Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 10:35   #991
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez jostra Pokaż wiadomość

Can - ja byłam z synkiem 2 miesięcznym na wakacjach w hotelu z małym Aquaparkiem, co prawda był to sierpień, ale lało jak z cebra i zimno było, ale starsza córa miała co robić, ja też poleżałam sobie na leżaczku i wygrzałam w jacuzzi
oo a gdzie byłaś?

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:45   #992
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez acha131321 Pokaż wiadomość
Moja córcia po chorobie wróciła dzisiaj do przedszkola... rozbieram ją w szatni i nagle ktoś zaczyna ją rozbierać ze mną ten ktoś to Jaś, pocałował ją w rączkę, pogłaskał po włosach i nie opuścił na krok... on ma 3 lata a ona 5 sięga jej do pasa dziewczyny gdybyście widziały jak on na nią patrzył
pierwsza miłość! acha131321 nie śmiej się z chłopaka

Can
, ja się nie wypowiadam, bo nie mam pojęcia. Pamiętam tylko jak w 1 klasie podstawówki moi koledzy i koleżanki jeździli na kolonie zimowe i letnie, a ja potem strasznie im zazdrościłam. I ta zazdrość trwała długo, nawet jak miałam 15 lat, bo nigdy nie byłam na takich koloniach. Może dlatego, że moja mama była nauczycielką i miała ferie i wakacje więc siedziała z nami i planowała nam czas w domu, na podwórku, nad rzeką.W sumie dzięki niej nauczyłam się pływać szybko, a w małej miejscowości, gdzie nie ma basenu, dzieci uczyły się pływać w rzece i to nie wszystkie umiały. Ja za to kocham wodę. Tylko, że nie poznałam smaku dzięcięcych wyjazdów

antoinette, my w tamtym roku z 5 miesięcznym młodym byliśmy nad naszym morzem i trafiliśmy w pogodę, akurat minęły deszcze i nastały upały, ale jak na nasze morze to niezłe. Po tygodniu, młody był zmęczony tymi upałami i plażowaniem
w tym roku też jedziemy nad nasze morze i obojetne mi to jaka będzie pogoda, może faktycznie ma po mnie charakter i tak jak ja z braćmi byliśmy z mamą nad morzem, będzie przy 15 stopniach i pochmurnej pogodzie pluskał się w morzu pamiętam jak takie 3 wariaty (czyli my) pluskalismy się, a ludzie w kurtkach pod parasolami chodzili wzdłuż plaży i pytali się mamy czy to jej dzieci

ale jak wyjeżdżaliśmy za granicę, to dużo ludzi było z takimi dziećmi.
Masz starszą córkę,(chyba dobrze myślę) to myślę, że możesz się wybrać doświadczenie masz

dziewczyny dzięki za pocieszenia z tą kupą, najlepsze że przyniósł i rzucił nią o podłogę i sie patrzył, gdybym nie zareagowała od razu to chyba miałabym gównianą podłogę

Edytowane przez ankham
Czas edycji: 2013-03-22 o 10:47
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:57   #993
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acha131321 Pokaż wiadomość
a Twoja Z. spała już w ogóle sama poza domem i nie u rodziny tylko np. u koleżanki

miałam okazję być opiekunem na podobnym wyjeździe i uwierz mi wiek nie zawsze ma tu znaczenie, niekiedy starsze dzieci radzą sobie o wiele gorzej niż te młodsze, na Twoim miejscu porozmawiałabym z nią jeszcze za jakiś czas (bo teraz jest podekscytowana) i jak będzie chciała spróbować to bym się zdecydowała jej pozwolić będzie to dobra szkoła dla niej przed pójściem do pierwszej klasy, poza tym będziesz mogła zająć się Michałkiem

jest tylko jedno ale, musisz być przygotowana, że nie tylko z powodu płaczu lecz również ewentualnej choroby będziesz musiała ją odebrać z kolonii

Moja córcia po chorobie wróciła dzisiaj do przedszkola... rozbieram ją w szatni i nagle ktoś zaczyna ją rozbierać ze mną ten ktoś to Jaś, pocałował ją w rączkę, pogłaskał po włosach i nie opuścił na krok... on ma 3 lata a ona 5 sięga jej do pasa dziewczyny gdybyście widziały jak on na nią patrzył
Spała już u koleżanki i jak po nią poszłam to nie chciała od niej wyjść
Ja się nie boję o to, że będzie tęsknić i płakać ale o to, że raczej nie będzie tam nikogo znać. Jest bardzo towarzyska i szybko się aklimatyzuje ale... mam wątpliwości mimo wszystko

Pierwsza miłość
Ostatnio babcia jednego z chłopców do mnie podeszła i pyta czy Z. to moja córka - ja na nią gały wywaliłam, a ona "pytam, bo mój wnuczek się w niej kocha i muszę powiedzieć, ze ma dobry gust" Mnie cycki z wrażenia opadły..
Zaczyna się oj zaczynaaa...

Cytat:
Can - ja byłam z synkiem 2 miesięcznym na wakacjach w hotelu z małym Aquaparkiem, co prawda był to sierpień, ale lało jak z cebra i zimno było, ale starsza córa miała co robić, ja też poleżałam sobie na leżaczku i wygrzałam w jacuzzi
http://www.hotelklimek.pl/dzieci/basen
O dziękuję za namiary Może to faktycznie jest jakieś rozwiązanie
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 11:35   #994
jostra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
oo a gdzie byłaś?

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Tam jest SPA, więc można się przy okazji wygładzić, naciągnąć, odmłodzić itp.
Świetna jest jaskinia solna, dzieci tam szybko zasypiają.
jostra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 11:40   #995
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:

Tam jest SPA, więc można się przy okazji wygładzić, naciągnąć, odmłodzić itp.
Świetna jest jaskinia solna, dzieci tam szybko zasypiają.
to jeśli w PL to polecam któregoś z Gołębiewskich, ja jeżdżę z moimi co rok albo do Wisły albo do Karpacza. W Wiśle z tego co pamiętam w lipcu zawsze są promocje na pobyt, jest duży aquapark i pełno dodatkowych opcji dla dziecka duża frajda w sumie nie tylko dla dziecka...

Edytowane przez antoinette
Czas edycji: 2013-03-22 o 11:46
Stary 2013-03-22, 12:47   #996
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie tak daleko to nie, myślałam o Grecji ew. Hiszpanii (nie Kanary choć uwielbiam)
to jak najbardziej, chociaż raczej Hiszpania niż Grecja pod względem sanitarnym - nie byłam, więc pewności nie mam, ale słyszałam, że w Grecji różnie bywa

Cytat:
Mój synuś poszedł do żłobka prywatnego jak miał 14mcy, teraz ma 21mcy i ani razu nie zapłakał, wręcz przeciwnie ciężko go odciągnąć od zabawy. Mają mnóstwo fajnych zajęć łącznie z pieczeniem ciastek i robieniem sałatek , a mój Młody uwielbia gotowanie, więc dla niego to raj. Pierwszy dzień w żłobku przypadł na czwartek, a jak nadeszła sobota to rano walił w drzwi, żeby go zabrać do żłobka, bo w domku nudy.
Starsza córa poszła jak miała 18mcy i też wszystko było ok.
Malutkiego dziecia jak np. 6-7mcy to bym do żłobka nie dała, ale są ludzie z takiej opcji zadowoleni.
Meg - bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że Malutka szybko dojdzie do siebie. Ach te chłopy ...
Ankham
co to za żłobek? w Rzeszowie? z ciekawości
Cytat:
Spała już u koleżanki i jak po nią poszłam to nie chciała od niej wyjść
Ja się nie boję o to, że będzie tęsknić i płakać ale o to, że raczej nie będzie tam nikogo znać. Jest bardzo towarzyska i szybko się aklimatyzuje ale... mam wątpliwości mimo wszystko

Pierwsza miłość
Ostatnio babcia jednego z chłopców do mnie podeszła i pyta czy Z. to moja córka - ja na nią gały wywaliłam, a ona "pytam, bo mój wnuczek się w niej kocha i muszę powiedzieć, ze ma dobry gust" Mnie cycki z wrażenia opadły..
Zaczyna się oj zaczynaaa...

moja już miała pod blokiem jak miała 2,5 roku adoratora ze 3 lata starszego, opiekował się nią i przytulał, a później się przerzucił na starszą o rok od siebie po kilku miesiącach

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:09   #997
jostra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
to jak najbardziej, chociaż raczej Hiszpania niż Grecja pod względem sanitarnym - nie byłam, więc pewności nie mam, ale słyszałam, że w Grecji różnie bywa

co to za żłobek? w Rzeszowie? z ciekawości
http://www.kurkitrzy.pl/pages/index

Ja z córą 11 miesięczną byłam na Słowacji w Besenowej i Liptovskim, a rok później w Turcji.
Trochę się bałam, że w Turcji może mieć jakieś problemy żołądkowe. Ale wszystko jadła, łącznie z pizzami i frytkami, których normalnie nie dostawała i nic jej nie było. Bardzo byłam zadowolona, Mała też.
Jeśli chodzi o czystość to w Hiszpanii, Grecji czy Turcji nie spotkałam się z jakimś brudem, zależy oczywiście jaki hotel się wybiera, ja zazwyczaj klub lub 4*.
Kiedyś byłam na objazdówce po Turcji i tam były różne hotele, nawet coniektóre 2* i też się z brudem nie spotkałam. Jedzenie zawsze było pyszne, po prostu w tych tańszych hotelach było bardzo proste umeblowanie tj. łóżko i szafa no i mały wybór dań, co przy objazdówce było bez znaczenia.
jostra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:20   #998
Megaan
Zakorzenienie

Jesteśmy po USG. Wszystko jest w porządku, jednak wygląda na to, że Mała miała lekki wstrząs mózgu. Jeszcze kilka dni potrwa zanim dojdzie do siebie. Z dnia na dzień jest lepiej, więc jestem już spokojniejsza

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:31   #999
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Jesteśmy po USG. Wszystko jest w porządku, jednak wygląda na to, że Mała miała lekki wstrząs mózgu. Jeszcze kilka dni potrwa zanim dojdzie do siebie. Z dnia na dzień jest lepiej, więc jestem już spokojniejsza
ufff - bardzo się cieszę
Stary 2013-03-22, 13:32   #1000
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
właśnie myslałam o Tobie
to świetnie, że wiesz jak sprawa się ma, musiała prosto na główkę upaść najważniejsze, że dochodzi do siebie

Stary 2013-03-22, 13:38   #1001
kata80
Raczkowanie

Cytat:
cieszę się

A my na razie zaliczamy wyprawy górskie (Bieszczady, Słowacja, miały być Tatry ale wyskoczyla ospa ), w tym roku chciałabym pojechać nad morze pewnie nasze - mam ogromy sentyment do Bałtyku i wg mnie rzadne tak ładnie nie szumi jak Bałtyk
Może macie jakies sprawdzone namiary na noclegi?
kata80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:45   #1002
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez kata80 Pokaż wiadomość
cieszę się

A my na razie zaliczamy wyprawy górskie (Bieszczady, Słowacja, miały być Tatry ale wyskoczyla ospa ), w tym roku chciałabym pojechać nad morze pewnie nasze - mam ogromy sentyment do Bałtyku i wg mnie rzadne tak ładnie nie szumi jak Bałtyk
ja też bardzo ciągnęłam nad morze, w końcu uprosiłam TŻ i co się wydarzyło? ... przywieźliśmy stamtąd drugą dzidzię
mam namiary na noclegi we Władysławowie blisko morza - osiedle domków jednorodzinnych. Nie pamiętam ile płaciliśmy ale tanio wychodziło w porównaniu z innymi w pobliżu
tylko trzeba uważać na latające nisko bociany hehehe

Stary 2013-03-22, 13:49   #1003
ankham
Zadomowienie

Cytat:
super! całe szczęście

Cytat:
cieszę się

ja mam w krynicy morskiej, w tym roku tez sie tam wybieram
http://www.halama.cal.pl/

te ceny na stronie są nieaktualne, zrobiłam teraz rezerwacje i jest taniej

jest kawałek od morza ale nam to nie przeszkadza, ja cały czas chodzę, więc dla mnie to jest blisko.
jest restauracja w tym pensjonacie i codziennie maja swieze jedzenie, poniewaz bardzo duzo ludzi do nich chodzi, spoza ich pesnjonatu. mozna wziac cale jedzenie w cenie, ale mysmy tylko sniadanie mieli(wypas totalny - prawie jak w kurortach all in)
a obiady sobie kupowalismy

czysto i nie ma pajakow jak w niektorych pensjonatach w lesie blisko morza

a mi Młody spi 3 h, jak nigdy....

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
ja też bardzo ciągnęłam nad morze, w końcu uprosiłam TŻ i co się wydarzyło? ... przywieźliśmy stamtąd drugą dzidzię
mam namiary na noclegi we Władysławowie blisko morza - osiedle domków jednorodzinnych. Nie pamiętam ile płaciliśmy ale tanio wychodziło w porównaniu z innymi w pobliżu
hahahahaha,dobre tzn że zrelaksowaliście się porządnie

Edytowane przez ankham
Czas edycji: 2013-03-22 o 13:52
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 14:06   #1004
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
mój młody to jak wiesz też urlopowa wpadka
Ja więcej nie chodzę na urlop - chyba, ze osobno najpierw TŻ potem ja
Stary 2013-03-22, 14:13   #1005
alb
Zadomowienie

To ja nad morzem polecam http://www.villa-laperla.pl - ośrodek piękny, właściciele super mili... Jedyne "ale" to brak blisko fajnego zejścia na plażę - jest takie mocno strome, więc z dzieckiem na rękach to nawet trochę niebezpieczne... I plaża w okolicy też bez rewelacji. Zdecydowanie lepsza plaża jest we Władysławowie gdzie można nawet wózeczkiem pojeździć po plaży A najbardziej z tamtych okolic podoba mi się w Jastrzębiej Górze bo można właściwie całą miejscowość przejść przez las a nie koło ruchliwej ulicy jak w pozostałych... W Jastrzębiej Górze nocowaliśmy tutaj http://www.willa-abrazja.pl/ w pokoju dwuosobowym - właściwie dla pary z małym dzieckiem to spoko, ale dla większej rodziny to już będzie ciasno, ale mają też większe pokoje. Pokój ładny, ale mało funkcjonalny... I gres na podłodze więc cały czas miałam stracha, że się córka przewróci i uderzy w posadzkę... Duży plus za aneks kuchenny w pokoju - przy małym dziecku bardzo przydatne I ośrodek blisko morza chociaż zejście też nieciekawe Natomiast tutaj http://www.primaveraspa.pl/ chodziliśmy do bawialni (dzieci poniżej 2 roku życia gratis) - nie wiem jak pokoje, ale bawialnia super i park wodny też jest, ale my nie byliśmy...
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 14:25   #1006
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 14:32   #1007
figa84
Zakorzenienie

Byłam na Krecie pod koniec września i bardzo polecam. Nie jest już tak upalnie (27-28 stopni), nie ma tłumów. Co prawda dzień się kończy koło 19-20, ale przy maluchach nie ma to większego znaczenia.
Ogolnie bałabym się z maluchami skwaru i ewentualnych opóźnień lotów.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Megan i ja się cieszę, że jest ok.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:18   #1008
ollka1994
Rozeznanie

Cytat:
Niestety kolonie są nad morzem, więc z Wawy jednak kawałek...

Obawiam się, że nie mam co liczyć na koleżankę bo wszystkie mamy uważają, ze 7 lat to za mało a i cenowo wychodzi tyle, ze lepiej lecieć z dzieckiem do Tunezji na przykład na all inclusive

U mnie problem polega na tym, że młody będzie za mały na wakacje za granicą a w Polsce wiadomo jaka jest pogoda Szkoda wydawać kasę.
A kolonia to jednak inne dzieci-zabawy-wycieczki a nie nuda z rodzicami na plaży
Pamiętam że jak ja byłam mala to rodzice posłali mnie na kolonie nad morze i mimo tego ze jestesmy z podkarpacia to i tak po mnie przyjechali wiec mysle ze jezli Twoja córa by bardzo plakala do telefonu to bys po nia pojechala

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Megaan fajnie, że juz wszystko ok.
Ja wlasnie obawiam sie wyjazdu na wakacje. moja bedzie miec 1,5 roku ale i tak sie boje ze sie jej nie spodoba

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:36   #1009
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość
Pamiętam że jak ja byłam mala to rodzice posłali mnie na kolonie nad morze i mimo tego ze jestesmy z podkarpacia to i tak po mnie przyjechali wiec mysle ze jezli Twoja córa by bardzo plakala do telefonu to bys po nia pojechala
No tak ale to nie o to chodzi...
Stary 2013-03-22, 19:37   #1010
doro76
Rozeznanie

Hej Wy tak o wakacjach,a jeszcze w depresji zimowej i nawet o wiośnie nie myślę, bo co spojrzę przez okno to zima w pełni.. brrr Zrobiłam sobie na ta deprechę zamówienie z georga, dzięki Can za szybką odpowiedz, nie wiesz przypadkiem ile kosztuje przesyłka do polski z anglii takiej nie wielkiej paczuszki??bo widziala u Ciebie w poprzednim zamówieniu 165zł i się przeraziłam, ale to pewnie były wliczone koszty za pośrednika prawda

Edytowane przez doro76
Czas edycji: 2013-03-22 o 19:40
doro76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:08   #1011
brazil133
Rozeznanie

Cytat:
Super
brazil133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 21:52   #1012
kata80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
super! całe szczęście

ja mam w krynicy morskiej, w tym roku tez sie tam wybieram
http://www.halama.cal.pl/

te ceny na stronie są nieaktualne, zrobiłam teraz rezerwacje i jest taniej

jest kawałek od morza ale nam to nie przeszkadza, ja cały czas chodzę, więc dla mnie to jest blisko.
jest restauracja w tym pensjonacie i codziennie maja swieze jedzenie, poniewaz bardzo duzo ludzi do nich chodzi, spoza ich pesnjonatu. mozna wziac cale jedzenie w cenie, ale mysmy tylko sniadanie mieli(wypas totalny - prawie jak w kurortach all in)
a obiady sobie kupowalismy
Fajnie wygląda, może zadzwonię do nich dziekuję za namiar
kata80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 21:56   #1013
Megaan
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Muszę Was nadrobić, bo czytałam po łebkach. Poza tym myślę już o jakimś zamówieniu, tylko nie wiem z jakiego sklepu Macie jakąś propozycję?

Stary 2013-03-22, 22:09   #1014
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się

ja też na razie górskie, w tym roku chcę wziąć Małą nad morze, ze względów odpornościowych i też kocham Bałtyk - sentyment z dzieciństwa, bo byłam tam co roku jako dziecko
polecam w Pieninach http://www.willajaroszowka.pl/ super właściciele - dom ma 2-3 lata, super warunki, grill i palenisko, altanka, trampolina dla dzieciaków i super właściciele - widok na Tatry i jezioro Czorsztyńskie, do jeziora km-2, ale tam ogólnie ani rusz bez auta, do Zakopanego jakieś 30 km, Białki Tatrzańskiej, w której jest świetny aquapark koło 20km. Wrócę tam w tym roku choćby na weekend

Cytat:
Super tak mi się wydawało z tym wstrząśnieniem, dziwiłam się tylko, że w szpitalu to nie wyszło, dobrze, że już lepiej

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Muszę Was nadrobić, bo czytałam po łebkach. Poza tym myślę już o jakimś zamówieniu, tylko nie wiem z jakiego sklepu Macie jakąś propozycję?
M&S jest 20% zniżki teraz na dziecięce i może w połączeniu z georgem i ewentualnie matalanem, na georga chyba chętnych nie braknie, bo ostatnio się parę osób nie załapało

Stary 2013-03-22, 22:22   #1015
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
ja też na razie górskie, w tym roku chcę wziąć Małą nad morze, ze względów odpornościowych i też kocham Bałtyk - sentyment z dzieciństwa, bo byłam tam co roku jako dziecko
polecam w Pieninach http://www.willajaroszowka.pl/ super właściciele - dom ma 2-3 lata, super warunki, grill i palenisko, altanka, trampolina dla dzieciaków i super właściciele - widok na Tatry i jezioro Czorsztyńskie, do jeziora km-2, ale tam ogólnie ani rusz bez auta, do Zakopanego jakieś 30 km, Białki Tatrzańskiej, w której jest świetny aquapark koło 20km. Wrócę tam w tym roku choćby na weekend

Super tak mi się wydawało z tym wstrząśnieniem, dziwiłam się tylko, że w szpitalu to nie wyszło, dobrze, że już lepiej

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

M&S jest 20% zniżki teraz na dziecięce i może w połączeniu z georgem i ewentualnie matalanem, na georga chyba chętnych nie braknie, bo ostatnio się parę osób nie załapało
Właśnie też myślałam o M&S Georga chciałam zrobić na początku kwietnia, ale mogę i teraz

W szpitalu to szczerze mówiąc nie było z kim rozmawiać Miałam wrażenie, że dla nich wszyscy rodzice to panikarze czepiający się i wymyślający choroby własnym dzieciom. W ogóle oddział był tak przepełniony, że dwie doby przesiedziałam na krześle (także w nocy). W ten sam sposób mogłam obserwować Małą w domu. Tyle, że byłaby w swoim łóżeczku, w ciszy i spokoju.

Stary 2013-03-22, 22:48   #1016
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Boszsz, dopiero zapłaciłam za F&F, litości - nie kuście

Cytat:
Cholera, na Georga na pewno się skusze
M&S mówicie.................. . idę zobaczyć

Cytat:
Właśnie też myślałam o M&S Georga chciałam zrobić na początku kwietnia, ale mogę i teraz

W szpitalu to szczerze mówiąc nie było z kim rozmawiać Miałam wrażenie, że dla nich wszyscy rodzice to panikarze czepiający się i wymyślający choroby własnym dzieciom. W ogóle oddział był tak przepełniony, że dwie doby przesiedziałam na krześle (także w nocy). W ten sam sposób mogłam obserwować Małą w domu. Tyle, że byłaby w swoim łóżeczku, w ciszy i spokoju.
Nas jak Młody fiknął raz z kanapy na panele (co prawda spadł raczej jak kot - na brzuch i łapki) potraktowano na pogotowiu identycznie - "dzieci spadają, po co panikować - zna Pani jakieś dziecko które nigdy nie spadło?" - myślałam, że ich tam rozszarpię
Stary 2013-03-22, 22:53   #1017
figa84
Zakorzenienie

No chyba sobie żartujecie, że Was tak potraktowano... Ja byłam zbulwersowana, że każdy mówił, że trzeba bardziej zwracać uwagę itd... ale nikt nas nie próbował odpalantować...

Nie kuście ciuchami, błagam bo zbankrutuje...
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 23:01   #1018
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Nas jak Młody fiknął raz z kanapy na panele (co prawda spadł raczej jak kot - na brzuch i łapki) potraktowano na pogotowiu identycznie - "dzieci spadają, po co panikować - zna Pani jakieś dziecko które nigdy nie spadło?" - myślałam, że ich tam rozszarpię
Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
No chyba sobie żartujecie, że Was tak potraktowano... Ja byłam zbulwersowana, że każdy mówił, że trzeba bardziej zwracać uwagę itd... ale nikt nas nie próbował odpalantować...
Nas na pogotowiu potraktowano bardzo poważnie. Przestraszyli się też, że Małej coś z nóżką się stało, bo bardzo płakała jak się ją dotykało. Ale na oddziale zupełna olewka Musiałam prosić ordynatora, żeby zlecił córce USG brzuszka i główki (był wtedy na dyżurze). Z wielką łaską zlecił na drugi dzień.

Stary 2013-03-22, 23:52   #1019
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Nas na pogotowiu potraktowano bardzo poważnie. Przestraszyli się też, że Małej coś z nóżką się stało, bo bardzo płakała jak się ją dotykało. Ale na oddziale zupełna olewka Musiałam prosić ordynatora, żeby zlecił córce USG brzuszka i główki (był wtedy na dyżurze). Z wielką łaską zlecił na drugi dzień.
ale mnie wkurza taka olewka szpitalna/lekarska
Cytat:

Ja dlatego mówię, że można połączyć kilka sklepów, bo jest to dla nas bardziej opłacalne wysyłką zdecydowanie - za każdą paczkę dodatkowe 5Ł, a główny koszt przy jednej paczce jest dużo większy tak czy tak też myślałam o zamówieniu raczej na spokojnie po świętach w sumie - teraz dużo przed wydatków tyle, że nie wiem jak długo zniżki w M&S obowiązują

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Meegan proponowałabym też pumpkin patch rozważyć - cudne ciuszki, chociaż drogawo, muszę kodów poszukać

Stary 2013-03-22, 23:52   #1020
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
ale mnie wkurza taka olewka szpitalna/lekarska

Ja dlatego mówię, że można połączyć kilka sklepów, bo jest to dla nas bardziej opłacalne wysyłką zdecydowanie - za każdą paczkę dodatkowe 5Ł, a główny koszt przy jednej paczce jest dużo większy tak czy tak też myślałam o zamówieniu raczej na spokojnie po świętach w sumie - teraz dużo przed wydatków tyle, że nie wiem jak długo zniżki w M&S obowiązują
W M&S te 20% jest do 2 kwietnia. Czyli kończy się po samych świętach. Szkoda by było nie skorzystać z dodatkowej zniżki

Pumpkin patch też mogę zrobić

Edytowane przez Megaan
Czas edycji: 2013-03-22 o 23:54

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości