umyciu?
Najlepszy jest grecki z biedronki Dobra konsystencja. Na skalp i włosy. Z racji tego, że mam problemy ze skórą głowy staram się po myciu. Potem zmywam delikatnym szamponem. Ale parę razy zdarzyło mi się przed myciem i też było ok.
Stary 2013-03-21, 17:27   #2057
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Jesli nie masz wrażliwego skalpu to te binagcze z drożdżami, ghassoul, błotkiem karnalitowym dobrze się sprawdzają.
Ja mam panzerskalp

Cytat:

Ja też tak robię, dzisiaj wyjątkowo dałam isanę pod olej, bo ciekawa jestem jakie są efekty
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:29   #2058
201607231719
Konto usunięte

Cytat:

Robię tak, są efekty
Stary 2013-03-21, 17:30   #2059
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

Wróciłam dopiero niedawno i jeszcze miałam matmę. Lekarz stwierdził, że już fajnie wyglądam i aż miło na mnie patrzeć, a nie tak, jak było ostatnio
Ooo całe szczęście

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:32   #2060
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepszy jest grecki z biedronki Dobra konsystencja. Na skalp i włosy. Z racji tego, że mam problemy ze skórą głowy staram się po myciu. Potem zmywam delikatnym szamponem. Ale parę razy zdarzyło mi się przed myciem i też było ok.
Ciekawe. Choć greckiego, szkoda, ale dużą łyżkę można poświecić

Cytat:
Ja mam panzerskalp

Ja też tak robię, dzisiaj wyjątkowo dałam isanę pod olej, bo ciekawa jestem jakie są efekty
Zazdroszczę panzerskalpu

Ja z kolei nałożyłam olej, a na olej Isanę z granatem i ładnie teraz pachnę Przypomniało mi się, że ostatnio jak zmywałam Isanę, to już podczas spłukiwania były bardzo miękkie niemal jak po Fruity Passion
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
Stary 2013-03-21, 17:37   #2061
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Ciekawe. Choć greckiego, szkoda, ale dużą łyżkę można poświecić
Dobre peelinguje, nawilża. Po tych bogatych maskach mam pełno babyhair. Ale dodawałam 1 łychę jogurtu na 1 łychę miodu - efekt dla skóry:super. Ale mocno rozjaśniło mi odrost. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że miód tak rozjaśnia.
Stary 2013-03-21, 17:38   #2062
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Ooo całe szczęście

Ćwiczące dziewczyny, możecie mnie oświecić? Jakim cudem nie mam zakwasów po żadnych ćwiczeniach, a nawet czuję się lepiej? Toć to nierealne. Dawniej po dłuższym spacerze nie mogłam chodzić przez kolejne dwa dni, a teraz ćwiczę codziennie (skalpel, piłka, dziś 20 min. turbo) i góry przenosić
Stary 2013-03-21, 17:42   #2063
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre peelinguje, nawilża. Po tych bogatych maskach mam pełno babyhair. Ale dodawałam 1 łychę jogurtu na 1 łychę miodu - efekt dla skóry:super. Ale mocno rozjaśniło mi odrost. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że miód tak rozjaśnia.
Te babyhairy mnie kuszą. A rozjaśnienia się nie boję, nawet bym się cieszyła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 17:44   #2064
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

Ćwiczące dziewczyny, możecie mnie oświecić? Jakim cudem nie mam zakwasów po żadnych ćwiczeniach, a nawet czuję się lepiej? Toć to nierealne. Dawniej po dłuższym spacerze nie mogłam chodzić przez kolejne dwa dni, a teraz ćwiczę codziennie (skalpel, piłka, dziś 20 min. turbo) i góry przenosić
Moim zdaniem, mięśnie się po prostu przyzwyczaiły. A wtedy, jak nie dostarczałaś im ruchu, to były zastane.

Blog

Stary 2013-03-21, 17:47   #2065
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Moim zdaniem, mięśnie się po prostu przyzwyczaiły. A wtedy, jak nie dostarczałaś im ruchu, to były zastane.
Tak A teraz lepiej się czujesz, bo dotleniasz organizm.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Te babyhairy mnie kuszą. A rozjaśnienia się nie boję, nawet bym się cieszyła
To próbuj I podziel się wrażeniami,
Stary 2013-03-21, 17:48   #2066
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Dokładnie!

Blog

Stary 2013-03-21, 17:51   #2067
Dolczi
Zakorzenienie

Hej.
Dziś zastosowałam sposób Darkoz- warkocz. Uzyskałam taki efekt (dałam za dużo żelu, więc musiłam rozczesać grzebieniem z TBS i jeszcze raz żelem ugnieść. Myslicie, że można z nich fale zrobić?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02406.jpg (148,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02380.jpg (36,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02398.jpg (164,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02396.jpg (130,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02411.jpg (78,0 KB, 9 załadowań)
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:52   #2068
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy miks, który nie zrobił mi kuku na głowie składał się z:
gliceryny, Bingo z ghassoul, olejku paczulowego Alverde, kremu do rąk z Biedronki i maski romantic Anti-Age
Miks nienajgorszy, w sensie ja pewnie bingacza musiałabym wywalić

Cytat:
Spróbuję

A i melduję, że kozieradka wtarta. Od teraz będę systematyczna.
Jeszcze mi się przypomniało, że jak mama parę dni temu myła lodówkę, to psioczyła, że mam tam tyyyyle kosmetyków. Pff, pokazałabym jej lodówkę Kascysko to przestałaby marudzić.
Stary 2013-03-21, 18:01   #2069
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Hej, dawno mnie tutaj nie było, ale MUSZĘ Wam coś opowiedzieć...

Dziś mimo deszczu jakaś magiczna siła zaciągnęła mnie do Jasminu na Długiej i jak weszłam to aż mnie zatkało...

z rzeczy włosowych były:

Maski do włosów:
-maska do włosów 12 ekstraktów
-jedwabne serum do mycia wlosów
kolagen do mycia i pielęgnacji włosów
-kolagenowe serum do mycia włosów
-kuracja 40 katywnych składników - jest moja
-maska z błotem karnalitowym
-maska drozdzowa
-maska z glinką
-maska Z MASLEM SCHEA <jest już moja;p>, ale zostało jeszcze z 10 ;p
-maska z proteinami kaszmiru
-maska z zielona glinka
-maska ze spirulina i keratyna
-mleczna maska do włosów z elastyną
-wszytskie rodzaje szamponu bez sls.sles z bingo - (myślicie, ze warto kupić)
-wszytskie szampony kolagenowe

i drugie tyle niewłosowych rzeczy,,, wymiękłam

a co najbardziej mnie zdziwiło??!! Wszystko co najmniej 50 gr tańsze niż na stronie bingo!!!

za te 2 maski zapłaciłam 26 zł, a na bingo zapłaciłabym 28+przesyłka...

myślicie, że warto jeszcze koniecznie wrócić i coś wziąć? Bo kusi mnie wszystko;p ale jako, że jutro kupuję telefon to mam ograniczone fundusze;p
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 18:07   #2070
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Cytat:
Chciałabym się pozbyć kuli, ale czuję, że jeszcze za wcześnie. W każdym razie cieszy mnie, że czuję się już lepiej
Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Hej.
Dziś zastosowałam sposób Darkoz- warkocz. Uzyskałam taki efekt (dałam za dużo żelu, więc musiłam rozczesać grzebieniem z TBS i jeszcze raz żelem ugnieść. Myslicie, że można z nich fale zrobić?
Co za kolor
Cytat:
Miks nienajgorszy, w sensie ja pewnie bingacza musiałabym wywalić
Nie służy Ci?

Jak Wam powiem dlaczego zapuszczam długie włosy (tzn. to jeden z powodów(, to padniecie ze śmiechu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości